53877
0MWkPbn.jpg
  • DarkHorSe
    Ez nagyon sok jatekban igy van, pl sokat world of tankoztam, mar akkor elment a kedvem a jatektol neha amikor csak beleptem es lattam hogy milyen nyomorekok vannak velem. Alapvetoen ezert is nem kedvelem annyira a csapatjatekokat, bar ha van normalis ladder rendszer, vagy valahogy kulonvalogatjak a hulladekot az ertelmesebbjetol akkor elvezetes tud lenni :D
  • Különc
    Elmúlik az élvezet nagyon hamar, amint tudod nagyjából hogy mi történik, mikre jók a championök és látod mit művelnek a társaid... Inkább tényleg South Park, amíg nem késő, még menthető vagy.

No homo, no troll, de ez komolyan így van, ha szeretnél nyerni is, nem csak "funolni", akkor a hajad fogod tépni
  • DarkHorSe
    Getalife721 az ingame nevem, ma estefele fent leszek. En most csak hearthstone meg ezt nezegetem. Meg egy kis south park stick of truth :)
  • tigeroo
    warcraft 3 kedvenc játékom és most cask lolozom. easten vagy akkor felvehetsz szívesen segítek az alapokban
  • DarkHorSe
    Nem dotaztam sosem, mar w3ban is utaltam a mobakat. Ez az elso ami nagyjabol tetszik.
  • j0nNyKa
    dotáztál? annie ulti = warlock ulti
    mindenesetre valóban nagyon jó kezdő hős
  • DarkHorSe
    Oke koszi szepen a segitseget. Megnezem akkor yorickot meg Anniet, meg talan Ashet a mai napon.
  • j0nNyKa
    nincsenek ilyen költségek, az össz valós költség a platina 2000
  • overflame
    csak felkészítem az esetleges várható költségekre :P
  • SzirmosSzisza
    Azzal 20/30-ig úgyse kell foglalkozni :p
  • overflame
    a hősökért fizethetsz igazi pénzben(rp) vagy játékpénzben (ip), viszonylag gyorsan jön az ip úgyhogy szerintem nem nagyon éri meg rpből hőst venni :) ami sokba fog kerülni az az hogy feltöltsd a 2 rúna lapot :)
  • j0nNyKa
    dotában abszolút fav hősöm a Lone Druid, ide is kéne valami olyasmi igen
    amúgyis uncsi most a jungle meta
  • SzirmosSzisza
    Ignoráld Jánost, kezdőknek ez a legjobb tipp

Amúgy játék elején van tutorial, Garen, Ashe, Ryze, ezek kb jók is kezdőknek, bár Ryze helyett (kék csávó), inkább Annie ajánlott (piros kislány). Mielőtt játszanál egy hőssel érdemes YouTube rákeresni a "hős neve spotlight" szóra és megnézni a videót. Amúgy hetente van ingyenes hős rotáció, ezekkel tudsz játszani, illetve, ha megtetszik valaki meg tudod venni és bármikor játszani vele.
  • tigeroo
    ez a nighthunter rengar tiszta mr. tájfel a macskafogóból
  • tigeroo
    ja múltkor beszélgettük pár ismerőssel hogy tök jó lenne olyan wow hunter típusú hős aki mellett van permanens pet ő is fejlődik (na jó talán lulu picit az de pixi csak a passzív miatt van)
  • j0nNyKa
    azon szarok be, hogy a hszedből realizáltam: nincs olyan summoner hős, amilyenre gondolsz - pedig fun lenne
    yorickra próbálj rá, nemtom a kezdő pakkban benne van-e, ő summonokkal támad

vagy egy jobb tanács: menekülj, amíg nem találkozol a community-vel!
  • DarkHorSe
    Hello, tegnap probaltam ki eloszor a lolt, utalom a moba gameket de fura mod egesz elszorakoztatott. Valami kis patkannyal voltam, asszen twitch a neve. Van valami summoner tipusu hos? Vagy kezdoknek milyen host javasoltok ? Hosoket hogy lehet pluszba szerezni, fizetni kell ertuk?
  • j0nNyKa
    itt részletesebben

• Különc
    Néha az ASCII Kripparrian, Hitler és farok, no meg meg copy pasterinozás között vannak vicces írások
  • j0nNyKa
    ja te olvasol twitch chatet
    'nuff said.
  • Különc
    Nem valami mérvadó, de pl. Redditen szoktak lenni trash talk postok meg twitch chat 8)
  • j0nNyKa
    ki fikáz eut? sokkal nagyobb fanboy bázisunk van, meghát mellettünk szól a tény, hogy mióta LoL a LoL, f*szra húzzuk az amcsi csapatokat
  • Különc
    Bár összehasonlítva az EU-NA scenet nem értem, akik EUt fikázzák, itt elég szoros a verseny, náluk meg van 2 és fél csapat (CLG mintha történne valami végre) és kész. A sírás kerülget az XDG, Coast és EG láttán, hogy miket csinálnak, pedig én csak egy 0 forintért plat III-ba került skillel rendelkezem
  • j0nNyKa
    sknak olyan semmilyen a játéka, nem hiányoznak
    gambit fnc alliance legalább ~50%-ban nézhető, szép játékot tol, ők jöhetnek bármikor
    sk olyan meh
  • Különc
    Nyomorékok még mindig ez nem kérdés, (sorry roni, ez tény) kérdés számomra, hogy a Gambit abbahagyja-e a trollolást végre, vagy mit csinál, Alliance eddig verte őket

Végén még nevető negyedikként az SK fog meglepetést okozni
  • j0nNyKa
    az elején azt sem hittem volna, hogy bárki előtt lesznek
  • Különc
    Nem hittem volna, hogy az Alliance a Fnatic előtt lesz féltávnál ilyen rajt után
  • sadface #44503
    Nekem a kék tetszik.
  • j0nNyKa
    jajaja k. jó az a zöld pulcsi
  • sadface #44501
    http://gambit-gaming.com/images/gallery/2014/03/19/20140319202250.jpg

ezeknél azért leragadtam... 10 percre...
  • TBTPumpa
    Arclight Varus Skin osztás holnap az Alienware oldalán az EU szerverekre!

Sok sikert a résztvevőknek!
  • SzirmosSzisza
    jó képek http://gambit-gaming.com/en/photos/00036
  • j0nNyKa
    oh aha
    és az akkor már mindenesetre igaz ugye? szal holnap 7től eu lcs
  • SzirmosSzisza
    Ja látom mire gondolsz, itt más van.
  • SzirmosSzisza
    Én annyit látok, hogy

UPCOMING MATCHES
    THURSDAY, MAR 20
  • j0nNyKa
    valszeg én vagyok a fogyatékos, de itt én miér látom azt, hogy ma lcs van ?
  • SzirmosSzisza
    Szerdán csak superweek alatt volt LCS, vagy mire gondolsz?
  • j0nNyKa
    öö nem most kéne gambit meccsnek lenni?
  • TBTPumpa
    És tényleg. Baromi jól néz ki az új Syndra skin.
    Mondjuk a Fizz sem rossz, de lehet hogy nem kéne több ilyen PBE patch cikket olvasnom, hisz csak "fájdítanám" a szívemet, mert már nem szívesen játszom ezzel a játékkal. És ha nem játszom vele, akkor meg minek költsek rá. Pedig ezek tényleg tetszetős skinek.
  • sadface #44491
    Az a syndra instabuy