53877
-
#44934 Igazából minden healert kiszedhettek volna és sacc/kb balanced lenne.
Ha szerinted nid idegesítő próbáld ki milyen LB ellen játszani ... -
#44933 nemértem ha már sona bannolva van urf-ból akkor nidaleet miért nem lehet:D broken nagyon, poke poke, vagy elugrál cicában ... -
asszem kp > sjokz -
#44931 twitch vu, skt zed, etc. -
#44930 -
#44929 magyar és egyéb nemzetiségi nyelvű kliensekről semmi hír? -
#44928 vannak már videók is a skinekről
ward
zyra
lee
vayne
jax
ugye a zed még nincs kész -
Madix #44927 És tényleg :D -
#44926 http://www.surrenderat20.net/2014/04/43-pbe-update.html -
#44925 jha, oda kell az a 4-5 op champ, vagy szarrá leszel reportolva "report jayce for trollpick" meg a sok tryhard fasz -
#44924 szomorú, pedig tényleg fun volt 1. nap -
#44923 igazad lett, bementem most életem 2. URF meccsébe, firstpick voltam (mármint ugye aki bannol)
szarrá lettem flamelve, amiért nem bannoltam 4 championt. mondanám hogy túlzok, de nem. -
#44922 dafuq ez tényleg megtörtént? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#44921 jót beszélgetsz-e magaddal -
Fletley9 #44920 S1 eleje, ofc. De abba is gondolj bele, hogy akkor mennyi volt a champ pool és most...és gragas még úgyis ritka volt...nem úgy mint mostanában. -
#44919 http://na.lolesports.com/eu-lcs/2014/playoffs/standings Jól el van rejtve! -
#44918 Most amúgy mi lesz? SK megy allstars-ra vagy lesz még a top valamennyi között valami selejtező? -
#44917 Mondjuk ultival üt egyet és max hp-n van :D
Akkoriban valahogy nem volt ennyi cc/escape skill, még Yi is tökre viable volt ! -
#44916 jaja, még ADként is :D -
#44915 Akkor Sion is népszerű volt! -
#44914 Én S1 elejéről beszélek, te is? -
Fletley9 #44913 Első három :O veszem mindet /Kappa -
#44912 Akciós skinek:
-
#44911 szerintem jazzy azokról az időkről beszél, amikor mi anyánk hasát rugdostuk
mfet meg nem láttam vagy 7-8 hónapja, majd egy kis rework miatt biztos lesz, mhm
képet kérek róla. -
Fletley9 #44910 "Sőt megkockáztatom több volt belőle az én szintemen mint mostanában."
Biztos ,hogy nem. persze ez hatalmas érv tényekkel alátámasztva meg mindenek. Valahol biztos van erről statisztika oO -
#44909 Szerintem csak azért, mert az volt az ajánlott build :) -
#44908 Gragassal meglehetősen sokan játszottak akkor is amikor tanknak használták. Sőt megkockáztatom több volt belőle az én szintemen mint mostanában. -
Fletley9 #44907 Addig nem is játszott vele senki...nekem igazából az a bajom, hogy egy tök uniqe set-uppal rendelkező hőst így megváltoztatni. kb mintha nővé operálták volna
MF-el mi a baj? nincs ugrása? :) jó kezekben eddig is teljesen korrekt volt. -
#44906 https://www.youtube.com/watch?v=N9LF5ks6TzI Gragas rész jó lett! -
#44905 Alapból is tanknak indult, aztán Shushei elkezdte AP carryként használni! -
#44904 ezt a gragas cryt eddig sem értettem, mf meg pontosan ugyanúgy 0 lesz, mint eddig :) -
Fletley9 #44903 Gragas kicsinálva...MF-ből meg kismilliót fogunk látni :v -
#44902 -
#44901 Akkor most végül buffolták Lee Sint? 8) -
#44900 hivatalos 4.5 patch notes
háháháhá be nem jelentett leona nerf
annyira kiszámíthatatlan ez a riot!
nem. -
#44898 -
#44897 Épp odakapcsoltam, teamfight, Nid elmenekül, megfordul és meghal, wat. -
#44896 Igen nekem is szimpatikusak, meg a CW is. Én meg Alliance-szel vagyok így, hogy ők is az eleje óta úgy tekintettek erre a splitre, hogy ez amolyan felkészítés a summer splitre, ahol nagyobb tétje van a top 3-nak, és rájuk kíváncsi leszek, hogy mennyit tudnak fejlődni addig, mert azért elég új csapatról van szó náluk is, hiába a nagy nevek. -
#44895 A két utolsó megy summer promotion tournamentre, a top 6 meg a playoffba, ahonnan még a 5th place match vesztese is megy promora, szóval az első kettő a superweek végén már tuti ott lesz summer splitben, ezért hajt mindenki az 1.-2. helyért.
Nem tudnám azt mondani, hogy bármelyik csapat a felső hétben jelenleg megérdemli hogy kiessen, szóval érdekes lesz. Azért durva, hogy mennyivel erősebb a mezőny, mint tavaly, és tényleg az új csapatok mennyire jók. A kérdés most első körben az, hogy az SHC vagy a CW jut-e be a playoffba. -
#44894 látod ezért írtam amit írtam, szerintem az SHC-ban van potenciál, én szeretem a játékukat, kell nekik még 1 szezon és összejöhet nekik egy meglepetés (vagy eltűnnek a süllyesztőben, de remélem nem, nekem szimpatikus csapat)