53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Igazából minden healert kiszedhettek volna és sacc/kb balanced lenne.

Ha szerinted nid idegesítő próbáld ki milyen LB ellen játszani ...
  • tigeroo
    nemértem ha már sona bannolva van urf-ból akkor nidaleet miért nem lehet:D broken nagyon, poke poke, vagy elugrál cicában ...
  • sadface #44932

asszem kp > sjokz
  • j0nNyKa
    twitch vu, skt zed, etc.
  • SzirmosSzisza
  • Mazarex
    magyar és egyéb nemzetiségi nyelvű kliensekről semmi hír?
  • j0nNyKa
    vannak már videók is a skinekről
    ward
    zyra
    lee
    vayne
    jax
    ugye a zed még nincs kész
  • Madix
    És tényleg :D
  • SzirmosSzisza
    http://www.surrenderat20.net/2014/04/43-pbe-update.html
  • Mazarex
    jha, oda kell az a 4-5 op champ, vagy szarrá leszel reportolva "report jayce for trollpick" meg a sok tryhard fasz
  • jazzy
    szomorú, pedig tényleg fun volt 1. nap
  • j0nNyKa
    igazad lett, bementem most életem 2. URF meccsébe, firstpick voltam (mármint ugye aki bannol)
    szarrá lettem flamelve, amiért nem bannoltam 4 championt. mondanám hogy túlzok, de nem.
  • j0nNyKa
    dafuq ez tényleg megtörtént?
  • jazzy
    jót beszélgetsz-e magaddal
  • Fletley9
    S1 eleje, ofc. De abba is gondolj bele, hogy akkor mennyi volt a champ pool és most...és gragas még úgyis ritka volt...nem úgy mint mostanában.
  • SzirmosSzisza
    http://na.lolesports.com/eu-lcs/2014/playoffs/standings Jól el van rejtve!
  • SzirmosSzisza
    Most amúgy mi lesz? SK megy allstars-ra vagy lesz még a top valamennyi között valami selejtező?
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk ultival üt egyet és max hp-n van :D

Akkoriban valahogy nem volt ennyi cc/escape skill, még Yi is tökre viable volt !
  • jazzy
    jaja, még ADként is :D
  • SzirmosSzisza
    Akkor Sion is népszerű volt!
  • jazzy
    Én S1 elejéről beszélek, te is?
  • Fletley9
    Első három :O veszem mindet /Kappa
  • TBTPumpa
    Akciós skinek:
  • j0nNyKa
    szerintem jazzy azokról az időkről beszél, amikor mi anyánk hasát rugdostuk
    mfet meg nem láttam vagy 7-8 hónapja, majd egy kis rework miatt biztos lesz, mhm
    képet kérek róla.
  • Fletley9
    "Sőt megkockáztatom több volt belőle az én szintemen mint mostanában."
    Biztos ,hogy nem. persze ez hatalmas érv tényekkel alátámasztva meg mindenek. Valahol biztos van erről statisztika oO
  • SzirmosSzisza
    Szerintem csak azért, mert az volt az ajánlott build :)
  • jazzy
    Gragassal meglehetősen sokan játszottak akkor is amikor tanknak használták. Sőt megkockáztatom több volt belőle az én szintemen mint mostanában.
  • Fletley9
    Addig nem is játszott vele senki...nekem igazából az a bajom, hogy egy tök uniqe set-uppal rendelkező hőst így megváltoztatni. kb mintha nővé operálták volna

MF-el mi a baj? nincs ugrása? :) jó kezekben eddig is teljesen korrekt volt.
  • SzirmosSzisza
    https://www.youtube.com/watch?v=N9LF5ks6TzI Gragas rész jó lett!
  • SzirmosSzisza
    Alapból is tanknak indult, aztán Shushei elkezdte AP carryként használni!
  • j0nNyKa
    ezt a gragas cryt eddig sem értettem, mf meg pontosan ugyanúgy 0 lesz, mint eddig :)
  • Fletley9
    Gragas kicsinálva...MF-ből meg kismilliót fogunk látni :v
  • j0nNyKa
  • Különc
    Akkor most végül buffolták Lee Sint? 8)
  • j0nNyKa
    hivatalos 4.5 patch notes
    háháháhá be nem jelentett leona nerf
    annyira kiszámíthatatlan ez a riot!
    nem.
  • Mazarex
  • SzirmosSzisza
    Épp odakapcsoltam, teamfight, Nid elmenekül, megfordul és meghal, wat.
  • ronihun
    Igen nekem is szimpatikusak, meg a CW is. Én meg Alliance-szel vagyok így, hogy ők is az eleje óta úgy tekintettek erre a splitre, hogy ez amolyan felkészítés a summer splitre, ahol nagyobb tétje van a top 3-nak, és rájuk kíváncsi leszek, hogy mennyit tudnak fejlődni addig, mert azért elég új csapatról van szó náluk is, hiába a nagy nevek.
  • ronihun
    A két utolsó megy summer promotion tournamentre, a top 6 meg a playoffba, ahonnan még a 5th place match vesztese is megy promora, szóval az első kettő a superweek végén már tuti ott lesz summer splitben, ezért hajt mindenki az 1.-2. helyért.

Nem tudnám azt mondani, hogy bármelyik csapat a felső hétben jelenleg megérdemli hogy kiessen, szóval érdekes lesz. Azért durva, hogy mennyivel erősebb a mezőny, mint tavaly, és tényleg az új csapatok mennyire jók. A kérdés most első körben az, hogy az SHC vagy a CW jut-e be a playoffba.
  • jazzy
    látod ezért írtam amit írtam, szerintem az SHC-ban van potenciál, én szeretem a játékukat, kell nekik még 1 szezon és összejöhet nekik egy meglepetés (vagy eltűnnek a süllyesztőben, de remélem nem, nekem szimpatikus csapat)