League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Free transfer!!!
"For two weeks from January 13th to 28th 2014, if you are playing on a European server that isn’t the most local one to you, you can transfer to either EUW or EUNE for free."

Nah, akkor azt hiszem irány EUW! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
Deficio akárhányszor beszél, rosszul érzem magam, szóval kérlek Riot, ne legyen caster EU LCS-ben 😞

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Kommentáltam egyet 😞

Holnap amúgy EU LCS, nézzétek!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
komment 😄D

Egy pár apróság még kimaradt a leírásból, mondjuk egy átlagos csetlog:
mid or feed
stfu noob
lol jungle amumu
u fukin feeder piece of shet noob fuck yor mother fuckin noob
buy wardds idiots
don tell me how to play fukin feeder
lol manamune on mordekaiser
no heal at bot
gz wipe on dragon u fuking idiots
all report cassiopeia for dd build
MUNDO!!!
surrender at 20 kk?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mazarex
link
végre tudtam ma valamin röhögni, nem csak a teljesítményemen

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

j0nNyKa
heti eSport összefoglaló, szó van benne a kedvenc csapatomról is !

Különc
Összekötjük a bajuszt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa

ronihun
Ma volt már egy post a NIP-rõl redditen, hogy az adc Freeze egy órával a dq-juk után kitweetelte, hogy valami: "Polacks DDoS too strong." már nem emlékszem pontosan, aztán az MYM menedzsere írt egy wall of textet, hogy a polák megalázó a népük számára, és hogy büntessék meg Freezet, pitchfork, etc. Freeze bocsánatot kért, és mondta, hogy akkor posztolta poénból, amikor MrRalleZ nem tudott joinolni 10 percig az elsõ meccsen. Ma mindegy, NiP-nek nincs túl jó sajtója jelenleg <#wow3>

#42697: can't wait, elsõ 2 meccs epic lesz

...

Különc

Ez a keddi Loltotom, TBD helyére az SHC kerül

Különc
Napi NiP, hyrqbot bedobja a törölközõt látásproblémák és motiváció hiánya miatt

Na meg ki akarna egy ilyen gány és amatõr csapatban játszani?

Zickler
^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: Muhee#2716

sadface

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Nem ismerem mélyrehatóan egyik csapatot se, de lehet tudták, hogy van egy hõst amit még fontosabb banolni és a kevésbé rosszat hagyták bent, aztán ez lett a vége. Gambit is mindig mondogatta a "z mistake"-et aztán mégse banolták sose Zacet.

ronihun
sose értettem azokat a csapatokat, akik bo3 / bo5 -ban elvesztenek egy meccset, és utána kb leszarják, hogy ott volt egy mundo, akit nem lehetett megölni, vagy egy lucian aki megkúrta õket, annyit csináltak hogy elvittéka vi-t meg pickeltek egy yasuot ami azért a kiesés szélén könnyelmû, és hagyták az ellenfelüket a comfortable championokkel játszani... mym elég régóta csalódást kelt

...

Különc
SHC-nak van 2 napja elintézni, hogy keddre Kölnben legyenek

ronihun
kezdõdik a rallez hype twitch chaten <#nezze>
még amikor bjergsen eu-ba volt, akkor láttam õt elõször, mindig vele duozott és látszott, hogy ügyes, sokat vaynezett akkoriba, aztán NiP-be volt sub, most meg SHC-be, de ha bejutnak gondolom felveszik a kezdõ csapatba

...

Különc
Talán a Coke leagueben

jazzy
Czaru fog hitelni ultit még idén?
Különc
Kb a szokásos 10 champion, amit mostanában játszanak, nagyon izgalmas toplane megint

#42686 <#bohoc>

Már kezdõdik is a Pause parádé

j0nNyKa
hajrá NiP

Riot kimaradt.
Már nézegettem, de a mostani karácsonyi skinen és a kívül nincs fehér poison ? Valahol azt olvastam, hogy a Surfenek fehér, de videókba rohadtul nem..
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Na kezdõdik!

ronihun
Ja, azért az a havi több ezer euro nem hiszem, hogy rosszul jön bárkinek.

#42677: nem

...

SzirmosSzisza
Keress rá YouTubeon, Singed <skin> spotlight kulcsszavakkal 😊

http://www.sk-gaming.com/content/556916-SK_Gaming_sign_with_Christoph_nRated_Seitz <- SK új support

#42676 csak kapnak ott is valamit.

Különc
Jobb ha nem tudod

Valaki leírná a Singedhez tartozó skineknél milyen színûek a poisonok ? 😄
mi a tököm ez a "kappa" ?
daemonervosa
Leszamitva egy nagy rakás pénzt

Trolling is a art.

SzirmosSzisza
Én is erre tippelek, ha bejutnak akkor folyamatosan flame war lett volna, így meg nyári splitig el lesznek coke leagueben, tavaszi LCS úgyse ér semmit.

ronihun
Ez a NiP... holy shit. Szerintem már csak szégyellték magukat, meg túl sok hate-et kaptak és inkább kiszálltak 😄

...

Különc
Mi a tökömet csinálnak ezek, azt hittem már fejlõdött valamelyest az E-Sports scene az utóbbi 15 év alatt, de nem

Mi a faszom ez, hogy zorozero nem rakta fel a TR-t idõben, hát most akkor prok ezek vagy nem? Nekem nincs fent a tournament realm, de neki, nekik? Ennyire telibe fossák az egészet? Bárki aki a NiPnek szurkol és ebben a topikban hangot is ad ennek, azt banig fogom flamelni ezek után /kappa

SzirmosSzisza
Egyik tag nem patchelte fel a tournament klienst és 20 perc késés után kibaszták õket. Eddig úgy néz ki.

jazzy
mi történt ezekkel?
SzirmosSzisza

jazzy
mire várunk
SzirmosSzisza

Különc
NiP ha ezen a selejtezõn is kiszopnak /kappa

SzirmosSzisza
Nem volt valami pletyka, hogy SHC csapatot felvásárolja valaki?

ronihun
SHC-nek drukkolok, de NiP fog nyerni

...

SzirmosSzisza

Mazarex
Este volt, kicsit lehet tömören fogalmaztám, kómásan. A LoL szervereken bejelentették az inaktív userek automatizált takarítását, valamint a következõ patchtõl lehet venni summoner név változtatót(hogy a sok kis Vérpistike nem köpködje a szemedbe az esti tejbegrízt, mikor egy nehéz nap után kikapcsolódnál, mert meglátták, hogy magyar vagy) Influence Pointért, amit ugye meccsek végén kapsz,13,900 IP-ért, illetve január 14-28 között a szokásos Riot Pointos ára helyett féláron lesz, vagyis ha jól értem akkor 650 RP. Remélem így már érthetõ😛

Tudom hogy hülye vagyok meg minden, de megkérdezem..😄

Mit vehetsz miért??
Mazarex
link itt

lesz egy szép inaktív summoner törlés, name change RP-ért féláron, és lehet majd I-ért is venni(végre)

Én is várok mindig ki hova megy, és ami marad az marad..Mostanában jungle lett a kedvenc, egy jó Jarvannal, bár igaz fiddlivel carryztem fel magam bronzból silverbe..😄 Nem zippósodom...😄

Tényleg? Hol van? o.o
Különc
Napi Sjokz, egyem meg azt a fejet 0:08-nál

Különc
Szerencse, hogy ez a két champion kap skineket, ezeknek alig van