League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Az új Riven skin

Az új Trynda skin

Mindegyikhez 1-1 summoner ikon jár (van Dianás, Rivenes és Tryndás), illetve van egy negyedik ikon is, melyet akkor kapsz meg, ha a másik hármat már megszerezted. GG Rito <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Hogy elkerüljék a DDOSt és hogy minden meccsen fél órát pause legyen a játék

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mazarex

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

jazzy
én is ezt mondom ez a jó hozzállás, küldjük el az anyjába és játszassunk vele olyan rolet amit nem tud, nem rombolja a morált és növeli a nyerési esélyt
actually...nincs annál idegesítõbb mikor az utolsó benyögi, hogy nem tud mást csak 2 role-t. És ha nem kapja meg akkor troll. Máris jót tesz a morálnak. Ja amúgy minap hagytam utolsót jungelbe menni és hoztam én supportot, pont a veszekedés elkerülése véget. Kiderült ,hogy az elsõvel premade (hogy nem gondoltam arra ? -.-') csak neki gankelt, és akkor is szarul. Mondanom se kell melyik kettõn ment el a meccs. (többet misselte a smitetot mint saint.) Ilyen után mindig megbánom ,hogy kiadok olyan role-t a kezembõl ami jobban meccs döntõ lehet.
SzirmosSzisza
NiP dráma folytatás.

Illetve a 3 csapat között online lesz majd a meccs és nem lesz közvetítve.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
én csak olyat láttam hogy YOU CAN ONLY PLAY 2-3 ROLES? GO PLAY NORMAL U SHIT HOW CAN U BE HERE GO BACK TO SILVER
SzirmosSzisza
Én az elmúlt 20 meccsemen nem láttam ilyen szövegeket, pedig ebben van Eastes normál és Westes smurf is 😄

j0nNyKa
háááát, maradjunk annyiban hogy legjobb esetben is nevezzük ezt hatalmas szerencsének, de kívánom neked, hogy ez az arány maradjon a késõbbiekben is <#eljen> (bár elhinni nem tudom, de kívánni igen)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Miért lenne kamu ? EU Westen játszom, ha érdekel, de nem azt mondtam, hogy nincs lolban troll, hanem hogy level 1-en már dotában spammelik az OMG NO FEED NOOB és hasonló dolgokat, mikor lolba level 30-ig jó ha 2x láttam. Ranked az más tészta.
j0nNyKa
jó akkor meg kamu, mer ha te lolban nem találkozol trollokkal akkor valamit nagyon máshogy csinálsz mint a többi x+y millió játékos
melyik szerveren vagy?

Mazarex
it's not about the champ, it's about the Fighter Project, és úgy kábé mindenrõl

Az olvasást még gyakorolnod kell, de elsõre nem volt rossz. 😄
j0nNyKa
ja hát elnézést bazmeg hogy lol topicban az "itt" az a lol, az "ott" meg a tökömtudja mirõl van szó ami nem lol <#idiota>

SzirmosSzisza
Tutorialt szerintem egyrészt korrekt, hogy végig kell játszani, másrészt egekkel a LoL tutorial elõtt van. Amúgy last hitelni tényleg nehezebb, mert nem instant fordulnak a hõsök és általában az aa animáció is sokkal lassabb, a játék nehézség meg nézõpont kérdése, szerintem amiatt nehéz mert rohadt sok itemnek van aktív képessége ami meg tud fordítani egy harcot. Abban viszont tényleg igazad van, hogy alacsony szinten borzalmas a játék, minden meccsen van 1-2 afk.

SzirmosSzisza
Te tudsz olvasni? "itt meg minden gamen." 😄

j0nNyKa
tehát jobb a lol, mert dotában 100ból 1 meccsen van anyázás, lolban meg mindegyiken?
i see

Hát emberek büszkén kijelenthetem, hogy a DOTA 2 egy szar játék.
Régen elég sokat dotáztam még az elsõ résszel, de ez ahhoz képest egy rakás fos.
Miután lassan több mint fél éve lolozok aktívan, így gondoltam teszek egy próbát a sokak által úgy istenített NEHÉZ skillt igénylõ DOTA 2-vel, hát mit ne mondjak elvett az életembõl 1 teljes napot.
Nem tudom, hogy az emberek miért mondják, hogy olyan kurva nehéz, de biztos valami fogyatékos volt aki ezt elõször elkezdte terjeszteni, mert rohadtul nem nehezebb mint a lol viszont kurva idegesítõ és nem, nem a deny, hanem hogy tetû lassú az egész játékmenet, arról nem is beszélve, hogy a hud olyan ocsmány és idegesítõ, hogy olyat még ember nem baszott. Azt már meg sem említsem, hogy mikor elõször elindítottam kötelezett a TUTORIAL végigjátszására, hát elmennek az anyjukba nem tudom, hogy ki e lehetett volna kapcsolni, ha nem mintha kerestem volna, de akkor is rohadt idegesítõ volt.
Szerintem semmivel sem jobb és nehezebb mint a lol, sõt gázabb.. a karakterdizájn egy fos, a szörny kinézetû championok egy kaptafára készülnek, arról nem is beszélve, hogy egytõl egyig kurva rondák.
A fejlõdésnél tapasztalt dolgok is a lol javára szólnak, bár lehet hogy csak én voltam szerencsétlen, de minden egyes gamebe volt aki kileavelt, arról nem is beszélve, hogy capsal spammelik, hogy OMG NO FEED NOOB etc... Na nem mintha lolba nem spammelnék, csak a különbség annyi, hogy level 30 alatt ott ilyet 100-ból egyszer lát az ember, itt meg minden gamen.
Igazából nem is tudom mit mondhatnék még, talán annyit hogy véletlen se próbálja ki senki, mert hatalmas hányást rakott össze a Valve, ami szégyen a régi DOTA-ra nézve.

Elnézést mindenkitõl akit ezzel megbántottam, de muszáj volt kiadni magamból. 😄
j0nNyKa
mmm reading teaser...

Mazarex
surr@20 link hmm champ teaser...

SzirmosSzisza

j0nNyKa
én már a dota 1 elõdjeit segítettem fejleszteni amikor te még mikimanót néztél

SzirmosSzisza

Különc
Face és csöcs swap (de mindkettõt dugnám)

#42628 Rikimarut ne bántsd, az kurva jó, olyan mint Shaco, high risk, high reward

Ja és általában mindig azt szoktam énekelni, hogy "Rikimaru segíts nekem, Rikimaru maradj velem!" de te ezt nem ismered, mert nem is éltél, mikor én már Miki manót néztem

SzirmosSzisza
😄

jazzy
Majd akkor lesz ap mid amikor nem military Lux skin!::.4!::44
j0nNyKa
wtf nem rég jött ki ap mid, lissandra!!!
azóta csak 2 assassin meg 2 adc jelent meg. szal stahp el vagyunk látva ap middel.

jazzy
Így is van, minek ap mid, még 20 assassint! 😞
j0nNyKa
hogyishívják, riki vagy miafasz? undi egy lény az tuti

más, orianna art:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Különc

SzirmosSzisza
Játszogatok néha dota2-vel és ott van perma láthatatlan hõs, csak akkor jön ki belõle, ha támad valakit 😄

Különc
Rito pls no copy pasterino dongerino evry champion

j0nNyKa
1 spellen cd nélkül
és persze ne legyen manája, az már lejárt

Különc
Valami, aminek van dashe, jumpja, gap closere

j0nNyKa
nyuszi felhõ a bal felsõ sarokban so cute <#idiota>
speaking of ...

j0nNyKa
rossz hír nigró

"Ao Shin is very, very far down the road. Probably not even this year. There was a lot we learned about him after we introduced his concept art. His concept at a character has changed dramatically, but much for the better. It will take a while to develop an excellent kit that matches his lore."

"I haven't checked the launch date of the next champ yet. If I knew it, I couldn't tell you. It will be a fun champ, though. Nothing you'll see coming."

szóval valami röhögõ láthatatlan assassin legyen már, az pont hiánycikk úgyis :!:!:!

Különc
Wat? És mi van az agyonhypeolt Rush Hourral? Vagy ez csak troll?

Szerk: ja semmi, csak troll

SzirmosSzisza

ronihun
Errõl ennyit.

tl;dr: Tehát tény, hogy a NiP meg akarta venni az LD helyét, majd késõbb mikor a Riot változtatott és úgy tûnt ez nem fog megtörténni, a játékosok megcsináltak mindent, amit a Riot kért, aztán õk csak azt látták, hogy diszkvalifikálták õket. Késõbb kiderült, hogy a Lemondogs organization nem írta alá/töltötte ki megfelelõen a dolgokat. Vajon miért...

...

sadface
<#szeret>

I decide when I'm done.

jazzy
Legalább Tabzzot vették volna meg ezek a balfaszok
ronihun
Rosszul látod, dexter és Tabbz többször elmondta már interjúban, hogy az NiP pénzt ajánlott zorozeronak, nukeducknak és mithy-nek, õk meg átmentek. Biztos volt néhány gond az LD-nél, de elsõdlegesen a 3 csapattag csak úgy otthagyta a másik kettõt a pénzért, akik "hoppon" maradtak. Csak aztán az NiP beszopta, mert a három játékos bár kurva magabiztos volt, kiestek. És ez így is volt rendjén, megérdemelték, senki nem vitathatja el, és persze Tabbz meg dexter is jó helyre került.
Arról persze nincs hivatalos infó, hogy az LD-t meg akarták venni, de tagadás ide vagy oda, szvsz elég egyértelmû, hogy felajánlják nekik. Aztán az új szabály a spot vásárlásról, meg az NiP-t így is szidják már, szóval lemond a megvásárlásról. Aztán jött, hogy mi lesz az új LD lineup esetleg, de 1 nap múlva az LD inkább visszalép és kiesik. Szerintem is elég átlátszó, hogy a NiP a tõkéjét arra fordította, hogy ne kelljen a coke leaguebe játszani még egy splitet se.
Remélem, hogy kiesnek én is, ha mindez nem is igaz, akkor azért is, mert gusztustalan amit a három ex-LD-s csinált a társaival.

...

TBTPumpa
Diana Hercegnõ:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mazarex

SzirmosSzisza
Amit tudok az az, hogy nem volt gaming house, de az, hogy egy nevezést se tudnak leadni arra utal, hogy nem valami profik 😄

jazzy
Hanem miért?
SzirmosSzisza
"bevásárolják magukat az LCS-be"

nekem az rémlik, hogy Bjergsent azelõtt eladták már, hogy a selejtezõkön kikaptak volna

LD-bõl meg menekültek a játékosok, nem ok nélkül széledt szét az eredeti csapat...

Különc
Nemtom mi nem érthetõ, eladták Bjergsent hogy bevásárolják magukat az LCS-be, Riot lépett, NiP nem tudta megvenni a helyet végül "csak" 3 játékost, azt viszont igen, hogy az LD-t diszkvalifikálják és legyen még egy esélyük bejutni

SzirmosSzisza
Igen, de ennek még mindig semmi köze nincs NiP-hez 😄