53877
-
#44893 belenéztem fél percre a streambe, kb 4 alkalommal sk seggnyalás közben, bezártam -
#44892 Gambit éppen 5. (vagyis 4. Alliance-szla együtt), ha A elveri akkor marad is 5. és az alsó 5 esik ki nem? (mondjuk ezen kívül van még 3 meccsük kb, azt tényleg nem láttam :D) -
#44891 hagyjad ez a macska nem ért az EU lcshez :p -
#44890 wat? GMB FNC ROC SK ALL már benne van a playoffban -
#44889 kha nerf inc -
#44888 Jól látom, hogy ha Alliance elveri Gambitet akkor Gambit kiesik?:D -
#44887 Oh, itten EU lcs van :D -
#44886 szerintem sajnos az SHC sem -
#44885 coppenhagen és a millenium nem fogja elverni az skt -
#44884 ez nem akart válasz lenni, sry -
#44883 LOL -
#44882 nem mondtad hogy enemy, szóval melyik vagy? tuti a troll
wait, mind az -
#44881 3 flamel ebből 1 afkol is és a kezdőn flamel 1 enemy meg konstans pushol megállás nélkül azóta is -
#44880 az úgy már 5, te melyik vagy? -
#44879 jajaja true, most nem fotózom ki és nem is írok róla hosszabban, de bejöttem még 1 utolsó próbára 6-18 az állás, 3 flamel 1 afkol és l2pt írogat a többieknek, back to d3
ja és 1 konstans pusholja a top lanet, meghal, teleport meghal teleport meghal teleport ezt csinálja 15 perce -
#44878 egyébként meg ha igazad lesz (az lesz), partyban haverokkal kell tolni, és problem solved - nincs flame, van fun -
#44877 az ban, de pl ap ezreallal annyira durván darabokra szedtem mindenkit, hogy az már nem is volt vicces -
#44876 soraka
tőlem hallottad először -
#44875 ennek a játékmódnak vége, az emberek semmit nem tudnak élvezni már ebben a játékban, mindegy mit raksz be, 1 nap múlva ellepik a játékmód legerősebb championjai és a flame -
#44874 oh wait, már elfelejtettem a playoff hogy is zajlik -
#44873 Most néztem az EU LCS állást. Ami feltűnt, hogy az SK-nak a superweeken már csak a CW,SHC,MIL ellen kell játszania... Ez a három jelenleg utolsó csapat, ha mindet legyőzi akkor ők lesznek az elsők és mennek az All Stars-ra, és rohadjon meg az SK ne nyerjék már meg. -
#44872 ja én lekopogom, másmilyen jellegű volt amit toltam, roamolt mindenki teleporttal agyba szájba, ultra fun :)
tf ellen midelni meg kb a legnagyobb lol élményem volt, mikro gyakorlásnak tökéletes (ugye szarta a kártyákat) -
#44871 olvasd össze a srác nevének első és utolsó betűjét haha -
#44870 Tegnap még nagyobb fun volt, akkor flame se volt, csak elvétve, meg ott mindenki szórakozott még. Most valamiért az van, hogy mindenki pickel valami olyat ami már köztudottan op és pushol a két sidelane 0-24. Csak azt nem értem, hogy miért jó bárkinek, hogy 15 perc alatt bepusholja az enemy nexust és nyer egy meccset? Ennek a módnak pont nem ez lenne a lényeg szvsz. -
#44869 kipróbáltam én is, volt flame végig (hálisten az enemyben)
viszont 1 szót mondok: soraka -
#44868 URF mode még mindig fun, csak kezd kicsit rossz irányt venni néhány meccs. Néhány ember annyira komolyan veszi már ezt is, mert annyira sok múlik rajta, hogy bármi történik elkezdenek trashtalkolni. Most épp egy yi aki 0-7be állt elment afkolni a premadejével, mert mérges lett, hogy elverték lanen, még nem is szólt hozzá ráadásul senki. Mondtam nekik hogy ne afkoljanak már ketten mert kénytelen leszek reportolni őket. Erre jött a válasz:
'P1nguL: report your mom tard, get cancer bastard
P1nguL: with all your trash ad patethic family
P1nguL: retarded
P1nguL: hahaha
P1nguL: bye tar
P1nguL: get a reali life
P1nguL: mofo'
Ez így egész game alatt ezután, meg endgame lobbyba. De szomorú, hogy az utóbbi idők legjobb szórakozását lolban nem tudják az emberek szórakozásnak venni, hanem tryhardolnak mert kurva fontos az az URF win. -
#44867 Azon nevettem amikor bejöttek az EU casterek :D -
#44866 15-nél nagy volt, meg mikor Phreak felvette a fülest :D -
#44865 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurvanagy :) -
#44864 Hát ez a meccs valami hatalmas királyság volt.
-
#44863 Érdekesnek ígérkezik, Zed és Udyr! -
#44862 nem hivatalos 4.5ös patch note -
#44861 nemrossz. -
Fletley9 #44860 Örök madár Swain :3 -
ktm99 #44859 nid catform w spam se rossz -
#44858 ezreal junglet próbáljátok ki.xd -
#44857 :DDDDDDDDDDDD ez kurvajó megyek luxozni -
#44856 Vicces.:D Két item 2,5 as vayne folyamatosan ugrabugráló riven, Annie bot aki a q-t spammeli és ragequitel a taricom. Fun mode.:D Főleg a buffos tooltip. -
#44855 Next up on the hitlist was Kassadin. After looking on the global data on bans it became clear, people just dont want Kassadin in the game. Accordingly he has been deleted. We also removed Ryze.
ISTENEM BAZMEG XDDDD -
#44854 URF MODE available, ilyen fun még sose volt a lol Vesztettünk és azt írja: 2nd place :DDD