League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
heti frik: Ahri, Caitlyn, Corki, Fizz, Kha'Zix, Lux, Rammus, Rengar, Taric, Udyr

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
On January 15th at 3 AM PST for NA, 5:00 GMT for EUW, and 3:00 GMT+1 for EUNE, servers will go down in preparation for the upcoming patch.

többé kevésbé helyes patch notes itt, hivatalos majd gondolom holnap

SzirmosSzisza
Pedig ott kéne. Trinketet nem cserél csak wardot, lehet az a baj.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TheGrinder
Vettem egy ward skint és azt hol tudom átállítani, hogy ne az alap jelenjen meg ingame? Laucherben vagy ingame kell? Laucherben Store - Ward Skinsnél x-et raktam a rublikába, de ingame még mindig az alapot mutatja.

Sziasztok! Silver vagy afölötti játékosokat keresek esti premade normal vagy ranked gamekre. Csináltam két lolos videót kommentárral, itt lecsekkolhatjátok hogy játszom:

Amúgy East szerveren Sorspöröly néven érhettek el.
j0nNyKa
mi állandóan olyan kódot programozunk melóban, ami megunja a usert
aztán terminátor lesz belõle és visszamegy az idõben gyilkolni, és accot cserél platina keretért cserébe, majd pubertálni kezd
wait wat

Különc
Van tûzfalad? Ha igen, töröld le, égesd el és hints rá sót

Metalmilitiakid
Az lehetséges, hogy a LoL vmilyen módon utálja a netemet ? Egész nap minden gond nélkül neteztem, töltöttem, videót néztem... Amint felléptem LoL ba elsõ meccsen kb 7 perctõl kezdve állandó DC, nem jött be FF ben sem semmi, teljesen elvágódott a net, frissítettem a csatlakozást, akkor kidobta, hogy nincs csatlakoztatva. Megnéztem a gép hátulját és meglepõen tényleg nem villogott a led az UTP nél, kihúztam bedugtam jó lett, de ezt 1 percenként ismételte. Kiléptem LoL ból azóta semmi probléma megint. Másnál volt ilyen ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

jazzy
Viszonylag sok boostednek kinézõ vagy rossz games diamond 5 player van, bár most elbasztam az mmrem, nem kapok diamond kereteseket, 1-2 hete sokat kaptam, de nem voltak valami kiemelkedõek
Különc
Ja, elbasztam 8) De a lényeg, hogy goldon nagyon simán végigmentünk, sõt plat eleje se volt valami durva, persze a trollokat kell dodgeolni, akik plat V 0 ponttal basszák szét az egészet, de hát ez van. Most kapunk olyanokat, akiknek Diamond kerete van, és ugyanannyi az MMR-je, mint nekem Plat III-IV-ként

jazzy
te platból diamondba buksz?

amúgy ja, én sem fejlõdtem hirtelen 1 teljes tiert skillben, ez az s3 vége valahogy olyan.. nem is tudom milyen, gold3 körül voltam mindig, most meg plat2-3
Különc
Ám most mi, Plat III 55 pont asszem a peakem, aztán szépen lebuktam Diamond IV 78 pontra a szünet alatt, mikor újra elkezdtem tavaly lolozni a gold keret volt a cél, most már a Diamond V

Metalmilitiakid
19 CS vel ADC ként 10 percnél ? hát sztem a józan eszére 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TBTPumpa
Hmm lehet!

Sadface-t reportoljuk! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
diamond boost?
TBTPumpa
Te Sadface! Mi ez az accountok közötti buzulás?
Miaz, hogy rád írok, majd a hatalmas intelligenciával megáldott ismerõsöd elküld a 3,14csába azzal a címszóval, hogy õ a haverod és accot cseréltetek! <#idiota>

Különc
Swag, nem volt elég swag

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Ugyanaz 8( De akkor játsszunk, mikor én otthon vagyok, szóval én hordom a nadrágot ^^

Bár már így hogy az 5. évébe lépett, hogy mobilneten szopok, asszem most már váltok rendes netre

jazzy
ha még mindig ugyanaz a duo partnered akkor ez inkább negatív hogy akkor játszol amikor akarsz höhö
TBTPumpa
De az EUW szervernek van jövõje, az EUNE-nek nincs! <#idiota>

Különc
Végülis lehet hogy van benne valami, én akkor játszom amikor akarok, ti meg hetente 3 meccs és nincs szeró

jazzy
jap õ az ex kilencedikemelet, csak azóta páran megkapták de visszakaptam mert csúnya kislányok és kisfiúk voltak

#42732 most mér csak azért mert caté volt és kumiho néven fut
SzirmosSzisza
Õ az ex-kilencedikemelet? Mert akkor én más accra hittem azt, hogy az 😄

Fabio Capello
"accom"

😄D😄DDDDDD

TBTPumpa
Azt vágod, hogy az EUW Platina EUNE szerveren felér egy Diamond vagy Challenger szinttel ugye? <#idiota>

Szóval az ügyesebbeknek át kell jönniük Westrõl és Season 4-ben sikeresek lesznek.

jazzy
már megvan az acc

szóval van easten egy lvl24es accom kumiho néven fut

na ki akar játszani? 😄
SzirmosSzisza
Van Eastes acc amit adtam nektek, csak annak elveszett a tulaja 😄

#42728: löwennél lejjebb nem megyek. Amúgy Eve-hez nincs is skinem, majd VU után max!

Különc
De kõbányait, mert max csak annyit ér, kb csak Evelynn van rajta

jazzy
adok az accodért egy üveg sört!
SzirmosSzisza
Casualok vagytok, nekem még van free transfer split óta <#idiota>

TBTPumpa
Azért megy a Rage keményen:

Nem baj, kapja az ívet csak a Riot! <#idiota>

TBTPumpa
Ezesetben kapja be a Riot! <#idiota>

https://support.leagueoflegends.com/entries/23407414?locale=1
WEST-rõl mehetsz EAST-re 😄
Különc
Ha rápillantanak a térképre, akkor nehéz eldönteni, hogy MO nyugat vagy kelet, ha rákukkantanak a gazdasági mutatókra, akkor bizony látni, hogy ezeknek jó az East is, nem kell ingyen migri

jazzy
http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/euw/20448940/skins

bele se merek gondolni mennyi pénzt basztam el
TBTPumpa
Hogyhogy? Mi ez a rasszizmus a Riot részérõl? <#idiota>

Magyaroknak nincs ingyenes transfer.
jazzy
mindig tudok játszani, néha ingame néha a login screenen

volt valami patch?
Különc
Mármint úgy érted nevettek, mikor tudtok játszani a szerveren?

TBTPumpa
Valószínû, mivel mindkettõ EU szerver, de akkor sem értem, hogy mitõl növekedett meg a pingem. Másfél évig 35-40 volt mindig, 1-2 hete pedig már 80-90.
Persze lehet így is játszani, de lassabban reagál a játék a parancsaimra. Én pedig már megszoktam, hogy minden azonnal, egyszerre megy. <#idiota>

jazzy
vedd rá szomiarcot meg a diamondos haverjait hogy jöjjenek át, õk lesznek a kísérleti egereink, hogy mennyi a különbség east és west között
jazzy
majd jól kinevetjük az easteseket
j0nNyKa
szvsz az ping az tökhasonló, én meg majd jól leszek a barátod lol

SzirmosSzisza
Nem hinnem, hogy EUW-re magasabb lenne.

TBTPumpa
Egyetlen hátulütõje, hogy ott még nincs ismerõsöm, szóval Foreveralone lesz a profil. Sadface meg nem jön át, mert megszerette EUNE-t és itt vannak a diamondos barátai is.
Bár lehet, hogy EUW-n jobb pingem lenne, eddig 35-40 volt EUNE-n, de már vagy 1 hete folyamatosan 80-90 ping körül van, ami picit zavaró (megnövekedett reakcióidõ).

j0nNyKa
azok mindig királyak, nem is tudom ki volt együtt a creator viktorral (talán lissandra), az is baromi szép volt
ez a sale meg király

TBTPumpa

Amúgy érdemes megnézni a Surrenderat20.net oldal felsõ részét. Tök jól összegyúrták az új Diana + Riven skin splash képeit.

j0nNyKa
wel fucking come!