53877
0MWkPbn.jpg
  • DarkHorSe
    Melyik a legjobb mondja az xp farmolasnak? Egyedul jatszom, lvl 20ig akarok eljutni, most lettem 10es.
  • ronihun
    Tehát még mindig a 2k miatt vagy ilyen mad, oké nuff said. Azt tanácsolom, hogy ne görcsölj rá ennyire ilyen kis dolgokra, mert téged nem érnek itt atrocitások, csak te valamiért úgy olvasod a kommentjeinket mintha mi ordibálnánk veled, hidd el, én olyan nyugodt vagyok mint a szomszéd hölgy nőgyógyászának a száma, szóval ugatásról szó sincs. Kezd elszomorítani ez az egész szóval én rád hagyom, majd megnyugszol.
  • sadface #44973
    Nem tudom mi a problémád vele. Talán az és szócska? :/ sad. Most is te ugatsz:D Még mindig pazarlod rám az időd, de miért? :D Nem igazán érted már te sem miről beszélsz. Te rontottál nekem, hogy nem kell hülyének nézni amikor tudtommal semmi rosszat nem tettem. Ha neked így jött le valószínűleg baj van, hogy ezt gondolod - ez nem az én hibám. A szomszéd hölgy nőgyógyászának a számát oda tudom adni, csak szólj.

Nem sértésnek szántam, de mondd azt, hogy nincs igazam. Ha jobb téma nincs akkor jöhet zippo vagy épp a 2000 forint. Eredetibb poénotok nincs nagyon. Neked se esne túl jól. Harmadik lett a csapatom icl-en, elértem utána a platinát Amikkel játszom és nem 2-3 meccsem van azokkal mind 50% fölött van a winratem. Nem hinném, hogy rászolgálok a cseszegetésre. Tudod 1 éve még nem ért minden szavam után atrocitás. Lehet ez a probléma nem gondolod? és ideje elismerni, hogy nem egy boostolt szintjén állok. Ha meg hiszed el az se hat meg. Lehet jönni eastre játszani akármelyik nap, és meg lehet ismerni. Érdekesmód én nem könyveltem el senkit sem de nálatok westen máshogy mennek a dolgok és nagyon elhiszitek. Nem kellene.
  • jazzy
    csak egyedül vagyok, ha hozzám beszélsz nem kell többes számban beszélni

bizony sajnos 1 évvel ezelőtt normális voltál, azóta megjött a pubertás, vagy nem tudom mi történt, gondolkodj el ezen a helikopter dolgon, nem én vagyok az első aki jelzi

én elhiszem azt is, hogy nagyon jó játékos vagy, további sikereket kívánok
  • ronihun
    1. Itt egyedül te ugatsz.
    2. Ebben mi a kulturált?
    "ja és ezután pedig nyugodt szívvel hülyének foglak nézni, mert közöd nincs a karakterhez és korlátolt látókörű vagy elég keményen. Nevetséges, hogy három kézzel kapaszkodsz a metába és habzó szájjal hirdeted az igét, hogy DE HÁT A W-T KELL MAXOLNI. "
    3. Persze, hogy ideges vagy, ugyanis senki nem beszélt ilyen stílusba senkihez, sőt még mindig csak te kezdted el, szóval a kommented második felének is kb annyi értelme van mint az elsőnek.
  • sadface #44970
    Azt azért tisztázzuk, hogy az ideges és a kulturált véleményformálás között van különbség. Nem érdekel, hogy rossznak vagyok beállítva senki nem nézett hülyének válaszoltam arra a kérdésre amit feltettél tényleg az én kurvaanyámat.:D

jazzynek meg csak annyit, hogy az a szánalmas amit ti csináltok.:D csak ezzel bírtok jönni mással nem nagyon. Ott a lolking végülis poénból lettem gold 3-ból plat 4 tényleg főleg leonával. Real elon funolok napi 4 rankeden szerintem lassan abba lehet hagyni az ugatást mert nem vagytok kutyák. és jazzy ugyanolyan értelmes vagyok mint 1 éve. A különbség az, hogy ha ti elkezdtek ugatni énis. Nem értem min vagy fennakadva. Nem beszélek veled naponta, szóval nem pont neked kellene ezt a következtetést levonnod. De akkor nem is próbálok konstruktív lenni, énis beállok a sorba és csak a kappa ahogy az itt lévők 85%-a teszi. peace.
  • ronihun
    Azt még hozzátenném, hogy jonnyval amennyire tudom nem vagyunk rosszban, szóval ő is tudja, hogy nem szántam sértésnek, csak megkérdeztem, hogy miért. Aztán mivel te sadface, elkezdtél picsogni elmondtam, hogy nem értek egyet az E maxolásával, kész, annyi is elég lett volna erre, hogy te meg velem nem értesz egyet.
  • ronihun
    Elvégzi hamarosan a középiskolát, van barátnője, megvolt a platina neki kétezerért, mi kell még, már boss.

Amúgy igen játszottam leonával 5+ meccset, előző szeszonban pontosan 60 meccset, 63%-os win rate-tel. Nem tudom, az hogy ennyire ideges lettél szerintem nem engem állít be hülyének.
  • TBTPumpa
    Micsinász? Tanulj pls, mindjárt érettségi!
  • jazzy
    kb 50x értelmesebb mint te, de aranyos ahogy leugatod

nem ért a játékhoz, nem fizetett platért eu westen, szánalmas

nem értelek téged, ahogy idősödsz úgy hülyülsz, értelmesebb voltál 1 éve
  • sadface #44965
    Játszottál leonával már 5+ meccset? Biztos megvan az oka miért csinálta azt amit, majd jön és elmondja. Az, hogy mit maxolsz akkor is egyénfüggő mert leonán ez valamit valamiért. Más kérdés mi a legjobb és ki mit preferál. ja és ezután pedig nyugodt szívvel hülyének foglak nézni, mert közöd nincs a karakterhez és korlátolt látókörű vagy elég keményen. Nevetséges, hogy három kézzel kapaszkodsz a metába és habzó szájjal hirdeted az igét, hogy DE HÁT A W-T KELL MAXOLNI.
  • ronihun
    Az egymás hülyének nézését meg mellőzzük.
  • ronihun
    Nem azt nem értettem amit írtál, és egyébként az első kommentedre válaszoltam, hanem úgy értettem, hogy azt nem értem hogy miért maxol valaki E-t leonán, és nem is láttam hogy kiegészítetted. De akárhogy is, semmi értelme az E-t maxolni először, a W ad legtöbbet, mindenki W-t maxol elsőnek, bárminek építi, ami nem AD top.
  • sadface #44962
    Na akkor megpróbálom a legérthetőbben. én tankként játszom leonát sunfire-t veszek neki és egyebek és a w-t húzom mert mr-ből meg armorból scalel az a spell. Erre épült az egész rúnaoldalam is, hogy minél tankosabb legyek early game így a w-vel dominálhatom a lanet. Jonny így első ránézésre nem tanknak építi hanem inkább az utilityre pakolja lásd gyorsító (most kirakta az aegist) kisebb cd a stunnon és a csúszáson. érteni? nem érteni?
  • ronihun
    nem értem
  • sadface #44960
    kieg: szerintem játékosfüggő lehet mert q-t maxol másodszorra és a hagyomás support itemeket veszi először pl mobi cipő shur, míg én spec a tankos itemeket kedvelem elsőnek (sunfire) és w-t maxolok.. kinek mi

tbt te meg gyere urfozni
  • TBTPumpa
    Olaf pls
  • sadface #44958
    talán a cd miatt, más miatt nincs nagyon értelme. vagy misclickelt 4x .:D
  • ronihun
    csúszik a hang. btw miért az E-t maxolod először? :O
  • TBTPumpa
    Öröm olvasni azt a chat felületet!
  • TBTPumpa
    Sok sikert!
  • TBTPumpa
    Ja. Mert a noob Rito kivette az új Syndra skint. Azt mondják nem lett olyan, mint szerették volna. Remélem ez is olyan siralmas lesz majd, mint a csókos Ashe skin.
  • j0nNyKa
    plat3 promo, az enemyben nincs adc, vagy nagyon szopjuk, vagy nagyon nyerjük lol
  • j0nNyKa
    nemtom egyébként, amit hunter írt, az tűnik jónak
    most éppen alakítgatják át a rúnákat, azt hiszem a legutóbbi peccsben is pl
  • ronihun
    AD Red + Armor Yellow + MR Blue + AD Quint
  • Lokker
    armor és magicres marad piros és anyg meg full ap és ad?
  • j0nNyKa
    az apn ap van, az adn meg ad
  • Lokker
    Fél éve toltam utoljára a LoL-t de ez a Rapid Fire mod valami hihetetlenül élvezetes, még ha veszítek is. Hogy néz ki most egy ad és ap rune page?
  • sadface #44946
    szerintem a movespeed annyira nem worth mivel masteriesben is tudsz rakni asszem.. a 8 hp regen szerintem többet ér

http://www.twitch.tv/kaypealol

nem csöcsös de jónő stream
  • j0nNyKa
    nincs túlsok rúnám, úgyhogy nem játszogatok velük, van ilyen általános support pagem, meg mellé egy 0 9 21 mastery, aztán keziccsókolom
  • sadface #44944
    btw leona supportal nem nehéz, a morganám afk volt. :P
  • SzirmosSzisza
    Köszi, cseréltem!
  • sadface #44942
    Miért nem adták fel 10 percnél? :D Most próbálgattam customba pár rúnát leonának te most milyet használsz? nekem most scale mr kék, armor piros, hpregen quint és sárgában vegyesen flat-scale armor.
  • NagyiBMX
    Ha bár nincs még meg a 4 új skin, azért ne 1 db splash art legyen már a bannerünk. Addig lehetne ez.
  • j0nNyKa
    így kell adczni
  • sadface #44939
    Te jó ég mit nyertünk meg.. :D

:DD
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Előbb játszottam blitz ellen, nem volt jó maradjunk annyiban :D
  • tigeroo
    nemcsak a hílről van szó, egyszerűen +80%-al frusztrálóbb a lándzsáit kerülgetni:D
  • j0nNyKa
    srác nem tökölte el a buildjét urfon :DDDD