53877
0MWkPbn.jpg
  • jazzy
    Mostanában le szokták még árazni első pár napon az 1350es skineket?
  • sadface #45256
    https://www.youtube.com/watch?v=G6QAWZimOx0 ez ment stream alatt. Bálinttal megszakadtunk ts-en
  • TBTPumpa
    LoL Hungary facebook. Gondolom belenézek, hátha tanulok valamit. De látom, hogy ő is jungelt mainel.
  • SzirmosSzisza
    "szia vejgi, mi a stájsz?" hol találtad ezt?:DD
  • TBTPumpa
    Bronze 5 stream (magyar)!
  • TBTPumpa
    Igyál még. Józanul ne LoL-ozz, úgy nem lehet élvezni. Ha már be vagy tépve, akkor akármi történik, mindig mi nyerjük a botlane-t.
  • sadface #45251
    belesültem az öltönybe. A lábam árnyékban volt a fejem meg napon.
    kicsit voltam ideges... az ivás már megvolt.:D
  • TBTPumpa
    Szép (ahhoz képest, hogy tegnap feedeltél vele).
    Ennyire jól sikerült a ballagás, hogy máris LoL-ozol?
    Igyál, ünnepelj, ne LoL-ozz!
  • sadface #45249
    éstényleg

• Mazarex
    nap végére ez így kellett

• TBTPumpa
  • NagyiBMX
    Élvezet lehetett úgy játszani.
  • TBTPumpa
    Dodge everything: milyen fiora játékosok vannak?
    1. aki tudja, hogy hydrát kell venni
    2. aki tudja mikor kell ultizni
    3. Aki csak Fiorázik mert tudja, hogy broken
    4. kto pl? press r 2 win lulz so op

Kiégtem.
  • TBTPumpa
    Napi boldogság: Baron steal Namival! Ide a Bronz 5-öt!
  • Christian88
    Köszi nem is néztem, csak reflexből tovább mentem azon az ablakon :D
  • SzirmosSzisza
    A régió választás felett van a nyelvválasztás gomb launcherben.
  • Christian88
    Hogy lehet a nyelvet angolra állítani EUNE-n? Utolsó patch óta Csehen van
  • j0nNyKa
    attól hogy nekem jó, nem biztos hogy tényleg jó :)
    én nagyon sokat roamolok, meg szeretek mindenhol ott lenni, aztán emiatt - ha te nem így játszol, nem biztos hogy előnyös

btw valami versenyen valaki tolt twitch jungle-t? challenger game-ek felén van, meg most az én játékaimban is egyre több
  • TBTPumpa
    Ha neked bevált, akkor okés, de én még a Gold-ot adó Quint rúnákat használom/illetve most ideiglenesen az AP rúnákat.
    De akkor veszek oda Movement Speed rúnákat.
  • SuLtAN17
    Igen ezt mondom, hogy most a dolog szerintem tökéletes, ha nagyon akarnak nerfelni az ff-n akkor pár -ad és as aztán kész, de ha a földig megy akkor a trundle, shyvana, j4 az általad leírtakból már kuka is.
  • j0nNyKa
    én armor, mr/lvl, és movement speed rúnákkal tolom a tank supportokat, és nem is lennék hajlandó ettől eltérni, de a hp is tuti viable
    itt az aktív, az 5. a support rúna page-em, miből vennél el a health miatt?
    mert esetleg az mr/lvl helyett el tudom képzelni, hogy jobb, az armorból az early agression miatt nem vennék el semmiképp
  • TBTPumpa
    Supportoknak érdemes mostanság Health-et adó rúnákat betenni? Több guide-nél is láttam, hogy sárgába, quintbe nem gold/armor rúnák vannak, hanem Health-es rúnák.
    Érdemes áttérni ezekre a Health-es rúnákra mondjuk Leona, Thresh esetén?
  • Különc
    Jaa, Feral Flare
  • j0nNyKa
    btw az utóbbi pár meccsemen volt twitch, wukong, elise, j4, shyvana, trinda jungle, meg az általad leírt 8, az már akárhonnan is számolom, ~14 féle jungler, alig ~8-10 meccsen
  • j0nNyKa
    ne legyél már balf, belinkeltem a nerfről a cikket, a tag meg leírta, hogy mit nerfeltek, rakjad össze az 1et a 2vel :)
  • Különc
    Milyen nerf?
  • jazzy
    Az a nerf szerintem is túl erős, de nem PBEzek, csak megérzés. A skinek én úgy látom nem ömlenek, kevesebbet csinálnak, mint régebben és jobb a minőség, de ez az 1350 IP skineket gyártunk többnyire dolog ez nem jó út. Bugokat én nem gyakran szoktam látni, nem érzem hogy úszna benne a játék. Ranked rendszeren lenne mit csiszolni, de akármilyen rendszert csinálsz az alapelv ugyanúgy igaz, ha jó vagy fentebb jutsz, ha nem vagy jó lent maradsz.
  • SuLtAN17
    Szevasztok! Nem tudom ki olvasta, ki nem az új pbe patch notes-ot, de ff nerf to the ground! Most azért írok mert kíváncsi vagyok más véleményère is! Először is k. szomorú vagyok, hogy ha ez live lesz megint jön a lee/kha/vi/pant négyes, amit személy szerint elmondhatatlanul unok. És ami még azért vicces mert a fentebb említett 4 champ legalább annyira erős mint a xin/ww/noc/yi 4-es, ha nem erősebb! Minek van pbe, ha ki lehet adni szerintük(szerintem messze nem) ilyen "op" itemeket? Jah hogy a random 1350-es skin q-ja bugos-e ezért lenne a teszt szerver? Tovább megyek, nagyon remek ez az "óriási" vlad buff, de még mindig gamebreaking bugos az e-je, és van egy néhány hasonló helyezetben lévő champ... Pl.:Mi a helyzet a rammus-al? Évek óta nem viable... És folytathatnám a végtelenségig, kicsit rosszul vagyok már a Riot seggèt nyaló reddit postokból, ugyanis én (és még nagyon sokan lásd. reddit) hogy a Riot átesett a bizonyos haràcs oldalra... Ömlenek a skinek, de a játék úszik a bugokban ordít az unbalance, és virágzik az afk az anyàzàs, és a személyes kedvencem a ranked "idc". Persze a dolog nem ennyire fekete és fehér, itt a team builder, az esports óriásit fejlődött, az euw nálam már hónapja stabil, de a fentebb említett dolgok miatt kezdem megutàlni a játékot és a Riotot is. Ha valakinek van ellenvèlemènye szívesen hallgatom, lehet én látom rosszul a dolgokat!
  • jazzy
    Pro, csak kár hogy ha véletlen elbaszok valamit az elején akkor szart se érek egész gameben :(
  • j0nNyKa
    > pantheon
    > buzi
    not implying anything

btw frissült a dragonslayer skinje, illetve tovább lett nerfelve a feral
  • Különc
    "Újabban Pantheon buzi vagyok"

Végre
  • jazzy
    Újabban Pantheon buzi vagyok, egészen fun, Wukongozni akarok még, meg Nocturneozok, attól függ melyikhez van kedvem.

Pedig sokáig only mid voltam, most csak junglezni van kedvem vagy supportolni :/
  • j0nNyKa
    na jó, de ha csak role-t választasz a teambuilderben, ugyanúgy becsúszhat, hogy mondjuk én benyögöm, hogy thresh adczni fogok, te meg elküldesz anyámba rákot halászni

juteszembe kihagytam a banlistából yasuo-t meg vi-t :)
    szóval van kiből választani
  • TBTPumpa
    Most nem ez van. Most i mid or feed fcking noob, die cancer és hasonló jókíváságok!
  • j0nNyKa
    heti frík
  • j0nNyKa
    ö, dehát most is ez történik, vagy félreértelek? belépünk champ selectbe, megbeszéljük a role-okat, majd a banokat, team compot, végigpickeljük, és hawai :)
  • Mazarex
    azt írták lesz majd ranked builder, gondolom mindenki role-t választ, megbeszélik a lehetséges bannokat, picket, csapat compot. aztán szokásos champ select, ban, pick... utópia
  • TBTPumpa
    Ahh. Pedig reménykedtem benne, hogy a Riot már dolgozik valami okosságon a Rankedet illetően.

#45219 Köszi!
  • j0nNyKa
    most a flare-es junglereket "kell" bannolni (a nerf után is): xin, noc, yi mindenképp, wukong még mindig nagyon jó, jax (!!), az utolsó meg kb random: LeBlanc, mert ő az új kassa, nasus, mert nem nagyon lehet megállítani a farmolásban, nida, mert buzi idegesítő, morgana, mert uralja a bot lane-t, lucian, mert még mindig az egyetlen brutál adc, én személy szerint még mindig szivesen bannolok tryndát a split push miatt, stb.
  • jazzy
    Rankedre nem lenne jó ez, max ilyen role választás.