53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    jaj baszki tényleg, transzfer
    mi történik akkor? elveszik bármi, vagy csak a summoner név, ha már van olyan?
  • SzirmosSzisza
    Most jön a hétvége, ilyenkor kezdődik csak a móka!

Amúgy transzferre gondoltam :D
  • j0nNyKa
    egyébként -most kiabálom el- de már néhány hónapja stabil az euw, az égvilágon semmi probléma nincsen
    néha van hogy kiírják, hogy javítanak valamit, és nincs ranked, de általában ilyen max fél óra
    elkiabáltam, mi? :C

u.i: olyat is rég láttam már, hogy kivettek egy championt ~1 hétre, mert 1 hitelt a pálya másik végéről 1-es szinten mindenkit
    ezt is elkiabáltam, mi?
  • TBTPumpa
    Polák, cseh és most már magyar is. Rengeteg magyar jött át az utóbbi időben.
    Amúgy jó nagy faszság volt a Riot részéről ketté osztani az EU szervert, miközben az egyik úgy ahogy stabil, a másik pedig még annyira se.
  • j0nNyKa
    úgy hallottam hogy easten sok a polák nigger, nem kérem köszönöm :D
    meg ha már ilyen anti-smurf nézetem van, ne kezdjek már smurf-öt, az olyan.. na.
    + 2 egyénibb oka van még annak hogy nem húzok másodlagos accot:
    - ezt az accomat is jazzy húzta 30ra, én hálisten kimaradtam ebből, amit leírsz, nem is kérek belőle ha nem muszáj :D
    - k* sok pénzem elment skinekre ezen az accon, még1x ennyit nyilván nem költenék rá, skin nélkül meg olyan.. más játszani :C

gyertek ti westre (illetve te már jöttél, többiek!), nagyon fun, nincsenek trollok, mindenki kedves, és lag / szerver problémák sincsenek soha!!4
  • SzirmosSzisza
    Nem is azért mondtam, de ez sajna benne van. Játék elején (<20) amúgy ugyanúgy szar, mert akinek a csapatában van nemsmurf az fog veszteni, bár az ugye csak normal és a kutyát macskát nem érdekel, 20 felett meg úgyis 30-asokkal dob össze, ott meg a mastery/rúna talán kiegyenlíti.

Amúgy gyere Eastre, ott szinte biztos kevés a smurf :D
  • j0nNyKa
    na jó de gondolom fogtad a postom mondanivalóját, nem volt az olyan nehéz
    az ilyen diamond teteje játékosok pikpak megcsinálják a 30as szintet, aztán meg a platina tetejét / diamond alját ilyen 30-40 meccsből - és ezekből BAROMI sok van, néhány meccsen több, mint elsődleges acc
    nekem az nem smurf, hogy valaki silver eloból ranked játék nélkül felhúz 30ra egy másik accot - azzal nem hiszem, hogy rombolod a veled, vagy ellened játszók élményét
    amikor a diamond player egyedül megnyer egy rankedet platinában, azzal simán rombolja 9 játékos élményét - de minimum 5ét
  • j0nNyKa
    ja elsőnek? nem szóltam :)
    randuinal az a bajom, hogy locket + talisman + mikáel + ward + trinket már ígyis 5 aktív item, nincs nekem bazmeg 3 kezem hogy még randuint is nyomkodjak :D
  • TBTPumpa
    Minek neked West, amikor EUNE-n sem játszol!
    Amúgy az igazi férfi EUNE-n Rankedezik, miközben filmet néz. Ez az igazi kihívás.
  • SzirmosSzisza
    Westen nagyon komolyan tolom az ipart, már 23-as vagyok (ezért nevettem tegnap János posztján, neki a smurf az a jó platinát jelenti, nekem meg a 20-as karaktereket :D)
  • TBTPumpa
    ??? Mivan?
    Te csak Aramozni szoktál, ott meg csak 1 lane van.
  • SzirmosSzisza
    Mi tegnap nem pusholtuk midet közösen (sztem kb 15 killel mentünk), szóval Katarina berágott és elkezdett feedelni és sikerült kikapni, pedig ilyen 99% volt a nyerési esélyünk.
  • TBTPumpa
    Az rendben van, de első "komolyabb" itemnek?
    Nálam az a Sightstone szokott lenni + az ajánlott supportos cucc (Leona - Relic Shield, Thresh - Ancient Coin, Lulu, Nami, Zyra - Spellthief's Edge).
    Én azt a végén szoktam, de mostanában inkább csak Randuint építek helyette.
  • overflame
    Én meg életem legmázlisabb win streakjében vagyok, silver 2-től gold 1-ig repültem kettesével :) Talán meglesz a platinum még idén, sose voltam ilyen magasan :D
  • j0nNyKa
    csak beleolvastam a végébe (sorry), és én is szoktam sunfire-t építeni elég sűrűn :)
    azért van értelme, mert ligától függetlenül ha meglátnak egy leonát / thresht / stb-t az arcukban az ellenfelek, nem úgy reagálnak, hogy akkor ők meg szépen a te carry-jeidre ugranak, hanem nekiállnak téged csapatni ezerrel :)
  • TBTPumpa
    Akciós skinek:
  • jazzy
    tldr, tegnap én is visszafele haladtam, de nem baj mert én jól teljesítettem, így csak idő kérdése.
  • TBTPumpa
    Hát az borzalmas volt. Ha veled játszom, akkor kapok ilyen balfaszokat. Már-már elsírtam magam, hogy rakhat össze a matchmaking ilyen szerencsétlenekkel. Első meccsen volt valami premade páros, akik AFK-k voltak úgy 10 percig, mert akkor jöttek rá, hogyan kell a Skypeban beállítani valamit.
    Utána LVL1-en mentek ki és feedeltek is, mert ugye baromira le voltak maradva. Majd beírta az egyik, hogy Nvm its lost. Cya és leléptek... Fel is adtuk 20-nál a meccset, mert a top/mid faszán be volt pusholva. Csak a botlane állt egy darabig, amíg rá nem cuppantak öten. Egy élmény 3v5-öt játszani rankeden. Baromira felhúztam magam. Másik meccsen megyek megint supportolni. A srác ADC-zni akar, mert szerinte az jó buli. Azt már nem közölte a kedves, hogy 22 perc alatt csak 58 creepet tud megölni (LoLking szerint Plat2-es a srác. És jungle volt a mainje előző szezonban. Oké, de jungleban is kevés 22 perc alatt az 58 creep). Agyba-főbe lőtte a minionokat, de a számláló nem növekedett.
    Na, fasza. Komolyan, ha be lennék baszva és Elise-vel jönnék farmolni, akkor több creepem lenne, mint neki (pedig ADC-vel a legkönnyebb farmolni tapasztalataim szerint). Akárhányszor behúztam az ellenfelet, az ADC ott táncolt a torony alatt. Bementem midre, hogy legalább ott szerezzek már valami assist félét, de ott is túl passzív volt a játékos. Mint kiderült, filmet nézett a mides (Ronin 47). A jungler meg kifagyott/dc-zett. Rá már nem haragudtam, mert ilyen mindenkivel megeshet és amúgyis az az ADC eléggé kiégetett. És ilyen játékosokkal hozz le egy meccset, ha nem tudod, akkor szar vagy és örökre low elo-n maradsz.
    Tanulság: EUNE elon tiltani kéne a rankedet, de komolyan. Ezután inkább játszottam mással, mert idegekkel ezt nem lehet bírni.
    Késő délután, adok még egy utolsó lehetőséget ennek a szarnak.
    Harmadik meccs, beírom, hogy mennék ADC-nek vagy supportnak. Az előző kettőnél csak jobb lehetek. Nem lehet, mert megint premade van. Menjek mid-re. Rendben, behozok egy Syndra-t (az idén kb. másodszor játszottam vele, Katarinát akartam, de azt bannolták, nem értem miért), az enemy pickel egy LB-t. Na, LB és Kassa azok, akik ellen utálok játszani. Fel is hívtam rá a figyelmet, hogy elfeedelt LB incoming. Srác visszaírta, hogy nem hinné.
    LB eléggé passzív volt, már kapásból 20 creeppel többet farmoltam, mint ő. Az ő cuccai nem találtak be, az enyémek igen. First blood megvan. Visszajön kék buffal, mondom, ez kell. Rámnyom mindent a srác, még ignite-ot is, mondom mindjárt meghalok. Aztán heal + stunnoltam és belenyomtam mindent. Meg is halt. Free blue buff. Utána lementem botra, kapásból mind a két versenyzőt stunnoltam, meg is haltak. Aztán mentem topra. Ott is kaptam egy assistot. Jött valami enemy jungler féle is, az is megkapta a magáét. Aztán elhúztunk. A meccs végén még valami triple killt is elkövettem, bár nem tudom hogyan. 9-1-9-ben végeztem, mindezt úgy, hogy az idén most játszottam harmadszor Syndra-val. 40 perc alatt 288 farmom volt. Komolyan, ha a farmolásért adnák az Elo-t, már diamondba lennék. Az előző ADC-hez képest biztosan.
    Ami feltűnt, hogy ha nem én supportolok, akkor egy baszott ward/trinket nincs a térképen. A support is Sunfire-t épít, mert az fun. WTF
    Másik két meccsen, meg tudtam supportolni és nem volt agyhalott az ADC. Nyertük is a lane-t, meg úgy az egész meccset. Még be is írták nekem, hogy WP + honort is kaptam. Merő véletlen az egész...
    Viszont baromira elment a kedvem az egésztől.
  • sadface #45279
    egy napig nem vagyok.... lets play ranked just for yolo

hát nem tudom nekem a smurf kb arra jó, hogy néha bemegyek feedelni és mégis nyerünk de legalább játszhattam FNC Cyanid -el!!!!!!!444nnégy
  • zeli
    EUW smurf-ömnél volt egy ilyen:

• SzirmosSzisza
    :)

• j0nNyKa
    btw ritoéknak a flamen / trollkoldáson / etc.-n kívül _szerintem_ nagyon erősen tennie kéne a smurf ellen is
    most pont a jó oldalán álltam a fasznak, de így a 4 társamból 2nek kerete se volt, egyiknek meg silver keret, ráadásul még a nevében is benne van hogy smurf
    éshát így teljesítettek
    nem tudom, hogy lehet bepakolni a match makingbe, hogy a smurf accokat valahogy szétválassza a "normális" játékosoktól, de.. szal ez gáz
  • j0nNyKa
    múltkor ment a szekér leonával, mondtam hogy nerfet kap, nerfet kapott
    thresh next ?
  • SzirmosSzisza
    Először azt hittem esportsexpress, de komolynak tűnik http://www.esportsheaven.com/news/view/64347. Remélem Alex marad :(
  • SzirmosSzisza
    Kicserélhető, ha van rá igény, de nekem is jobban tetszik, hogy a 2 piros keretezi őket :)
  • Zickler
    Én maradnék ennél a verziónál. A 2 piros kép, keretet ad neki.
  • ronihun
    mindkettő király, de látom cat már betette, szóval maradjon ez
  • NagyiBMX
    Akkor így nézne ki, nekem így is tetszik. Amelyiket gondoljátok :)
  • SzirmosSzisza
    Utolsóra ha tippelnem kéne, akkor Kha és Mord előbb lenne, mint Panth :D
  • ronihun
    jól néz ki, csak egy ötlet, mi lenne ha a nemek felváltva lennének, lehet, hogy a kék-piros-zöld-piros jobban nézne ki
  • j0nNyKa
  • NagyiBMX
    Csináltam új bannert :)
  • TBTPumpa
    2 rankedből 2 lose, ezaz. Bronz 5 im coming!
  • TBTPumpa
    Na megyek és elrontom az accom. 1 ranked lose már megvan, még kell 9 és gg.
  • SzirmosSzisza
    http://clgaming.net/news/578-clg-and-cloud-9-hyperx-link-up-for-all-stars

http://community.na.leagueoflegends.com/en/c/live-gameplay/QEJ4TX9v-47-forecast-game-systems
  • j0nNyKa
    kicsit visszapakoltak a feralra, így már egész emészthető
    (+ jött egy pici khazix buff, az pont kellett neki :!)
  • ronihun
    Nem tudom kit vettek fel,de ez, meg az új pantheon skin splash art, valami baszott jól néz ki szvsz.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Blade Queen Lissandra:
    http://3.bp.blogspot.com/-rDzOMHN-LZE/U2FbqMlGlFI/AAAAAAAAPkE/luZFqqSOW-I/s1600/Lissandra_Splash_2.jpg

Dragonslayer ward:

All-star ward:

Atlantean Syndra elérhető (975 RP)!

Áprilisi skin bundle csomagok:
  • TBTPumpa
    Igen, 2-3 napig csak 975 RP-be kerülnek.