53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Jó dolog ez a Teambuilder! Nincs anyázás és flame a championselectben, így eleve "jobb érzésekkel" mész játszani mint, ha vitatkoznátok, hogy ki, hova, mivel menjen.
    Ez most már bent fog maradni véglegesen? Vagy jelenleg csak tesztelési fázisban működik?
    Illetve a Ranked is kapni fog ilyen Teambuildert, vagy ott marad a klasszikus megoldás?

Rankeden mostanság kiket érdemes bannolni?
  • SzirmosSzisza
    Úha, Xpecial kispadra került, Hai nem tud menni allstarsra, illetve aki ráér lesse meg a prolly videót :d

• TBTPumpa
  • Lokker
    Rég játszottam és még sok hülyeségbe belemegyek.
  • TBTPumpa
    Nem biztos, hogy kikapnál. Nub vagyok!
  • Lokker
    Én vinnék ellened Twitch-et, az jó lenne?

Bár gyorsan kikapnék.
  • TBTPumpa
    Normálban új meta, hogy senki nem visz ADC-t botlane-re?
    Mindig valami Patheon, Xin, Nidalee jön ellenem. WTF
  • SzirmosSzisza

• Plata
    Nem tudom hogy a dupla IP miatt vagy miért,de nagyon sok hülye van.Most csak azért jönnek be hogy 20-adik percben feladják,nevetséges.Random csatákon egymás után ez van,ha 20-adik percben nem adjuk fel akkor 2-3 lelép vagy afk.
  • TBTPumpa
    Nálunk sem engem flameltek, hanem a junglert. Én hagytam az egészet a csába, inkább próbáltam menteni az ADC seggét.
    Aztán mikor átcsaptak már-már személyeskedésbe, ki is lőttem a chatet. A Baron-nál meg megfordítottuk a meccs állását (OP wards), aztán 40 másodperc alatt végig lehetett szántani az ellenfél bázisán.
    Pedig egész komoly hátrányban voltunk.

Amúgy én is fogom a fejem néha, miket csinálok. De most láttam OP Nami, OP Syndra playt a Mondocon-os Steam-en, úgyhogy készen állok lemodellezni őket. My body is ready!
  • SzirmosSzisza
    2 hete nem játszottam, néha égett a fejem, hogy miket csináltam, de cserébe sose volt flame, így egész élvezetes volt :D

• TBTPumpa
    Hát igen. Most előjöttek az ilyen cicafélék. Tegnap 3 meccsből 2-nél nagy bajok voltak nálam is. Az a flame.
    De aztán kilőttem a chatet, hoztam a jobbik formám és 2 win lett. Az első menthetetlen volt, a sok anyázástól, rákozástól nagyon szétesett a "csapat".
    Viszont tegnapelőtt a farok másik végén voltam. Jó csapatot kaptam/nagyon ügyes supportot és junglert. Caitlyn-nel 10-0-9-ben végeztem.
  • SzirmosSzisza
    Daily winért meg kellett küzdeni, illetve Westen is vége lett a 6-os defeat sorozatnak, jó ez a dupla IP hétvége :D
  • j0nNyKa
    yay
  • Madix
    http://www.lolking.net/summoner/na/20132258#runes

5. rúnaoldalát néztem ki..Vélemények róla? Ha már így ADC téma van / volt, me nekem is be kéne újítani.
  • sadface #45202
    Pont az lett a vége amire számítottam. Amióta bejelentették, hogy mennek át NA-ra azóta várom. Kíváncsi leszek mit alkotnak. :)
  • SzirmosSzisza
    21:00-tól XDG vs LMQ!
  • SzirmosSzisza
    Képek PlayIT-ről.

#45199: nézd meg a táncolós videóit, kiválóan megy neki :D
  • JSbyMSI8800
    Szerinted érdekelne milyen ligában van ? :) A helyszínen feleségül venném :D
  • SzirmosSzisza
    Biztos játszik, ha ilyen szövegeket talál ki, bár gondolom nem challenger :)
  • JSbyMSI8800
    Az a csaj játszik is vagy csak énekel (mondjuk, ha ilyen szövegeket talál ki, akkor csak játszik) ?
    szép is jól énekel meg még ha lolozik, hát akkor főnyeremény lenne az a csaj :)
  • SzirmosSzisza
    :DD

• TBTPumpa
    Sjokz! Fap time!
  • SzirmosSzisza

Pumpának ari :D
  • sadface #45193
    Kit érdekel mindenki tudja, hogy a tescos a legjobb nem ezek a biszembaszom vackok.:D
  • Madix
    Arról nincs valami statisztika hogy a csapatépítésen milyen %-ban oszlanak el a kiválasztott "lane-ek"?

Pl 10-ből 8 mid stb..
  • TBTPumpa
    Jó hát, mindenki tudja, hogy az EUNE a legbóvlibb szerver.
  • SzirmosSzisza
    Akartam írni, hogy east >west, de aztán megnéztem a tárgybeli nyereményeket :D
  • SzirmosSzisza
    Egy játék kb 150 IP és 420-6300 sávban vannak az árak (mondjuk az elején nekem az rémlik jobban kapod az IP-t)

Alapvetően összeadódik minden, a "unique passive"-ok nem.
  • Zickler
    A itemek statjai összeadnók, kivéve azonos nevű UNIQUE passzívok.
  • Anonymusx
    Nemrég kezdtem a játékot, és két kérdésem van.
    Ha jól értem akkor a játékban is lehet szerezni pontokat, amivel be lehet váltani hősökre, mennyit kell játszani hogy egyre összegyűljön?

A másik meg a tárgyakkal kapcsolatban, hogy egy fajta tárgyból ha többet veszek, akkor csak egyet számol, vagy összeadódnak a tulajdonságok?
    Pl:
    ha fegyverből van nálam több fajta is.
    Vagy pl ugyanabból a fajta kardból van több nálam.
  • TBTPumpa
    Köszi!

És jungle-ba a movement speed-es quint rúnák jók még?
  • ronihun
    Háát én nem hiszem, hogy a legjobb választás a változtatás után, bár ADC-vel nem vagyok valami jó, de ahogy látom a prok is AS-t használnak.
  • TBTPumpa
    A Lifesteal-es rúnák már nem jók az ADC poszthoz?
  • ronihun
    ADC: AD piros, Flat Armor/Hp sárga, MR kék és Attack Speed quint

Jungle (pl Lee-hez): AD piros, Armor sárga, 3x MR és 6x CDR kék, AD quints
    Mivel lusta vagyok több rune page-et összeállítani ezért Renektonhoz, Zedhez is pl ezt használom, mert nekik mondjuk nem rossz a cdr.
  • TBTPumpa
    Mostanság milyen rúnákra érdemes rágyúrni az ADC lane-hez?
    Esetleg solotop/jungler pozícióba?

(Mert ugye akciósak még a rúnák.)
  • Lokker
    működött, köszi szépen
  • JSbyMSI8800
    ja bocs, lemaradt League of Legends>rads és innen a solutions mappát.
  • JSbyMSI8800
    Ebből a mappából: League of Legends
    ads töröld a solutions mappát, nekem ez segített, mondjuk egyszer volt, hogy nem és újra kellett raknom, de hátha segít neked.
  • Lokker
    Két napja telepítettem újra a LoL-t mert frissítés közben dobott egy hibaüzenetet, hogy sikertelen volt a frissítés és onnan nem volt hajlandó tovább menni akármennyit vártam. Most megint előjött ugyan ez a hiba.

Van erre a problémára valami megoldás?