53877
-
#45217 Jó dolog ez a Teambuilder! Nincs anyázás és flame a championselectben, így eleve "jobb érzésekkel" mész játszani mint, ha vitatkoznátok, hogy ki, hova, mivel menjen.
Ez most már bent fog maradni véglegesen? Vagy jelenleg csak tesztelési fázisban működik?
Illetve a Ranked is kapni fog ilyen Teambuildert, vagy ott marad a klasszikus megoldás?
Rankeden mostanság kiket érdemes bannolni? -
#45216 Úha, Xpecial kispadra került, Hai nem tud menni allstarsra, illetve aki ráér lesse meg a prolly videót :d
-
#45215 -
Lokker #45214 Rég játszottam és még sok hülyeségbe belemegyek. -
#45213 Nem biztos, hogy kikapnál. Nub vagyok! -
Lokker #45212 Én vinnék ellened Twitch-et, az jó lenne?
Bár gyorsan kikapnék. -
#45211 Normálban új meta, hogy senki nem visz ADC-t botlane-re?
Mindig valami Patheon, Xin, Nidalee jön ellenem. WTF -
-
Plata #45209 Nem tudom hogy a dupla IP miatt vagy miért,de nagyon sok hülye van.Most csak azért jönnek be hogy 20-adik percben feladják,nevetséges.Random csatákon egymás után ez van,ha 20-adik percben nem adjuk fel akkor 2-3 lelép vagy afk. -
#45208 Nálunk sem engem flameltek, hanem a junglert. Én hagytam az egészet a csába, inkább próbáltam menteni az ADC seggét.
Aztán mikor átcsaptak már-már személyeskedésbe, ki is lőttem a chatet. A Baron-nál meg megfordítottuk a meccs állását (OP wards), aztán 40 másodperc alatt végig lehetett szántani az ellenfél bázisán.
Pedig egész komoly hátrányban voltunk.
Amúgy én is fogom a fejem néha, miket csinálok. De most láttam OP Nami, OP Syndra playt a Mondocon-os Steam-en, úgyhogy készen állok lemodellezni őket. My body is ready! -
#45207 2 hete nem játszottam, néha égett a fejem, hogy miket csináltam, de cserébe sose volt flame, így egész élvezetes volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#45206 Hát igen. Most előjöttek az ilyen cicafélék. Tegnap 3 meccsből 2-nél nagy bajok voltak nálam is. Az a flame.
De aztán kilőttem a chatet, hoztam a jobbik formám és 2 win lett. Az első menthetetlen volt, a sok anyázástól, rákozástól nagyon szétesett a "csapat".
Viszont tegnapelőtt a farok másik végén voltam. Jó csapatot kaptam/nagyon ügyes supportot és junglert. Caitlyn-nel 10-0-9-ben végeztem. -
#45205 Daily winért meg kellett küzdeni, illetve Westen is vége lett a 6-os defeat sorozatnak, jó ez a dupla IP hétvége :D -
#45204 yay SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Madix #45203 http://www.lolking.net/summoner/na/20132258#runes
5. rúnaoldalát néztem ki..Vélemények róla? Ha már így ADC téma van / volt, me nekem is be kéne újítani. -
#45202 Pont az lett a vége amire számítottam. Amióta bejelentették, hogy mennek át NA-ra azóta várom. Kíváncsi leszek mit alkotnak. :) -
#45201 21:00-tól XDG vs LMQ! -
#45200 Képek PlayIT-ről.
#45199: nézd meg a táncolós videóit, kiválóan megy neki :D -
#45199 Szerinted érdekelne milyen ligában van ? :) A helyszínen feleségül venném :D -
#45198 Biztos játszik, ha ilyen szövegeket talál ki, bár gondolom nem challenger :) -
#45197 Az a csaj játszik is vagy csak énekel (mondjuk, ha ilyen szövegeket talál ki, akkor csak játszik) ?
szép is jól énekel meg még ha lolozik, hát akkor főnyeremény lenne az a csaj :) -
#45196 :DD
-
#45195 Sjokz! Fap time! -
Pumpának ari :D -
#45193 Kit érdekel mindenki tudja, hogy a tescos a legjobb nem ezek a biszembaszom vackok.:D -
Madix #45192 Arról nincs valami statisztika hogy a csapatépítésen milyen %-ban oszlanak el a kiválasztott "lane-ek"?
Pl 10-ből 8 mid stb.. -
#45191 Jó hát, mindenki tudja, hogy az EUNE a legbóvlibb szerver. -
#45190 Akartam írni, hogy east >west, de aztán megnéztem a tárgybeli nyereményeket :D -
#45189 Egy játék kb 150 IP és 420-6300 sávban vannak az árak (mondjuk az elején nekem az rémlik jobban kapod az IP-t)
Alapvetően összeadódik minden, a "unique passive"-ok nem. -
#45188 A itemek statjai összeadnók, kivéve azonos nevű UNIQUE passzívok. -
Anonymusx #45187 Nemrég kezdtem a játékot, és két kérdésem van.
Ha jól értem akkor a játékban is lehet szerezni pontokat, amivel be lehet váltani hősökre, mennyit kell játszani hogy egyre összegyűljön?
A másik meg a tárgyakkal kapcsolatban, hogy egy fajta tárgyból ha többet veszek, akkor csak egyet számol, vagy összeadódnak a tulajdonságok?
Pl:
ha fegyverből van nálam több fajta is.
Vagy pl ugyanabból a fajta kardból van több nálam.
-
#45186 Köszi!
És jungle-ba a movement speed-es quint rúnák jók még? -
#45185 Háát én nem hiszem, hogy a legjobb választás a változtatás után, bár ADC-vel nem vagyok valami jó, de ahogy látom a prok is AS-t használnak. -
#45184 A Lifesteal-es rúnák már nem jók az ADC poszthoz? -
#45183 ADC: AD piros, Flat Armor/Hp sárga, MR kék és Attack Speed quint
Jungle (pl Lee-hez): AD piros, Armor sárga, 3x MR és 6x CDR kék, AD quints
Mivel lusta vagyok több rune page-et összeállítani ezért Renektonhoz, Zedhez is pl ezt használom, mert nekik mondjuk nem rossz a cdr. -
#45182 Mostanság milyen rúnákra érdemes rágyúrni az ADC lane-hez?
Esetleg solotop/jungler pozícióba?
(Mert ugye akciósak még a rúnák.) -
Lokker #45181 működött, köszi szépen -
#45180 ja bocs, lemaradt League of Legends>rads és innen a solutions mappát. -
#45179 Ebből a mappából: League of Legends
ads töröld a solutions mappát, nekem ez segített, mondjuk egyszer volt, hogy nem és újra kellett raknom, de hátha segít neked. -
Lokker #45178 Két napja telepítettem újra a LoL-t mert frissítés közben dobott egy hibaüzenetet, hogy sikertelen volt a frissítés és onnan nem volt hajlandó tovább menni akármennyit vártam. Most megint előjött ugyan ez a hiba.
Van erre a problémára valami megoldás?