53877
-
#45337 reinstall/repair
amúgy a black belt udyrról van szó? -
#45336 Május 7.-én érkezik a 4.7-es patch!
Braum instalock/instabann incoming! -
overflame #45335 öö, lenne 1 zavarba ejtő kérdésem amire még a nagyhatalmú google barátom segítségével se találtam választ, most hogy megvettem a szuperkirály udyr skint rájöttem 1 hátul ütőjére a dolognak, egyszerüen nem működnek a skillek, rá tehénkedek a gombokra de akkor se csinál semmit (najó nem mindig, csak pont akkor amikor kéne) viszont egérkattintással megy szóval nem az lesz hogy cd van rajta csak nem írja ki :P valaki valami megoldás félét?:) -
#45334 Magyar challenger solotop play -
#45333 na jo ez valami wood -3 liga lehet, thresh adcvel :)
vagy csak mi itt nyugaton le vagyunk maradva a metaval -
#45332 :DDDDD
teemo triple killtol kezdve konnyeztem a rohogestol -
#45331 Hogyan ragequiteljünk 5 ellenséget :D
[apro]Amúgy durva, fb direkt nerfelve lett, régen ebből BF is kijött volna, most meg csak vamp scepter, de Koreában úgy néz ki ez is elég :( -
#45330 Na, már csak Csuha Lajos miatt is 0-24-ben Swaineznék. -
#45329 Azon beszartam :D -
#45328 Ez a magyar csávó nem nagyon tud fogalmazni, de a videó fasza volt :D -
#45327 SZERVUUUSZ -
#45326 -
#45325 Mivel feleannyian játszanak eune-n feleannyi a jó player is. :P Euw ezért jobb high elon, mert több player játszik nálatok ezáltal Diamond tetején több a jó játékos mint eunen. A videó meg kegyetlen epic -
#45324 Atyaúristen, mi ez a videó! -
Madix #45323 http://css.lolking.net/summoner/eune/34298986#matches
Asszem Evelynn hozza a Goldomat lassacskán. :D -
#45322 gratz
a transfer témához hozzászólva:
Mikor anno a hidegháború idején megtörtént a split és jazzyvel átjöttünk a vasfüggöny mögül az ígéretes nyugatra, én úgy emlékszem, hogy megmaradt a rating-em, bár akkor még elo volt. Ezért nekem tök fura, hogy ha most transferel az ember akkor 10 meccset játszania kell, hogy besorolja, hülyeségnek találom.
Sadface: Ha nem lenne különbség a szerverek között, akkor a török és brazil szerverek nem lennének melegágyai az ilyen playeknek:
Bár értem, hogy te az EU két szerverét hasonlítod össze, én nem tudom most milyen a helyzet, de az én régi tapasztalataim alapján eune-n kevesebb tudással magasabbra jutottam mint euw-n.
tldr: nyugaton a helyzet változatlan -
#45321 köszönöm, meg is lett, de csak miattad -
#45320 Sok sikert! -
#45319 na a promó nem tenné egyértelművé, hogy vesztek, még streamelek is :C -
#45318 Jah, nekünk csak Ryze pucér felsőteste maradt, míg West-en Katarina mindenkit a keblére (boobs) ölel. -
#45317 btw kurvajó ez a kép -
#45316 Igazad van, én is szívesebben lennék katarina melleinél... i mean oldalán. -
#45315 Csak akkor számolja ha ti öltétek le, ha ellenfél és nem látszott, akkor csak annyit ír, hogy "DEAD". Egyébként jó kis program lesz, ha fogják használni, nagyon hiányolom a voipot lolból. -
#45314 Pedig van különbség a két szerver között. EUNE a lúzergyűjtő. EUW pedig a luxusszerver, néha működik, néha nem, de amikor igen akkor mindenkinek folyamatos Win-je van.
Amúgy már az arabokat is EUNE-hez csatolták. Mindegy, maradok a lúzer szerveren.
-
#45313 Minimapot nézi és az alapján állítja be. Bár asszem ausztrál szerveren már tilos használni. -
#45312 Igen? Én még nem láttam élőben, csak olvastam róla. Amúgy tényleg sok helyen kunyerálnak hozzá kulcsot. -
#45311 ha akkor is visszaszámol ha nem ti pucoltátok ki a nestet, hanem a másik csapat, akkor úgy érzem ez a funkció nagyon gyorsan ki lesz véve -
#45310 Én úgy jöttem át, hogy direkt csináltam egy ugyanolyan accot és így kaptam free névváltást is. Ilyenkor írni kell support bácsinak, ők azt fogják mondani, hogy csinálj egy lvl1-es accot és "belemásolják" az előző accodból a dolgokat. Így viszont minden win ranked/normal reset olyan mintha csinálnál egy friss lvl 30-as accot csak megvannak a rúnák a champek+ skinek blabla. Ha sima transferrel jössz akkor elv az mmr marad de a ranked kapja a resetet szóval le kell játszani a 10 meccset.
Gondolom a Dia 1 50+ pontra gondolt. Ez meg, hogy easten több a noob ez komplett hülyeség már csak annak a fényében is, hogy euw-n kétszer annyian rankedeznek. Minden népcsoportnak van megfelelője lást pl-franciák stb Ezzel nincs értelme takarózni, eune-euw kb ugyanolyan stabil, nincs semmilyen különbség a két szerver között. -
#45309 Itt van leírás róla. Olyan, mint a Teamspeak, csak ez beépül a LoL-ba.
Nameg van ulti + Jungle (dragon, baron, buffok) visszaszámláló.
Minimális előnye van annak, aki ilyet használ. -
Madix #45308 Mi az a Curse voice key amiért annyira könyörög mindenki 1-1 nevesebb streamer-nél? -
#45307 mi számít high elonak, és mi a különbség ? -
#45306 Szerintem egyébként high ELO-n kívül nincs nagy különbség a két szerver között, de különösebb ok nélkül én sem váltanék. -
#45305 ok köszi srácok, ennél jobban meg sem győzhetnétek, hogy maradjak a seggemen westen -
#45304 Nekem is rémlett valami 10 besoroló meccses dolog, de másra gondoltam. Akkor ide tartozik az is.
Mindent összevetve, csak annyit tudok mondani, hogy semmiképp se gyere át East-re!
Én is átmennék West-re, de ahhoz RP kéne, azt meg nem fogok venni (kb 6000 Ft lenne a transfer), amíg ilyen balfaszokat ad mellém a matchmaking/Riot. Tudom, geci vagyok. -
#45303 Mondjuk reporttal nem sokra mész, mert már hónapok óta nem megy tribunal :)
#45301: Bjergsen mikor átjött NA-ba 1 nap alatt challenger volt, szal sztem marad, de 10 promot biztos le kell játszani újra. AmúgySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nem jönnék át EUNE-re, ha komolyan akarsz játszani (gold+), de nem tőlem hallottad -
#45302 Sadface egy éve jött át westről. Majd ő megerősíti mi is van. -
#45301 lehet ingyenes igen
most azon agyalok, hogy nyilván a friend list tűnik még el, de akkor elvileg tényleg semmi más
cat: ranked rank nem mind1, hogy marad-e, ezt jó lenne 110%ra tudni -
#45300 valahogy eszembe jutott a "1 hitelt a pálya másik végéről 1-es szinten"-ről:
nekem euwről eastre, a match history törlődött, névváltás, referálok resetletek, de a normal win/aram statok megmaradtak, és igen ingyenes volt -
#45299 Öö, csak a match historyd törlődik, a többi (rúna, masteries, név, skinek, reportok ) megmarad. Név is megmarad, ha nincs használatban, ha használatban van, akkor kapsz ingyenes névváltást.
De westről ingyenes az átjövetel nem? LoLHun írták, hogy a magyar verzió miatt ingyenes az átjövetel (bár lehet, hogy a magyar support segítsége kell ebben). -
#45298 Summoner név, meg minden history, böröczk ment át talán westre és 0 normal winje volt, de a ranked rank mintha maradt volna.