League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Nem élvezhetetlen, a lol tipikusan az a játék, ahol a grafika annyira nem számít szerintem.
Mazarex
nekem 5100-as van ugyanebbõl a szériából, full lowon 2giga rammal 100 fps stabilan

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

5470-es volt eddig...

De hát isten verje meg komolyan....

Lowon meg kb minden pálcika, és élvezhetetlen..😄 Gondolom én..
SzirmosSzisza
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html

Így elsõ ránézésre szerintem minden lowon menne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sziasztok!

Röviden tömören. Elszállt a gépemben a videó kártya, és lazán mondtak egy 50-60-ezres árat..

A kérdésem az hogy kaptam egy csere"kártyát", ATI radeon mobility HD 5400-as..

ezzel menne a lol? Mert én smmi adatot nem találok errõl a kártyáról, de még a rendszer se írja le hogy mi fán terem.

Válaszokat elõre is köszönöm.
SzirmosSzisza
Mondjuk a másik döntõs csapatot meg pont Gambit verte el, ráadásul Voidleval 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Mondjuk azért az LCS-nál jóval magasabb színvonalú csapatok vannak, fõleg az NA scenehez képest, meg az SKT a mostani WC-n is eléggé odavert mindenkit, szóval a Koreaiak nem egy C9.

...

SzirmosSzisza
OGN az a koreai LCS. (csak más a formátum, nem mindenki mindenkivel játszik, hanem olyan, mint a tornák szoktak lennie EU/NA)

SzirmosSzisza
Roccat! 😄

Nem, hanem ha új a csapat számoljon átlag elo-ból (1200) az öt meccsett
5 silver 1
4 silver 3
3 silver 5
2 bronze 3
1 bronze 5
0 bronze 5

Ha meg volt csapatod akkor, oda soft reset ahol voltál mint yoloq-nál. Szvsz korrektebb lenne.

#43197 nem követem most a meccseket, de az OGN cucc, az challanger? mert tavaly a c9-ra is mindenki azt hitte mennyire megállíthatalanok az NA teljesítmény után aztán ugye lett ami lett..
ronihun
Azért az durva, hogy az SKT K még az OGN Grand Finalben is sima 3-0-ra nyer, és ez az OGN, ami elvileg sokkal erõsebb az LCS-eknél. Mi lesz itt S4 Worlds-ön? Ki tudja ezeket megállítani, NA-be kétlem, hogy bárkinek lenne esélye, EU-ba még talán valaki kicsit meg tudja õket szorongatni, de kétlem, hogy jelenleg bárki le tudná õket gyõzni.

...

Zickler
Vannak akik azt csinálják, hogy megnyerik az 5 meccset, majd feloszlatját a csapatot és csinálnak eg újat, ugyanazokkal az emberekkel. Volt aki így annyira feltornázta az MMR-jét, hogy az 5 meccs után egybõl Diamond II-be került.

Battletag: Muhee#2716

j0nNyKa
mondjuk nem 100%-osan értem az elképzelést
mondjuk aki 5-öt nyer a besoroló meccseken, az menjen diamondba? mindenki addig kreálná újra a csapatát, amíg nem mákolják be az 5 wint 😊
jó kis átgondolt rendszer lenne az 😄
persze hogy kell számítania az mmrnek, mindenki picit kerüljön lentebb, mint ahova való, és ha tényleg ügyes, fentebb jut - kész, ez így fasza

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Team MMR szerintem csak akkor van, ha az elõzõ szezonban is már megvolt a csapat és ott is elértetek valamilyen eredményt. Akkor azt az MMR-t veszi alapul.
De ha most hoztátok létre a csapatot (Season 4-ben), akkor még külön-külön számolja az MMR-t és a végén összesít.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

van külön mmr a team-re vagy külön-külön számít és szummáz?. mert ha utóbbi akkor érthetõ, én voltam gold többiek bronz3-silver5. Nem gondoltam, hogy ennyire rányomja a bélyegét a team-re is. ehh.

Ja amúgy a yoloqueue 6/4-el silver 2-be tett de ha nyerek akkor 27-29-eket kapok vesztésnél meg 14-ek. ez is érdekes.
j0nNyKa
továbbra is számít az mmr, ugyanúgy mint múlt héten, meg az elõtt, meg az elõtt 😊

Ranked team-nél, hogy mi alapján sorol be? mert vicc ,hogy lejátszottuk az 5 meccsett és 4 win és bronz háromba rakott, az úgy elég dafaq.
Mazarex

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

sadface
cirkuszba kellenek bohócok is

I decide when I'm done.

Különc
nRated elultizott trinket helyett, CandyPanda meg el akart flashelni Caitlyn ulti elõl, nem valóak ezek ide lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Kennen support túl jó.

ronihun
roccat is the new lemondogs

...

ronihun
én meg már azt hittem ez az undormány lesz az új <#vomit>

...

Zickler
Hát azért még látszódik hogy csak placeholder, van még vele mit dolgozni

szvsz gagyi...full visual upgrade mellé talán elmenne, de az a E és R effect nekem nagyon nem jön be. mostani jobb
j0nNyKa
értem én hogy kassa nem 100% pick/ban rate, de miért az õ kinézetét kell ilyen gecijóra megcsinálni?

j0nNyKa
nem tudtam már végignézni, pedig a morde late game érdekelt volna

daemonervosa
support carry

Trolling is a art.

SzirmosSzisza
Zed jungle 😄

Különc
Pantheon > all

Ja és Mordekaiser Tier 1 champ, confirmed

tigeroo
6-1 fakje
j0nNyKa
szvsz már elkéstél, kétszer is pickelve volt

ronihun
egyébként egyre gázabb ami Alliance ellen megy, most épp pár hater abba kötött bele redditen, hogy nem örültek eléggé a gyõzelem után, és hogy awkward volt az ölelkezésük 😄 na mindegy, majd meglátjuk a season végére mi lesz belõlük

...

Különc
Ne pickeljék már Pantheont ennyiszer, nem akarom hogy lenerfeljék

j0nNyKa
hue hue hue hue

j0nNyKa

ronihun
stop the hate

...

Anthrax
Legalább nem solo q herokat pickeltek

Különc
Dehogy fog

Anthrax
Alliance nyer ma egy meccset végre?

Zickler

SzirmosSzisza
Lesd meg forráskódot ott van mind 😊

(karthus.net-et épp költöztetem, az majd lesz vmikor)

NagyiBMX
Egyébként van, kb. havonta cseréljük a bannert, ezért hónapokra lebontva megvan mindegyik. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Kössz... <#sir> Vannak jobbak és vannak rosszabbak, az Udyr-os tényleg nem lett valami jó, de nem szoktam összecsapni meg elsietni ezeket. Átlag 1 óra alatt vagyok kész egy ilyennel.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Zickler
Én a helyében pl. az Udyrosat nem tartottam volna meg <#idiota>

TBTPumpa
Az eddigi bannerekrõl nincs valami archívumod? <#idiota>

TBTPumpa
Szuper lett! <#eljen>

NagyiBMX
Kész! 😊 Szirmos berakod a képet ha szépen megkérlek és nincs ellene kifogása senkinek se? <#email>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
<#worship>

Január 31.-ig 975 RP, utána 1350 RP.

NagyiBMX
Lenyomok egy meccset és neki is állok 😄