53877
-
#45377 :DDD nem biztos, hogy ő 2000ért vállal ilyesmit :C
egyébként múltkor leírtam, miért nem nyomnék új accot (elsődlegesen a main accba ölt pénz miatt) -
#45376 Lefizetjük jazzyt és felhúz neked egy accot EUNE-n. Akkor nem kell transfer. Szegény srác párszor ki fog égni, de 2000 Ft-ot talán megér. -
#45375 Este, késő este is, igen. Kapásból 4 wint gyűjtöttem a 3 lose mellé.
Mondjuk én voltam a fasz, ha nem délelőtt megyek, lehet az a 3 is win lenne. -
#45374 ühüm, ettől féltem
maradjunk akkor annyiban, hogy első lépésben megpróbálok feljutni diamondba, kipróbálom ott magam, hogy egyáltalán bent tudok-e maradni, neadjisten fentebb mászni d5 0pontnál, és ha ez sikerül, akkor lehet megnézem ezt az east dolgot :) -
#45373 Plat 1-nél lejjebb nem fogsz esni. De 5 win, 5 lose nálad EUNE szerveren? Képtelenség.
Bár ha 4 afk lesz a csapatodban, akkor összejöhet. -
#45372 amúgy hajnalban lehet a legfaszábbakat játszani, kimagaslóan -
#45371 akkor follow-up question: ha mondjuk én most fellépek diamond V 0 pontra, transferelek eastre, lejátszok 10 promót, akármilyen eredménnyel (legyen mondjuk 5win 5lose), 100%, hogy diamond V leszek, vagy pedig csak diamond V elo körül leszek, de benne van a pakliban, hogy mondjuk plat 2-3-4 körül? -
#45370 Yep, yep. Én is ezt gondoltam, de tavaly és az idén is bebizonyosodott számomra, hogy tévedek. -
overflame #45369 megpróbálom megfogadni a tanácsot, bár inkább úgy vagyok vele hogy amikor kedvem van és időm is akkor megyek pár kört, fura hogy a délelöttöt mondod, arra tippeltem hogy a kölkök akkor alszanak/suliba vannak :/ bocsi felvenni nem igazán tudlak most, ööö vagyis felvehetsz csak játszani nem tudunk majd :D (aham EUNE->overflame) -
#45368 a csapatnévvel nem hazudtoltad meg magad. -
#45367 EUNE szerveren vagy?
Mert akkor felveszlek és alkotunk egy csapatot (SG boobs and feeders címmel).
Amúgy jó tanács: hétvégén/hétköznap délelőtt ne rankedezz. Inkább estefelé/késő este. Meglepő, hogy néhány óra leforgása alatt mennyire megváltozik a játékosközösség. -
overflame #45366 nem hiszem hogy nagyot esnék a földszintről a virágok közé :D -
#45365 Dehogynem derült ki. Jelenlegi szinted megmarad, csak újra menned kell 10 besoroló meccset.
Tehát nincs olyan faszság, hogy pl. Platinából átjössz és akkor itt Arany leszel. Ugyanúgy platinás szinten leszel, csak újra menned kell 10 besoroló meccset, hogy újra "számoljon veled a rendszer".
#45364 Ablakon kiugrani egy kurva játék miatt? Főleg, emiatt a játék miatt?
Vannak bajok! -
overflame #45364 köszönöm, elég bölcs shaolin mondás volt ahoz hogy ne ugorjak ki az ablakon, hálás vagyok :D -
#45363 Riot olyan mint az élet. Amit ma elvett, holnap visszaadja. -
overflame #45362 bye bye promo :( 2 mid, 1 afk :( -
#45361 never! még mindig nem derült ki, hogy mi van a ranked stattal, mostmár hagy tryhardoljam fel magam diamondba itt westen -
#45360 jólvan, sejtettem én, hogy 14 kill 11 death lesz az a masszív feeder veled :)
de egyébként ezen felül jó statokat csinálsz, meglesz ott pikpakk a plat, wp -
#45359 EUNE?
Látod Jonnyka az egész topik EUNE. Át kell jönnöd! -
overflame #45358 esélyes :D bár nem akartam elárulni :D -
#45357 ehm... overflame? -
#45356 Videó fasza [apro], de smitelolni megtanulhatna -
#45355 summoner neved elárulod? -
overflame #45354 mióta lett ilyen népszerü a ryze top? állandóan hozzák és állandóan feedelnek vele :'( promó meccsemen rage quiteltük az ellenfél adcjét, de topon a ryzunk valami 2-17be volt az első 15 percben, mides is valami ilyesmit alkotott úgyhogy lehozták :D -
tisztára megjött a kedvem. :3 -
#45352 Amúgy OddOnet is lecserélik, nagyon mennek itt a kavarások.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/24mkp5/update_everything_that_has_happened_in_the_lcscs/ -
#45351 :cccccc -
#45350 az megvan hogy az op.gg megújult ? tele van új infókkal, meg persze tudja a régit is -
#45349 RIP
ha nem találnak ki valami nagyon epicet, jövőre is tiltre rakom magam, és nem nézek lcst :C -
#45348 Alex kilép a Gambitből. -
overflame #45347 közbe rájöttem az udyr dolog nyitjára :D ha a 2 seces global cdn belül nyomkodom mint az állat a skillt akkor olyan mint a flipper és letilt :D -
#45346 Ziggs OP -
overflame #45345 hát a besorolásomnál úgy volt hogy 1 loss prevented lett, és így 9 meccset számolt csak :)sajnos fogalmam sincs hogyan számolta a 10. meccset de mindegy is :D -
#45344 Én úgy tudom, hogy loss prevent nincsen csak a provisional-nál, amikor még nem játszod le a 10 meccset, nem !? -
overflame #45343 sok mázlim volt :D és most sok balszerencsém :D -
#45342 ahhoz kepest nem szar hogy "lag miatt" bukott gold promobol plat promoba jutottal ;)
well played sir -
#45341 http://youtu.be/wHGV2lt7vvM ezek valami csodásak:D -
overflame #45340 hát gondolom a loss prevent a kompenzáció, csak hogy nem mindig veszik észre :D a gold promóm azon ment el hogy 20 percig nem bírtunk belépni a játékba, majd miután sikerült az ellenfélben volt egy 17es jinx, nálunk meg 3 lvl 1-es, meg 2 lvl 10-es :D -
#45339 Hmm. Ilyen esetben nincs valamiféle kompenzáció a Riot részéről? Azért az fájó tud lenni, hogy a promó meccs szerverhiba miatt megy el. -
overflame #45338 majdnem :P battlecast udyr :D + tolom a promómat platba, minden simán megy végig vertük őket 1 tornyuk maradt nexusnál erre hírtelen iszonyat laggtenger, mindenki disconnected, dodgem effektus, mindenki nekiáll "fuck you riot"-ozni, és kikapunk :D loss NOT prevented :D