League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
Ha mondjuk Gold 5-bõl húzattam volna magam akkor azt mondom igazad van. De nincs így szóval nem hiszem, hogy ugatnod kéne.😄 Ne legyél már kutya pls. Csak zippo smurfje vagyok. haters gonna hate

I decide when I'm done.

Hátõ, én most régi vágyamat valóra váltva épp erõteljesen Talonozom és bár skineket nem szoktam venni, de ez a skin kéne.

Különc
Felhúzattatni magam ér? Oh wait...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

sadface
szólj ha ebben az easy játékban challangeres vagy. 😊 Szád jár neked játéktudás meg nincs.😄

I decide when I'm done.

j0nNyKa
hú az elég horror érzés lenne :|

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
Te is ragelnél, ha tudnád, hogy egy ilyen easy játékban is csalnod kell, hogy feljebb juss és mindenki nevetne rajtad

j0nNyKa
ja tényleg, akkor mind1 <#idiota>
birom amúgy hogy még mindig hogy rage-el rajta, amint rájönne hogy poénnak kell venni, én meg is unnám a témát
de így...

sadface
Szóval azt mondod a gold 1 100 pont és a plat 5 0 pont között különbség van? Mert szerintem csak a színe más. Menj orvoshoz színvak lehetsz.

I decide when I'm done.

Anthrax
Ezért van leégve, már ki fizette 😊

j0nNyKa
pedig úgy hallottam hogy potom 2ezerért húzgálják az embereket

sadface
le vagyok most égve soz. 😛

I decide when I'm done.

j0nNyKa

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Köszi srácok. Tankos itemmel korábban jó volt, de most míg egy tiger Udyr pl. bemegy junglebe és két campen fullra tölti mind a hp-ját, mind a manáját, addig Jarvan olyan, mintha járókerettel csoszogna végig...

TBTPumpa
Oh, ez csak Arwyll accja. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Sadface, nem akarsz challenger lenni? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kha-t pedig még inkább midre, vagy csak én nem érzem ,de jungelben nekem voltak vele bajok. miden meg vígan carryzem az adott játékot.
jazzy
Nem annyira jó most, inkább Lee Sin és Vi, Kha'Zix is elég erõs.
j0nNyKa
egyrészt eddig sem tankos jungler item volt jó rá, másrészt most a carry junglereknek kedvez a jungle (khazix jó példa)

Panzeradler
Én mindig itt nézzem meg, hogy mik lesznek a free-k.<#wave>
ronihun
Elvileg sokan csak normaloznak innen, és ott azt hiszem fontos hogy kik freek vagy ilyesmi.

...

sadface
aha jó lenne Dariusozni egyet

I decide when I'm done.

Jól érzem, hogy Jarvant vagy szétnerfelték vagy megártott neki az a néhány jungle változás, ami volt? Esetleg lehet csak nem a tankos jungler itemmel kellene kezdeni már?

jazzy
Van még bárki a topicban akit érdekelnek a heti freek amúgy? Tehát így bárki aki ezt nézi és nem játszott még kb mindegyik championnal?

(nem, nem zavar a comment, csak érdeklõdöm)
TBTPumpa
Heti felhozatal:

Ashe
Pantheon
Kennen
Xin Zhao
Sona
Nocturne
Fiora
Lulu
Jayce
Quinn

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Redditen nekem az tetszett, hogy egyik dev beírta, hogy alig várja, hogy milyen új taktikákat találnak ki az emberek, aztán az volt rá a válasz, hogy semmilyent, mert 2 hét után úgyis kiveszik 😄

j0nNyKa
nem érzem meglepõnek hogy egy custom modban a bruiserek dominálnak 😊
egyáltalán hogy bármiben

Csak én érzem úgy, hogy ebben a módban az adc-k csak kerékkötõi lehetnek a csapatoknak (kivétel persze Jinx, aki nevetségesen op) a félisten bruiserek, meg a magas-keresetû, nagyot ütõ-lövõ ap supportok kereszttüzében?

SzirmosSzisza
Papiron kene egy roamer, de LoLban nem nagyon lehet olyat, mert nem kap xp-t. 2-2-1 volt amugy, szegeny adc beszopta 😄

hogy oszlottak meg az emberek? role? vagy csak dupla lett a top? és mennyit változtat az élményen az egész?
SzirmosSzisza
funfunfun

TBTPumpa
Anivia's Constellation <#idiota>

sadface

I decide when I'm done.

ismerõs, aramon nekem is lejjebb kell venni a grafikából ha akarom a stabil 30 fps-t.
ronihun
Nekem van pár ismerõsöm akinek nincs túl jó gépe és õk a summoners rift VU óta fps problémákkal küzdenek teamfight stb esetén

...

Gondoltam amúgy, de már ha így alakult akkor kifejtettem azt is 😄
Különc
Valamiért WoW-ot olvastam lol helyett, lol

SzirmosSzisza
"
vayne is easy
1) tumble into enemy
2) take a 40 second break
" 😄

WoW? azt honnan? amúgy nekem a WoW grafikájával sincs bajom a mai napig. a szépség relatív, bár tény a WoW-ra valóban a hangulatos a jó kifejezés, de ettõl lesz szép? sose voltam grafika buzi, sõt a hangulat sokkal nagyobb tényezõ az élvezetnél mint a grafika. (gondoljunk bele a most sikeres indie játékokba. Amúgy ami nálam örök érvényû: Az adott kornak megfelelõ grafikája legyen és jók vagyunk (kivételek az indie/pixel/egyéb ilyen játékok), tehát ha elõveszek egy Hexen-t vagy Hereticet nem lesz az ,hogy ez meg hogy néz ki. Hanem basszus akkor milyen jól nézett ki. Viszont egy crysistól már elvárom ,hogy nézzen ki úgy ahogy.
Különc
Nem hittem volna, hogy pont a WoW lesz a példa a low grafika szépségben, 2004 óta volt itt Source, Frostbite, Crytek, Unreal 3 és még sorolhatnám, ami köröket ver az egyébként hangulatos, de semmiképpen sem szép WoWra

A lol és a moba stílus magában tényleg olyan ,hogy a grafika nem számít (plussz a lol low grafikán is teljesen korrekt látványt nyújt), esetleg annyi lehet a hátrány ,hogy pár effekt nem látszódik low grafikán annyira mint ha fullon lenne, jó példa a fiddle ulti vagy graves füst, esetleg az olyan effektek ,mint shaco füstje miko kiugrik a bokorból.
ronihun
NA < EUNE

...

SzirmosSzisza
Vulcun Throwbargains

Anthrax
Még lehet belõle valami

SzirmosSzisza
Dignitas múlt héten elverte C9-t, hátha tartják a formát.

Anthrax
XDG
Curse
EG
TSM

SzirmosSzisza
Mai NA adag:

Dignitas vs XDG
Coast vs Curse
EG vs Dignitas
TSM vs CLG