53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa
    azon agyaltam, hogy már csak az a leona skin nincs meg, és mennyire proli / értelmetlen dolog lenne megvenni
    szal ja, megveszem, és direkt azzal fogom tolni, mer neked nincs
  • j0nNyKa
    ha a cucc = allstar, infauk itt
  • sadface #45455
    fáj a szívem, hogy nincs rp leona skinre. :(
  • jazzy
    hol lesz ez a cucc
  • j0nNyKa
  • TBTPumpa
    Feral Flare nerf. Végre!!!

Khazix-et jobban is nerfelhették volna.
  • ronihun
    oh wow, megyek soloqzni
  • SuLtAN17
    Faker gold 4 Shy siver to gold promo:) folytassam még+
  • ronihun
    gondolom plat-diamond alatt nem találkozol velük
  • SuLtAN17
    Szerintem ami az egészben a legnagyobb fun, hogy szembe jöhetnek ranked yoloban, 100 lp-t is simán adnék ha Shy/Faker vagy bármelyik sztár ellen/vele jatszhatnèk!
  • ronihun
    Kár, hogy csak egy-egy ilyen fun meccs lesz naponta, engem pl ezek jobban érdekelnek mint a régiós meccsek, azokat nem is fogom nézni szerintem.
  • SzirmosSzisza
    3-tól kezdődik All-Star, ha jól látom Ice + Fire fog játszani U.R.F. módban egyet aztán a régiók egymással.
  • SzirmosSzisza
    kha rész :D

• j0nNyKa
    menjél inkább igyál, az jól áll!
    de ja, my bad
  • ronihun
    vótmáception

• Különc
    Roth György már nem is menő
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    4.7 peccs nóc
    fura, hogy nem is annyira nagyon rég még malphite meg j4 insta ban voltak, most meg úgy kell őket buffolni, hogy bármi értelmük legyen.. :)
  • SzirmosSzisza
    Oh, az ocelote:o
  • DJHalfHit
  • sadface #45437
    RIP vs G2
  • sadface #45436
    Mai ranked: Egyik osztálytársamnak mentem egyet poénból. Megkapom a supportot minden happy, cait-nami bot vayne ellen. Cait nagyképűen easyzik meg free lane egyebek. Diveolnak minket vayne bekapja a bubit őt lövi a torony és enyém lett a kill. Megjegyzem nem csináltam semmit csak lőttem a bubit és hagytam a Caitnek. (Aki persze utána meghalt a creepektől) Természetesn report nami for no help, meg hogy sose találok a bubival (lmao) és persze no heal. hát persze 100 manából nem jön ki minden. Megjegyzem volt healje és nem használta.:D Érdekesek ezek a gold alja ad-k. Miután akali elhitte, hogy sztár mert kapott pár killt, ő is flamelni kezdett engem amint meghalt mert csak 4 ward volt a pályán, az is tőlem.

/cryoff
  • Különc
    Kíváncsi lennék rá, de egyedül szerintem kihagyom
  • j0nNyKa
    pólusban megint lesz allstar nézés, ajándékosztással meg miegymással (fészbuk kell a linkhez)
  • DJHalfHit
    Best 1v1 ever.
  • TBTPumpa
    Érdekességek, tapasztalatok Diamond fokozatból:

Mond érdekes dolgokat a srác. Főleg neked sadface!
    Számomra már a tegnapi nappal véget ért a LoL.
  • j0nNyKa
    Thresh so Fresh :)
  • SzirmosSzisza
    csütörtök!

• SzirmosSzisza
  • sadface #45428
    Az internet káros a gyerekekre. Miközben edulineon olvasgatok...

Isten is azt akarja, hogy 2 ranked win után játsszak egy loset.:D
  • sadface #45427
  • SzirmosSzisza
    :D

• TBTPumpa
    Teambuildernél 3-4 perc, de legalább nincs flame, anyázás, hogy ki hova megy és mivel.
    Nálam a Teambuilder is viszonylag talál gyorsan játékot (általában ADC-ből és supportból van "hiány").

Így viszont nincs összeveszés a championselectben, ezáltal már eleve más hangulattal "ülsz le" a játék elé, mint normál esetben, ahol már-már a championselectben is "eldőlhet" a meccs végkimenetele.
  • SzirmosSzisza
    Értem én, hogy közelebb van, de kb 2 perc és meccsben van az ember :)
  • SzirmosSzisza
    Kialudtad magad?
  • TBTPumpa
    Nem, még nincs benne ban. De elvileg a blind pick helyére megy. A draft pick megmamard - elvégre is az közelebb áll a rankedhez (a bannok és a counterpick-ek miatt). Blind picknél ugye ez nincs, így aztán simán lehet "trollkodni".
  • SzirmosSzisza
    Ebben lehet banolni? Mert simán mehetne draft helyére inkább.
  • TBTPumpa
    Heti freek:

PBE poszt:
    A Teambuilder lesz a jövőben a klasszikus Normál pick játékmód helyett, a 4.8-as javításban a Teambuilderrel elért eredmények (Win/Loss) hozzáadódnak a normál eredményekhez. Illetve a 4.8-as javítással érkezik a "végleges" Teambuilder is.
    + lesz még pár dupla IP hétvége az idén.
    + szóba került a Nidalee rework is.

Gondolom ez már csak júniusban lesz, hisz holnap még csak a 4.7-es javítás érkezik.
  • sadface #45419
    Oh god...
  • SzirmosSzisza
    https://twitter.com/RiotDeficio/status/463400735858622464