53877
-
#45497 Jó szoros eddig! -
#45496 Vettél wardot?
Nem, majd te veszel! Tiszta EUNE. -
#45495 topozok
akko dábl top lesz me én is odamegyek:D -
#45494 SKT még mindig a legjobb, Faker meg beszarás hogy dodge-ol minden skillshotot :D -
#45493 Report rendszer -
#45492 Elején mikor Jaycenek volt 4 killje azért messze volt az egyoldalútól! -
#45491 na ez a meccs sokkal jobb volt mint a tegnapi, bár ez is kicsit egyoldalú volt, de legalább nem lett vége 15 perc alatt, olyan jó látni ezeket a playereket együtt :D madlife még mindig godlike -
#45490 Ez a 2 jungler halálos :D -
#45489 Kezdődik az All-Star. -
#45488 Kezdődik, hexakillel nyitnak. -
#45487 bocs de erre várok hónapok óta
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45486 ha gondolod, ránéznék mostanság, hogy mi a helyzet silver elon, aztán ha eközben neadjisten goldba kerülsz, az dupla win :) -
#45485 Az meg is lett nyerve. De Amumunak egyetlen Q-ja sem talált. Csak ultizni tudott, de akkor is hót egyedül jött be, a többi csapattársa nem követte. Szóval volt csapatjáték ott is.
Azt hittem jó buli éjfél körül Rankedezni, de nagyon nem. Tegnap és tegnapelőtt is volt 1 jófej troll srác a csapatunkban. Nem okozott nagy kárt, csak 30 killt adott Talonnak, utána persze ki is léptett a srác. Talon meg 1hitelt mindenkit (nameg Guardian Angellel szaladgált)... Jó ez a játék, tényleg.
Silver 1-ből nincs kiút, bár legalább jófej a játék, mert egyből Silver 1-be dobott és nem Silver 4-be, mint tavaly.
Viszont, ha a besoroló meccsek nem kerülnek elbaszásra, akkor már rég Gold 5-ben lennék... -
#45484 thresh op!!! :D
ezek azért jók, mert 99%, hogy már az első ilyen fail-jük után szét lettek flamelve az enemy team többi játékosa által -> már azon a ponton nyertetek
az, hogy megcsinálták újra, ezt kb. exponenciálisan fokozta csak, úgyhogy ggwp, azzal nyertél meg egyedül egy játékot, hogy megálltál torony alatt 2x is
végigolvastam közben a guide-ot, komment:
Do not be drunk or on drugs.
Worst. Guide. Ever.
:DD -
#45483 Számomra eddig a legemlékezetesebb pillanat, amikor jött egy Amumu + Khazix utánam torony alá. Low hp-n voltam, Amumu q-t kikerültem, de azért bejött utánam. A torony lőtte is szépen, enyém lett a kill, majd beugrott Khazix, de az sem rám, hanem elém. Gondoltam visszahúzom már (Thresh), torony vele is végzett. Thresh dabakill. És ezután ÚJRA próbálkoztak, ugyanígy dupla killt adtak nekem. Komolyan, el sem hiszem, hogy Silver 1-ben ilyen sötét játékosok vannak. -
#45482 aha, tegnap egy dia 4-es player azért kurvaanyázott le 1 percnél, mert ő nem akart invadelni (tudod így pingelt vissza mint egy őrült) - mind1, én invadeltem a többiekkel, öltünk egyet, és nem kapott így assistot -> leona reported :DDDD
jaok.
néha komolyan mondom. -
#45481 Érdekességek a nagyvilágból (elo birodalomból)
Mire ez ide falura is eljut (Silver 1)... -
#45480 In the forest, over the moon light...
led by river's song...
I couldn't believe what I saw. -
#45479 Braziloknál már teaser is van a skinhez:
(Remélem az ingame modellt nem cseszi el most a Riot.) -
#45478 Hivatalos skin, de tavaly novemberben mutatták be a Winter Wonder Lulu skinnel együtt. Hát nem siették el a srácok. Már én is gondoltam rá néhány napja, hogy anno volt valami Nami skin koncepció és azóta csak úgy jönnek az újabb és újabb skinek más karakterekhez, Namihoz pedig mégsem. De eddig tartott a várakozás. Elméletileg 1350 RP-s skin lesz, nem a klasszikus 975-ös.
Persze a megjelenésekor csak 975 RP-be fog fájni 1-2 napig. -
#45477 Éééérdekes, ott kéne lennie :/
Esetleg válts Westre aztán vissza. -
pimppi #45476 Hátha valaki tud segíteni, miért nem jelenik meg nálam a magyar nyelv? -
#45475 a titkos hozzávaló meg baszom sok kontraszt
vaze most nézem hogy ez tényleg jön, azt hittem valami fan art
River Spirit Nami <3 -
#45474 Az alap Nami skin és Zyra közös gyermekének tűnik számomra ez a skin. -
#45473 -
#45472 ADC mainként alig vártam hogy nerfeljék azt a szart, amikor van az ellenfélnél egy feedelt topos, meg egy jungler aki farmol 30 percig aztán 1hitel az nem vicces. :c -
#45471 kissé bágos klient, de Sivir egyre szexibb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45470 +1 -
#45469 pár videó redditről
tons of damage
azubu all-stars
Azubu stream, élő stattal. -
#45468 https://www.facebook.com/AlexIchLoL/posts/595961357178786 -
#45467 + az összes többi junglert + az összes supportot
igazából mindent, ami nem renekton meg ryze meg shyvana
+ hagyjuk is hogy milyen elbaszott meta volt, hogy 30 percig ki se tolja a pofáját a jungle-ből, utána meg pentakill, és végigveri a tornyot -
#45466 Lehet, hogy overnerf, nem néztem, de a nerf kellett, mert ebben annyi változatosság volt, hogy noc/xin/yi szétbaszta az adc/apct 2 ütéssel és mentél a levesbe, ellehetetlenítettek egy csomó adc/mid championt. -
SuLtAN17 #45465 FF-nek vége minden pro jungler szerint aki elemezte már a patch notes-ot, ez overnerf. Minden egyes részét nerfeltek, addig amíg már a SotLE true damage része erősebb mint az FF míg 41 campet meg nem öltèl. Nevetséges vissza az unalmas négyeshez, amit már említettem. Sikerült az embereknek kisírni, annyit se várt a Riot míg felépül rá/ellene egy meta, bár az LCS-en nem nagyon pickeltek, ez az agyatlan nerf csak a solo q pistik sírásànak eredménye. Sajnálom, ha valaki magára veszi a fentebb írtakat, de k. szomorú vagyok, hogy elveszik a változatosságot.... -
#45464 kácsög -
#45463 csak azért gondoltam, mert pl az lcs playerek smurfjei platinumba kezdték még anno -
#45462 Alulról kezdik Ők is, itt vannak az akkountjaik. -
#45461 ty közben rákerestem youtuben a lolchampseriesre és ott megy, csak furcsálltam hogy euw.lolesporton semmi nincs
#45459 két szerelmes páár -
#45460 aha majd amikor leállnak a diablo szerverek -
#45459 ettől a színpadtól amin ott voltak a legjobb lol playerek kirázott a hideg, le kell szoknom -
#45458 Az nem prolibb, hogy sok championnek több skinje is megvan és nem játszom? 8( (majd nyáron, talán)