53877
-
#45618 előben tök jó arc.
#45610 Jel pill. a DFM tömöríti a legjobb magyar játékosokat. Vannak teamek elég rendesen nem nehéz találni. Voltak akik kerestek engem is, hogy nem-e a csapatoznék, szvsz neked még egyszerűbb lenne.
Ja és felveszlek mert jó arc vagyok. -
#45617 hm, 1 darab besorolómeccset kellett csak tolni, visszarakott plat1be (EUNE) -
#45616 Le tudta írni helyesen hogy "egyelőre", ezzel kapásból megvert itt pár embert ^^
Pierce élőben is káromkodni fog naphosszat, vagy előveszi a
szofisztikáltabb énjét?
Ja és direkt került a vizsgaidőszak kezdetére? 8( -
#45615 oww :C
thx -
#45614 Valahol el kell kezdeni, de nem értem, hogy miért ragadt be a Caps lock billentyű. -
#45613 Mi azt hittük nincsenek, aztán bajnokságon mindenki plat/diamond volt :( -
#45612 egyik komment :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a választ köszi, bár esküszöm nem értem - most akkor vannak beszámítható magyar csapatok diamond környékén, vagy nincsenek? értsd: van-e értelme átmennem a verseny miatt EUNE-re, találhatok-e reálisan egy csapatot, ahova kell support, és valami normális eredményt elérünk, mondjuk.. első 8?!VALAKI JÖNNE VELEM EGY CSAPATBA? SILVER 2-ES VAGYOK TUDOM NEM A LEGJOBB DIVISION DE JELÖLJETEK BE ÉS MEGMUTATOM AMIT TUDOK NEM FLAMELEK, RAGELEK, TROLLKODOK, SURRENDERELEK, ÉS TUDOK COUNTERPICKELNI! A MIKROFONON VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ NEM MEGY EGYELŐRE ! JELÖLJÖN BE AKI ESETLEG... jah és: van korhatár?
nemtom egyáltalán hol lehetne ennek utána nézni (EUNE magyar top scene) -
#45611 Núbfész
Láttam néhány Platina/Diamond csapatot EUNE-n, akik magyarok voltak. De kicsit elszaladt velük a ló... Gondolom, nem kell tovább ragoznom a dolgot. Bár ők még csak 17-19 évesek voltak.
Talán egy picit érettebb korosztály már máshogy látja a dolgokat. -
#45610 na bmeg át kéne menni EUNE-re, ha magyar szervezésű dolgokat akarok, mi?
núbfész te most hogy állsz skillben, illetve van-e valami supportless csapatod?
egyáltalán mit tudunk az EUNE-n játszó értelmesebb (min. plat) magyar játékosokról / csapatokról? léteznek? sokan? -
#45609 Magyarország első hivatalos League of Legends versenye
Kommentátori székben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PiercetheHeaven és Wizard -
#45608 Valakinek nagyon lila fétise van.
-
#45607 uuuuuuuh ment háttérnek ^_^
meh. -
#45606 szomorúarcnak
-
#45605 finya lesz alig várom, hogy kinyissák. -
#45604 -
#45603 -
#45602 -
#45601 -
#45600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Btw bugos lissandra. Singedet leakartam ultizni de pont bezhonyázott így nem castolta el. Utána Egyből q-ulti de nem ment végig az animáció, a sebzést bekapta és NEM rakta cd-re az ultit. Jött utána fizz és bamm ultival nyitok instameghalt. Hogy idézzem: 'wtf report for hack' Szerintem a riot nem így gondolta a bugfixet. -
#45599 Remélem most nem SK Gamingnek fogják nevezni őket, mint S3 Championsön -
#45598 Kár, hogy a döntő is steamroll -
#45597 Ellenben ez a skin egész jó, tökre szépek a kék bogyók :)
Ha minden jól megy, lesz meglepetés pick is! -
#45596 Hihetetlen mit művelt a két csapat. :) -
#45595 Az egyetlen baja a Syndrának, hogy late game fos :( -
#45594 welcome to s4 bro, a nexusunkat úgy 1/5 hpig ütötték, valamit csak jól gondoltak -
#45593 Nem tudom nézi-e valaki, de ez a Syndra gyönyörűen játszik. -
#45592 nem is értem mit gondoltak tank nélkül :D -
#45591 46 perces játék :c -
#45590 fú ez a majdnem mindenki full gearben van dolog k* jó, jó lenne, ha efelé tartana a meta.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45589 Első és harmadik meccs fasza volt! -
#45588 Kezdődik All-Star! -
#45587 Miért nem veszed meg? 375 RP. 1000 Ft azt hiszem Mobay telefonos intézéssel és az azonnali. Leona a mained úgy is.
Vagy EUNE-n már forintban írja az árakat (nem euróban), szóval apuci+anyuci bankkártyájával is gyorsan el tudod intézni. PP-t csak azért nem ajánlom most, mert mire megérkezik PP-re a pénz, már lejár az akció a skinről.
Vaaagy, megvegyem neked? -
#45586 nyerni vagy megvenni? oh wait egyiksem -
#45585 ja a groovy, de őszintén csak azért van ez, mert le volt árazva valamikor :)
btw megvettem a defender leonát, és nyertem vele, és végig rád gondoltam, hogy te meg nem tudsz :CCCCC -
#45584 Ha ez a hippi zilean akkor pacsi és respect
én is ezt a szart kaptam misteryből meg fos divine sorakat meg koi namit mondom wtf még szerencse, hogy supportokra kaptam. -
#45583 nem fogja, ki lett próbálva, a dragont se bántja SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#45582 Lissandra kegyetlen jó 3v3 mapon. Anno mikor gyakoroltunk, akkor is mindig vele mentem 3v3-ban. Emlékeim szerint minden meccset nyertem vele ott. 5v5-ben persze már lealáztak, de az egy másik történet.
LoL feature: Tegnap a botlane-ről egészen a Red buffig követett az ellenfél minion. Mondom WTF, ez mindjárt belopja a Red buffot. -
#45581 -
megszakadtunk a röhögéstől. :D
+
ha valaki 3v3-ni akar liss god tier. Kegyetlen ganker és op és wow dmg egyebek.
pumpának:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
k