53877
0MWkPbn.jpg
  • sadface #45618
    előben tök jó arc.

#45610 Jel pill. a DFM tömöríti a legjobb magyar játékosokat. Vannak teamek elég rendesen nem nehéz találni. Voltak akik kerestek engem is, hogy nem-e a csapatoznék, szvsz neked még egyszerűbb lenne.

Ja és felveszlek mert jó arc vagyok.
  • j0nNyKa
    hm, 1 darab besorolómeccset kellett csak tolni, visszarakott plat1be (EUNE)
  • Különc
    Le tudta írni helyesen hogy "egyelőre", ezzel kapásból megvert itt pár embert ^^

Pierce élőben is káromkodni fog naphosszat, vagy előveszi a
    szofisztikáltabb énjét?

Ja és direkt került a vizsgaidőszak kezdetére? 8(
  • j0nNyKa
    oww :C
    thx
  • TBTPumpa
    Valahol el kell kezdeni, de nem értem, hogy miért ragadt be a Caps lock billentyű.
  • SzirmosSzisza
    Mi azt hittük nincsenek, aztán bajnokságon mindenki plat/diamond volt :(
  • j0nNyKa
    egyik komment :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    VALAKI JÖNNE VELEM EGY CSAPATBA? SILVER 2-ES VAGYOK TUDOM NEM A LEGJOBB DIVISION DE JELÖLJETEK BE ÉS MEGMUTATOM AMIT TUDOK NEM FLAMELEK, RAGELEK, TROLLKODOK, SURRENDERELEK, ÉS TUDOK COUNTERPICKELNI! A MIKROFONON VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ NEM MEGY EGYELŐRE ! JELÖLJÖN BE AKI ESETLEG... jah és: van korhatár?
    a választ köszi, bár esküszöm nem értem - most akkor vannak beszámítható magyar csapatok diamond környékén, vagy nincsenek? értsd: van-e értelme átmennem a verseny miatt EUNE-re, találhatok-e reálisan egy csapatot, ahova kell support, és valami normális eredményt elérünk, mondjuk.. első 8?!
    nemtom egyáltalán hol lehetne ennek utána nézni (EUNE magyar top scene)
  • TBTPumpa
    Núbfész

Láttam néhány Platina/Diamond csapatot EUNE-n, akik magyarok voltak. De kicsit elszaladt velük a ló... Gondolom, nem kell tovább ragoznom a dolgot. Bár ők még csak 17-19 évesek voltak.
    Talán egy picit érettebb korosztály már máshogy látja a dolgokat.
  • j0nNyKa
    na bmeg át kéne menni EUNE-re, ha magyar szervezésű dolgokat akarok, mi?
    núbfész te most hogy állsz skillben, illetve van-e valami supportless csapatod?

egyáltalán mit tudunk az EUNE-n játszó értelmesebb (min. plat) magyar játékosokról / csapatokról? léteznek? sokan?
  • TBTPumpa
    Magyarország első hivatalos League of Legends versenye

Kommentátori székben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PiercetheHeaven és Wizard
  • Zickler
    Valakinek nagyon lila fétise van.

• sadface #45607
    uuuuuuuh ment háttérnek ^_^

meh.
  • SzirmosSzisza
    szomorúarcnak

• sadface #45605
    finya lesz alig várom, hogy kinyissák.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
  • SzirmosSzisza
  • j0nNyKa
  • sadface #45600

Btw bugos lissandra. Singedet leakartam ultizni de pont bezhonyázott így nem castolta el. Utána Egyből q-ulti de nem ment végig az animáció, a sebzést bekapta és NEM rakta cd-re az ultit. Jött utána fizz és bamm ultival nyitok instameghalt. Hogy idézzem: 'wtf report for hack' Szerintem a riot nem így gondolta a bugfixet.
  • Különc
    Remélem most nem SK Gamingnek fogják nevezni őket, mint S3 Championsön
  • Különc
    Kár, hogy a döntő is steamroll
  • SzirmosSzisza
    Ellenben ez a skin egész jó, tökre szépek a kék bogyók :)

Ha minden jól megy, lesz meglepetés pick is!
  • BEAST #45596
    Hihetetlen mit művelt a két csapat. :)
  • jazzy
    Az egyetlen baja a Syndrának, hogy late game fos :(
  • j0nNyKa
    welcome to s4 bro, a nexusunkat úgy 1/5 hpig ütötték, valamit csak jól gondoltak
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom nézi-e valaki, de ez a Syndra gyönyörűen játszik.
  • sadface #45592
    nem is értem mit gondoltak tank nélkül :D
  • SzirmosSzisza
    46 perces játék :c
  • j0nNyKa
    fú ez a majdnem mindenki full gearben van dolog k* jó, jó lenne, ha efelé tartana a meta..
  • SzirmosSzisza
    Első és harmadik meccs fasza volt!
  • SzirmosSzisza
    Kezdődik All-Star!
  • TBTPumpa
    Miért nem veszed meg? 375 RP. 1000 Ft azt hiszem Mobay telefonos intézéssel és az azonnali. Leona a mained úgy is.

Vagy EUNE-n már forintban írja az árakat (nem euróban), szóval apuci+anyuci bankkártyájával is gyorsan el tudod intézni. PP-t csak azért nem ajánlom most, mert mire megérkezik PP-re a pénz, már lejár az akció a skinről.
    Vaaagy, megvegyem neked?
  • sadface #45586
    nyerni vagy megvenni? oh wait egyiksem
  • j0nNyKa
    ja a groovy, de őszintén csak azért van ez, mert le volt árazva valamikor :)
    btw megvettem a defender leonát, és nyertem vele, és végig rád gondoltam, hogy te meg nem tudsz :CCCCC
  • sadface #45584
    Ha ez a hippi zilean akkor pacsi és respect
    én is ezt a szart kaptam misteryből meg fos divine sorakat meg koi namit mondom wtf még szerencse, hogy supportokra kaptam.
  • j0nNyKa
    nem fogja, ki lett próbálva, a dragont se bántja
  • TBTPumpa
    Lissandra kegyetlen jó 3v3 mapon. Anno mikor gyakoroltunk, akkor is mindig vele mentem 3v3-ban. Emlékeim szerint minden meccset nyertem vele ott. 5v5-ben persze már lealáztak, de az egy másik történet.

LoL feature: Tegnap a botlane-ről egészen a Red buffig követett az ellenfél minion. Mondom WTF, ez mindjárt belopja a Red buffot.
  • j0nNyKa
  • sadface #45580

megszakadtunk a röhögéstől. :D
    +
    ha valaki 3v3-ni akar liss god tier. Kegyetlen ganker és op és wow dmg egyebek.

pumpának:

• sadface #45579

k