53877
-
#45657 De milyen okból jöttél át?
Gondolom free transfer, de nem tetszett az EUW?
Esetleg komolyabban is foglalkozni akarsz a játékkal (csapatot keresel) és főként a hivatalos Magyar support miatt történt a váltás? -
#45656 öribarinak? de akkor ne legyen soha hari, mer akkor az már nem is öribari
najó befejeztem
east power! -
Akkor felveszlek barinak! -
#45654 hávaze leírtam nemtom hányszor, hogy igen :) -
#45653 WTF átjöttél EUNE-re? -
#45653 első rankedem easten, simán az eddigi legélvezetesebb game-jeim közül való [spoiler] -
#45652 ne e csöcsök
-
#45651 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na. Lejátszottam 7 meccset ezzel a... szörnyeteggel. Nem igényel nagy kihívást elsajátítani a mechanikáját a hősnek, ráadásul addiktív a ctrl+1-el és fun játszani. Többször megkaptam, hogy nerf braum ezt elismerem, hogy szükséges. Egyrészt nem bünteti a játékost, ha nem talál a q: kicsi a manacost rövid cd mint az összes többi képességén. 55/30/30/100 mana kicsit olcsó.
Várható 'nerfek' a cd-kre és/vagy a manacostra mivel a scale az jónak tűnik. Bár kicsit vicces, hogy 4-5 assist után a q negyed hp-t sebez.:D
r > q > e/w > w/e
Kombo:
q / w minionra+e ha jönnek az ultik ha bestunnolódott és épp jönne ki ultit neki.
Build:
többféle utat kipróbáltam. Debilnek kell lenni, hogy elrontsd. Random hp itemek kb. Megse próbáltam az ellenfél szerint buildelni..
tl;dr op rito plz nerf -amúgynem morg erre is counter a többi support mintha ott se lett volna. -
#45650 oh god why -
#45649 Mennyit játszhat az a beteg állat, akinek 226-szor odaadták Kassadint? -
#45648 Diana :D
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/25gcoo/mids4_champions_with_the_most_dedicated_summoner/ -
#45647 ki az a turbólift?
-
#45646 http://www.eslgaming.com/news/esl-fantasy-league-lcs-summer-season-launched
enyim -
#45645 ebbe lehet valahogy leonát választani? akkor esetleg -
#45644 Amúgy a Braum teaser megvolt?
(Magyar aloldal) -
#45643 Go and play pixelporo nab! -
#45642 ezért nem szabad ilyenkor leavelni, mert kis idő múlva elindul és akkor a csapatod szopik, bár loss preventedet kapott nálunk is az enemy, de én ilyenkor inkább mindenkinek mondom hogy várjanak -
constellus #45641 euw is beszart elöbb champ selectnél emtöltött tovább egyikünknek sem aztán 25000res váróista relognál -
#45640 Eune-n csak én fagytam ki? -
#45639 mit szólsz, ha este tolunk pár duot, aztán megnézzük, tudunk-e együtt létezni? :) -
#45638 Nem vagyok egy ADC pro, de ha akarod megpróbálhatjuk. StresszPingvin-ként megtalálsz mindkét EU szerveren. -
#45637 Zeli innen Plat 3, de ahogy nézem Jinx-szel húzta fel magát, úgy meg könnyű -
#45636 van, de mindenkinek van csapata. :/ a maradék meg ilyen best gishi eu, medvetarko szóval ilyen noname senkik akikkel életemben nem beszéltem.:D
vicces, feladták de mi is betoltuk a /ff-t és mi kaptunk ki.. -
#45635 és nincs valami mid / adc ismerősöd minimum plat 1-ben, aki nagyon velem akar jönni a versenyre ? -
#45634 miiiii ez nem is igaz! Feedelek én indok nélkül is! -
#45633 Biztos emiatt! -
#45632 pedig pont most akartam megkérdezni, hogy hogy áll az adc / mid role-okkal, de akkor nem :DD -
#45631 Nem akarsz EUNE-re jönni, nem akarsz EUNE-re jönni!
Én szóltam!
Sadface-val vigyázz: ha beszólnak neki egy meccsen, kilép a játékból! Nem szereti a flame-t, nameg akkor átmegy "assisting enemy team"-be és elkezd trollkodni és feedelni. -
#45630 fun mert választható 2 classic skinje is -
#45629 ja, nála most azt kell nagyon átgondolni, hogy a masszív nerfig nagyon belelovalljam-e magam, vagy threshezzek tovább -
Madix #45628 Rankeden már ottvan -
#45627 earlyben túl kevés a manacost, vegyél neki 5 random hp-s itemet és gg. elsőre ennyi jött le a karakterből. Ja és több dmg-t toltam mint a top ali és teemo. -
Madix #45626 Braum fun..Azt hiszem megvan az új Leona.. -
#45625 most nézem picit fun, hogy koreaban bronzba kevesebben vannak mint diamondba. :'D -
#45624 http://www.lolsummoners.com/stats -
#45623 "Fizz is now 4800 IP down from 6300.
Xin Zhao is now 1350 IP down from 3150." -
#45622 hú, már tudni kell kettővel szorozni érettségin? bezzeg az én időmben...
melyik ez az oldal? amúgyis kéne már nézni valami statisztikákat, mint amilyet múltkor találtunk, hogy a játékosok hány százaléka bronz-silver-stb -
#45621 sok volt a matekérettségi -
#45620 Volt egy oldal ahol vezetve van, hogy melyik divizióba hányan vannak és melyik szerveren hányan játszanak. Egyszerű a képlet: euw=2*eune -
#45619 köszi a választ
amúgyis núbfész vagy :C
és ja, úgy tűnik, meglepően sokan vannak dia 1-5ben, már többé-kevésbé meg is van a team :)
viszont az durva, hogy berakott egy olyan divízióba, ahol 3-an vagyunk (!), alattunk a plat2 és a plat3 ÜRESEK, plat4-ben vannak páran
WAT? eune-n tényleg _ennyivel_ kevesebb a player?