53877
0MWkPbn.jpg
  • TBTPumpa
    Ez való neked, nem a kolis bajnokság! Komolyan, kik azok az elvetemültek, akik ilyet készítenek?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra nem gondolsz, hogy full builddal indul a cigánygyerek.

• Különc
    Vicces a profik után hallgatni, de valószínű én se tudnám jobban, bár tapasztalat nélkül két kommentár együtt nem a legjobb, szerintem
  • SzirmosSzisza
    kolis bajnokság, van kommentár is
  • TBTPumpa
    10 Jinx vagy 10 Ziggs. Bombs everywhere.
  • j0nNyKa
    ha lesz ban a módban, akkor nida -feltételezek- nyilván first ban
    bár úgy látom, nincsen, úgyhogy végülis kapunk egy 10 nidalee módot
  • sadface #45573
    10 soraka? 10 yasuo? 10 yorick 10 blitz?: D
  • Különc
    Bazdmeg, már a lol topikban is Gauss görbével találkozom, rohattak
  • TBTPumpa
    10 Lux? Tavaly volt a sima One for All. Na, amikor 5 Lux jött ellenünk. Ne tudd meg milyen "pajzsuk" volt a 18-as szint végére. Egyszerűen nem lehetett elpusztítani őket.
    De így biztos nagyobb fun lesz. Amúgy meg 10 Nidalee és gg.
  • j0nNyKa
    10 leesin, definetly fun
    10 lux? 10 jax? 10 lb? 10 shaco? 10 ezreal? 10 eve? 10 eve pls!
  • sadface #45569
    Nem tartom rossz ötletnek de valahogy a 10 poppyt vagy a 10 mundot nem tartom túl fun-nak.:D Viszont dodgeballt jó lesz játszani.
  • j0nNyKa
    tag jax statja picit godlike
  • j0nNyKa
  • jazzy
    Tessék most már látod ki értékelt

oké eltűnt mert egy bugos szar, de valami ashlara adott minuszt csak, legalábbis arra a commentedre
  • SzirmosSzisza
    Direkt kaptál plusszt, hogy megnézzem ki adott mínuszt, de nem is ír semmit :c
  • ronihun
    milyen negatív person lettem itt, hogy minden kommentemre kapok 5 mínuszt, az őszinteség nem menő
  • Madix
    Szerintem meg Sajt, és irány focipálya...!
  • alienenemy
    -nem (18 év körüliekre lett elkészítve)
  • alienenemy
    Azért valószínűleg, mert ez az online teszt nem 18 év körüliekre lett elkészítve. A pontosabb meghatározáshoz a pontos életkor és még egyéb adatok is kellenek, és a tesztet úgy kell összeállítani. Az a jellemző, hogy az idősebbeknek a valósnál kicsivel (néha sokkal) alacsonyabb érték jön ki.
    Ha valóban érdekel egy pontosabb értékelés, jelentkezz be!

Egyébként, csak afféle utóiratként a témához: senkit nem akartam megbántani (úgy olvasom most, talán egyeseket mégis sikerült), a téma persze kicsit határeset, de remélem azért nincs harag senkivel.
  • BEAST #45559
    Részben igazad van, de szerintem ez abban az esetben lenne így, ha az emberek főleg játékmechanikai akadályokba ütköznének.

Szerintem létezik a mázlifaktor, amit ti nagyon tudományosan szeretnétek megmagyarázni, de tény, hogy sajnos nagyon sok múlik azon milyen napja volt a csapatodban lévő 4 random játékosnak. Persze ettől még lehet, hogy csak a 150+ géniuszok jutnak fel önerőből a magasabb szintekre, csak kicsit sántít ez a magyarázat.
  • j0nNyKa
    nem adott pontos eredményt ez a mensa, csak hogy 125 felett van :C
  • alienenemy
    Szerintem belekevertek olyasmit, ami nem való bele. Az intelligencia nem önálló ismérve egy ember képességeinek, sőt. Ennek ellenére nagyon meghatározó a problémamegoldás területén. Hiába a szociális érzékenység, a bölcsesség vagy egyéb hasznos tulajdonságok, ha nem tud az egyén következtetéseket helyesen levonni.
    A játékban nagyon gyakori, hogy valaki látszólag megoldhatatlan feladattal találkozik, és ettől frusztrált. Ez az alaphelyzet. Az, hogy ezután mit tesz, az nem csak az intelligenciától függ, de az, hogy hányszor kerül ilyen helyzetbe, az igen. Minél gyakrabban frusztrálódik falaki, annál nehezebben birkózik meg vele, és mindenkinél van egy limit, amit még képes elviselni tudati kontroll megőrzése közben.
    Ami ez után következik, az a troll. Kinél hamarabb, kinél később.
  • BEAST #45556
    Az IQ nem éppen jó viszonyítási alap. Nem attól lesz troll valaki, mert alacsonyabb vagy "átlagosabb" az IQ-ja, hanem mert elmaradt a szociális és/vagy érzelmi fejlődésben.

Anno tizenpár évesen engem is elhurcoltak mensás IQ tesztre, ahol ha jól emlékszem 124 lett az eredményem. Viszont csak azért, mert papíron minimálisan is az "átlag" felett lenne az IQ-m, még nem lettem érettebb, vagy szociálisan érzékenyebb.
  • j0nNyKa
    iqtest.com dobott egy 142-es eredményt, de kérdem én, akkor várhatóan én high above average vagyok agyban, tehát a játékbeli mentalitásomban is?
    nem látom az összefüggést, hogy akkor én most miért nem vagyok primitív suttyó, vagy inkább: miért nem vagyok én primitív suttyóbb, mint egy olyan, aki esetlegesen kisebb eredményt ér el?
    fura ez nekem, sosem értettem, hogy attól, hogy tudok folytatni egy faék egyszerűségű sorozatot, vagy 4 állat meg 1 autómárka között megtalálom a kakukktojást, miért vagyok én jobb bárkinél?
  • alienenemy
    Nyugodtan keress rá az IQ statisztikákra, hasonló eloszlást fogsz találni mindenhol. Pont ezért nem vettem a fáradtságot, hogy hitelesebb helyről linkeljek statisztikát.
    Megértem, hogy a legtöbben nem örülnek, ha bekerülnek a gyengébb képességűek körébe. Nem tehetnek róla, és nem tehetnek ellene. Olyan ez, mint amikor Magyarországon cigánynak születik az ember. A tények attól még nem változnak.
    Nem számít, hogy itt kinek milyenek a képességei. Én egyszer sem személyeskedtem, vagy utaltam bárkinek az IQ-jára. Egyszerűen a jelenségre akartam felhívni a figyelmet.
    Már nem linkelek ide kutatási oldalakat arról, hogyan értékelik a különböző képességű emberek egymást, de nagyjából az a helyzet, hogy a nagyon alja nem tud ítéletet sem mondani, a közepe szerint mindenki olyan, mint ő, és a felfelé haladva egyre gyakrabban látják a többieket valamiben gyengébbnek.
    Az pedig, hogy ezt hogyan fogalmazzák meg az más kérdés és a kutatások szerint nem függ az intelligenciától.
    Az ingyenes IQ tesztről pedig (egy ideje már elérhető):

https://mensa.hu/tesztiras/online-iq-probateszt

Nekem a írásban (nem itt online, hanem a helyszínin) 147 lett.
  • ronihun
    Ez a pick 10 meccs valami kibaszott jó volt :D Minden skirmish, minden fight teli volt olyan playekkel... hiányozni fog ez az allstar challenge :D Holnap meg Froggen vs WeiXiao
  • SzirmosSzisza
    Igen, épp ez a probléma, hogy a primitív suttyó látja azoknak, azért szoktak jó páran itt a fórumon kevesebb primitív suttyóval találkozni, mert Ők nem azok. Lehet forrás nélküli grafikonokat belinkelni, meg statisztikákat, de szerintem jobban kijön az embere az egészből, ha magába néz előtte.
  • j0nNyKa
    ja ez meggyőző, már csak valami tényleg jól működő, ingyenes iq teszt kéne emellé (komolyan, kíváncsi vagyok pl. az itteniek eredményére)
  • alienenemy
    Alapvetően a primitív suttyó ugyanúgy primitív suttyónak látja a többit. Nem állítottam, hogy én nem vagyok az.
    Az állításomat az átlagember IQ hányadosára alapozom. Egyszerűen az emberek 98%-a nagyon buta, vagy egyenesen gyengeelméjű a felső 2%-hoz képest. Annak az esélye, hogy olyan emberrel találkozz, aki elég értelmes ahhoz, hogy érdeklődj a gondolatai iránt nagyon kevés. Egyes helyeken szinte lehetetlen, és egy ilyen ingyenes MMO ilyen hely.

Két kép, csak a könnyebb érthetőségért.

Persze hívhatnánk őket átlagembereknek is (a primitív suttyó a saját megfogalmazásom), de én inkább maradnék ennél, mert annyira régen kell őket elviselnem, hogy jó ideje nem kedvelem őket.
  • j0nNyKa
    jaja, ráadásul mindig csak az nem primitív suttyó, aki ilyeneket ír
    más kérdés, hogy ha mindenki ilyeneket ír, akkor kaptunk egy baszomnagy paradoxot
  • alienenemy
    Az emberek 98%-a primitív suttyó, ezért találkozol a játékokban is ilyen arányban velük. Mind1 hová mész, mit csinálsz, ez a valóság, ilyen a világ. Ha nem szereted ezt tapasztalni, játssz offline.
  • ronihun
    Nekem édes mindegy mit csinálsz, de a konstans nyafogás arról, hogy te fentebb való vagy és annyi balfasszal találkozol kezd nagyon unalmas lenni, no offense. Főleg mivel mindenki aki itt van, és gold felett van, az tudja, hogy a játékban a szerencse faktor nem annyira döntő mint amennyire a silver vagy az alatti játékosok gondolják. Én nem tudom te hogy játszol, de a mentalitásoddal komoly gondok vannak, azt látom. Ha nem fun a játék hagyd abba, vagy normálozz. Ha fentebb akarsz jutni akkor felejtsd el, hogy minden happy lesz és küzdj érte, de ne egy sg fórumba rinyálj mert az nem oldja meg a problémáidat ingame.
  • sadface #45546

oh well lel
  • j0nNyKa
    nelegyé má nigger, komolyan úgy érzed, fentebb van a helyed? add ide az accod egy hétre, felkerülök a helyedre, és problem solved.
    vagy ha neked inkább az a megoldás, hogy bagóér eladod az accot, be my guest bro
    demost tényleg, ne legyé nigger.
  • TBTPumpa
    Nem folyamodom ilyenhez, csak levezettem itt egy példát. Nem vagyok olyan balfasz, hogy mások játékát direkt elrontsam, csak azért mert nekem rossz. Ha nagyon rossz passzban vagyok, nem is játszom, mert akkor tudom magamról, hogy nem megy annyira jól a játék. Csak amikor kedvem lenne játszani, akkor kapok olyanokat, akiknek esetleg rossz napjuk van és ezért ingerültebbek/kevésbé ügyesek. De ez ilyen...

Én csak az olyanokra haragszom, akik elviszik más elől a lanet, majd feedelnek és ha megunták kilépnek. Sajnos egyre több ilyennel találkozom rankeden (kapásból 5 meccsem ilyen jófej játékos miatt ment el). Az ellenfél meg nagy örömmel beírja, hogy: GG Easy.
    Na ezért van elegem ebből a játékból, vagy inkább csak most "látom", hogy ez már nem az én játékom?

No, mindegy, van néhány 1350RP-s skin az accountomon szóval 1-2 üveg sört talán ér, mert nekem nincs kedvem kikészíteni magam emiatt.
  • jazzy
    Nem bannol a blizzard sem így, csak scamért, cheatért, stb. Ilyen káromkodásokért, trollkodásért sosem bannoltak, max 1-2 nagyon kirívó esetben.

De egy blizzardos gameben alapból más a hozzáállás, ezt a szintű trollkodást és flamelést a tribunal hozta be. Amíg nem volt tribunal kevesebb volt a troll. Igaz a játékosállomány is. Amikor bejött egyre megnövekedtek a flamek, az úgyis kibannolnak, reportollak, beszólásért beszólás jár stb. Menj fel pl Starcraftozni és oltsál le valakit keményen egy 4v4-ben, 6 ember biztosan nyugodtan fog válaszolni, hogy "whats the problem bro?" nem pedig visszaugatni. Más az egész.

Amikor visszamentem wowozni játszottam kb 1 hónapot valamikor január fele, ott érzékelhető, hogy ki a lolos. Bemész raidbe, valaki szól 1 rossz szót, 2 ember beírja, hogy reported és elkezdik flamelni, na azok lolosok. Akik nem loloztak (vagy értelmes emberek) azok maradnak az SC-s példámnál.
  • j0nNyKa
    uh, nem haragszol, ha én itt így feladom? wellplayed sir, tipikus toxic játékos lettél, és akkor ezt a lehető legszebb szavakkal fogalmaztam meg, tiszteletből
    btw a riot azért nem bannol, mert nem működik a tribunal
  • TBTPumpa
    Akkor utána feedelek mást, nekem mindegy, csak ne a mi csapatunk nyerjen.

A játékban már csak úgyis annyi az "élvezeti" faktor, hogy hogyan tudom minél jobban elrontani a csapatunk játékát/hogyan tudom segíteni az ellenfél csapatot, hogy megnyerje a meccset. Rito meg úgysem bannol, mert pussyk. Bezzeg, ha Blizzard cucc lenne már rég megritkult volna a játékosállomány. Épp ezért remélem, hogy a Heroes of the Storm-nál ne legyenek annyira elnézőek. Sújtson le a banhammer.
  • j0nNyKa
    30-0 felett már mind1, fullgear
  • TBTPumpa
    100-0 statos Master Yi jól hangzik.
  • j0nNyKa
    szerintem a halálra nincs limit, de ha tényleg kipróbálod, 100-ig menj el, ott elképzelhető hogy lesz

vannak jó meccsek, most a lucian közölte, hogy topot mainel, szar adc, de próbáljuk meg, gyakorol legalább adct
    gyakorolt.