League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
ha nyernek igen ha nem a te hibád
Különc
De én azt akarom hogy a Gambit nyerjen, szóval jövõ héten kiszopnak, mindennap, kétszer

Örülsz?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
mióta írod hogy alliance lose azóta nyernek, mióta írod hogy fnatic win veszítenek, légyszives gambit háza tájékára ne tévedj nub
Különc
Shook tesz róla, hogy sima vereség legyen lol

Szerk: mégse, Millennium tesz róla

Christian88
papírforma, I see 😄

http://www.twitch.tv/hegii

Különc
Sose értettem ezeket a trollgameket

j0nNyKa
kikap mert lulu is fun to play

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Gambit mit csinál már megint?

j0nNyKa

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
tl;dr

sadface
Remélem nincs karakterlimit tbt. 😛

Nem is tudom ki kötött belém. és ki próbál oltogatni egész nap mint az oviban. Vissza lehet keresni. Nem jöttem ide nagy mellénnyel, hogy hûha meglett a plat, más hozta szóba és ha elmondja az ember az igazat az már 'itt veri a faszát'. Nice logic fuck it. Ha már csak rossz szavad van más emberhez NE várj olyan viselkedést tõlem amilyet illene. Rohadtul rosszul esik attól függetlenül, hogy tudom igazad van de amikor már 6x tolod be ugyanazt a poént az már kezd baromi unalmas lenni. Azt hinné az ember, hogy felnõttként érett vagy.. és nagyon nincs úgy. és a legszomorúbb az egészben, hogy a puszipajtások még csatlakoznak is hozzá. eks. Legyél nyugodtan rosszindulatú pöcs, de ne várd el utána, hogy jópofizzak hozzá. Az utóbbi hétben jópárszor elgondolkodtam, hogy mit érzel ilyenkor aztán rájöttem, hogy minek agyalok ezen. Te mindig is ilyen voltál, ebben leled az örömöd. Ha van kit baszogatni. Már csak azon röhögök, hogy olyanok oltogatnak akik kb sose láttak játszani. Vagy azt már elfelejtettük, hogy amikor tbt promoban volt pipa-x-x kit kértünk meg duozni? Olyankor bezzeg jó voltam.😄 igen sok idõ telt el, mióta átjöttem eastre. Nem voltam jó játékos, de igenis fejlõdni szerettem volna. Sokszor rageltem, blameltem a többi csapattársam, mert nyilván nem én voltam a szar. Átjöttem és elhatároztam, hogy megpróbálok máshogy állni a dolgokhoz. meg is lett az eredmény: Gold 5 15 winbõl. Hozzáteszem, sokan nem tudják mi a westen accountom summoner neve, de annyit elárulok, hogy bronz 3. 😊 Persze gold 5-ben szétcsesztem az mmr-em 150 meccs után még mindig ugyanott voltam. Megismertem tbt-t, õ egy fantasztikus ember, mindig fel tudott vidítani amikor szomorú voltam. Még ha õ nem is tudott róla. Nem érdekelt, hogy hova sorolta a rendszer, barátra találtam benne. Köszönöm neki, hogy segített. Rengeteg normált játszottunk együtt a nyár folyamán és azt vettem észre, hogy fejlõdök. Újból nekiálltam a rankednek és 100 meccs alatt kihúztam magam gold 1 100 pontig. Hurrá. Aztán jött 5-6 gyors defeat és bumm. 100 meccs után komolyan vettem a játékot és rageltem. Meg lett az eredménye. Itt felajánlotta egy ismerõsöm, hogy felhúz platba. és megcsinálta. Elkezdtem játszani és pár meccs alatt megvolt a plat 4. Nem tudom ki felhozta itt, és nem akartam hazudni mert nem az a típus vagyok. Nagyon könnyen bele tudtok gázolni az ember lelkébe. Lehet rosszul teljesíteni a lelki sebektõl is. Visszaestem Plat 5-be és abbahagytam a rankedet. Lehet baszogatni. Lehet utálni. Lehet oltogatni. De én minden nap teszek azért, hogy jobb legyek és méltó legyek a keretemre. Ezt egy ember tudja bizonyítani.. Én. Nincs jogod ítélkezni felettem. Majd ha játszottál velem 300 meccset mint Bálint. Majd ha megismertél. Köszi. Ja és szerintem nem írom tovább, úgyse olvassa végig senki.

I decide when I'm done.

TBTPumpa
WTF. A Shyvana skin "ingyen" volt. És egy rossz szavad nem lehet! Elsõ meccsem volt vele PVP-ben és nyerünk. Mondtam, hogy a csöcsök segítenek! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
Én nem bántásból mondtam, csak én nagyon ellene vagyok a boostolásnak, ezért írtam le, hogy nekem mindegy mi miatt, vagy honnan hova, akkor is hülyeség. De igazad van, az már fontos különbség hogy a boostolt hogy viselkedik utána.

...

Különc
Veszít az

j0nNyKa
igen a boost az boost, ez.. teny. viszont nem mind1, hogy itt veri ra valaki a faszat hogy 2000er plat kerete van, vagy egyszeruen kerek perec leirja, hogy mas jatszott helyette mondjuk silver tetejen, es mindezt normalis stilusban teszi
mer azer amikor tudjukki nekiallt nyaladzani hogy o mar latott 2000 forintot eleteben, es meg plat keretet is vett belole... na. erted. 😊

sadface
A boost az boost akár 1 divrõl van szó vagy többrõl. Bár nem értem miért kell ennyire fennakadni, szerette volna megkapni az elise skint ennyi. 😊 és amúgyis a rendszer minden boostoltat elõbb utóbb visszadob oda ahova való szóval úgyis mindegy meddig kattogunk rajt.

I decide when I'm done.

ronihun
Szóval Alliance lose nem papírforma. Végre belátod.

...

Különc
Nem merek írni konkrét csapat nevet, mert az ellenkezõje történik Kappa

SzirmosSzisza
Roccatnál nálad mi a papírforma?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Alliance veszít, többi papírforma

sadface
csak 490. 😞 na és a shyv skined mennyi volt? 2000? 😄

I decide when I'm done.

ronihun
hiába szépíted, a boost az boost, ugye sadface? akár ingyen, akár 2k, akár könnyen megy mert magas volt az mmr-je egy korábbi boost miatt, akár nehezen

...

SzirmosSzisza
Mai menü:

SK vs CW
SHC vs Gambit
Fnatic vs Roccat
A vs Millenium

TBTPumpa
WTF. Te mersz hétvégén Rankedezni? <#idiota>
Minden elismerésem a tiéd! <#eljen>

tigeroo
jaja, jarvannal lehet kerrizni ezen az ELO-n úgylátszik.

vegyél fel ha gondolod megnézzük😊
TBTPumpa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
gggggggay

SzirmosSzisza

TBTPumpa
Elméletileg PBE-bõl kiszivárogtatott képek, de még nincsenek hivatalosan "megerõsítve". Valami adathalász bukkant rá a béta kliensben. Mondjuk Ezreal-nak kell is egy új Artwork.

#43477 EUNE szerveren vagy? Éppen egy duopartnert keresek. De Cica a farkával játszik, Sadface pedig az új Amumu skint próbálgatja a Diamondos haverjával (2000 Ft volt a skin). <#idiota>

tigeroo
jarvan <3

neki hála újra 30 LP-ket kapok winért, irány a gold
j0nNyKa
ezek csak nekem ujak?

TBTPumpa
Nemisigaz. Silver 4 volt 23 ponttal! <#idiota>

A 10 besoroló meccs után oda dobott. Aztán a Silver 4-bõl hamar Silver 2 lett (jazzy féle Akali legyõzhetetlen low elo-n).

j0nNyKa
2000?

jazzy
elõtte nálam volt az accountja én indultam silver 5bõl
j0nNyKa
o nem az a ragelos fajta, sot nekem tok szimpi ha valaki ki tudja jelenteni: most nem elvezem, inkabb csak idegesit, ezert csinalok mast
egyebkent az a hatalmas boost volt kb 10 meccs, akkora mmrje volt, hogy 28-30 pontokat kaptam s1-ben is 😊
en biztos vagyok benne hogy a tbtnek is meglett volna, csak nem volt hozza turelme, amit megertek

ronihun
1. Hidd el, gold 5-bõl simán silver 1-2 alá kerülsz
2. Ha a gold 5höz boost kellett, akkor nem biztos, hogy meglenne egyhamar a platina, fõleg ha ragelsz soloq-ban.

...

TBTPumpa
10 meccs után jutnék oda, ha sohasem rankedeztem volna. De mivel az elõzõ szezonban elérésre került a Gold 5 (by Jonny), így nem hinném, hogy Silver 1 vagy 2-nél rosszabb helyezésre kerülnék.
Sõt, ha többet játszanék, lehet még a Platina is meglenne, de a tökömnek van annyi kedve ezzel játszani (rengeteg idõ, türelem, energia, kitartás kéne ehhez és fõleg nyugalom, de mivel EUNE szerverrõl van szó, így közel esélytelen a dolog).
Van sok más játék is, melyek jobb szórakozást nyújtanak számomra és inkább azokkal foglalkozom. Itt szórakozás nem nagyon van, inkább csak idegeskedés. De ha van egy csapat, azokkal nem szoktam idegeskedni érdekesmód, csak egyedül.

Különc
Pumpával csak Silver III-ig jut <#nevetes2>

TBTPumpa
Hamarosan. Addig feedelj szorgosan, nehogy éhen haljon az enemy Vayne. Legalább nem fogtok sokáig szenvedni.

#43466 FCK. Lebuktam. Report me pls. <#idiota>

sadface
mobilról nincs kedvem sz.jakodni a priváttal.

I decide when I'm done.

ronihun
ezt csak azért nem privátba, hogy tudasd velünk: nincs 2k-d ezért pumpa boostol épp

...

sadface
tbt gyere game

I decide when I'm done.

Maak
Lejatszottam a promokat vegre...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza

NagyiBMX
lol <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
"What do you like to build on evelyn?"
"Oh, you know, mostly AD, AP, HP, armor, MR, cooldown, and movement speed."

Különc
<#eljen>

jazzy
én továbbra is azt mondom hogy Darien trundleje sokkal jobb mint bármelyik másik emberé itt az lcsn, build szempontjából és játékstílus szempontjából is
j0nNyKa
true true
szóval várjuk a fail lulu mideket