League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülsz?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szerk: mégse, Millennium tesz róla
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem is tudom ki kötött belém. és ki próbál oltogatni egész nap mint az oviban. Vissza lehet keresni. Nem jöttem ide nagy mellénnyel, hogy hûha meglett a plat, más hozta szóba és ha elmondja az ember az igazat az már 'itt veri a faszát'. Nice logic fuck it. Ha már csak rossz szavad van más emberhez NE várj olyan viselkedést tõlem amilyet illene. Rohadtul rosszul esik attól függetlenül, hogy tudom igazad van de amikor már 6x tolod be ugyanazt a poént az már kezd baromi unalmas lenni. Azt hinné az ember, hogy felnõttként érett vagy.. és nagyon nincs úgy. és a legszomorúbb az egészben, hogy a puszipajtások még csatlakoznak is hozzá. eks. Legyél nyugodtan rosszindulatú pöcs, de ne várd el utána, hogy jópofizzak hozzá. Az utóbbi hétben jópárszor elgondolkodtam, hogy mit érzel ilyenkor aztán rájöttem, hogy minek agyalok ezen. Te mindig is ilyen voltál, ebben leled az örömöd. Ha van kit baszogatni. Már csak azon röhögök, hogy olyanok oltogatnak akik kb sose láttak játszani. Vagy azt már elfelejtettük, hogy amikor tbt promoban volt pipa-x-x kit kértünk meg duozni? Olyankor bezzeg jó voltam.😄 igen sok idõ telt el, mióta átjöttem eastre. Nem voltam jó játékos, de igenis fejlõdni szerettem volna. Sokszor rageltem, blameltem a többi csapattársam, mert nyilván nem én voltam a szar. Átjöttem és elhatároztam, hogy megpróbálok máshogy állni a dolgokhoz. meg is lett az eredmény: Gold 5 15 winbõl. Hozzáteszem, sokan nem tudják mi a westen accountom summoner neve, de annyit elárulok, hogy bronz 3. 😊 Persze gold 5-ben szétcsesztem az mmr-em 150 meccs után még mindig ugyanott voltam. Megismertem tbt-t, õ egy fantasztikus ember, mindig fel tudott vidítani amikor szomorú voltam. Még ha õ nem is tudott róla. Nem érdekelt, hogy hova sorolta a rendszer, barátra találtam benne. Köszönöm neki, hogy segített. Rengeteg normált játszottunk együtt a nyár folyamán és azt vettem észre, hogy fejlõdök. Újból nekiálltam a rankednek és 100 meccs alatt kihúztam magam gold 1 100 pontig. Hurrá. Aztán jött 5-6 gyors defeat és bumm. 100 meccs után komolyan vettem a játékot és rageltem. Meg lett az eredménye. Itt felajánlotta egy ismerõsöm, hogy felhúz platba. és megcsinálta. Elkezdtem játszani és pár meccs alatt megvolt a plat 4. Nem tudom ki felhozta itt, és nem akartam hazudni mert nem az a típus vagyok. Nagyon könnyen bele tudtok gázolni az ember lelkébe. Lehet rosszul teljesíteni a lelki sebektõl is. Visszaestem Plat 5-be és abbahagytam a rankedet. Lehet baszogatni. Lehet utálni. Lehet oltogatni. De én minden nap teszek azért, hogy jobb legyek és méltó legyek a keretemre. Ezt egy ember tudja bizonyítani.. Én. Nincs jogod ítélkezni felettem. Majd ha játszottál velem 300 meccset mint Bálint. Majd ha megismertél. Köszi. Ja és szerintem nem írom tovább, úgyse olvassa végig senki.
I decide when I'm done.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
mer azer amikor tudjukki nekiallt nyaladzani hogy o mar latott 2000 forintot eleteben, es meg plat keretet is vett belole... na. erted. 😊
I decide when I'm done.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
SK vs CW
SHC vs Gambit
Fnatic vs Roccat
A vs Millenium
Minden elismerésem a tiéd! <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#43477 EUNE szerveren vagy? Éppen egy duopartnert keresek. De Cica a farkával játszik, Sadface pedig az új Amumu skint próbálgatja a Diamondos haverjával (2000 Ft volt a skin). <#idiota>#idiota>
A 10 besoroló meccs után oda dobott. Aztán a Silver 4-bõl hamar Silver 2 lett (jazzy féle Akali legyõzhetetlen low elo-n).
egyebkent az a hatalmas boost volt kb 10 meccs, akkora mmrje volt, hogy 28-30 pontokat kaptam s1-ben is 😊
en biztos vagyok benne hogy a tbtnek is meglett volna, csak nem volt hozza turelme, amit megertek
2. Ha a gold 5höz boost kellett, akkor nem biztos, hogy meglenne egyhamar a platina, fõleg ha ragelsz soloq-ban.
...
Sõt, ha többet játszanék, lehet még a Platina is meglenne, de a tökömnek van annyi kedve ezzel játszani (rengeteg idõ, türelem, energia, kitartás kéne ehhez és fõleg nyugalom, de mivel EUNE szerverrõl van szó, így közel esélytelen a dolog).
Van sok más játék is, melyek jobb szórakozást nyújtanak számomra és inkább azokkal foglalkozom. Itt szórakozás nem nagyon van, inkább csak idegeskedés. De ha van egy csapat, azokkal nem szoktam idegeskedni érdekesmód, csak egyedül.
#43466 FCK. Lebuktam. Report me pls. <#idiota>#idiota>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"Oh, you know, mostly AD, AP, HP, armor, MR, cooldown, and movement speed."