53877
-
#46219 a 2000 ft nem számít duozásnak
#46218: igen, a héten te vagy a harmadik játékos, aki a videóra reagálva fakernek hiszi magát, már csak legyintek (egyébként egy dia2 jungler volt az első, akit kiröhögtem emiatt, nem tudom, te hol állsz)
tldr: egészségetekre -
#46218 Én így játszom lee-vel. Viccen kívül :D -
#46217 Én az egész Duo Rankedet letiltanám, mert geci vagyok.
Már eleve nem SOLO-nak minősül a dolog.
Sok értelme nincs, mert hozol egy "profi" ismerőst - magasabb divízióból, aki lecarryzi folyton a feneked, akkor ez így miben különbözik az eloboost-tól?
Így hogyan fogsz "tanulni" és hogyan fogsz megdolgozni a kívánt divízióért?
Meg ezekkel a duo premade párosokkal csak a baj van rankeden.
Persze nem kell messzire menni, anno itt is volt néhány emberke - már kevésbé aktívak itt - akik folyamatos duóval jutottak el Platináig. Azért megnézném, hogy tényleges Soloq-ba meddig jutottak volna... -
#46216 poppyra nem, poppy op mindenhogy -
#46215 Trydával nem nehéz játszani. Viszont nehéz vele JÓL játszani... De ez szinte minden karakterre igaz. -
constellus #46214 na kérhetem vissza a kétezremet:( -
#46213 Unseeded players who played in the previous season will use their previous season solo queue rank to determine duo eligibility. Unseeded players who have never played ranked will be able to invite Gold, Silver or Bronze players. -
#46212 Mi a helyzet az unranked accokkal? -
#46211 Nagyon helyes! -
#46210 We’re continually working towards improving the quality of ranked play. Beginning with patch 4.10, we’re introducing a new restriction for ranked duo queues so players will only be able to duo queue with teammates ranked between one full tier above or below them. For example, if you are Silver, you’ll be able to duo with players ranked Bronze to Gold. -
#46209 :DDD kompenzálja az első hetet -
#46208 Kerp pls
-
#46207 -
#46206 https://twitter.com/RiotDraggles/status/474624794235654145 -
Lokker #46205 Régen még egész jó voltam vele mikor kb. 200 meccsből 150-en azzal voltam bent. De akkor még minden más volt. Aztán nem loloztam 1 évig. -
#46204 Meglepődnél mennyire nehéz tryndával játszani.. -
#46203 Ez a Gambit-CW nagyon érdekes meccs. FB 21 percnél, Darien smoke weed etc -
#46202 Lee Sin -
#46201 Master Yi vagy Trynda. -
Lokker #46200 Kéne valami noszkill csempijon, hogy feljussak bronz ötbe. ötlet? -
#46199 lagg -hi im gosu 2014 -
#46198 fúdekirály újdonsága ez ennek a két és fél percnek -
#46197 http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/update-summoners-rift-headed-pbe -
#46196 Nekem nem szaggat, de több olyan ismerősöm is van, aki low grafikán játszik (magyar streamerek is vannak ilyen cipőben). De ezzel kicsit betesznek nekik szerintem.
Admirális + Pasziánsz nincs Windóz 8 alatt alapból, Storeből kell letölteni a sufni tapitelós verziót. -
#46195 nem megyek bele ebbe, mer nagyon sokáig tartana
ha szaggat a lol... nem tudom mit mondjak, akkor szaggat a lol. admirális + pasziánsz kitűnő alternatívák
faq-ból:
At this very moment, the new map is more memory (RAM) intensive than the current map, however we’re optimizing like crazy and we’re committed to performance parity with the current Summoner’s Rift. You will not need to upgrade your PC or Mac. -
#46194 "At this very moment, the new map is more memory (RAM) intensive than the current map, however we’re optimizing like crazy and we’re committed to performance parity with the current Summoner’s Rift. You will not need to upgrade your PC or Mac."
Faq-ban találtam, szóval nem lesz para. Rambo van elég a gépbe. -
#46193 What? Eléggé sok Woodpc-s játszik ezzel, csak azért mert más újabb játék nem fut a gépén megfelelően.
De a Rito elintézi, hogy hamarosan ez se fusson. -
#46192 köszi az enyhe célzást az 5 éves papírnehezékemre. -
#46191 minimum 6-7 éves gép kell, hogy ez a szar szaggason bro
aki az elmúlt 6-7 évben nem költött a számítógépére, az nem gamer, és nem lolozik -
#46190 Szép, de ezt megszokni, főleg úgy, hogy 4 évig ez volt.
Túl dotásnak érzem, és ha ennek tényleg ilyen részletes grafikája lesz és így meg lesz animálva minden, akkor a gépigénye is nőni fog a játéknak. Akkor meg többek számára is felejtős lesz a játék! -
#46189 aaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnyááááááááááááááááááád ez baromira bejön
kaptá rá pluszt
moar infó itt, FAQ-val meg mindennel -
-
#46187 2012 nyarán kapott reworkot, az utolsó skin pedig 2012 decemberében érkezett hozzá. Úgyhogy most már jöhet az új. Red Card Katarina meg nem néz ki jól, ahogy a LoLkingen is látható. -
#46186 Ezért kell most majd megvenni. :D
tbt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#46185 Meg közben kapott 1 reworkot, ami gyakorlatilag x új skinnek felel meg, a red card katarina pedig az egyik legritkább skin a játékban, ami amúgy szintén kapott reworkot és soha nem volt alkalmad megvenni, mert még cumiztál amikor kijött :D -
#46184 jaja jó lenne katarina skin, neki csak olyan 8-9 darab van még, szegénykének -
#46183 Jók a Skinek, meg ez a kép is badass. 750RP nem pénz "értük", de egyik itteni karaktert sem "kedvelem", és nagyon a focit sem.
Én már egy új Katarina skint várok... 2012 végén kapott utoljára skint, ideje lenne már valami újnak!
Red Card Katarina nem játszik, ezeréves skin 975 RP-ért. -
#46182 -
#46181 ja zsírci thx
nemtom mennyire hiteles, de faszás köszi -
#46180 Múltkor valaki kérdezte, hogy ki mennyit szedett össze ha jól emlékszem.