53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Tankynak buildelve is szerintem tök jó sebzést oszt, főleg ha belefér a költségvetésbe egy Liandry is
  • SzirmosSzisza
    Újat még nem próbáltam, régivel tényleg lehetett. Bár pont tegnap volt ellenem egy Eve (valami plat volt, blind pick op), aki elején hozta a dolgokat, de a végén sok mindent nem tudott csinálni.

#46741: ha fed lett akkor esélytelen volt ellenségnek bármit csinálni (emlékszem mikor 20 stackes mejai-om volt, akkor mind az 5-en a tornyot ölelték :D), csak nehéz volt odáig eljutni. Meg, ha jól emlékszem nem is nagyon vitték anno junglebe (talán mert nem volt AP-s jungler item?), a passzívja ellenére sem.
  • j0nNyKa
    fu a pre-nerf mid eve te JOISTEN milyen beteg volt
    jajdenagyon utaltam
  • Különc
    Eve baromi jó szerintem solo queueban, mert senki se vesz pinket
  • SzirmosSzisza
    Nekem Lux volt második hősöm, hozzá nem mernek nyúlni

Első Eve, hozzá meg kellett is, mert az a stun ópé volt
  • j0nNyKa
    igen igy jogos
    szvsz a hurrikan build pont azert jott letre, mert a lichbane + a Q nerfelve lett, es ugy mar nem lehet blowupolni, hogy q - e - aa - dead
    az mas kerdes, hogy lehetseges, igy meg erosebb, mint a nerfek elott az ap builddel...

az a bajom meg mindig, hogy bar total ertheto es logikus, amit leirsz, viszont ha tobb nagyobb jatekos / csapat is nekiall zyrazni, ritoek kurvara nem fognak azzal foglalkozni, hogy mas mennyivel erosebb, lenerfelik a faszba :C

miota jatszom (~1,5 ev), akarmit maineltem, nerfelve lett (diana, elise nagyon integetnek), talan csak thresh maradt op, bar a 3sec morgana miatt mar nem szeretek threshezni sem :C
  • ronihun
    btw Lich Bane nerf nem számít, mert a hurricane koreai build bárminél erősebb
  • ronihun
    Én csak arra céloztam, hogy a következő patchig Kayle-el semmi nem fog történni, és jelenleg erősebb mint 4.9-be volt, de már 4.8-ba és azelőtt is kurva erős volt. Meg persze nem a Kayle vs Zyra matchupot akartam összehasonlítani, csak hogy amíg ennyire op-kkal alig foglalkoznak, addig zyra még ha hidden-op lenne akkor is kell pár hónap hogy elkezdjék játszani lcs-en, majd soloq-ba majd pár pöccsel később Rito lenerfelje, de ez highly unlikely.
  • Különc
    Rekt
  • j0nNyKa
    koszi a normal kifejtest, lajkollak erte, de a vegebe azer beleszolok ha nem haragszol:
    kayle ~4 peccsel ezelott kapta az indirekt nerfet itemek miatt (csak a lichbane, vagy megvalami?!), ~3 peccsel ezelott a massziv Q nerfet, ~2 peccsel ezelott valami tovabbi nerfet (e talan? ebben nem vagyok biztos egyaltalan), most meg PBE-n a sarga foldig van nerfelve overall
    teny, hogy miden ebben a pillanatban osszehajt a gecibe egy zyrat, az nem tagadas
  • j0nNyKa
    meg mindig BEAST volt, ugyhogy le lettel alazva
  • ronihun
    A legnagyobb örömömre valaki olyan vert meg, aki még egyszer sem fedte fel kilétét hozzászólás formájában, de legalább bent van az SG Fantasy Leagueben. Így eddig innen minden létező egyént legyőztem.

u.i.: nye-nye-nye-nye-nyee-nyee, he-he-he-he-hee-hee
  • ronihun
    Én nem játszok Zyra-t, de elmondom a véleményem. Szerintem azért nem volt sokáig viable, mert ugye assassin meta volt, és zyra kurva squishy. Még egy Sonanak vagy egy Annienek is több hp-ja van alapból, és több move speedje. Ebből adódóan one shotolta minden early game, könnyű volt elkapni. Másrészt ugye boton jó ideje érthető módon Thresh, Leona, Morgana a menő, mert mindhármat arra használják, hogy engage-eljenek, egy hook, binding, leona ult után. És ezek mind a fight közepén tudnak rohangálni, peelelni, Braum is, mert tankyk, meg Morgana ultizik és zhonyázik és utána ha meg is hal, már tök mindegy ,mert a teamfightot megnyerik.

Ehhez képest Zyra eltalál egy rootot, beultizik és egy pillanat alatt meghal ha rosszul helyezkedik. Szóval arról van szó, hogy nehezebb is vele a gyenge def statjai miatt játszani, akkor meg minek játszanák az emberek, és van nála jobb. Az tény, hogy az assassinok lich bane nerf stb óta visszaszorultak, ez esélyt ad arra, hogy a kevésbé mobilis championok is újra teret kapjanak, mint pl. zyra, lux etc.

tldr: ha neked működik, játszd, nem fogják nerfelni jó ideig azt elhiheted, amikor kayle már több patch óta egy kis nerfet se kapott, zyra meg kayle meg azért nem egy szint
  • SzirmosSzisza
    Ebay-en el tudod adni :D

• overflame
    ezeket adták a szombati megnyitóhoz, de mindkét champhez van már kedvenc skinem úgyhogy inkább becserélném vagy valami ha egyáltalán megoldható ez :D
  • jazzy
    riot blitz op
  • j0nNyKa
    utánanéztem, fun facts :DD

Played professional Dota under the name of Snazero8
    Played professional HoN (rank 1) on team Complexity
    Is not a 'kiwi' (New Zealander)
    Had the most deaths in the Season 3 Summer Split.
  • overflame
    Csodálom hogy nem írta még ki senki, na akkor kezdem én.
    Kell valakinek riot blitz meg arcade heca kód? :P
  • SzirmosSzisza
    Ahogy nézem Különccel megvívunk az utolsó helyért :D

#46722: neki van olyan menő frizurája!
  • j0nNyKa
    fantasy lcs óta van értelme NA LCSt nézni, vagy legalábbis az eredményt követni
    bár ilyen hunter teamek mellett végülis mind1
  • Különc
    Team Dignitas supportja, tudom égő NA LCS-t nézni, de LMQ miatt teszem :C
  • j0nNyKa
    nem mersz.
    btw valamelyik nap jött ellenem, creepet nem akartam már elveni az adcmtől, úgyhogy farmoltam a maokait, amíg ért pénzt

különc: kiaza kiwikid?
  • jazzy
    Maokai supportolni fogok hamarosan úgy érzem
  • Különc
    Kiwikid sokszor pickeli most is
  • j0nNyKa
    ezt már 90%-ban elfogadom, de komolyan
    viszont akkor menjünk tovább: volt nála jobb, egyrészt ez miért?! másrészt most mitől emelkedett felül a többi supporton? elvileg _tudtommal_ semmi direkt vagy indirekt buffot nem kapott (javíts ha tévedek), a többiek meg.. 1-2 apró nerf talán, nem ?
    + ugye jött egy új opasshit support, akit még eddig a pontig nem nerfeltek le eléggé, majd a köv patchben
    annie-n pl. ennyit ütött az a -0.5s stun? hova tűnt pl a lulu support? értem én hogy midre meg topra, de.. szal miért nem jó már supportnak? mi volt s4 elején ez a taric buzulás, aztán mé tűnt el? bár attól nem félek, hogy majd a taric fogja leszopatni a zyra supportot, csak nem értem a bot meta alakulását mostmár végképp :C
    az a baj, hogy ezekre a kérdéseimre nincs egyértelmű válasz, akkor már látom, ahogy lebeg a nerfhammer a zyrán, és akkor még inkább most váltok volibearre vagy valami ilyesmire
  • Hegi90
    nem, igen, igen
  • jazzy
    No offense Hegi, csak kérdés, ne sértődj meg azonnal:

Te játszod is Zyrát, van összesen 10 játéknál többed vele, tapasztalatból beszélsz?
  • Különc
    Butthurt
  • Hegi90
  • j0nNyKa
    ja a midet azt kb megértem, de én akkoris supportolok, és ott nem értem, hogy pl. annie miért pörgött az említett hónapokban, emez meg miér nem ?!
    a izé hiszti részt azt tegyük már el valami privire vagy ilyesmire, engem tényleg a support zyra érdekel most csak, keresem, hogy min fog megbukni a dolog
  • jazzy
    mi a faszomért változnak az emberek ilyen valamivé
  • Különc
    The spam is real
  • Hegi90
    ne
  • Hegi90
    "kívánom hogy a legnehezebb dolog legyen az életedben egy 6 méter széles, creepen mindenen átmenő ccvel betalálni loal"

nyugi haver, ne szívj egy cigit vagy vmi
  • Hegi90
    te nagyon szerethetsz engem, ha ilyen cifrán oltasz, de amúgy igen, azt lehagytam, hogy mid zyráról beszéltem.
  • j0nNyKa
    lett volna kérdésem, de miután azzal a roottal nehéz betalálni, nincs mégse
    kívánom hogy a legnehezebb dolog legyen az életedben egy 6 méter széles, creepen mindenen átmenő ccvel betalálni loal

meg aztán értem én, hogy most azért nincs a metában, mert pár hónapja x champion tudott ugrálni, de mégse értem :C

azt meg külön keresem a fejemben, hogy mit keres fizz ahri meg a többi botlanen, ha meg valamiért csak a teamfightokat nézzük a support szempontjából, akkor nemvágom hogy miért nagyobb baj nála az ugrabugra champion, mint bármelyik másik supportnál?!

dafuq csak lett kérdésem
  • Hegi90
    + pár hónappal ezelőtt az ilyen ugrabugrálós assassin meta (fizz, ahri, kass, zed, kha) ment, akkor szart se ért, roottal kurva nehéz volt betalálni, ultijából is kiugráltak.
  • Hegi90
    meg amit sadface is leírt
  • Hegi90
    nem rossz, csak eddig volt nála jobb.
    kevés mobilitás, passzívja szar.
  • j0nNyKa
    beast vót 4. héten