League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Oh God <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
SplashArt áradat!

New banner pls! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
Between April 11th and April 14th, you'll be able to pick up Gangster Twitch for 487 RP, High Command Katarina for 375 RP, Chosen Master Yi for 260 RP, Lissandra for 487 RP, Nocturne for 440 RP and Xin Zhao for 395 RP.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Why don't you suck my dick instead of sucking my dick? 😄
ronihun
😄DD
-Why do you take blue?
-It's my favourite colour.

...

SzirmosSzisza
:^)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
csak egy fanmade art sajnos, archlight thresh néven
nem néz ki amúgy rosszul

tigeroo
lawd jeesus dat skin
sadface

I decide when I'm done.

Mazarex

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

ronihun

...

SzirmosSzisza
eu lcs, na lcs, tökre jól néz ki ez a forma szerintem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mazarex
csak egy kicsit hamarabb játszottam, mint ahogy berakták a bannokat

Mazarex
Az új urf auto bannoknak nem kellene bent lennie? Nekem kellet kiszedni sorakát meg hecát is a fizzel együtt (õ mért nem autoban...)

JSbyMSI8800
Így az a baj szerintem, hogy sokkal tovább tart egy meccs. 25-30 perc meg valamikor több, én pont azt szerettem, hogy kevesebb mint 20 perc alatt lement. Az volt, hogy vagy kikaptál 15 perc alatt mint a szar vagy te daráltál mint a szar és win 15 perc alatt 😄 IP-t meg annyit ad mint sima normalt vagy legalábbis majdnem. Rekordom 11 perc alatt win, boton Ezreal-al voltam meg egy Sona mellettem 😄 és kaptam 71 IP-t most is annyit ad és van olyan meccs így ami 30 perces.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

SzirmosSzisza

j0nNyKa
diamond véleménye a jungle mostani helyzetérõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello everyone again! I observed people are interested in my opinion about jungle changes in patches, so belatedly I want to share my thoughts with you.
Let us start by considering the facts. First of all its the rune modifiactions. It is true that junglers don't earn much except some extra AD from changing places of Attack Speed Marks and AD Quints (which used only on not the most popular junglers like Xin Zhao and Nocturne). However it will affect on other lanes much harder: ADC will now use AS Quints instead of LS, in consequence of this they will have more damage, but less sustain and supports can find more synergy from combining HP with armor runes. Thus, botlane ganks on one hand become more dangerous, on the other, if you succeed, more effective. The game on other lanes changed only because of switching Armor Runes on HP, but this won't have much impact.
Another good thing about patch is that some of summoner spells were reworked. In the current situation junglers must take flash, otherwise the risk of feeding grows incredibly. On the other hand other lanes will gladly use buffed summoner spells against us. Especially bot lane, which could use 2-3 of them simultaneously.
It is clear from these observations that junglers efficiency, relative to other roles, reduced but not globally.
Slight nerfs of the most powerful junglers (Kha and Lee) and minor nerf of the Lizard in combination with Glacial Shroud (he was too expensive for junglers before) and Lantern buffs made planty of junglers much closer to be useful like the strongest junglers.
The greatest problem of utility jungle champions is their mana costs and inability not to waste resources to clean jungle. Also some of them have low clearspeed(sejuani, maokai, etc.). If this lack gets offset – such junglers will start to appear on the proscene.
Also mastery Feast got buffed so there is an opportunity for some champions to start use it instead of something less valuable. Variability – is a great pleasure.
In conclusion, Renektons early game nerf should be noted. He was the only champion who sometime stops people from picking others on top lane. Though he still is one of the strongest 1v1 toplaner, if jungler helps you - it becomes much easier to stop him and thus returns Irelia, Jax and other MANMODE champs who can assist on top lane ganks greatly. And since I am the jungler who got tired of immortal Trundle vs Renek fights there, I am insanely happy to see the return of top lane ganks.
P.s. dragons now are very strong, what also makes solotop ganks a bit easier due to less chances of enemies immidiately doing it right after they see you at the top lane. great change, especially the lategame part of it. but solonashors @ 15 minute with 2 jungle items or just duo are a little bit annoying.

SzirmosSzisza
😊

TBTPumpa
Free sampion rotáció:

j0nNyKa
blizzard óta tudjuk, mi az a soon 😄
addig még kijön vagy 3-4 champion simán

TBTPumpa
Mozifilmeknél is mindig Coming Soon-t írnak, miközben fél évet/egy teljes évet kell várni a premierig. Ez ilyen! <#idiota>

j0nNyKa
aszongya soon 😊
"Ao Shin is still a long way out", mint ahogy legutóbb is ígérték: jó, ha idén kijön, de simán sanszos, hogy nem

TBTPumpa

j0nNyKa

SzirmosSzisza
XDG elverte TSM-et, lassan ott is bárki kikaphat bárkitõl.

Zickler
?

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
NA megint EU-ról másol :/

j0nNyKa

SzirmosSzisza
Elvileg ma kiveszik!

Mi ali + blitz ellen voltunk boton, mókás volt.

tigeroo
az elõbb volt valami 20-5ös statom ww-vel (meg killben vezettünk is), de 4v5-ben elbuktuk az egészet. ja és azért lépett le tõlünk valaki, mert ww-t pickeltem. szóval fifa12343-nak küldeném a soha ne add fel c. dalt. na mindegy <#idiota>
ronihun
Mentünk párat duoba URF-fel, hát elérte a legalsó szintet, ennél kevésbé nem is lehetne antifun, már már menthetetlen.

...

sadface

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Emberek nagyon komolyan veszik ezt az urfot, pedig 2/12/2 ad malzzal nekem volt a legtöbb goldom 😄

sadface
Még vedd le a 20% cdr-t a talismanról 10% a locket. és ha nem tanknak építed akkor meg nem fogsz 5 ember között futkozni so. 😊 Lehet vele peelelni az ad-nak elég keményen fõleg ha van mikaelsed is szóval van értelme annak amit csinált csak nincs akkora lategameje mint egy tank leonának. és persze gold hiányban ezek az itemek olcsóbbak mint egy teljes tank item set és ha jól emlékszem eléggé kikapásra álltak.

I decide when I'm done.

ronihun
Végülis NA LCS olyan izgalmas, két csapat van, abból az egyik egyre gyengébb mert Bjergsen már nem tudja õket carryzni úgy mint eddig.

...

SzirmosSzisza
https://www.facebook.com/events/275103399325816/ - League of Legends NA LCS Döntõ az Uránia Nemzeti Filmszínházban!!

EU, ha jól látom nem lesz :/

zeli
Ja most nézem te azt írtad, hogy W-t húzod, akkor az utolsó rész lényegtelen. <#banplz>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ebben pedig tényleg neki van igaza, Leonán szerintem se a legoptimálisabb a z E-t maxolni, és ha az az érved, hogy te tankra építed , akkor pedig végképp nem, azért az a +60 armor és magic resist nem szar ha korán megvan. Cooldown meg E-n lemegy 13-ról 9-re. Nabumm.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Régen a 3v3 coop volt, de úgy emlékszem megváltoztatták. Próbáld ki, hogy játszol egy 5v5-öt, leméred az idõt meg mennyi XP aztán ugyanezt 3v3 coop-pal.

DarkHorSe
Melyik a legjobb mondja az xp farmolasnak? Egyedul jatszom, lvl 20ig akarok eljutni, most lettem 10es.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ronihun
Tehát még mindig a 2k miatt vagy ilyen mad, oké nuff said. Azt tanácsolom, hogy ne görcsölj rá ennyire ilyen kis dolgokra, mert téged nem érnek itt atrocitások, csak te valamiért úgy olvasod a kommentjeinket mintha mi ordibálnánk veled, hidd el, én olyan nyugodt vagyok mint a szomszéd hölgy nõgyógyászának a száma, szóval ugatásról szó sincs. Kezd elszomorítani ez az egész szóval én rád hagyom, majd megnyugszol.

...

sadface
Nem tudom mi a problémád vele. Talán az és szócska? :/ sad. Most is te ugatsz😄 Még mindig pazarlod rám az idõd, de miért? 😄 Nem igazán érted már te sem mirõl beszélsz. Te rontottál nekem, hogy nem kell hülyének nézni amikor tudtommal semmi rosszat nem tettem. Ha neked így jött le valószínûleg baj van, hogy ezt gondolod - ez nem az én hibám. A szomszéd hölgy nõgyógyászának a számát oda tudom adni, csak szólj.

Nem sértésnek szántam, de mondd azt, hogy nincs igazam. Ha jobb téma nincs akkor jöhet zippo vagy épp a 2000 forint. Eredetibb poénotok nincs nagyon. Neked se esne túl jól. Harmadik lett a csapatom icl-en, elértem utána a platinát Amikkel játszom és nem 2-3 meccsem van azokkal mind 50% fölött van a winratem. Nem hinném, hogy rászolgálok a cseszegetésre. Tudod 1 éve még nem ért minden szavam után atrocitás. Lehet ez a probléma nem gondolod? és ideje elismerni, hogy nem egy boostolt szintjén állok. Ha meg hiszed el az se hat meg. Lehet jönni eastre játszani akármelyik nap, és meg lehet ismerni. Érdekesmód én nem könyveltem el senkit sem de nálatok westen máshogy mennek a dolgok és nagyon elhiszitek. Nem kellene.

I decide when I'm done.

jazzy
csak egyedül vagyok, ha hozzám beszélsz nem kell többes számban beszélni

bizony sajnos 1 évvel ezelõtt normális voltál, azóta megjött a pubertás, vagy nem tudom mi történt, gondolkodj el ezen a helikopter dolgon, nem én vagyok az elsõ aki jelzi

én elhiszem azt is, hogy nagyon jó játékos vagy, további sikereket kívánok
ronihun
1. Itt egyedül te ugatsz.
2. Ebben mi a kulturált?
"ja és ezután pedig nyugodt szívvel hülyének foglak nézni, mert közöd nincs a karakterhez és korlátolt látókörû vagy elég keményen. Nevetséges, hogy három kézzel kapaszkodsz a metába és habzó szájjal hirdeted az igét, hogy DE HÁT A W-T KELL MAXOLNI. "
3. Persze, hogy ideges vagy, ugyanis senki nem beszélt ilyen stílusba senkihez, sõt még mindig csak te kezdted el, szóval a kommented második felének is kb annyi értelme van mint az elsõnek.

...

sadface
Azt azért tisztázzuk, hogy az ideges és a kulturált véleményformálás között van különbség. Nem érdekel, hogy rossznak vagyok beállítva senki nem nézett hülyének válaszoltam arra a kérdésre amit feltettél tényleg az én kurvaanyámat.😄

jazzynek meg csak annyit, hogy az a szánalmas amit ti csináltok.😄 csak ezzel bírtok jönni mással nem nagyon. Ott a lolking végülis poénból lettem gold 3-ból plat 4 tényleg fõleg leonával. Real elon funolok napi 4 rankeden szerintem lassan abba lehet hagyni az ugatást mert nem vagytok kutyák. és jazzy ugyanolyan értelmes vagyok mint 1 éve. A különbség az, hogy ha ti elkezdtek ugatni énis. Nem értem min vagy fennakadva. Nem beszélek veled naponta, szóval nem pont neked kellene ezt a következtetést levonnod. De akkor nem is próbálok konstruktív lenni, énis beállok a sorba és csak a kappa ahogy az itt lévõk 85%-a teszi. peace.

I decide when I'm done.

ronihun
Azt még hozzátenném, hogy jonnyval amennyire tudom nem vagyunk rosszban, szóval õ is tudja, hogy nem szántam sértésnek, csak megkérdeztem, hogy miért. Aztán mivel te sadface, elkezdtél picsogni elmondtam, hogy nem értek egyet az E maxolásával, kész, annyi is elég lett volna erre, hogy te meg velem nem értesz egyet.

...

ronihun
Elvégzi hamarosan a középiskolát, van barátnõje, megvolt a platina neki kétezerért, mi kell még, már boss.

Amúgy igen játszottam leonával 5+ meccset, elõzõ szeszonban pontosan 60 meccset, 63%-os win rate-tel. Nem tudom, az hogy ennyire ideges lettél szerintem nem engem állít be hülyének.

...

TBTPumpa
Micsinász? Tanulj pls, mindjárt érettségi! <#idiota>

jazzy
kb 50x értelmesebb mint te, de aranyos ahogy leugatod

nem ért a játékhoz, nem fizetett platért eu westen, szánalmas

nem értelek téged, ahogy idõsödsz úgy hülyülsz, értelmesebb voltál 1 éve