53877
0MWkPbn.jpg
  • Különc
    Ki verte meg huntert, lol
  • j0nNyKa
    deizgiek a week 5 fantasy meccsek
  • ronihun
    Speciel ezen a meccsen nem a nidalee volt döntő, rég volt már ilyen jó meccs lcs-en, nekem nagyon tetszett, izgalmas volt, meg a végeredmény se utolsó persze

#46667 :
    Én pl nem tudok kb semmit a lore-ról, max lee sinét olvastam el, de arra sem emlékszem. Nem tudom mivel van előrébb egy soloq meccsen az aki tudja a loret.

#46684 :
    Az az érdekes, hogy több helyen olvastam, hogy az EU LCS olyan unalmas az NA-hez képest, de hát mindegy, nem trashtalkolom őket, majd worldsön meglátjuk mi lesz.
  • j0nNyKa
    szedfész linkje, én csak lopom, ha már zyra
  • SzirmosSzisza
    Remélem frissítik lassan LCS-t is, kurva AP nid eltűnhetne már.
  • BEAST #46698
    Utálom a Milleniumot. :c
  • SzirmosSzisza
    Eddig 5-26 a Kerp vs Froggen, szal kellett.
  • j0nNyKa
    megint a kerpcsíter macska fog kapni 3294898324324 pontot én meg rekettér -100at :C
  • SzirmosSzisza
    Én azon nevettem, hogy kommentátor kijelentette itt bizony Twitch lesz, aztán egyszer se volt :D
  • sadface #46694
    Morgana melyik spellje nem undi? Amúgy szerintem a különbség ott akadhat, hogy míg te ap supportot építesz belőle én inkább maradtam anno a locket, mikaels, zeke tárgyaknál és csak akkor nyúltam ap-hez ha nagyon égett a ház. Játékstílusfüggő. Megnézem majd milyen, most úgyis ráuntam threshre egy eléggé fail meccs után.:D

(Küldtem pm-et egy zárójeles dologgal.)
    Nem értettem én se, ott volt még a nem nerfelt LB illetve twitch is. Meg azon röhögtünk, hogy a midesük mindkét meccsen (ori-tf) építette az athenet meg a zhonyát. A csávó focust sem kapott, dmgt nem tolt. :D brávó
  • SzirmosSzisza
    Mi azon csodálkoztunk, hogy kiszoptak és mattra ugyanazt a taktikák próbálták megint :D

De egyszerűen bot lane jobb volt, Threshnél meg még mindig nem tudom, hogy a user godlike vagy a champ op
  • j0nNyKa
    pontosan erre gondoltam, hogy valami cc táblázat kéne még, mert szerintem utilityt is bőven eleget hoz, pl. morgananal is _elvileg_ többet, bár az a 3 sec morg Q még mindig undi
    ja, midre.. ja, true

viszont a "gyenge early game"-en nagyon röhögök, láttad te már azt a damage-et amit tol? leona 2x ugrott rá a jinxemre a linkelt meccsen, mire pislogott kettőt, 1v1ben megöltem a caitlint mindkétszer, utána nem ugrált rá többet
  • sadface #46691
    Gyenge early game, növények és item nélkül kb egy root a champ lvl 6-ig
    igazából én nem a dmg-n vagyok kiakadva mivel aoe, természetesen ez Zyrával (3v3 godlike pick), hanem a cc amit ki tud osztani. Kellene egy olyan táblázat is, hogy ki hányszor cc-zett a meccsen. Ja és azért nem meta, mert míg Ziggs ugyan ezt megtudja kb csinálni anélkül, hogy meghalna, addig Zyrának le kell pakolni a növényeket, sokkal könyebb célpont az ulti kis range miatt etc Szóval vannak jobb champek akik miden ugyanezt nyújtják sokkal kisebb riskel, de supportként még mindig jó.
    /estimese

Tobi már azzal tolta 3 hete, nem lett volna rossz ha nem nullázódik ki egy lucian q+aa-ból.:D Az a vayne nem a legjobb választás volt.
  • SzirmosSzisza
    Lolfoglaláson volt, nem tűnt el a metából
  • j0nNyKa
    most komolyan, valaki tudja, hogy ez mér tűnt el a metából, akár supportként, akár midként? (supportolok vele)
  • constellus
    5:31 percnél szürnyő ahogy üvöltöznek, csak belenéztem, de.. hát.. érdekes
  • SzirmosSzisza
    http://lol-esports.blog.hu/2014/06/22/lolfoglalas_hideg_meleg
  • SzirmosSzisza
    :D
    [spoiler]
  • SzirmosSzisza
    Kev1n végig nevetett :D
  • jazzy
    Különben meg NA LCS a legjobb
  • jazzy
    A SOLOQ CSAK LUCK!
  • SzirmosSzisza
    Utolsó meccs, úgy néz Westen annyira alacsony a színvonal, hogy lvl 23-on már Diamondokat rak a csapatba
  • jazzy
    Jarvan is back lulz
  • j0nNyKa
    kiraly cikk
    kivancsi vagyok, hogy mennyire igaz, mennyi resze van teljesen, vagy reszben igy, vagy epp egyaltalan nem igy
    egyebkent itt van az eredeti, amig le nem torlik
  • Különc
    Elhiszem, mert a neten van
  • SzirmosSzisza
    Picit off, érdekes, ez is.
  • TBTPumpa
    Igaz. Ezeknek én is turulmadár skint adtam volna. Már értem, mi magyarok miért kaptuk azt!
  • SzirmosSzisza
    Egyik ismerősömnek is ez a neve (csak neki van előtte Frantic) /napifunfact
  • sadface #46675
    afkolt az enemy? grat. :)

A mutogatás jó lett volna ha nem beszélik meg előre a párok. Az első után annyira látszott, hogy mindenki összebeszélt.:D
  • Lokker
    Ez a VB-s login szkrín mjuzik nem rossz.
  • Különc

Muhahaha
  • Lokker
    kamu, printszkrín or nát heppönd
  • Különc
    LoL megspóroltam kétezer forintot és Plat 5 lettem
  • Zickler
    Én a malzahárosra egyből rávágram hogy "Shurima Desert", de mint utólag kiderült ott a Void-dal találkozott. (vagy valami hasonló)
  • SzirmosSzisza
    Nem igazán értem mi a problémád. Egy kvíz kurva unalmas, ha tud mindenki mindent. Amiket felsoroltál, azok közül egy se volt kérdés. Azt meg, hogy Thresh hova viszi a lelkeket szerintem nem triviális (nem, nem a lámpás volt a válasz). Meg őszintén én arra, hogy honnan való Malzahar is rávágtam volna, hogy void (megint csak nem ez volt a válasz, pedig elvileg mondja a hős). Meg aki sose heimerezik, az nem fogja tudni, hogy kekszet ad :D

Amúgy adtak ilyenteket is, meg supportos kulcstartót meg 2 skint!
  • Különc
    10 éves hülyegyerek szint volt, óvoda amit műveltek a kiválasztásoknál. Nem tudom mit vártál, egy életre való ember nem volt ott
  • TBTPumpa
    Ha vannak háttérinformációid, eleve előnnyel indulsz.
    Én úgy vagyok vele, hogy egy játékban elolvasok mindent - mert az is ad az élményhez. És az teljesen mindegy, hogy Dragon Age-ről van-e szó, vagy egy LoL-ról.
    Nem mellesleg, aki ilyen show-kra megy és él benne a szereplési vágy, az készüljön már fel egy kicsit. Vajon egy játékos kvízben lévő kérdéseket miről fognak szólni, ha nem az adott játékról? Mint írtam (de úgytűnik nem sikerült elsőre felfogni) nem kell az adott karakterek teljes Lore ismerete, de valamennyire legyen már képben velük a játékos, ha már napi szinten akár több órát is ezzel játszik.
    És tegyük félre most azt, hogy ez egy "e-sport" játék. Ugyanolyan játék, mint a többi, ugyanazzal a céllal is készült. Szórakoztatásra van és számomra szórakoztató, ha több információt tudhatok meg a játék világáról/karaktereiről.
    Azt csodáltam, hogy tudták mi az a Demacia és a Noxus.
  • TBTPumpa
    Sjokz-nak kijárna már néhány Void Staff.
  • Lokker
    Mitől fog egy játékos jobban teljesíteni ha tudja hogy egy csempijon származási helyét? Nem értem miért kéne nekem a lore még csak felületesen ismerni. Befolyásol bármit is?
  • Különc
    tl;dr mint a karakterek lorejai