53877
-
#47347 cat, kipofoznád a totyikot, hogy az új szisztemen is működjön?
thx -
#47346 On July 16th at 3:00 AM PDT for NA, 5:00 GMT for EUW and 02:00 GMT for EUNE, servers will go down for maintenance and the 4.12 patch will be applied. -
#47345 Fistusteron: ggwp
Fistusteron: amumu reported
Shhura: lol
Shhura: why?
Shhura: for gank u 3 times?
Fistusteron: camping lane is not sportish
Fistusteron: 9x amu
Fistusteron: ty -
#47344 -
overflame #47343 oké hát, lerohadt alattam a szerver, írtam 1 reportot:
üdv Riot csapat!
Történt egyszer hogy az idézők szurdokában szilaj háború dúlt ám hirtelen elcsúszott a tér és idő(lagg, mindenfelé), ezért bátor csapatunk visszavonulást kezdeményezett(feladtuk 20 percnél), úgyhogy elvesztettük a nexusunkat. a csata utáni menedékben viszont jött az értesítő hogy azonnal térjünk vissza a háború mezejére(azt írja hogy reconnect) ám oda tartó utunk nem járhat sikerrel mivel a harcszinteret, már elnyelte a void! (magyarul a semmibe reconnectelek)
Tisztelettel: Overflame kapitány
Csatolom barátom legújabb festményét amely az idézők szurdokán történő sötétség látható! -
#47342 Oké köszönöm!
J0nnyka:
Igen egy kicsit hülyén fogalmaztam :D -
#47341 Tudomásom szerint a key bindingsben van Screenshot opció, ott átállíthatod, de amúgy ja, F12 az alap. -
#47340 Ez a legtöbb játéknál/videón így van, használd az F12-t és a LoL könyvtáron belül a screenshots mappában ott lesz. -
#47339 nekem nincs olyan gondom hogy neked csak fekete képet szúr be
állítsd borderlessre, használj frapsot, vagy mégjobb, sweetfxaa-t -
#47338 Üdv srácok!! Valakinek van olyan gondja, hogy ha printscreen-el akarok egy képet csinálni játék közben, akkor miért csak egy fekete képet szúr be a paint-be ? -
#47337 -
#47336 elnézést!
nem redditen találtam, úgy ér? -
#47335 nemojjan reg de votma :p
-
#47334 De hogy bírja a lézert. Vagy 5 percig röhögtem rajta. -
#47333 dat poro :DDD -
#47332 -
#47331 És még azt mondják EU csapatok nem tudják befejezni :D -
#47330 Ahh, majdnem sikerült Turulmadár Aniviával játszanom, de valami hazaáruló dodgeolt :( -
#47329 nyomok is egy streamet, urgot jön ellenem, soseláttam.jpg -
#47328 EUNE problems -
#47327 :DDDDDDDDDDDDDDD hát jó, itt az új divat, 3v5
-
#47326 még mindig nem találtad meg nekem azt a superfun fiddlés videóját -
#47325 még mindig ismeri mindenki dunkeyt rajtad kívül -
#47324 -
#47323 Bezzeg mikor velem Aramoztál, akkor nem volt stream! -
#47322 jóhát rekklest supportolom, BIZTOS NYEREK.
sztrím megy -
#47321 0-17-0 premade bot lane, enough for today -
#47320 A hónapban akciós lesz a Dark Rider Sejuani skin is.
Egész tetszetős, meg kéne venni, de Sejuani eléggé elfelejtett champion megint.
-
#47319 amíg ganja nem 6 sightstone-nal nyomja, nem fogom elhinni hogy az jó build! -
#47318 Redditen is megmagyarázták, hogy Genja buildje 3 patchel ezelőtt miért volt zseniális, mert a mostani patch alatt már tényleg ér valamit. -
#47317 Engem felbasznak a bloodthirster first item noobok is
Az is baj volt, hogy az a Zyra ellopott 2 killt -
#47316 Szerintem csak az volt a baj, hogy Zyra noob volt. Nem wardozott, nem volt map control. Így feláldozta magát a nemes cél érdekében. -
#47315 gondolom a 6 sightstone-os lucianom is tudta mi lesz a meta -
#47314 Van olyan érzésem, hogy még 2000-ért sem fogja elárulni! -
#47313 Az a baj, hogy, ha írsz neki, akkor megtalál egy apró hibát benned (miért nem wardoltad te be a junglet? miért nem követted a lane ellenfelet mikor ment utána), aztán elkezd flamelni az meg mégrosszabb.
Most játszottam meccset, ahol a botlane állt inner turretnél és egymást flamelték (mondjuk ADC mentségére szóljon eddig én is azt hittem, hogy Thresht agyhalottak is tudják játszani, de úgy néz ki nem, Teemo ellen sikerült kikapniuk :D) -
#47312 De ő jobban tudja, hogy mi kell neked!
Ő tudja mi az OP build egy support számára, te nem! Ő új metára készít fel, te pedig még a klasszikus metában nyomod. Ez a baj! -
#47311 Még mindig nem árulod el, hogy miért? -
#47310 Ez megfordul nekem is a fejemben, de egyrészt fölösleges megkérdezni, mert ha van is rá értelmes válasz akkor is megtörtént, másrészt ő ilyeneket kérdez, hogy miért ezt az itemet veszem... azért mert ezt akarom, mi köze hozzá? Miért ezt a championt pickelem, miért ezt a skill szintezem.. -
#47309 Mondjuk sokszor bennem is megfogalmazódik a kérdés, hogy Why a faszomért kell ward nélkül az ellenfél dzsungelében meghalni mint egy darab szar, aztán pingelni nekünk, hogy hol vagyunk -
#47308 why not