53877
-
#47387 PBE-n pár hete split pusholni kellett azt csá. Bár akkoriban volt olyan fícsör, hogy ha aktív nélküli itemet akartál használni kifagyott mindenki :D -
#47386 veigar ha eltalal stunnal (eshat mivel scriptelt, eltalal), akkor #47373
ezreal ultija nem sebez halisten, a 3q-bol ugyis csak 1 talal el, szerintem lofasz
lux az nemrossz, de o ha eltalal e-vel, meg nem biztos hogy megol ugy mint a veigar
ami inkabb sneci meg, az amumu, mer baszom tanky, meghat ugye a scriptelt q-javal feszt eltalal, ultijat meg hagyjuk -
#47385 Szerintem messze Ezreal és Lux a legdurvább -
#47384 veigarnal nem undoritobb akkor :D -
#47383 E után instant eltűnik, 3 klónt hagy maga után mind feldob, W szintén több klónt csinál, feldob, amikor ultizik még 3 wukongot szül azok is ultiznak, gyakorlatilag 24/7 repülsz, amúgy gyengébb mint a többi. -
#47382 wukong botot meg nem is lattam, az micsinal ? -
#47381 Ja, a 2 vesztett meccsemben melee funolni próbáltam, nem lehet, casterral verhetőek, de a silverek 90%-a nagyon kevés ide, pont miatt mert early game nem tudnak defenzíven játszani. Egyébként fun mode lenne, de minden meccs abból állt nekem eddig, hogy early feed, def, aztán tudok szerezni pár killt és befejezzük.
-
#47380 nekem eddig mindig meglett, bar ilyen 60-70 perces meccsekkel, tiszta izgi
es ja, ilyen keret nelkuli, meg legfeljebb silver keretes idio... szal playerekkel voltam -
#47379 Luxal nyerhető, 21 killel -
#47378 legközelebb invelj -
#47377 Backdoor Yivel solozni lehet -
#47376 hát ez az 5 bomb esélytelen ilyen silver playerekkel -
#47375 dat lee nerf -
Lokker #47374 -
#47373 ja ok
-
#47372 az igen -
#47371 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD facebookról
Magyar LoLosok!(East)
Sziasztok!
ma délben kaptam egy sráctol LOL-on egy linket hogy szavazzak az új sumoner's rift mapra, hát mondom megnézem beírtam a felhasználomat, jelszavamat és azóta nem bírok belépni a felhasználómba .....
valaki tudna segíteni?
itt a link: http://leageoflegendnewmapvote.twomini.com/
(ne írjátok be a felhasználótokat meg jelszavatokat!)
és nem tudom megváltoztatni a jelszavamat emailen,
meg semmit. -
#47370 ja -
#47369 Mennek a doom botok? -
#47368 ahhahahahaa -
#47367 debonair ezreal :DDDDDDDD - meg 33 ilyen.. régióhoz kötött splash, érdemes ránézni -
#47366 "EU > DoomBots > NA" - Twitch chat 2014 -
#47365 Backdoorra nincsenek felkészítve a Doom botok 8( -
#47364 Rankedban 1 teamben 1 premade lehet. -
#47363 -
#47362 ne e PBEn csocsok
-
#47361 4.12 nóc -
#47360 Awkward -
#47359 Tudom, duo a maximum.
Csak olyan, mintha 4-en együtt lettek volna, de 2-2 premade volt a LoLNexus szerint, és gondolom honfitársak voltak. Lehet lebeszélték, hogy együtt mennek rankedre és lehetséges, hogy a matchmaking összedobta őket (a megegyező divízió alapján).
Velem is számtalanszor volt már olyan, hogy Soloban mentem, majd a barátlistáról ismerős arcokat láttam a championselectben. -
#47358 Rankedben nem lehet négyes premade. -
#47357 Kívánom, hogy ilyen csapattársakat kapj Platinába!
Csak azért említettem meg, mert ilyennel még sohasem találkoztam.
Játszottam már lengyelekkel, de azok tudtak valami kis alapszinten angolul, de ezek...
Ez a játék mindig meg tud lepni! Egyszerűen imádom! -
#47356 *ranked
*4es premade
eddig olvastam -
#47355 Tegnap mentem egy Rankedet, mert már figyelmeztetett a játék hogy inaktív vagyok.
Mondom, oké, belefér egy kis feed. De a csapattársaim, nem tudom, hogy ez valami négyes premade volt-e vagy sem, de mindegyik lengyelül hadovált. Egy kurva szót nem tudtak angolul. Kértem őket, hogy legalább angolul vagy németül kommunikáljunk, de még én lettem elküldve a faszba, hogy nem tudok az ő nyelvükön... Löktem képet, és a meccs után megnéztem szótárban, hogy mit akartak a tudomásomra hozni és abból derült ki számomra, hogy én vagyok a fasz, mert csak angolul és németül tudok... Ja meg hogy nem kommunikáltam velük azon a mandarin nyelven... A játékstílust már nem említem.
Asszem, hogy újabb 29 napig felejtős a játék. -
#47354 ehm
wat
ez így.. plat teteje ranked, most indul, sztem rá is streamelek
-
#47353 Amúgy azt mondták rioték, hogy top laner lesz a következő champ. Meg Ghostcrawler megerőszakolja lee sint hamarosan. -
#47352 Szerintem ez mindenkinek feltűnt. Legalább van idő bugfixre és balanszolsára. Régen ilyet úgy sem gyakran láttunk, és valljuk be, a játékra erősen ráfér a bugfix, mert még mindig olyan hatást kelt, mintha egy publikus alfával játszanék.
Fél év elelt az évből és még csak 2 bajnok érkezett, ebből kiindulva, gondolom az év hátralévő részében is már csak 2 fog érkezni (egy szeptember és egy november/december környékén). De persze ott a rework, a visual upgrade, illetve a Summoner's Rift megújítása is, ami nem kis feladat. -
#47351 Csak nekem tűnik úgy mintha mióta kb nem adnak ki új championt egyre sűrűbben vannak a patchek? -
#47350 Úgy néz ki de, köszi. -
#47349 jol alakul ez
a fekete dologra nem lenne megoldas, ha a kepen a fekete reszt transzparensre "torolned" ?
szerk: http://jonny.frogz.hu/upload/sglolhatter.png - itt van, beraktam konzolbol, jo is lett, lopjad nyugodtan -
#47348 Épp kipihenni készülöm a házigazdaiság fáradalmait, majd ha hazaérek megcsinálom a dolgokat :)