League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sadface
"git gud."

dank

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Darthmushroom
Az EU LCS átveszi jövőre a kínai formátumot: két 5 csapatos csoport lesz és Bo3-s meccsek. Csoportellenféllel kétszer, a másik csoport tagjaival egyszer játszanak majd. Csoportelsők ugyanúgy kiemeltek lesznek a másodikok pedig a másik csoport harmadik helyzeteivel játszanak a playoffban.
Napi két párosítás lesz így csütörtök-péntek-szombat és háromszor vasárnap is lesznek meccsek.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sadface
sadface
Nem állítottam sehol se, hogy konzisztensek lennének. Aki így tolja meccsről meccsre az challanger már (viper, dekar, adrian, boxbox stb) és nekik is vannak szar meccseik. Én azt szándékoztam megcáfolni, hogy "szarop" sebzés. :)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.12. 16:52:48

I decide when I'm done.

j0nNyKa
kár hogy ezek nem konzisztensek, sok esetben volt afk ellenfél, meg láthatóan ilyen gold környéke, meg stb.
nem akarom elvenni a playerektől, mer tényleg voltak olyan kivitelezések, amikre esélyem nem lenne, de ha most kapnál egy gold alja accountot egy rivennel, megcsinálnád egyedül ezt a videót egy hónap alatt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sadface
Nem akartam kirakni, részrehajló lennék :P

Ezekhez a kombókhoz, nagyon-nagyon sok óra gyakorlás és türelem kell, hogy konzisztensen így ki tudd tolni.

I decide when I'm done.

BEAST
vagy egy pár aztahúha, de legtöbbször csak szarop sebzést látni :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
miafasz, elég durvák

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
//www.youtube.com/embed/YaNANTQH0zc

Végre, ládából megvan a 2. normális skin :D:D
project yi

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

sadface
nah, úgy túl egyszerű lenne. :D

I decide when I'm done.

böröczk
Jaj, ne sirjal mar, ez az egyetlen jatek, ahol "pozitiv" statokat produkaltal Oriannaval :,D
Menjel vissza Zyrazni, aztan majd talan nyersz par jatekot :P

Kumiho #2179

sadface

de miért?: DD

I decide when I'm done.

Darthmushroom
köszi

am én még mindig nem értem a keleti szerveren miért nincs normál draft...mióta megszüntetették mindenki ezért sír...

SzirmosSzisza
http://eune.leagueoflegends.com/hu/featured/piltover#piltover ha legörgetsz az aljára kapsz ingyen ikont.

j0nNyKa
//www.youtube.com/embed/lORBkCkUriM

Hi,
most beléptem a kliensre és volt 2 ablak sok szöveggel.
Megtudnátok mondani hogy mi volt? A kliensem nem magyar, és nem is angol szóval nem értettem belőle semmit :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Darthmushroom
nexus ostroma, a híreknél mikor a hetit bejelentik mindig ott van a képen a következő hetek "témája" is
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.06. 12:06:26

hali
lehet tudni előre, hogy hétvégén melyik mód várható?
j0nNyKa
//www.youtube.com/embed/5WCDFc4TBHs

sadface
CLOWNFIESTA BOYS

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
ez elég fasza lett

#53100: ha megnevelik azt a gyereket és nem tiltel le a pályáról akkor komoly toplaner lesz

//www.youtube.com/embed/CHhCEfdettQ

Darthmushroom
SKT Huni.. ez már tényleg LOL :D

Darthmushroom
Érdekes cikk. Szerintem valamikor ez is lesz az UoL veszte, egyszerűen nincs akkora háttér mögöttük mint a többi csapatnál.

Darthmushroom
korea másik bolygó ha esport-ról van, jó igaz hearthstoneba meg fifába nem világverők, de szerintem minden másban gyakorlatilag igen.

sadface
A végső eredményben nem lesz tényező a nyugat idén sem. :/

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
UoL érdekes lesz, meg az EUCS is, PSG meg Schalke :D

sadface
Igazából ugyanaz a forgatókönyv mint tavaly. Kérdés, hogy lesz-e SKT 4. vb, vagy valamelyik másik koreai csapat bele tud szólni (KT-SSG) Szerintem nem is fogok nézni LCK-n kívül mást, úgysincs értelme.

I decide when I'm done.

Darthmushroom
Az szép SKT Peanut!

Mondjuk a KT se szarozik Smeb-Score-Pawn-Deft-Mata. Egyedül Mata nem hivatalos még, de ha az lesz ez valami brutális felállás lesz 3 volt Samsungossal.

sadface
abs megérdemli. :)

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
ha már hazai

//www.youtube.com/embed/qBarvYdp-fw

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

j0nNyKa
:DDDDDDDDD
//www.youtube.com/embed/Y4sRXLJrqcs

j0nNyKa
normális eredeti nyelven:
//www.youtube.com/embed/MRh5879wOqI

SzirmosSzisza
nem nagyon hasonlít Lux-ra, de a videó jól néz ki

//www.youtube.com/embed/N0VGh04QO0c

Darthmushroom
Febiven Fnatic-->H2K

Fnatic: Soaz-Amazing-Caps-Rekkles-Jesiz +még 5 eu. játékos csereként. Nem tudom jó ötlet e egy full eu. csapatott létrehozni.

sadface
Boldog születésnapot!

I decide when I'm done.

j0nNyKa
lényeg hogy nem op az új hős
//www.youtube.com/embed/uS9LrWK90AI

sadface
Xerxe lesz a jungler.

I decide when I'm done.

sadface
Szerintem Maxlore lesz a jungler. (rush plz)

I decide when I'm done.

UOL bluerzor?
Vagy Peanut? XD
Darthmushroom
Még se marad egybe az UoL, Move távozik a csapattól. őszintén talán pont ő lógott ki a csapatból. Elméletileg megvan az utód csak a Riotra kell várni még.

Igazából én Dardoch-nak örülnék, de kicsi az esély rá hiába engedte el a Liquid.

SzirmosSzisza
//www.youtube.com/embed/MTxTQJhLfBU

Darthmushroom
számomra kicsit merész 5. meccsen meglépni :D de a lényeg h nyertek. kb. az összes lol caster gratulált nekik twitteren. A csapatnak/szervezetnek meg a pénz is jól jön, mert be kell vallani talán a legkisebb csapat még mindig az UoL.

sadface
A Game5 Kalista-Thresh elég dirty volt.

I decide when I'm done.

Darthmushroom
UoL WIN!!! Megvan az első komolyabb trófea, így h együtt maradtak talán jó szezonra lehet majd számítani!!!

Darthmushroom
Nem ma fogják az amerikaiak megkedvelni az UoL-t :D főleg a TSM drukkerek :D

TBTPumpa
Pierce szövege immáron legenda lett <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.20. 20:22:08

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
//www.youtube.com/embed/989POPQ-QKA