53877
0MWkPbn.jpg
  • sadface #53316
    Az utóbbi időben jobban odafigyelek ezekre, próbálok kevesebb szemetet enni illetve heti 2-3x edzeni is járok és szeptember óta kézzel fogható a változás. Sokkal jobban érzem magam, kevésbé vagyok lehangolt és negatív. Nem gondoltam volna, hogy elsőre aprónak tűnő dolgok ennyit számítanak.
  • j0nNyKa
    én örülök ha neked triviális, ámen (sokaknak nagyon nagyon nem)
  • sadface #53314
    na most ezzel kijutok elohellből! :D egyébként nyilván azért raktam spoilerbe, hogy akit érdekel annak érdekes lehet akit pedig annyira nem azt ne zavarja. :) egyébként ezek triviálisnak tűnnek de nem gondoltam rá.
  • j0nNyKa
    2. bekezdésig olvastalak (sorry leszarom :D), viszont egy szemszög a kajálós részhez: /anatómia

- ha teleeszed magad, lassulsz (reakcióidő pl)
    - érdemes úgy kajálni, mintha edzeni mennél, embere válogatja, de egy ilyen 1,5 órával előtte már nem nagyon, annyi idő ugyanis kell hogy megemésszél bármilyen kaját
    - amíg a gyomrod emészt, oda megy a vér
    - tehát az agyadba nem
    - hence the lassulás
    - csokit, cukrot toljál nyugodtan bármikor, az agyadba ugyanis semmi más tápanyag nem megy, csak a cukor (ezért van hogy vizsgák előtt zabálják az emberek a csokit)
    - folyadékot nyilván pótolj folyamatosan, gondolom ezt nem kell mondani

/anatómia
  • sadface #53312
    Az utolsó sorért sorry, régen aludtam. :D
  • sadface #53311
    Egy kis élménybeszámoló: (jópár kép!)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy hirtelen felindulásból elkövettük, hogy indulunk az egyetemünk lanján eme remek játékban. Annyit kell tudni a csapatunkról, hogy "régi" kiégett játékosokból dobtuk össze és kb a csoportkört szerettük volna túlélni. 1 évvel ezelőtt csapatkapitányként én már részt vettem (és a midesünk is) ezen, akkor 1-2-vel búcsúztunk a csoportkör után.

stuff

Nem egy nagyon ütőképes csapattal mentünk le, de háromfős csoportba kerültünk tehát elég volt 1 győzelem is a továbbjutáshoz. A tavalyi győztes (hibátlan run volt, vereség nélkül) CHN is itt volt (kínai erasmusosok) de hálaisten csak a legutolsó meccsen találkoztunk velük. Amikor megérkeztünk a helyszínre épp pakolták össze a hálózatot, szóval mi is elkezdtünk kipakolni. Belőttük a koffeint, teleettük magunkat. Nem csak két meccsre akartunk maradni.

1 meccs. vs Urf Esports

Ez volt a könnyebbik meccs a kettő közül szóval összeraktunk egy eléggé tryhard teamcompot. Mivel én voltam a legmagasabb rangú játékosunk valószínű volt, hogy engem céloznak meg a target bannok amik be is jöttek. Ráadásul első meccs volt, szóval az sem tudták, hogy midezni vagy supportot fogok játszani. Utólag belegondolva talán jobb lett volna ha erősebb jön ez miatt először.

Talon-Zyra off. Nem tudták hol fogok játszani, inkább biztosra mentek. 3/2 tiltás engem célzott.

A meccs végül jól alakult, könnyedén nyertünk ezzel kiütve az ellenfelünket a bajnokságról akik 0-2vel távozni kényszerültek biztosan, mi pedig továbbjutottunk. Már csak az volt a kérdés, hogy ki lesz a csoportelső. Még ide tartozik, hogy a meccs 5.percében megfagyott a hálózat és first bloodot szereztem akaratlanul (a fagyás pillanatában érvényben volt az attack command) így remaket ajánlottunk nekik amit elfogadtak.

2 meccs. vs Lassan végzünk nyugi

Betöltés közben vettem észre a fail keystonet ami eléggé dühített ráadásul soloq mentalitással mentünk le botra és rá is fáztam a refill potionnal és a TLD hiányát is megéreztem. Early gameben be voltunk végig szorítva emiatt ami végül teljes összeomláshoz vezetett a részemről a konstans xp hiány miatt. Leginkább magamat okolom a vereségért, mert itt még frissek voltunk és el lehetett volna őket kapni. Ezen felül az ellenfél mindhárom banja engem célzott. (Volt 4 diana win a historymban 10+ killekkel meg egy 20+os más abs nem játssza tőlünk)

6/5 ban rajtam, oh well hagyjatok már játszani

3 meccs vs High Enough

Klasszikus protect the adc komp, semmi különös nem történt, clean volt.

Döntő: Mivel páratlanul csapat jelentkezett három csapat jutott a döntőbe: a VHS Bot (=mi), CHN és a csoportból a Lassan végzünk nyugi. Egyszerű a képlet, single round robin, tie esetén KDA dönt. Ekkor már hajnali kettő volt, kezdtünk mentálisan kikészülni pláne, hogy sürgősen megoldást kellett találni a Liss-Fiora-Ivern compra.

4 meccs vs Lassan végzünk nyugi

Úgy döntöttünk, hogy megszabadunk Liss és Fiora kombótól és megpróbálunk kicsit biztonságosabb felállást hozni. 21 perces meccs lett a vége, egyszerűen lesöpört minket az ivern. Élete meccsét játszotta a srác mi pedig asszisztáltunk hozzá. Sajnálatos.. Az első meccsen meglehetett volna őket fogni, itt esélyünk se volt. Következő meccsükön a Kínaiak nyertek ellenük szóval nálunk volt újra az esély, hogy egy győzelemmel hármas tie legyen és a KDA döntsön...

5 meccs vs CHN

Már meccs előtt nagyon jó volt a hangulat, barátságosak voltak az ázsiai barátaink. Egy durva stomp kellett volna a végső győzelemhez, ugyanis az előző meccsükön pl csak az ADC volt 16/1-ben. Csoda kellett volna, de megpróbáltuk. Ezúttal nem kaptam target bant szóval belockoltam a Zyrát. Szerencsétlen volt a draft, mert Lulut szerettem volna, de el fp-ték majd 4 pick után malphite midet akartunk amit szintén elvittek. Neverlucky. Egyébként tudnak pár szót magyarul, pl "igen" vagy "nincs net". Jóarcok. :DD A nézőtéren mindenki nekünk szurkolt mi voltunk az utolsó lehetőség, hogy ne a kínaiak nyerjenek újra. Aztán a 20 perc környékén benyaltak a tier2 top torony mögött egy aoe combót ami a 4 for 0-ban végződött. Megőrült a terem. Minden megmozdulásnál üvöltött mindenki, a kínaiak is egymás között.. A terem másik végéből hallottuk a shotcallt.. "Niceeeuuu" :D Aztán elvittek egy baront és mindent vagy semmit alapon kezdtünk játszani ami elfajult clownfiestává. Repült az Ashe arrow, graves belecsúszott aztán elizgultam a flash+e-t és mellément. Még szerencse, hogy ultit is. 3 perc múlva kiordítottam a nézőtérre, hogy figyeljétek az Eune diamond5 flash-e-t. Hatalmas volt. A meccs végére persze kijött a skillkülönbség és vesztettünk így 2-3-mal a dobogó aljára szorultunk.

Utána odajöttek megbeszéltük, hogy csak poén volt az egymásnak ordibálás, végül csak nevettünk rajta. Amúgy volt ingame is csetelés, kis szurkálások, hogy "na most bedugom az egeret" stb. :D Amikor a hölgy supportjük beírta, hogy peace randira hívtam de nem válaszolt. Lehet lefoglalta, hogy engem gyepált.

Összességében remek élmény volt. Úgy tűnik én lanra a harmadik helyekért járok... Fantasztikus élmény volt.

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.07. 06:48:11
  • sadface #53310
    ja az első 4percben flameltek, hogy "a győzelmi esélyünk 20%ra csökkent"
    a végén beírtam, hogy csak bejött a 20%
  • j0nNyKa
    engem már a lux support hoverért is szét szoktak flamelni, utólso ~10 próbálkozásomból kb 4x inkább bannolták, kb 4x inkább pickelték előlem, 2x meg úgy elküldtek a faszba hogy elszégyelltem magam és inkább zyráztam
    bepróbálnék egy ilyen leona midet, szerintem ledosolnának azonnal
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.04.06. 12:54:34
  • j0nNyKa
    baz tényleg :D köszi
  • sadface #53307
    ja ő ellene pickeltem. :D Harmadik pocket pick az LB support és a Zyra jungle után Meglepően kemény sebzése van amúgy. Solokilleltem 2 kill után a srácot, ha meg jött a heca akkor eltünt egy stun alatt.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.06. 12:13:28
  • Darthmushroom
    control ward, ez lett a pink ward utódja
  • j0nNyKa
    katarinát picsázta el? :DD (mr nélkül)
    hátez... ezmi

( öööö a 3. itemje, az a piros az miaz? )
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.04.06. 09:56:45
  • sadface #53304

ad leona mid.
  • sadface #53303
    Lehet ezért tetszik annyira. lol
  • böröczk
    *miatt-->utan
  • böröczk
    Aaa, szerintem mindketto kiraly, megis tud ujat mutatni a lol :D ket honap szunet miatt ezert talan visszaterek a jatekba :D
    Gameplayben amugy a csajt elsore Taliyahnak neztem, artokon pedig Ahri :P
  • sadface #53300
    A support nem tetszik annyira de az adcurry első látásra szerelem. :D lehet rolet cserélek miatta
  • Plata
    Egész érdekesnek néz ki.
  • sadface #53298
    gyereduo
  • Jani Hun
    Aki nemszeretné a hivatalos oldalt

Érdekes lesz, kicsit yasuo, vagy lee sines szerintem, mindegy mennyire lelesznek nerfelve aki megtanul velük játszani godlike lesz a kit miatt:D Amugy a csajnak az ultija szerintem jó kezdeményezés. Kurvaidegesitö amikor tristanával nem tudsz átugrani egy trap vagy képesség felett..
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.04.04. 22:28:11
  • j0nNyKa
    köszönöm <3

edit: úristenúristenúristenúristen mint valami tinipicsa a bál előtt, végre egy durva botlane mechanics, kell akarom kell akarom mostazonnal kellakarom
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.04.04. 21:30:40
  • Plata
    Képességeik.
  • j0nNyKa
    :O fucking need
  • Plata
  • j0nNyKa
    állat vóna'
  • Darthmushroom
    Na lehet igazak lesznek a pletykák jön az első "double champ"??
    (pletykák szerint ad+supp amit külön/együtt is lehet játszani)
  • Darthmushroom
    elsőre én is arra gondoltam, de nincs valor
  • Balázs 17
    szerintemegy quinn skin
  • Darthmushroom
    Na vajon új hős lesz, vagy "csak" egy skin
  • RainForest
    Értem én hogy Teemo top, meg ilyenek, de szerintem ez komolytalan egy EU LCS csapathoz, ha van tétje, ha nincs. De legalább ha nyernek a playoffban, akkor talán végre pacsizik velük valaki. :D
  • Darthmushroom
    UoL! Grat Csacsiéknak a csoportelsősséghez, megérdemelt az egész tavaszi szezont nézve!
  • sadface #53285
    Befutott a legújabb ry.. yasuo rework.

• Jani Hun
    Van amikor énis csak a kommentátorok miatt nézem:D Érdekes amugy, multkor belehalgattam a magyarba i sés az valam szörnyü, persze mihez képest, a magyar kommentátorokba nincs annyi élet szerintem:D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.04.01. 11:04:22
  • j0nNyKa
    múltkor volt 10 percem, mondom beletekergetve szűkösen megnézek egy LCS meccset
    tekergettem tekergettem, csak nem történt semmi, csak nem történt semmi, végül a 10 perc még sok is lett, nagyon sok :D
    volt 2 teamfight, azokat megnéztem, éééés.. ennyi
  • Jani Hun
    átlagban 1kill/20sec tejóég:D Nem egy LCS meccs ahol 10 kill alig van 30-35 percnél:D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.04.01. 09:54:12
  • sadface #53281
    Gondoltam, hogy top.:D
  • j0nNyKa
    elvileg itt látod
  • sadface #53279
    clownfiesta.. :D dmgről képet!
  • j0nNyKa
    az milyen akciódús game te jó ég
  • sadface #53277
    Ez akkora szar volt, hogy még rosszul is linkeltem a képet gg. Az angol verziót se találtam sokkal vállalhatóbbnak.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.29. 11:16:10