53877
0MWkPbn.jpg
  • Jani Hun
    mint main adc énis örülök ennek, nekem jobban bejöttek a tanky supportok, leona, thresh, poppy, játszani velük és ellenük is jobb szeirntem,
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2017.02.03. 13:00:14
  • j0nNyKa
    korrekt nerfek, lanen kevésbé lesz okádék, approved
  • sadface #53233
    Hát láttam, ránéztem a historydra. :DD

amúgy ha már itt vagy:

Plants no longer auto target nearby enemy champions who haven't been hit by one of Zyra's spells.
    "Yeah, we're going to take some power out of Zyra in 7.3. The main change is that her plants won't auto target nearby enemy champions who haven't just been hit by one of Zyra's spells anymore (they currently do so up to 350 range)." - Meddler src.

Deadly Spines (Q) mana cost increased to 70 from 60.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.02.03. 11:43:57
  • j0nNyKa
    jóhát nem használom egyiket se
  • sadface #53231
    Ez jogos viszont a fejlesztéssel nagyobb területet lehet lefedni. Végülis preferencia kérdése.
  • j0nNyKa
    ja hát azt nem szoktam venni zyrán, annyival is tudok távolabbról trinketelni
  • sadface #53229
    Még így se tudom komolyan venni, de jó :D lvl9-től lehet és mozog veled x ideig és nem csak egy helyre tudod berakni. A kék upgrade meg baromi messze rakható ward de csak egy hites, elején többet mutat aztán keveset.
  • j0nNyKa
    ööö eskü komolyan kérdezem: upgradelhető a trinket?
  • Darthmushroom
    haha most nézem, Hili luluval baront lopott a nagyképű trashyvel szembe, múlthéten vagy mikor volt ott mint "szakértő" de már akkor is lenézte Csacsiékat, pedig ősszel se sokon múlt h ők mentek a vbre
  • Darthmushroom
    4:0, fuhh teljesen elfelejtkeztem a meccsről, de lényeg a győzelem, főleg h csak csoporton belül játszottak. Go UoL
  • sadface #53225
    Én inkább azt emelném ki, hogy nem tudnak megölni senkit se. Túl erősek a tank itemek és a harmadik itemes GA rush is népszerű. Ezért népszerűek a utility adc-k.
  • Darthmushroom
    itt őszintén a 7. szezonban minden szar ha azt nézed h adc vagy, varus vagy ashe azért meta profi szinten mert van egy ultija. am maga az adc semmit nem ér, mindenki egy kombóval megöli, kezdve a supportokkal..
  • sadface #53223
    Személyes véleményem, hogy ha jobban játszol mint a szinteden lévők, akkor teljesen mindegy mivel játszol. Az, hogy Varus metapick lett, nem jelenti azt, hogy csak ő viable. Nekem elég jól megy pl Luciannal is soloqba, elég jó pick malz, zyra ellen és jól teljesít. Szerintem nincs olyan, hogy túl erős. Inkább úgy fogalmaznák, hogy bizonyos szituációban erősebb mint más pick. Rengar egy poppy vagy malz ellen csak elég nagy misplayek mellett tud érvényesülni. Nem tagadom, hogy kicsit túltolták, de nem annyira frusztráló ellene játszani mint pl egy katarina ellen.

Most Zyra support mainként mondom neked, hogy az a legkevesebb probléma a champpel, hogy tud egy adc-t 1hitelni. (ami elég ritka, ha csak nem vagy 10/0-ba mert 1-2 itemmel is csak 3/4hp-t tudsz lekapni egy rotával+tld) Az meg, hogy kihitel 3-4 itemnél miért meglepő? AP mage, eredetileg midlaner volt, amíg le nem nerfelték (bár szerintem már akkor is népeszeűbb volt supportnak). Ezzel szerintem semmi probléma nincs. Egy 4 itemes Talon, LB, Brand, Anivia, Viktor akármi kihitel. Azzal van, hogy a planteket úgy pakolhatja ahogy akarja és egy jó RNG-vel nagyon könnyen uralja a lanet mindenféle para nélkül. Rá kell pickelni egy karmát e maxxal és semmit se tud csinálni csak tolni a lanet.
  • Darthmushroom
    am sebzésbe első,kit érdekel? területi sebzése van így persze h sok,itt nem ez a baj.hanem h egy feed acdt is bármikor megölt
  • Darthmushroom
    itt a lényeg azon van h túlerősek, és akkor meg se említettem rengar és társait. ez rég nem balance h egy varust kell játszanod h közöd legyen a harchoz...
  • sadface #53220
    Trinket upgrade 44!!!44! :DD

Kicsit csalóka amit Jonny mutat, mert az Ashe-Zyra kb a legütősebb botlane jelen pillanatban és Zyra egymaga elrakná a Thresh-Vaynet annyira szar az a két champ ellene. Próbálj meg Zyrázni egy Draven vagy Caitlyn ellen, az már nem freeelo botlane, plána ha a junglertől kapnak pressuret és van egy karma/taric (valami cc+shield) support. Bár ez még nem vitatja el, hogy elég broken dmg-e van de legalább van pick amivel meg lehet fogni. Egy ügyes Karma pl agyrákot okoz a zyrának. Nem számítok nagyon nagy Zyra nerfre, Taric-Malzát erősebbnek gondolom.
  • j0nNyKa
    nem csak adct, és ja, egyetértek, számítok is rá
  • Darthmushroom
    ideje lenne már egy Zyra meg Malzahar nerfnek, mert szerintem az nem balance h ez a két support gyakorlatilag egy kombóval bármikor megöl egy adct.
  • j0nNyKa
    mondom felnézek lolra
  • Darthmushroom
    Elindul a fejlődés egy "nagyobb" UoL brand felé?
  • Darthmushroom
    Most nézem h az új patch milyen jó lesz :O Jön a nerf a sok OPra: Camille, Jayce, Kha'zix, LB, Rengar meg Cho'Gath kap egy érdekes buff szerűséget (nem veszt stacket, de nem lesz AP ratio hanem bónusz HP alapján sebez majd)
  • Jani Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah énis a Vsyncre gondoltam ,de hiába kapcsolom ki nemtörténik semmi, bár nem is nagyon zavar mer 60 alá sose megy. Abban eggyet értek hogy sose árt az fps, azért mondtam a +30%ot, de az hogyha valaki csak lolozik és 300 fpse van az fölösleges pénzkidobás,
    Ez olyan mint ahogy ismerösöm 2 darab gtx 1080al tolja, és cs 1.6ozik meg sims3mazik... Nem töle sajnálom de annyira fölösleges az ilyen szerintem :D(küldött PS-t 3800 valamennyi fpse volt simsbe :D)
  • SzirmosSzisza
    Vsync szokott korlátozni, meg LoL-nál van is valami beállítás ami alapból 60-ra rakja a maxot. FPS meg sose árt, ha több, hiába tud csak annyit megjeleníteni a monitor, sokkal reszponzívabb lesz tőle a játék.
  • Jani Hun
    a lol nekem is fix 60, de nemtudom miért és mi állitott felső korlátot. 60 felett én amugy se látok már külömbséget, alatta még fel fel tünik, de teljesen fölösleges a 100-150 fps,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (cska hogy tudd, gondolom én a monitorod/kijelzöd 60 herzes szal 60+ frame-t ugyse fog megjeleniteni /másodperc. Azért érdemesebb +30% fix fpssel játszani, hogyha valami nagyobb effekt, teamfight, kameramozgás blablabla miatt framedroppod lenne akkor is meglegyen a stabil 60.)
  • Plata
    Az az érdekes nekem a WoT jobban fut high beállításon mint a Lol.
    WoT fut 120-130 fps-el a LoL meg fix 60.
    Bár lehet én csesztem el valamit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.29. 09:42:19
  • Darthmushroom
    nézd meg itt, meg ingyenes játék letöltöd és megnézed :D

am anno mikor bejött az új SR nem arról volt szó h nem nő a gépigény? mert ez a gép bőven átlagos volt még akkor, persze nem azt mondom h 100 fpssel, de normális beállításokon szerintem futnia kéne játszhatóan.
  • Jani Hun
    ugyemlékszem nemrég kijött valami potato mod (tenyleg ez aneve, keress rá, a beta cliensben van valahol a beállitása) a lolhoz, ami elmegy gyengébb gépeken is, de lehet ez már tul gyenge hozzá
  • Plata
    Szerintem nagyon sehogy.
  • Savmacska
    Sziasztok! Tudantok olyanban informacioval szolgalni hogy egy ILYEN gepen, mennyire futna el a lol ? Koszonom szepen !
  • Darthmushroom
    ősz óta öröm nézni h játszanak mid. gamebe Csacsiék
  • sadface #53203
    Na ezzel várjunk még. A reworkölt champek nagyszámban lettek broken és gamechanging pickek, nem hinném, hogy pont most nem tolná túl a riot.
  • Darthmushroom
    PBE videók alapján egyáltalán nem erős, szóval profi szinten max buff után láthatjuk.
  • böröczk
    :D
    Lattam mar amugy, ban gyanus.
  • Darthmushroom
  • böröczk
    Hol van értelmes nyelven?
  • Darthmushroom
  • sadface #53197
    Ez az én accom, csak fotóbolt
  • Darthmushroom
    de jól megy :D
  • böröczk