53877
0MWkPbn.jpg
  • j0nNyKa

zacre nemtom minek a buff, de elnézem nekik mer viccesen tálalták
  • Darthmushroom
  • j0nNyKa
  • Darthmushroom
    igen az stk-hez nem sok csapatnak lesz köze, khoma vagy h hívják ott az edzőt annak meg minden tiszteletem. Huni meg Peanut se illet abba a csapatba játékstílus alapján és ő még is megcsinálta azt h azok legyenek.

UOL-nek is minden tisztelet amúgy, legkisebb szervezetként is hova tudnak jutni. Exileh remélhetőleg hosszabbít és ősszel irány a vb. (a németnek lejár tavasszal ha minden igaz a szerződése)
  • Ainz
    Az a baj, hogy SKT úgy ment át a KT-n mint forró kés a vajon.. MSI is vicc lesz... Flash Wolveson kívül senki még csak meg se fogja karcolni Fakeréket... na nem mintha.. FW-nek lenne esélye..A legrosszabb az egészben, hogy UOL-nak semmi tapasztalata kb Koreai teamek ellen..nem kétlem, hogy idén kijutnak a Worldsre, de ott megint kap EU és NA is egy stompot.. mint mindig.. Kína meg már évek óta stagnál.. Uziék még mindig a legjobbak, csak kár hogy ők is ég és föld az SKT-tól, ahol már Peanut is ott van.. ő meg kb Faker a jungleben..
  • Darthmushroom
    Jobbak voltak ismét, grat nekik, de még mindig az egyik legunszimpatikusabb csapat a g2...
  • Darthmushroom
    az isten ***************, nem verhetetlenek ők! Végre higgyék el Csacsiék is! GO UOL! na még kétszer!!!!
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.04.23. 19:59:07
  • TBTPumpa
    Megtört az átok. Nagyon szép győzelem volt. Reméljük folytatódik a győzelmi sorozat. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.23. 19:57:40
  • Darthmushroom
    úgy látom az "átok" folytatódik...hihetetlen nem bírják megverni egyszer se a g2t...
  • Darthmushroom
    én megírtam, eddig is top játékos volt, de tavasszal tényleg MVP formába játszott
  • j0nNyKa
  • sadface #53345
    Inner K-pop fangirling intensifies
    You know the guy is a god if he only gets PogChamps and Kreygasms from Twitch chat, zero LULs given

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.22. 18:20:16
  • sadface #53344
    A tavaszi szezon MVP-je pedig nem más mint...
  • sadface #53343
    Nem szar, de egál skillnél a god tier el tudja fenekelni (nekem pl luciannal még csak winem van ellene). Rá nem várok nerfet csak ha kompetitív szinten erős lesz.
  • Darthmushroom
    IP duplázó hétvége van, hivatalos oldalon fent van.

egy újabb UoL fan
  • EnxTheOne
    Miért kapok bonus IP-t? Ma két meccset játszottam és kaptam mindkettőn. IP boost-ot nem vettem, csapatos IP bonus sincs (egyébként egyedül játszottam), főmenüben se ír semmit arról hogy lenne ilyen akció :S
  • j0nNyKa
    azé ez alapján nem szar az adc se
  • böröczk
    Ja a w- je is nagyon bikakaka, azt el tudom kepzelni, hogy nerfelni fogjak.
    (a sebesseget vagy range-t)
  • böröczk
    Rakan as-t kap, es egyutt tudnak haza portolni.
    Rakan mondjuk elkezd visszaportolni basere, Xayah meg leut par creepet, majd Rakan melle allva, ha lenyomja a b-t egybol a Nexusnal van.
    Szerintem egyebkent a support erosebb kari lett, mint az adc. Lucian, Draven siman elkeni, mig Rakan siman top tier lehet, de azt majd a nagyok eldontik :D
  • j0nNyKa
    egyetértek
    bár az adc meg minden játékomban bannon volt, gondolom az se véletlen
    megnézném már együtt a kettőt, az E range kurvanagy rakanon úgy, meg ugye van még valami interakciójuk, az nem is tudom mi (autoattackol ő is amikor az adc, vagy mi a bánat?)
  • Darthmushroom
    streamerek jobban dicsérik a Rakant, sokkal jobb mint az ad. persze op a csaj is, de olyan mobilis a support h az már vicc kategória.
  • sadface #53335
    heca-lulu-yasuo komppal művészet kikapni...
  • j0nNyKa
    milyen buzi op ez a rakan meg ez a lucian (39ből 35 killben benne mindkettő #playmakers)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.04.20. 19:44:50
  • j0nNyKa
    nagyon betegek vannak
  • Darthmushroom
    Új mód és skinek (Orianna, Kha'Zix)
  • Darthmushroom
    Perkz szerintem nem volt olyan jó mint pl. tavaly, bár a játékstílusa is visszafogottabb. Zven akkor már jobban megérdemelné ha már G2 játékos kapja
  • RainForest
    Perkz fogja kapni.. Egyébként jogosan, de hajrá UOL.
  • Darthmushroom
    Remélem együtt maradnak mert úgy néz ki tényleg top csapat lehetnek így.

A döntő előtt meg remélem Csacsi meg megkapja az MVP díjat.
  • sadface #53328
    B_N VL_D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Grat az UoLnak!
  • Darthmushroom
    (Y)
  • j0nNyKa
    baze riotéknak is meg blizzardéknak is filmet kéne készíteni
  • Darthmushroom
    új teaser az érkező hősökhöz:
  • sadface #53324
    Nincs kérdés Jinx. ;)
  • Darthmushroom
    nehéz lesz valamit is aktiválni, ha ennyire jó kinézettek dob folyamat :D
  • j0nNyKa
  • sadface #53321
    Nekem az Xayah várós nagyon, de hálisten mindkettőjükre van elég champ shardom.
  • j0nNyKa
    most nézem hogy ez az új support ez full AP, fogom lájkolni asszem
    nagyonvárós
  • j0nNyKa
    ez = ?
  • Balázs 17
    most komolyan ez a game mode lesz két hétvégén át pff :O
  • j0nNyKa
    ég és föld életminőségben :) good for you
    testmozgás > all
    lolban is fasza mer kevésbé kúrnak fel a hülyék, meg magamat is, ha épp balfasz vagyok - ami azér lássuk be, előfordul sűrűn