53877
-
zacre nemtom minek a buff, de elnézem nekik mer viccesen tálalták -
#53355 -
#53354 -
#53353 igen az stk-hez nem sok csapatnak lesz köze, khoma vagy h hívják ott az edzőt annak meg minden tiszteletem. Huni meg Peanut se illet abba a csapatba játékstílus alapján és ő még is megcsinálta azt h azok legyenek.
UOL-nek is minden tisztelet amúgy, legkisebb szervezetként is hova tudnak jutni. Exileh remélhetőleg hosszabbít és ősszel irány a vb. (a németnek lejár tavasszal ha minden igaz a szerződése) -
#53352 Az a baj, hogy SKT úgy ment át a KT-n mint forró kés a vajon.. MSI is vicc lesz... Flash Wolveson kívül senki még csak meg se fogja karcolni Fakeréket... na nem mintha.. FW-nek lenne esélye..A legrosszabb az egészben, hogy UOL-nak semmi tapasztalata kb Koreai teamek ellen..nem kétlem, hogy idén kijutnak a Worldsre, de ott megint kap EU és NA is egy stompot.. mint mindig.. Kína meg már évek óta stagnál.. Uziék még mindig a legjobbak, csak kár hogy ők is ég és föld az SKT-tól, ahol már Peanut is ott van.. ő meg kb Faker a jungleben.. -
#53351 Jobbak voltak ismét, grat nekik, de még mindig az egyik legunszimpatikusabb csapat a g2... -
#53350 az isten ***************, nem verhetetlenek ők! Végre higgyék el Csacsiék is! GO UOL! na még kétszer!!!!
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2017.04.23. 19:59:07 -
#53349 Megtört az átok. Nagyon szép győzelem volt. Reméljük folytatódik a győzelmi sorozat. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.23. 19:57:40 -
#53348 úgy látom az "átok" folytatódik...hihetetlen nem bírják megverni egyszer se a g2t... -
#53347 én megírtam, eddig is top játékos volt, de tavasszal tényleg MVP formába játszott -
#53346 -
#53345 Inner K-pop fangirling intensifies
You know the guy is a god if he only gets PogChamps and Kreygasms from Twitch chat, zero LULs given
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.04.22. 18:20:16 -
#53344 A tavaszi szezon MVP-je pedig nem más mint... -
#53343 Nem szar, de egál skillnél a god tier el tudja fenekelni (nekem pl luciannal még csak winem van ellene). Rá nem várok nerfet csak ha kompetitív szinten erős lesz. -
#53342 IP duplázó hétvége van, hivatalos oldalon fent van.
egy újabb UoL fan
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
EnxTheOne #53341 Miért kapok bonus IP-t? Ma két meccset játszottam és kaptam mindkettőn. IP boost-ot nem vettem, csapatos IP bonus sincs (egyébként egyedül játszottam), főmenüben se ír semmit arról hogy lenne ilyen akció :S -
#53340 azé ez alapján nem szar az adc se
-
#53339 Ja a w- je is nagyon bikakaka, azt el tudom kepzelni, hogy nerfelni fogjak.
(a sebesseget vagy range-t) -
#53338 Rakan as-t kap, es egyutt tudnak haza portolni.
Rakan mondjuk elkezd visszaportolni basere, Xayah meg leut par creepet, majd Rakan melle allva, ha lenyomja a b-t egybol a Nexusnal van.
Szerintem egyebkent a support erosebb kari lett, mint az adc. Lucian, Draven siman elkeni, mig Rakan siman top tier lehet, de azt majd a nagyok eldontik :D -
#53337 egyetértek
bár az adc meg minden játékomban bannon volt, gondolom az se véletlen
megnézném már együtt a kettőt, az E range kurvanagy rakanon úgy, meg ugye van még valami interakciójuk, az nem is tudom mi (autoattackol ő is amikor az adc, vagy mi a bánat?) -
#53336 streamerek jobban dicsérik a Rakant, sokkal jobb mint az ad. persze op a csaj is, de olyan mobilis a support h az már vicc kategória. -
#53335 heca-lulu-yasuo komppal művészet kikapni... -
#53334 milyen buzi op ez a rakan meg ez a lucian (39ből 35 killben benne mindkettő #playmakers) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2017.04.20. 19:44:50 -
#53333 nagyon betegek vannak
-
#53332 Új mód és skinek (Orianna, Kha'Zix)
-
#53331 Perkz szerintem nem volt olyan jó mint pl. tavaly, bár a játékstílusa is visszafogottabb. Zven akkor már jobban megérdemelné ha már G2 játékos kapja -
RainForest #53330 Perkz fogja kapni.. Egyébként jogosan, de hajrá UOL. -
#53329 Remélem együtt maradnak mert úgy néz ki tényleg top csapat lehetnek így.
A döntő előtt meg remélem Csacsi meg megkapja az MVP díjat. -
#53328 B_N VL_D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Grat az UoLnak!
-
#53327 (Y)
-
#53326 baze riotéknak is meg blizzardéknak is filmet kéne készíteni -
#53325 új teaser az érkező hősökhöz:
-
#53324 Nincs kérdés Jinx. ;) -
#53323 nehéz lesz valamit is aktiválni, ha ennyire jó kinézettek dob folyamat :D
-
#53322 -
#53321 Nekem az Xayah várós nagyon, de hálisten mindkettőjükre van elég champ shardom. -
#53320 most nézem hogy ez az új support ez full AP, fogom lájkolni asszem
nagyonvárós -
#53319 ez = ? -
Balázs 17 #53318 most komolyan ez a game mode lesz két hétvégén át pff :O -
#53317 ég és föld életminőségben :) good for you
testmozgás > all
lolban is fasza mer kevésbé kúrnak fel a hülyék, meg magamat is, ha épp balfasz vagyok - ami azér lássuk be, előfordul sűrűn