53877
0MWkPbn.jpg
  • Darthmushroom
    *tűnt kimaradt :D

patch-hez: Cassio új külsőt kap? mert elég vagány lesz videó alapján. az új kari kíváncsi leszek, mert külsőre bejön még akkor is ha ez az idézgetős dolog nem annyira.
  • j0nNyKa
    nem azért írtam hogy gond lenne, inkább többször mint egyszer se, az a tuti :)
    szoktunk így egymásra linkelni errefelé, meméne
  • Darthmushroom
    akkor bocs ha már volt, nekem nem a sok hozzászólás között.
  • j0nNyKa
    4.16 patch notes
  • j0nNyKa
    azért vagány, hogy néha ilyen hisztiroham a fórum, mert pl. ezt a videót már linkeltem tegnap ma reggel, csak ugye elveszett a hszek között :(
    de ja, faszás vid, ilyen inspirálónak egy lose streak után
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.09. 22:14:59
  • Darthmushroom
    elég jó vidi
  • Darthmushroom
    arról nem is beszélve h jobban is jár ha kis szinteken megy emberek ellen mivel nagy részt hasonló szintűekkel hívja össze.
    sajnos én sokszor kerülök olyanokkal össze akik így 15-20s szintnél kezdenek emberek ellen játszani, és sajnos tényleg rajtuk megy el mert nincsenek hozzászokva a játékosok reakcióira, gyorsabb stílusra stb. (megnézve a profijukat 15-25s szinten is ilyen 0-10 győzelem stb.. meccseknél is szinte csak gép elleni játék)
  • Különc
    Pedig barátkozz meg ezzel, ugyanis sokszor elő fog fordulni, hogy leflamelnek, akkor is ha nem te vagy a nyomorék
  • Conqvistador
    Nem merek még felmenni ember elleni csatába. Még rámverik, hogy miattam vesztettek :D
  • ronihun
    A leghasznosabb az, ha játszol, majd amikor silver 5-ből próbálsz feljutni silver 4-be akkor is lesz elég időd kérdezni, meg videót nézni, ha esetleg nem értesz még akkor sem valamit. Csak ne botok ellen játssz.
  • Conqvistador
    Nyilván nem a top gamerek videóiról beszéltem, Fnatic vagy TPA csapat tagok hanem. Elsősorban Magyar nyelvű youtube videók ahol pontosan értem is miről beszélnek és biztos 10x jobbak nálam tehát még azok a vidik is hasznosak :D
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.09. 21:26:33
  • ronihun
    azt is írta, hogy videók alapján 1-2 killt behúznak a katyvaszban nexus leverése előtt, de szerintem se nem competitive lol player akar lenni, se nem botok ellen akarja pazarolni az idejét, de whatever
  • Jani Hun
    botok ellen, aztirta, énis szoktam szórakozni botok ellen hülyeségekkel( adc janna, shaco top, nami jungle) és 20-30at botok ellen simán összelehet szedni, ha nem pushra megy az ember
  • ronihun
    objective > kill
    senki nem öl 20-30-at, csak ha tristana-val van, akkor még pentakillezik is
  • Különc
    Melyik játékról van szó? LoL? Mert akkor nem jó videókat néztél
  • Conqvistador
    Most jön a következő noob kérdés előre is elnézést kérek.
    De az eddigi video nézések alapján nekem az jött le, hogy nem feltétlen cél a Nagykillek erőltetése sokan inkább farmolnak gearelődnek a lane-en és esetleg a végén a nagy katyvaszban 1-2 killt behúznak a nexus leverésénél.
    Ergo ne legyek én se elkeseredve, ha adott hőssel nem nagyon van túl sok találat?
    Látom persze vannak a meccsen olyanok is akik igaz botok ellen de 20-30 killt is berántanak szóval nem tudom hová tenni, mi is lenne a jó.
  • ronihun
    de most is
  • Különc
    Froggen úgy tudom sose volt agresszív laner, csak a farmra koncentrált, mint ahogy az egész Alliance mindig a 40+ perc meccseket favorizálta, szvsz nem lehet kiütni a laneről a srácot, csak ha campelik
  • j0nNyKa
    majd a worldsön meglessük, ott most úgyis lesz mid laner aki érdekel
    kíváncsi vagyok, pl. froggent outfarmolják-e a ferdeszemcsik
  • SzirmosSzisza
    Én egyre ritkábban látom, aztán lehet pont rossz meccseket néztem.
  • j0nNyKa
    az most is, nem? vagy le vagyok maradva?
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk régen a wraithek fixen a midlaneré voltak :D
  • j0nNyKa
    100% agree, a leglátványosabb különbség a tierek közt a farm, hands down
    minden más (wardolás, mechanika, stb) eltörpül mellette

_szerintem_ orival sem minden ellen lehet olyan nagyon jól farmolni, merhát ha elmegy a q-w farmra, marad egyszál protected, az meg nem mindenki ellen fun
    meg ha jó az enemy jungler (és ugye ahogy egyre fentebb jut az ember, úgy lesznek egyre jobbak), képes annyira baszogatni a midlanert, hogy egy csomó farmot misselj miatta (hiába wardozol ugye)
    top meg bot ilyen szempontból egy fokkal jobb, ott _elvileg_ ritkábban kavar be a jungler

edit: viszont az ilyen froggen meg peke meg (régi)alex farmokon a mai napig nem tudok kiigazodni, azok rettentő betegek
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.09. 19:02:05
  • ronihun
    Nekem kicsit kevésnek tűnik az a 160, 26 perc alatt, de sokszor mondjuk tényleg ha sok a fight stb akkor nehéz jól farmolni, én se farmolok jól, csak bizonyos championokkel, multkor pl oriannával 20 percnél 220 creepem volt kb. Amúgy ahogy észrevettem nem tier függő ki hogy farmol, sokszor platinum tetején is 50-100 creep különbség van pl két adc között.
  • Darthmushroom
    Köszönöm a válaszokat.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem mindenképpen rúnákra gyűjts, illetve rúna lapokra.
  • j0nNyKa
    utóbbi egyértelműen, minden role-ra legyen 3 championod mindenesetre
  • Darthmushroom
    Nekem olyan kérdésem lenne h lassan meglesz a 20s szint, és h további championokat vegyek vagy gyűjtsek és apránként vegyem meg a 3s szintű rúnákat? csak mert ha utóbbi akkor talán mire 30 leszek meglesz egy teljes AD meg AP rúna sorom is. meg mennyit dobnak a rúnák?
  • j0nNyKa
    supporttal sosincs meg 12 percnel a 100 cs :C
    viccet felreteve ez egy dia teteje meccs, 26 percnel 160 kornyeken vannak, annak nagyon fele loni nehez

edit: mondjuk ez a doge nem szarul farmolt, 26 percnel 639 stack (pedig ez csak plat teteje)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.09. 14:14:28
  • ronihun
    A 100/10 az olyan cél amit nem fogsz tudni minden meccsen elérni, szóval az kicsit irreális. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de amikor közbe fight, harass stb van, akkor nehéz megcsinálni. Orianna, Ziggs etc.-vel amivel legkönnyebb erre gyúrni, de általában ami már jónak számít az a 100/12. Itt látod a pontos számokat. Ami még hasznos infó, hogy egy kill kb. 18 creepet ér.
  • Darthmushroom
    úgy hogy közben nem nagyon szabad meghalni, arról nem is beszélve h elég csak az utolsó ütéseket bevinni, mivel azért jár a gold. pl. ellenfeled ott van akkor kb. ez is legkönnyebb mód a farmolásra, nem az h folyamat te is ütöd le az lefele az életét. Az mind1 h távolsági vagy nem távolsági minddel lehet jól.
  • Conqvistador
    Te jó isten hogy tudtok olyan sokat kinyírni a kis vackokból olyan rövid idő alatt? És főleg milyen karakterekkel?
    Távolsági lövős vagy mágussal? Vagy sima tankkal harcossal is?
  • Chris
    A 100/15 nem gond, de gondolom elírtad, és a 100/10-re gondoltál, azt szeretném elérni. Az a kívánatos cél, amit a jobbak hoznak, nem?
  • ronihun
    Én sosem dodge-olok, nem tartom hosszú távon értelmes megoldásnak, amúgy még egyet hozzáfűznék tanácsnak. Ha megtanulsz farmolni rendesen (15 perc alatt minimum 100 creep) akkor megelőzöd a silver-gold játékosok 99%-át és még a platinum playerek nagy részét is, és olyan lesz minden meccs mintha fed lennél.

Nem tudom mennyire követted mostanában a különböző régiókat, de A csoportban az Edward Gaming a kínai első helyezett, a másik kettő meg egy nem túl jó gpl csapat és egy wildcard török csapat, szóval szerintem a samsung mellett egyértelmű az EDG. A 'B' csoportba aki nagyon esélyes az megint a kínai csapat a Royal Club, akik tavaly döntőig jutottak, azon kívül én nem lepődnék meg, ha a TSM-et kiejtené a TPA, vagy az SK.
  • Chris
    Hogy értsd a reakciókat, csak és kizárólag a te érdekedben, hogy ne ülj továbbra is fordítva a lovon:
    A kérdéseid jellege olyan, mintha mondjuk egy futballszurkolói topikban azt kérdeznéd, hogy mi az a les vagy mik a játék szabályai. Az ilyen alap dolgokról a kvantumfizikát is meghaladó mennyiségű információ van a neten, amikre erőfeszítés nélkül rá lehet és rá is kell lelni. Aki ezt nem teszi, az nem is érdeklődik komolyan, ilyen formán meg nem várhatja el másoktól sem, hogy őt magát komolyan vegyék. Nem az autópálya jön veled szembe. Ennek ellenére meglepő mennyiségű alap segítséget és türelmet kaptál.
    A nem alapszintű kérdéseidben meg biztos vagyok, hogy lubickolni fognak az emberek.
    Egyetlen használható jótanács van a játékkal kapcsolatban: játsz, játsz és játsz. Még hónapok után is úgy fogod érezni, hogy csak a felszínt karcolgatod.

Utoljára szerkesztette: Chris, 2014.09.09. 11:36:28
  • Chris
    Bár pár nap eltelt, de nagyon köszi a jótanácsokat! Nagyjából ezek körvonalazódtak már bennem is, ezek az irányelveim.
    Egyetlen egy nagy hiányosságom van, mégpedig, hogy egyszerűen nem tudok dodge-olni. Jópár alkalommal átfut az agyamon a lobbyban, látva az emberek alap-hozzáállását, vagy a champ pickeket, de egyszerűen az optimizmus mindig győzedelmeskedik... nem túlzok ha azt mondom, hogy az ilyen esetek kb. 90%-ában mindig beigazolódik a megérzés.
    Tényleg, a flamerek, vagy a kevésbé ügyes társak nem zavarnának, csak ne legyen 4 meccsből 4-en afk.
  • j0nNyKa
    amikor az euw lehal, akkor az amcsi szerveren dupla ip hétvége van
  • Conqvistador
    Ryze is 450 be kerül.
  • SzirmosSzisza
    Nem nagyon. Esetleg dupla IP hétvége, de azt is inkább akkor, ha szerverekkel baj van. Illetve minden season végén adnak ingyen skint, ha elérted legalább Goldot.
  • Darthmushroom
    am az mennyire igaz h nagyobb ünnepekkor pl. karácsony a riot szokott ajándékozni? mert valahol olvastam hasonlót h skin vagy rpt vagy hasonlót szokott adni.