League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Team Dignitas supportja, tudom égõ NA LCS-t nézni, de LMQ miatt teszem :C

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
nem mersz.
btw valamelyik nap jött ellenem, creepet nem akartam már elveni az adcmtõl, úgyhogy farmoltam a maokait, amíg ért pénzt

különc: kiaza kiwikid?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Maokai supportolni fogok hamarosan úgy érzem
Különc
Kiwikid sokszor pickeli most is

j0nNyKa
ezt már 90%-ban elfogadom, de komolyan
viszont akkor menjünk tovább: volt nála jobb, egyrészt ez miért?! másrészt most mitõl emelkedett felül a többi supporton? elvileg _tudtommal_ semmi direkt vagy indirekt buffot nem kapott (javíts ha tévedek), a többiek meg.. 1-2 apró nerf talán, nem ?
+ ugye jött egy új opasshit support, akit még eddig a pontig nem nerfeltek le eléggé, majd a köv patchben
annie-n pl. ennyit ütött az a -0.5s stun? hova tûnt pl a lulu support? értem én hogy midre meg topra, de.. szal miért nem jó már supportnak? mi volt s4 elején ez a taric buzulás, aztán mé tûnt el? bár attól nem félek, hogy majd a taric fogja leszopatni a zyra supportot, csak nem értem a bot meta alakulását mostmár végképp :C
az a baj, hogy ezekre a kérdéseimre nincs egyértelmû válasz, akkor már látom, ahogy lebeg a nerfhammer a zyrán, és akkor még inkább most váltok volibearre vagy valami ilyesmire <#wilting>

Hegi90
nem, igen, igen

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jazzy
No offense Hegi, csak kérdés, ne sértõdj meg azonnal:

Te játszod is Zyrát, van összesen 10 játéknál többed vele, tapasztalatból beszélsz?
Különc
Butthurt

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

j0nNyKa
ja a midet azt kb megértem, de én akkoris supportolok, és ott nem értem, hogy pl. annie miért pörgött az említett hónapokban, emez meg miér nem ?!
a izé hiszti részt azt tegyük már el valami privire vagy ilyesmire, engem tényleg a support zyra érdekel most csak, keresem, hogy min fog megbukni a dolog

jazzy
mi a faszomért változnak az emberek ilyen valamivé
Különc
The spam is real

Hegi90
ne

Hegi90
"kívánom hogy a legnehezebb dolog legyen az életedben egy 6 méter széles, creepen mindenen átmenõ ccvel betalálni loal"

nyugi haver, ne szívj egy cigit vagy vmi<#nevetes1>

Hegi90
te nagyon szerethetsz engem, ha ilyen cifrán oltasz, de amúgy igen, azt lehagytam, hogy mid zyráról beszéltem.

j0nNyKa
lett volna kérdésem, de miután azzal a roottal nehéz betalálni, nincs mégse <#idiota>
kívánom hogy a legnehezebb dolog legyen az életedben egy 6 méter széles, creepen mindenen átmenõ ccvel betalálni loal

meg aztán értem én, hogy most azért nincs a metában, mert pár hónapja x champion tudott ugrálni, de mégse értem :C

azt meg külön keresem a fejemben, hogy mit keres fizz ahri meg a többi botlanen, ha meg valamiért csak a teamfightokat nézzük a support szempontjából, akkor nemvágom hogy miért nagyobb baj nála az ugrabugra champion, mint bármelyik másik supportnál?!

dafuq csak lett kérdésem

Hegi90
+ pár hónappal ezelõtt az ilyen ugrabugrálós assassin meta (fizz, ahri, kass, zed, kha) ment, akkor szart se ért, roottal kurva nehéz volt betalálni, ultijából is kiugráltak.

Hegi90
meg amit sadface is leírt

Hegi90
nem rossz, csak eddig volt nála jobb.
kevés mobilitás, passzívja szar.

j0nNyKa

Különc
Ki verte meg huntert, lol

j0nNyKa

ronihun
Speciel ezen a meccsen nem a nidalee volt döntõ, rég volt már ilyen jó meccs lcs-en, nekem nagyon tetszett, izgalmas volt, meg a végeredmény se utolsó persze <#gonosz1>

#46667 :
Én pl nem tudok kb semmit a lore-ról, max lee sinét olvastam el, de arra sem emlékszem. Nem tudom mivel van elõrébb egy soloq meccsen az aki tudja a loret.

#46684 :
Az az érdekes, hogy több helyen olvastam, hogy az EU LCS olyan unalmas az NA-hez képest, de hát mindegy, nem trashtalkolom õket, majd worldsön meglátjuk mi lesz.

...

j0nNyKa
szedfész linkje, én csak lopom, ha már zyra <#idiota>

SzirmosSzisza
Remélem frissítik lassan LCS-t is, kurva AP nid eltûnhetne már.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BEAST
Utálom a Milleniumot. :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Eddig 5-26 a Kerp vs Froggen, szal kellett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
megint a kerpcsíter macska fog kapni 3294898324324 pontot én meg rekettér -100at :C

SzirmosSzisza
Én azon nevettem, hogy kommentátor kijelentette itt bizony Twitch lesz, aztán egyszer se volt 😄

sadface
Morgana melyik spellje nem undi? <#idiota> Amúgy szerintem a különbség ott akadhat, hogy míg te ap supportot építesz belõle én inkább maradtam anno a locket, mikaels, zeke tárgyaknál és csak akkor nyúltam ap-hez ha nagyon égett a ház. Játékstílusfüggõ. Megnézem majd milyen, most úgyis ráuntam threshre egy eléggé fail meccs után.😄

(Küldtem pm-et egy zárójeles dologgal.)
Nem értettem én se, ott volt még a nem nerfelt LB illetve twitch is. Meg azon röhögtünk, hogy a midesük mindkét meccsen (ori-tf) építette az athenet meg a zhonyát. A csávó focust sem kapott, dmgt nem tolt. 😄 brávó

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Mi azon csodálkoztunk, hogy kiszoptak és mattra ugyanazt a taktikák próbálták megint 😄

De egyszerûen bot lane jobb volt, Threshnél meg még mindig nem tudom, hogy a user godlike vagy a champ op

j0nNyKa
pontosan erre gondoltam, hogy valami cc táblázat kéne még, mert szerintem utilityt is bõven eleget hoz, pl. morgananal is _elvileg_ többet, bár az a 3 sec morg Q még mindig undi
ja, midre.. ja, true

viszont a "gyenge early game"-en nagyon röhögök, láttad te már azt a damage-et amit tol? leona 2x ugrott rá a jinxemre a linkelt meccsen, mire pislogott kettõt, 1v1ben megöltem a caitlint mindkétszer, utána nem ugrált rá többet <#idiota>

sadface
Gyenge early game, növények és item nélkül kb egy root a champ lvl 6-ig
igazából én nem a dmg-n vagyok kiakadva mivel aoe, természetesen ez Zyrával (3v3 godlike pick), hanem a cc amit ki tud osztani. Kellene egy olyan táblázat is, hogy ki hányszor cc-zett a meccsen. Ja és azért nem meta, mert míg Ziggs ugyan ezt megtudja kb csinálni anélkül, hogy meghalna, addig Zyrának le kell pakolni a növényeket, sokkal könyebb célpont az ulti kis range miatt etc Szóval vannak jobb champek akik miden ugyanezt nyújtják sokkal kisebb riskel, de supportként még mindig jó.
/estimese

Tobi már azzal tolta 3 hete, nem lett volna rossz ha nem nullázódik ki egy lucian q+aa-ból.😄 Az a vayne nem a legjobb választás volt.

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Lolfoglaláson volt, nem tûnt el a metából <#nezze>

j0nNyKa
most komolyan, valaki tudja, hogy ez mér tûnt el a metából, akár supportként, akár midként? (supportolok vele)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

5:31 percnél szürnyõ ahogy üvöltöznek, csak belenéztem, de.. hát.. érdekes

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
😄

SzirmosSzisza
Kev1n végig nevetett 😄

jazzy
jazzy
A SOLOQ CSAK LUCK! <#nezze>
SzirmosSzisza
Utolsó meccs, úgy néz Westen annyira alacsony a színvonal, hogy lvl 23-on már Diamondokat rak a csapatba <#nezze>

jazzy
Jarvan is back lulz
j0nNyKa
kiraly cikk <#eljen>
kivancsi vagyok, hogy mennyire igaz, mennyi resze van teljesen, vagy reszben igy, vagy epp egyaltalan nem igy
egyebkent itt van az eredeti, amig le nem torlik

Különc
Elhiszem, mert a neten van

SzirmosSzisza
Picit off, érdekes, ez is.

TBTPumpa
Igaz. Ezeknek én is turulmadár skint adtam volna. Már értem, mi magyarok miért kaptuk azt! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Egyik ismerõsömnek is ez a neve (csak neki van elõtte Frantic) /napifunfact

sadface
afkolt az enemy? grat. 😊

A mutogatás jó lett volna ha nem beszélik meg elõre a párok. Az elsõ után annyira látszott, hogy mindenki összebeszélt.😄

I decide when I'm done.

Ez a VB-s login szkrín mjuzik nem rossz.