53877
-
#48200 soha ne csináljatok ilyet senkivel semmilyen körülmények között!
ez.. ez.. múltkor teemo skint "kértem", az lett, most ezrealt kértem, kaptam kettőt -
#48199 egyébként jók a magyar fordítások teljesen, csak agyban meg kell keresni a hasonló szavakat, meg a contextből ki kell bogarászni hogy mit jelentenek -
#48198 Nekem is eltelt két perc, mire rájöttem hogy mi a faszom az a Hatáspont -
#48197 Jó addig csapatok pár gamet. Nekem is kell az a teemo skin! :D -
#48196 fu a multkori utan.. meh, de, nemsoka :) -
#48195 Nem jössz fel ma ajádnékozni párat? vettem egy kevés rp-t a karma skin tiszteletére marad pár teemo skinre is neked -
#48194 de most kezdte nem rég, ráadásul 6s szintű oly felesleges foglalkozni a rúnákkal meg h mennyibe kerülnek. úgy se éri megvenni az 1s meg 2s szintűt belőle csak a 3st azt meg úgy is 20tól lehet. -
#48193 fogalmam nincs mi az a hataspont, megkozelitoleg sem
ha valaki leforditja nekem angol kliensre, segitek
jahogy IP
egy standard APs meg egy standard ADs runa paget osszerakni az nem olyan nagy kaland, sztem max 20ezer IPbol megvan, ezek nelkul nem is nagyon van ertelme elkezdeni barmit
sot hat kene ezek melle valamifele tankos / utility-s, szoval ~30k
picit tobb IP jar pvpben igen, de osszessegeben nyilvan az szamit igazan, hogy mennyi idod van jatszani - napi 1-2 meccsel sok ido, napi minimum 10-12vel pikkpakk megvan
masikra: 10 gyozelmen kiakadsz? van olyan player aki csak egy championnal jatszott ebben a szezonban 4-5-600 meccset :)
de egyebkent osszessegeben a match making tobbe-kevesbe igazsagos, a gond nem nalad kezdodik, hanem fentebb a diamond teteje smurfokkel, akik mondjuk gold tetejen - plat aljan egyedul pakolnak el egy teljes csapatot -
Conqvistador #48192 Látom itt is marha igazságosak a csaták. Nem kis fölényben volt az ellenfél. Minden tagjuk magasabb szintű és 4x több győzelmük volt már mint a csapatunknak (az is 1 játékos miatt mert Ő már nyert 10 meccset). Nem éppen fair dolog de hát a match motor más játékokban sem szokott túlságosan korrekt lenni.
De így PVPre menni, hogy bucira vernek nem túl sok értelme lesz. -
#48191 normális rúnákat 20s szintig nem tudsz venni, szóval azzal nem foglalkozz. meg am is hasonló rúnák kellenek a többi hasonló hőshöz szóval egyszer kell megvenni. -
Conqvistador #48190 Te jó ég. Annie-hoz csak rúnákból 14145 hatáspontot kell összegyűjteni. Ez vajon mennyi idő hány meccs alatt hozható?
A napi kezdőbónuszokat leszámítva 60-80 hp-t adott a bot elleni harc. Valós ellenfelek ellen több jár valamivel? -
#48189 jo de mondjuk warmog + lw + 4 attack speed cipo komboval, meg E maxolassal eleg szar amit leirtal -
#48188 Dehogynem, az enyém tl;dr verzió -
Conqvistador #48187 Köszi szépen :D -
#48186 az osszes hosre igaz, hogy beirod googleba: "[hosneve] build" vagy "[hosneve] guide", es az elso talalatok kozott lesz a solomid.net, mobafire.com, probuilds.net, meg a lolpro.com, ezeken az oldalakon keresel olyat, amit sokan "elfogadtak", "lajkoltak", es ami friss (mindenkepp S4 (season 4)-es, abbol is a ~legfrissebb)
azoknal jobb, osszeszedettebb, atfogobb tanacsot kezdonek nem lehet adni
annie-re pl az elso talalatok kozul: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/s4-itll-be-fun-watching-you-cry-because-of-my-stun-304576, no offense senkinek, de ennel jobbat az itteni forumuzok nem fognak neked rittyenteni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.10. 12:27:07 -
#48185 Flash, Maci (stun),Q,W,Ignite,Q, ????, profit
5 perc múlva újra -
#48184 küldtem privátot, hogy ne itt legyen flame megin -
#48183 de kb. minden build alapja ugyanaz, csak az utolsó pár item változik általában mivel azok szituáció függök. Az meg h hova rakod a pontot 95% minden videóban megegyezik (h mit maxol elsőnek meg mit utána) vagy ha a mesterségekre gondolsz akkor ott is kb. minden build ugyanúgy kezdődik, ráadásul olyan kis szinten könnyű eldönteni h most inkább a védekezésnél az életre mész vagy cooldownra meg egy kis varázserőre. (ha már mage) -
Conqvistador #48182 Az teljesen alap de annyi infó jött be hirtelen, és annyiféleképpen lehet ezek szerint játszani már 1 hőst is, hogy ember legyen a talpán aki jól tudja csinálni. Ezért volna jó ha valaki privátban tudna segíteni. Inkább egy hü...ézzen le, mint az egész fórum. Tudom a többségeteknek már ez a kisujjában van de nem szeretném már az elején pl rossz jelre vagy másra pazarolni a pontokat vagy nem megfelelő buidet kirakni (mert hát ott is volt választék rendesen) -
#48181 de alap h valamilyen szinten más elképzelések vannak mivel nincs két ugyanolyan meccs, nincs két ugyanolyan ellenfél. -
Conqvistador #48180 Van köztetek olyan aki már jelentősebb számú meccset játszott Annie vel és privátban kérdezhetnék 1-2 dolgot? Mert ahány video annyi féle elképzelés és egy tanács kellene köszi. -
#48179 már linkeltek oldalt, ahol találsz minden hőshöz guide-ot, ott leírnak kb. minden hozzá. mit kell venni azt is milyen sorrendben, skilleket h kell elosztani stb.. -
#48178 fúez igen jó
-
#48177 Első pár meccsen kikapsz majd, aztán új játékosokkal sorol majd össze. Azok néha könnyebbek, mint a botok :D -
Conqvistador #48176 Hát ha nem akarnék is muszáj lenne farmolni, már nem első alkalom, hogy egyedül maradok a lane-n és hát akkor evidens, hogy legalább megpróbálom kihozni azt a keveset amit hozzá tudok tenni a játékhoz. Az előbb végre megvettem Annie-t is épp videót nézek róla, hát nem rossz na :D Így már minden típusra van 1-1 hősöm legalább. Az első fázis teljesítve :D
Amúgy a mágusoknak mit érdemes venniük? Gondolom némi manás cucc elkelhet meg varázserős.
Illetve érdemes aranybevételes cuccokra rámenni az elején? Kapzsiság acélja (10% kritikus csapás esély) Nomádok medálja (hp és mana regen + arany)? -
#48175 kilépés meg szerintem azért is lehet mert csak belépett megnézni a hőst, letudta amit akar és kilép és úgy van vele ott úgy se reportolják. persze előfordul bőven ember-ember ellen is hasonló főleg ha felhúzza magát. -
#48174 ha support vagy nem is lenne szabad farmolnod, nem szabad elvenni a másik elől a farmot. am ha így állsz hozzá nem is fogsz javulni,és nem is szabad. én is 0ról kezdtem mert hasonló játékkal nem játszottam előtte, egyedül WOWoztam egy dbig ami egy nagyon minimális szinten is hasonlít erre. (de azt is 3 éve abbahagytam) játszani kell és egyre jobban belejön az ember, meg nekem még az segít h youtubon szoktam hasonló vidit keresni mint amit játszok pl. Fiora top és megnézem h egy jobb játékos mit és hogy csinál. -
#48173 igazából csak abakuszom volt -
Conqvistador #48172 Amúgy mivel Alistar supporttal megyegetek és eddig főleg MI ellen a minionokat az elejétől ütöm ütöttem , minél hamarabb haljanak.
Volt olyan szitu hogy 20 saját minionnal támadtam tornyot és a 3/4üket tudtam egyszerre healelni. Azt látom ebbe a játékba soha az életbe nem leszek jó játékos, nem is az a cél bár az alapokat szeretném megtanulni mert tetszik a játék de nem ez a stílus az erősségem.
Amúgy tényleg gáz amikor 1-2 ember már az elején kilép az minek jelentkezik játékra? Esélytelenné és kilátástalanná teszi a küzdelmet. -
#48171 mit menőzöl :( -
#48170 Elvileg a Worlds miatt nem nagyon változtatnak sokat, hogy amíg az lemegy a playereket ne zavarja meg semmi nagyobb balance change, de gondolom preseason patch-ben előjönnek újra a nagy változások. -
#48169 Amikor elkezdtem LoL-ozni a commodore 64-esemen Woodstockban 83'-ban akkor még nem is volt lehetőség botokkal vagy más módban játszani, csak antik 3v3, meg 5v5 volt, szóval első szinttől kezdve azt tanácsolnám bárkinek, hogy hagyja a botokat. -
#48168 am a 200 besebzéssel semmit nem érsz, inkább ne használj semmit még alaptámadást se de az utolsó ütés legyen a tied. ez a farmolás lényege. megnézel egy videót láthatod hogy is van ez akár melyik lanen akármilyen hőssel. -
#48167 erős a cassio, de agyonnyomják ebben a metában, rework ide vagy oda
bár lanen most még undorítóbbnak tűnik, de ugye escapje továbbra is 0, az az ulti cc meg nem elég _szerintem_, hogy értelme legyen pickelni másokkal szemben
más: viktur TU jön, meg a már beharangozott soraka rework, illetve egy igenfaszának tűnő karma skin:
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.09. 22:53:40 -
#48166 igen 1-2 nerfre szükség lenne most, és __NE legyen igazam de__ el tudom képzelni, hogy majd csak az új szezonra jönnek ezek.. -
#48165 szerintem menj, mert jobban fejlődsz játékban is. gép ellen nem fogsz olyan szintre fejlődni h megálld magad egy ember ellen. max a végzetes botokkal ellen lehetne, de azok rosszabbak mint az emberek :D Én csak ember ellen játszottam, pedig én is most kezdtem a nyáron, annyi h láttam előtte mi is lenne a játék a maga. -
Madix #48164 remélem Yasou / Tristana és Master használhatatlanságig való nerf-jén.. -
Conqvistador #48163 Akkor azt javaslod 6osként már nyugodtan menjek?
Előbb volt egy hatalmas meccsünk Botok ellen (nem a kezdőpálya) 2en kiléptek már az első 5 percben de sikerült nyernünk 45perc alatt baromi izgalmas volt :D 110 miniont öltem meg és vagy 200at besebeztem legalább bot-on.
Vajon elég lehet PVP meccsre? -
#48162 de ahogy olvasom valami brutál is lesz Cassio ezzel az új passzívval, lehet be kell majd rá nevezni :D
am szerintem az új mapon dolgoznak még mindig. bár darabjait elméletileg az ilyen javításokba kapjuk meg, nem egybe lesz egy nagy. -
#48161 aha teljes rework, igazából ez a patch most nagyon mást nem is tartalmaz, illetve ugye az új hős file-jait is, amit majd egyszercsak megkapunk
unalmasak mostanság a peccsek, nemtom min dolgoznak ennyire ritoék