League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Battletag: Muhee#2716
Amúgy adtak ilyenteket is, meg supportos kulcstartót meg 2 skint!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én úgy vagyok vele, hogy egy játékban elolvasok mindent - mert az is ad az élményhez. És az teljesen mindegy, hogy Dragon Age-rõl van-e szó, vagy egy LoL-ról.
Nem mellesleg, aki ilyen show-kra megy és él benne a szereplési vágy, az készüljön már fel egy kicsit. Vajon egy játékos kvízben lévõ kérdéseket mirõl fognak szólni, ha nem az adott játékról? Mint írtam (de úgytûnik nem sikerült elsõre felfogni) nem kell az adott karakterek teljes Lore ismerete, de valamennyire legyen már képben velük a játékos, ha már napi szinten akár több órát is ezzel játszik.
És tegyük félre most azt, hogy ez egy "e-sport" játék. Ugyanolyan játék, mint a többi, ugyanazzal a céllal is készült. Szórakoztatásra van és számomra szórakoztató, ha több információt tudhatok meg a játék világáról/karaktereirõl.
Azt csodáltam, hogy tudták mi az a Demacia és a Noxus.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A két Riot-os emberke baromi jófej és szimpatikus volt. Azt meg nem is tudtam, hogy lehet velük közösen is játszani.
Amúgy nagy respect nekik! Teljesen vállalhatóan szervezték meg és vitelezték ki az egészet, nekem nagyon tetszett. Csak a Twitch chat-en lévõ negatív viselkedés, illetve a show-n szereplõ LoL játékosok sötétsége rontott az összképen.
Vagy csak sikerült színpadra hívni a hülyébbeket... Itt a kvízes emberkékre gondolok, nem a Cosplayesek-re vagy a kommentátorokra.
Komolyan ezek azt sem tudják, hogy mennyi és milyen lehetõségek vannak a játékban, csak "játszanak". Nem tudják, hogy mennyi a maximális szint a játékban, sem a Summoner képességeket, sem hogy mennyi karakter van összesen. Sem azt, hogy Elise vagy Thresh milyen szigetrõl származik. Még Ashe-t és Sejuanit sem sikerült eltalálni, pedig õk játék közben még el is mondják honnét jöttek. Ez nekem így hatalmas csalódás...
Nem várom el, hogy mindenki képben legyen a teljes Lore-val kapcsolatban, sem azt, hogy valaki megfejtse Katarina és Garen szerelmi viszonyát, de aki 1-2 éve folyamatosan játszik ezzel, annak egy minimális ismerettel már rendelkeznie kéne a játékkal kapcsolatban.
Persze lehet azért volt eddig para a dolog, mert angol volt - és most hogy már van hivatalos magyar verzió, jobban átlátják majd a dolgot a hazai játékosok és legközelebb kevésbé lesznek ilyen tájékozatlanok.
Sjokzt dugnám
bár ennek ellenére nem értem mi annyira vicces abban, hogy 1 embernek el kell mennie wcre hogy 400 mémet csinálnak róla
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I decide when I'm done.
Szomorúarc meg remélem örült a Fiora cosplaynek 😄
http://www.twitch.tv/riotgameshu/b/540485124
3:30:30
I decide when I'm done.
Lehet sírni valami supportnak, ha ilyet kapok?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
I decide when I'm done.
DrímhántörÖtven vagyok. Debaz+ a polgári neved kellett volna, nem a játékbeli neved.
Durva, hogy milyen sötétség van itt 2000-ért.
Arwyll, Wizard, Vizicsacsi
A másik két tag nem tudom ki volt, de azt írják chat-en, hogy Riotos arcok voltak.
...
I decide when I'm done.
kiégtem. 😄DD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
...
Twitch chat kurva jó
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nekem az orosz Sejunai skin kéne féláron. De látom akciós lesz a Sand Storm Katarina is. Már csak úgyis az és a High Command skinje hiányzik a felhozatalból. <#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/