53877
-
#48119 Anniet vedd meg, kezdőknek jó az. -
#48118 C az eléggé halál csoport lesz, sztem kb aki elvesz 1 meccset a kínaiaktól(nem az NA-s kínaiak :D)/koreaiaktól az megy tovább. D-ben megy C9 vs ALL. Bár igazából nagyon adnám, ha a valamelyik kis csapat meglepetést okozna vagy, ha egyik Samsung se jutna tovább. -
#48117 de ez az h abból tudtál volna más is venni, elején soknak számít azért az a pont. nekem már kétszer is segítettek, aniviát nem kaptam meg 27.ég írtam és fél óra múlva megkaptam, tristanát meg pár órán belül.
talán azt megtudod még csinálni h boltba vissza kéred az árát, és ha vissza kaptad utána írsz nekik és akkor megmarad a pontod meg a karakter is meglesz. -
Conqvistador #48116 Dehogy írogatok jó ez így. legalább megdolgoztam érte. Apró részsiker a sok kinyúvadás mellé. -
#48115 hát akkor hibáztál ha megvetted, pedig én direkt írtam h a honlapon a támogatásnál írj egy kérvényt h nem kaptad meg hiába aktiváltad, kb. fél nap alatt megkaptad volna ingyen a skinnel. -
Conqvistador #48114 Megvettem. És Master Yi-t is már csak egy Mágus kellene és mind az 5 fajtából lenne 1 játékos amivel gyakorolhatok.
De lehet inkább nézni fogom a játékot az élvezetesebb :D -
Conqvistador #48113 Gondolom csak azért nem vesztettünk, mert a MI nem úgy használja ki a hibákat, mint egy valódi csapat. :D
Persze az se volt nyerő ötlet, hogy az elején csak E betüs (healem) volt Alistarral így pláne egyedül 2 bot ellen full kezdőként nem volt sok esélyem. Ahogy elnézem a játékot ez megmarad inkább egy jó kikapcsolódásnak ahhoz még épp elég, hogy gép ellen talál elleszek :D -
#48111 csak megkaptad alistart? vagy megvetted? -
#48110 az individorra nagyon vigyázni kell, általában amelyik csapatnál az leesik először, az veszít -
#48109 -
Conqvistador #48108 Köszi de eune szerón vagyok.
A bevezető pályán elég jól ment már tegnap emberek vs MI, gondoltam a következőt megnézem ott már agresszívabbak voltak a botok, ráadásul 5 percre kilépett egy idéző boton ahol én is voltam Alistarral és visszaszorultam supportként az individoromig de szerencsére jött segítség és nagy nehezen megnyertük, de még ennyiszer nem haltam meg, mint akkor. Rendesen el is bizonytalanított. Viszont sikerült ALI-val 3200Hpre és 1200Manára felgearelődni a játék végére. -
#48107 A groupból Samsung White első, második bármelyik beérkezhet, szerintem legkönnyebb csoport. B group TPA várom tovább jutónak,de mostanában annyira nem jeleskedtek , és a nyomorék celeb fos TSM is tovább juthat,de remélem SK megveri őket.C és D csoport iszonyat brutális lett. OMG, Fnatic, Samsung Blue, bármelyik tovább mehet. D ugyanez, necces lesz tovább jutnia valamelyik EU csapatnak is. Döntőbe szívesen látnék egy Samsung White vs Najin meccset. -
#48106 nem ért le a kávé :D most ébredtem biztos ez a baj ezért olvastam félre :D -
#48105 sztem arra gondolt h ki mennyi idö után érzett rá, nem a loading screenre :D -
#48104 Kellesz hozzá pár meccs, mire 30 vagy már egészen belejösz, de ilyeneket majd kitapasztalsz játék során, vagy olvass mindne féle guide-ot, wikit, ott levan irva mindne amire figyelni kell (pl hogy ha a elleség minionjain tul még és még benne vagy az aggrotávban és rátámadsz az enemyre rádfordulnak aminionok, a lol pont oylan játék ami complicált, és sok idö kell hozzá h belejöjj, mivel rohatdsok champ van, és mindne játék ugyebár ugymond nulláról indul, és mindnen "fázist" ujra és ujra kell játszanod, gyakorlatilag teljesen más körülmények között.(leglaábbis számodra, btw ha euw-n vagy erossedori az accom, addolj frendznek és ha uggyvagyok fenn akkor segithetek pár meccsben néhanéha) -
#48103 betöltés mindig változó,mivel rajtad kívül 9 embernek is be kell töltődnie.
második kérdésre meg az a válasz h változó, szitu függő. valamikor ha lehetőség van killre akkor menni kell nem számít, de alap esetben igen mindig mögöttük kell lenni és úgy farmolni h ne te kapd a damaget. de ha nem vagy biztos magadba h meglesz a kill akkor inkább nem is szabad megpróbálni, mivel ha meghalsz rosszabbul jársz, mivel az ellenfeled erősödik.
(nagyobb szinteken már simán tudsz úgy pusholni h te tankolod, persze ha olyan hőssel vagy) -
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.09. 02:27:49 -
#48101 16 vagy 17 év a minimum korhatár, huszonpárév felett pedig "kiégnek", Velocity-ben volt anno egy idősebb tag, de Ők kiestek 1 split után és azóta nem látták őket.
János/zeli: nekem havi 1.5k rémlik, évi 150k nagyon soknak hangzik. De ez tényleg csak az ami LCS-ért jár, szponzor nincs benne.
-
#48100 Nemrég mondta valamelyik pro (Nrated talán), hogy stream, tournament nyeremények stb. nélkül kb. annyit keresnek, mint átlagosan egy dolgozó ember (persze európai-amerikai viszonylatban), ami persze jelenthet 400-500 ezer forint feletti összeget is akár önmagában, de mintha az lett volna a lényege a mondandójának, hogy nincsenek annyira eleresztve mint sokan gondolják. Viszont szerintem csapat meg régiók közt is vannak különbségek például ha azt nézzük, hogy sok NA player inkább streamel, mint komolyan veszi és abból szerintem még legalább ennyit összeszednek, ugyan játszani ezért nem is nagyon tudnak, de hát ez sokakat nem is érdekel. De szerintem ha nem a kapitalistákat nézzük, hanem mondjuk EU-Korea régiót, akkor mindenük megvan ahhoz hogy megéljenek, és ne kelljen hiányt szenvedniük, meg a pénzen aggódniuk, és legyen lehetőségük csinálni amiért fizetik őket. -
#48099 Ők még talán esélyesek, csak náluk soha nem lehet tudni, egyszer nagyon jók, egyszer meg nagyon nem, és nekik elég nehéz csoportjuk is van, szóval Alliance-et esélyesebbnek látom, de ki tudja, szoktak meglepetések lenni worlds-ön. -
Conqvistador #48098 Nektek mennyi időbe telt belejönni a játékba?
Hogy ne szaladjatok kereszttűzbe vagy ténylegesen a minionok mögött maradjatok és ne haljatok meg a kelleténél többször? -
#48097 Rito nem hiszem hogy fizet nekik $150k-t. Valszeg keresnek annyit (ha nem többet), de ebben már benne van a streamelés, merchandise, etc. -
#48096 szerinted a Fnaticnak nincs esélye? csak a nyugat miatt kérdezem. -
#48095 Jó meccsek lesznek egyik-másik group-on belül. A Najin White Shield nagyon jó volt az ogn playoff-ban, kíváncsi leszek most mit fognak csinálni, de szerintem még ha ugyanolyan jók is lesznek akkor is minimum a 2. helyre jó esélye van Froggenéknek group d-ben. Jó lenne őket látni minél tovább, még ha rajtam kívül nincs is itt fanboy, mert szerintem ők nyugat egyetlen esélyesei, ha a hülye coach-uk nem csinál több hülyeséget. -
#48094 rekkles pl 17, átlagra mondanék így hasraütésre egy 20-21et
pénzről volt már szó sokszor, nehéz belőni, nem annyira publikus infó, talán utoljára valami évi 150k $-ról volt szó, hogy annyit kapnak a riottól? tudjafranc, lehet totál rosszul emlékszem
amennyire belelátok, a jobbfajta felkapottabb streamerek hasonlóan/többet keresnek, mint a profi lol játékosok
edit: hmhm, idézem:
Professional League of Legends player Carlos "Ocelote" Rodriguez has revealed that he makes almost $1 million per year.
The 23-year-old disclosed his earnings in a recent interview with Spanish newspaper ABC (translated by The Daily Dot), where he discussed his role as captain in competitive gaming team SK Gaming.
Rodriguez totalled his annual earnings at €600,000 to €700,000, equivalent to approximately $950,000
(de ehhez hozzá kell tenni, hogy ő kiugróan jól keres, reklámból meg eladásokból meg ilyesmikből)
ami még érdekes lehet a témában: http://esportsearnings.com/players
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.08. 22:54:43 -
#48093 am lehet tudni ezek a profik átlag hány évesek? meg mennyit keresnek azzal h játszanak? :D -
#48092 mivel nem vagyok még egy nagy Lolos de azért előbbit ismerem mert a múltkori eu. döntőt megnéztem utólag hát valami brutál h Froggen h játszik, mondjuk a Fnaticból a Rekkles se semmi. -
#48091 hunter csíterteamje mindenesetre nincs rossz helyen, ha hozzák amit hoztak idáig, sztem nyerik a csoportot
bár a fnatic csoport sem rossz, de náluk azért esélyesebb a fail
szerk: doh, reggel 8kor fognak kezdeni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.08. 22:43:39 -
#48090 én főleg az ALL-ra meg az LMQ-ra leszek kíváncsi. A C csoport néz ki így elsőre a legdurvábbnak. Jó lesz! -
#48089 froggen vs hai <3 -
#48088 Nagyon kemény csoportok vannak eddig. :o -
#48086 megy a worlds reveal show -
Neocortex #48085 +fav -
#48084 Túl tudjátok tenni magatokat ezen? 1 perc rákeresni gugliban, János meg mindig is bunkón válaszolt, de moderátor itt. Evvan. -
#48083 de még az h 5n is lehet logikus, és nem mond h most kezdted mert én is nyár közepén kezdtem de tudtam h lehet,mivel mindenhol lehet olvasni a csapatokról, bajnokságokról, világbajnokságokról stb.. és ott is csapatok is vannak. az alap LOL felület is dugig van ilyenekkel. -
Conqvistador #48082 Nem azt kérdeztem hogy lehet e?
Hanem hogy 5 en mehetnek e egyszerre vagy csak 2en? És hogy milyen típusú játékokban.
De attól még lehetne normálisan válaszolni.
Lehet én vagyok ilyen naív vagy hül.ye mert általában mindenkinek segítek ahol tudok voltak játékok ahol több száz embernek is az idők során. Építettünk buildeket megbeszéltünk stratégiákat és amíg nem voltam olyan szinten engem is oktattak sok sok kérdésem volt egy része noob természetesen aztán mikor oda jutottam szívesen segítettem a kezdőknek. Végre közel 2 év után rászántam magam a LOL ra erre rögtön leugatnak mondhatni baromi jól esik az embernek. Ráadásul még szövegértelmezési problémája is van a többségnek utalva a 2. mondatra :D Ezek után kétszer is meggondolom, hogy valakinek segítsek ha ez a hála. -
-
Plata #48080 Én úgy ismertem meg a játékot hogy egyből voltak barátaim,ugyanis együtt játszottunk egy MMO-ban és mondták hogy menjek próbáljam már ki a LOL-t.Legtöbb online játékban sajnos a magyarok eléggé bunkók. -
#48079 de nem láttad h ott van a barát lista a menübe? meg a játék gombnál is ott van h meghívás vagy mi. akkor logikus h lehet együtt játszani. hülye kérdés volt és ezért nem is kaptál normális választ. -
#48078 tl;dr Mennyé akkor póker topikba