League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc

Muhahaha

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kamu, printszkrín or nát heppönd
Különc
LoL megspóroltam kétezer forintot és Plat 5 lettem

Zickler
Én a malzahárosra egybõl rávágram hogy "Shurima Desert", de mint utólag kiderült ott a Void-dal találkozott. (vagy valami hasonló)

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
Nem igazán értem mi a problémád. Egy kvíz kurva unalmas, ha tud mindenki mindent. Amiket felsoroltál, azok közül egy se volt kérdés. Azt meg, hogy Thresh hova viszi a lelkeket szerintem nem triviális (nem, nem a lámpás volt a válasz). Meg õszintén én arra, hogy honnan való Malzahar is rávágtam volna, hogy void (megint csak nem ez volt a válasz, pedig elvileg mondja a hõs). Meg aki sose heimerezik, az nem fogja tudni, hogy kekszet ad 😄

Amúgy adtak ilyenteket is, meg supportos kulcstartót meg 2 skint!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
10 éves hülyegyerek szint volt, óvoda amit mûveltek a kiválasztásoknál. Nem tudom mit vártál, egy életre való ember nem volt ott

TBTPumpa
Ha vannak háttérinformációid, eleve elõnnyel indulsz.
Én úgy vagyok vele, hogy egy játékban elolvasok mindent - mert az is ad az élményhez. És az teljesen mindegy, hogy Dragon Age-rõl van-e szó, vagy egy LoL-ról.
Nem mellesleg, aki ilyen show-kra megy és él benne a szereplési vágy, az készüljön már fel egy kicsit. Vajon egy játékos kvízben lévõ kérdéseket mirõl fognak szólni, ha nem az adott játékról? Mint írtam (de úgytûnik nem sikerült elsõre felfogni) nem kell az adott karakterek teljes Lore ismerete, de valamennyire legyen már képben velük a játékos, ha már napi szinten akár több órát is ezzel játszik.
És tegyük félre most azt, hogy ez egy "e-sport" játék. Ugyanolyan játék, mint a többi, ugyanazzal a céllal is készült. Szórakoztatásra van és számomra szórakoztató, ha több információt tudhatok meg a játék világáról/karaktereirõl.
Azt csodáltam, hogy tudták mi az a Demacia és a Noxus.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Sjokz-nak kijárna már néhány Void Staff.

Mitõl fog egy játékos jobban teljesíteni ha tudja hogy egy csempijon származási helyét? Nem értem miért kéne nekem a lore még csak felületesen ismerni. Befolyásol bármit is?
Különc
tl;dr mint a karakterek lorejai

TBTPumpa
Mondjuk a kissrác toporgásán én is besírtam, de én sem értem miért kell félezer/kétezer mémet csinálni belõle.
A két Riot-os emberke baromi jófej és szimpatikus volt. Azt meg nem is tudtam, hogy lehet velük közösen is játszani.
Amúgy nagy respect nekik! Teljesen vállalhatóan szervezték meg és vitelezték ki az egészet, nekem nagyon tetszett. Csak a Twitch chat-en lévõ negatív viselkedés, illetve a show-n szereplõ LoL játékosok sötétsége rontott az összképen.
Vagy csak sikerült színpadra hívni a hülyébbeket... Itt a kvízes emberkékre gondolok, nem a Cosplayesek-re vagy a kommentátorokra.

Komolyan ezek azt sem tudják, hogy mennyi és milyen lehetõségek vannak a játékban, csak "játszanak". Nem tudják, hogy mennyi a maximális szint a játékban, sem a Summoner képességeket, sem hogy mennyi karakter van összesen. Sem azt, hogy Elise vagy Thresh milyen szigetrõl származik. Még Ashe-t és Sejuanit sem sikerült eltalálni, pedig õk játék közben még el is mondják honnét jöttek. Ez nekem így hatalmas csalódás...
Nem várom el, hogy mindenki képben legyen a teljes Lore-val kapcsolatban, sem azt, hogy valaki megfejtse Katarina és Garen szerelmi viszonyát, de aki 1-2 éve folyamatosan játszik ezzel, annak egy minimális ismerettel már rendelkeznie kéne a játékkal kapcsolatban.
Persze lehet azért volt eddig para a dolog, mert angol volt - és most hogy már van hivatalos magyar verzió, jobban átlátják majd a dolgot a hazai játékosok és legközelebb kevésbé lesznek ilyen tájékozatlanok.

Különc
EU LCS majdnem olyan jó, mint a Lolfoglalás volt, KAPPA

Sjokzt dugnám

jazzy
köszi a linket

bár ennek ellenére nem értem mi annyira vicces abban, hogy 1 embernek el kell mennie wcre hogy 400 mémet csinálnak róla
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sadface
Nem volt rossz, aztán Rómeó helyett felhívták. 😄 Bár az Ashe is tetszett. 😊

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Riotos volt aki a PC-ket összerakta meg ezért felelt (azért ment el segíteni, mikor nem ment a TS 😄), az utolsó meg valami fórumos srác volt aki sokat segített PBE-n, aztán Riot felvette.

SzirmosSzisza
Cosplayerek meglepõen színvonalasak voltak amúgy. Pierce hangja meg tényleg kurvaerõs volt, de az elsõ meccsen nekem a skilleknél a dobhártyám is majdnem kiszakadt.

Szomorúarc meg remélem örült a Fiora cosplaynek 😄

ronihun
SK rekt

...

sadface
printscreennel lehet, visszaírják, hogy megnézik és ennyi. Többet úgyse látod.

http://www.twitch.tv/riotgameshu/b/540485124
3:30:30

I decide when I'm done.

Különc
"BabisVovos: nocturne gg mate but i wish cacner to you and everyone u love"

Lehet sírni valami supportnak, ha ilyet kapok?

Különc
Felhívták a színpadra, erre 2 perc múlva eltûnt, mert kiment szarni

jazzy
mi történt itt valójában
zeli
Nemár ebbõl már meme lett? 😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sadface

I decide when I'm done.

Különc
Csõ, én Különc

TBTPumpa
Szia. Mi a neved?
DrímhántörÖtven vagyok. Debaz+ a polgári neved kellett volna, nem a játékbeli neved.
Durva, hogy milyen sötétség van itt 2000-ért.

TBTPumpa
Allstar-ban volt:
Arwyll, Wizard, Vizicsacsi
A másik két tag nem tudom ki volt, de azt írják chat-en, hogy Riotos arcok voltak.

ronihun
mert kik ezek akik játszanak?

...

Különc
Amikor felhívták a színpadra szétflamelték a tagot, bár én nem tudom ki az

TBTPumpa
Megy azért a Poppy oltás chat-en. Jó lenne, ha Wizard eldobná ezt a meccset (is). <#idiota>

ronihun
Aztakurva de idegesítõ ahogy ez a majom ordibál fight közben és nem is lehet érteni mit beszél, aztán woohoo-zik. <#banplz>

...

sadface
Én ott röhögtem fel amikor a lee kihúzta a zsebébõl a wardot. <#idiota>

I decide when I'm done.

zeli
2:52 Gerimaster: Pierce miért az állán hordja a haját?

kiégtem. 😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Különc
Igen, Twitch chat nem nyelvfüggõ ^^

zeli
Szerintem zseniális. Twitch chatet mindenképp olvassátok mellé, zseniális. <#idiota>

TBTPumpa
Amúgy tényleg. Bár számomra fáj, hogy ennyien játszanak vele és képben sincsenek a dolgokkal kapcsolatban. Már értem miért vannak szép számmal magyarok Bronzban. <#idiota>

ronihun
Ez kurva vicces amúgy 😄 megvan a programom LCS-ig

...

Különc
Itt

De viccen kívül a cosplayek minõsége szerintem nagyon jó volt

TBTPumpa
Linket, hadd röhögjek!

Különc
Nagyon gáz xD

ronihun
Eunen vagy lolhungary scene-ben a gold 2 az menõ? Ez a stream és ez a rendezvény új szintre emeli az awkward fogalmát.

...

Különc
Rágót kitehetné a kis köcsöggyerek

Különc
Ki ez a kisgyerek aki pofázik streamen, és kit érdekel amit mond?

Twitch chat kurva jó

ronihun
rip kayle <#sir>

...

Különc
Rip Jax

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TBTPumpa
Majdnem jók ezek a leárazások.
Nekem az orosz Sejunai skin kéne féláron. De látom akciós lesz a Sand Storm Katarina is. Már csak úgyis az és a High Command skinje hiányzik a felhozatalból. <#idiota>

sadface
Csak az rp csökken. :/

akkor ez nekem való

I decide when I'm done.

nem is figyeltem ilyenkor a leárazott csempiont kevesebb "hatás pontért" cserébe is meg lehet venni vagy az maradni szokott az eredeti árán? <#idiota>
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/