53877
-
#48481 az a durva hogy ad a legutolso role-om, es van 4 vagy 5 ad runapagem
de te csinalod jol, kurvara folosleges 1nel tobb, ha nem vagy adc main -
#48480 Persze ertem amugy az volt az utalas a szovegembe hogy csak 3 van altalaban a nagyobb tierekbe, jobb jatekosoknak sok runa oldaluk van de szerintem 3-4 eleg casual jatrkosoknak -
#48479 jó csak én még csak 21s vagyok :D lassan kész lesz az sima AD-s rúna sorom utána szeretném az AP-set kigyűjteni és utána szeretnék pár új hőst. nem 6300ért venni még 1 rúna lapot +ilyen drága rúnákat venni (3*2k az életregen+9*800 aprmorpen/magicpen azért nem kevés) -
#48478 Nekem 3 runepagem van, ha ezerévbe eget mundózok akkor, hp quins+piros a többi meg mres/armor -
#48477 "Hope of Korea vs hope of the west is coming up in quarters according to TSM." Ez a TSM lehet ennél idegesítőbb? -
#48476 most nézem Mundonak milyen drágák az ajánlott rúnák (Életerő regen esszencia, varázs/páncél törés egybe stb.) más olcsóbb alternatíva nincs neki? (sima ad-s vagy ap-s vagy vegyes) -
#48475 Ez olyan, mint a vicc, hogy ne aggódjon asszonyom már 100-szor csináltam ezt a műtétet, most már csak sikerülni fog (csak itt nem műtét, hanem koreai csapat elleni nyerés :D) -
#48474 -
#48473 tsm win easy! -
#48472 TSM TSM TSM -
#48471 Samsung White vs TSM, wonder how that goes... -
#48470 teljesen jókor rakták be, nem is történt közben semmi -
#48469 Az a replay nagyon jókor jött :D -
#48468 Az abszolut lol barátnő szövegei:
Szex előtt: "YOUR WILL, MY HAND"
Megtudja, hogy megcsaltad: "TONIGHT WE HUNT"
Ő csal meg téged: "RULES ARE MADE TO BE BROKEN, LIKE BUILDINGS OR PEOPLE"
Megvágja a kezét hússzeletelés közben: "THE UNSEEN BLADE IS THE DEADLIEST"
Kést kérsz az ebédhez: "MY BLADE IS YOURS"
Házasság előtt: "I WILL BE FREE"
Után: "EVERYBODY DIES, SOME JUST NEED A LITTLE HELP" -
#48467 Jó, GMB egy szar éppen, de még mindig értelmesebb lenne mint ezek a törökök. És no offense nekik, de nem erre a szintre valók egyáltalán. -
#48466 Gambit?:DDD
Amúgy az a baj, hogy sztem, ha kicserélnék a csapatok felét OGN-re, akkor nőne a színvonal, csak mégis kínos lenne egy olyan világbajnokság, hogy csak koreai csapat van. -
#48465 Remélem ezeket a wildcard csapatokat jövőre nem engedik világbajnokságra. Ezeket a stompokat nem fun nézni. Inkább lett volna egy verseny 1-2 spotért azoknak a csapatoknak akik nem jutottak be. Jobb lenne ott egy GMB, vagy SKT, mint ezek a szutykok. -
#48464 SK-től nem vártam sokkal többet, még ha nem is lett volna az incidens, akkor is kiestek volna group stageben, egyszerűen túl nagy a gap, top 2 eu team szerintem jobban fog szerepelni. -
#48463 Mineski is sokat tanult tavaly, ja, hogy azóta semmi hír róluk? -
#48462 Szegény törökök, csúnyán elkalapálták őket ezen a bajnokságon. Viszont cserébe remélem sokat tanultak az első nagy versenyükön. Nekik legalább még megvan ez a mentségük, nem úgy, mint az SK-nak. -
#48461 Tristana, Rumble ban azért remélem lesz. -
#48460 Szerintem egyik ellen sincs esélye, de sok sikert nekik. Másrészt Royal nem fog megint kikapni ellenük ha lesz tiebreaker. -
MitsuMishi #48459 Hát én Galiot leginkább counterként használom, ha legalább 2 AP-s van az ellennél.
Zhonya nem jó az ultijánál, mert az a lényeg, hogy a kapott sebzés egy részét pluszban visszasebzi.
IMHO Spirit Visage core item, a W-je brutális healt ki tud tolni.
Q>W>E nálam a skill order, és akár topra is felviszem, ha AP-sat hoznak oda.
Yasuo ellen meg én is megszívtam múltkor :D Ilyen az, ha te pickelsz hamarabb. -
#48458 Uhum, ha így folytatja TSM nem Samsungot kap, hanem EDG-t. -
#48457 Köcsög TSM. Amúgy nem emlékszem pontosan, a Group A első helyezettje játszik a Group B másodikával a quarterben ? -
#48456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
dat teemo
-
JLH Fans #48455 Galioval kapcsolatban tudtok ajánlani vmi értelmes dolgot ? Értem ezalatt azt, hogy mikor ingyenes volt 1-2 hete, megvettem, és első meccseken be is vált, de azóta egyszerűen nem találom vele mit és hogyan kellene... Egyáltalán topon miden vagy supportként a legjobb ?
Meg ugye alapvetően neki az Athene szent grálja és a Kétségbeesés jogara lenne a 2 alapvető tárgya de...topon ugye páncél kellene, sőt, miden mostanában 100 ból 100X Yasuoval van az ellen ( amugy ha nem én vagyok miden akkor a saját teamből is Yasuo van miden....) ellen meg szintén nullát ér a magic resist...
Gondolom ilyenkor fel kellene rugnom a hagyományos buildet és sunfire cape+ randulin omen kellene jól gondolom ? Ezen kívül supportként egyértelműnek tűnik, hogy a W jét maxoljam elsőként, de topon vagy miden a Q t vagy E kellene ? Majd mindenhol a Q t irják, de az skillshot, és mondjuk egy Yasuot eltalálni aki egy század mp ig nem áll egy helyben szinte lehetetlen... az E ugyanakkor kevesebbet sebez, de nagy területre, szóval mindig talál, és farmoláshoz is sokkal jobb... Szóval melyiket tegyem ? Ja még egy apróság... Fidellel működik az ulti+ homokóra és Ramussal is, de vele nem, most én vagyok hülye és csak megszakitották az ultim azért nem, vagy tényleg Galionál ha homokórázok akkor nem működik az ultija ? -
#48454 Ez az AHQ vs SSW kurva jó meccs, félig troll de mégis
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.09.20. 13:47:09 -
#48453 :DD sk gaming
jöhetnének már az értelmes eu csapatok, rendesen fáj nézni az skt -
#48452 Szerintem a pótjátékos sem volt rossz. Az eddigi meccseiken kb úgy éreztem, csak a jungler meg a top tudott valamit felmutatni. A törökökkel együtt eltaposták európát az ázsiai óriások. -
Madix #48451 Hát én pedig akali ellen szeretek a legjobban midezni Lux-al...:D -
#48450 Kezdődik a móka, SK visszakapta junglerjét. Reméljük annyira még jók lesznek, hogy TSM-et elverik, de TPA-t nem :D -
#48449 League Of Legends' Neverending War On Toxic Behavior -
#48448 Lotus Kamra (Karma):
-
#48447 -
#48446 Hát még azért nem végleges, de ja, mindegy következő körben úgy is kiesnek. -
#48445 Most dől el TSM sorsa, nézzétek. -
biztos morgana? :D Vicces lenne. Kár, hogy már lassan tuti..
Utoljára szerkesztette: sadface, 2014.09.19. 14:52:47 -
#48443 Végül csak megvettem Poppyt, úgy is olcsó hős. és a felemelkedéses játékmódban valami hihetetlen jól is működik mert könnyű stunolni. -
Fletley9 #48442 Első probléma, Lux-nak nincs stunja. Az snare. nagyon nem ugyanaz a kettő "kib nagy a range, pici a cooldownja" cserébe lassú és nem oylan nehéz kikerülni főleg, hogy a creepeken is fent akad. Ne gyere ki a creepek mögül sose leszel "stunnolva". Van nála sokkal több idegesítőbb midlane hős :3