53877
-
JLH Fans #48441 Veigar nem echte mides ? :) -
#48440 A felsoroltak között egy viable midlaner sincs, Ryze és Zilean talán. Bár Lux ellen tényleg az "orgyilkosok" jók, de egy Ziggs, Orianna is jó ellene, Ziggs főleg. Ha meg esetleg orgyilkosozni akarsz, akkor fizz odaveri. -
#48439 a guide-okban szoktak írni saját tapasztalatot :)
pro-contra részen, meg általános leírásban
és mint már kiemeltem párszor, azok ügyes, tapasztalt játékosok tapasztalatai, velünk ellentétben -
Axan #48438 Elnézést az elírásért :D Köszönöm a linket, ismerem az oldalt. Leginkább saját tapasztalatra lettem volna kíváncsi :) -
JLH Fans #48437 Luxot ne is mondd, igaz neki "csak" 2 mp es a stunja,de cserében már egyes szinten tudja, kib nagy a range, pici a cooldownja ( főleg az ultijának is ) és még nagyot is üt. Akárhányszor jön ellenem minden, mindig ownol, tököm kivan már vele tényleg, hogy nem tudok kit vinni ellene... Akár Fiddle, akár Veigar, akár Ryze vagy Zilean vagyok, semmi esélyem. Tudom persze, orgyilkos kellene, de azokkal meg gyenge vagyok.
S Ami még a legjobb, hogy Lux supportként is baromi jó még mellette, nemcsak midesként .... -
#48436 renektor
egyebkent #48186 -
Axan #48435 Sziasztok.
Segítséget kérnék Renektor hőshöz. Milyen buildet ajánlanátok hozzá, és hol érdemes játszani, esetleg néhány tipp hozzá? -
#48434 C9-en kívül nincs normális USA team,főleg így hogy Cop helyére Forgiven jöhet,többiben meg Kanada van -
#48433 Group C-ben speciel LMQ utolsó szvsz, szóval OMG vs Fnatic lesz izgalmas. A D-ben pedig meglátjuk, de ha jól látom, hogy melyik csapat milyen szinten van/volt szezon alatt, akkor Alliance-nek győznie kellene könnyedén, persze C9 még az egyetlen csapat NA-ben akit nem tartok annyira szarnak. Egyébként meg érdekesek ezek az "NA" teamek, az LMQ kínaiakból áll, a TSM 2 európai, egy koreai, egy kanadai és egy USA-beliből áll, szóval én remélem, hogy inkább olyan csapatok jutnak tovább akik komolyan megérdemlik. -
#48432 ALL meg Fnatic csoport meccsei lesznek faszák, ott kb az lesz, hogy NA vagy EU megy tovább :D -
#48431 Nagyon gyengének tűnnek, ha nem egy roncs mentálisan halott SK ellen kell menniük. Remélem a TPA jut tovább Royal Club mellett, mert ők még egész jók voltak. Az egyetlen dolog ami necces lehet TPA vs TSM-en az a midlane, a többi lane szerintem jobb, főleg az adc meg a jungle.
Amúgy várom a másik két groupot, hogy kapjunk képet arról, hogy az ázsiaiak az egész western scene előtt járnak 100 lépéssel, vagy csak az NA teameket stompolják. Jó lesz ez a Worlds, ha kiesnek a gyenge/érdektelen csapatok, remélem azért EU csapat is marad benn egy darabig. -
#48430 egyrészt utóbb, másrészt már a fiddle nerf óta értelmetlen, hogy rajta maradhatott a 3 sec
butaság, totális butaság. -
Madix #48429 Én is Zipoizmusban szenvedek sajnos... =( Lux és Fiddli-nek köszönhetem a Gold 5-öt. :DD -
JLH Fans #48428 Jah stimmel, a stun csak 2,5 mp ig tart, a térhajlítás tart 3 mp ig csak :) Mea culpa :)Előbb utóbb ,szerintem Morganára is lesújt ezen téren a nerfkalapács :) -
#48427 mennyire szánalmas ez a TSM, főleg dyrus :DDDDDD -
#48426 Imagine Dragons?
A zene jó, a videó meh...
Innét tölthető a trekk. -
#48425 Ezért nem támogatom a lvl1 invadet egy játékban sem. -.- -
#48424 ezt remelem nezte mindenki, 1:30 ace az nice :DDD -
#48423 mejai janna support az uj mata
ok -
#48422 Svenskeren MVP eddig Worldsön -
#48421 kibaszott epic -
#48420 mondjuk fizz is olyan snowbally hogy csak na, bár igy lichbane nerf óta annyira nemtaláltam hihetetlenül opnak, vagy csak kevesebben játszanak vele és nem látok annyit, de akkor ha még midnig megvan aburstje akkor azlesz, köszi, meg is feledkeztem róla ilyen téren -
#48419 25 perc és kezdődik! -
Chris #48418 Remélem tudod, hogy ezzel elvesztettél az életedből jópár percet, amit már soha nem kapsz vissza. Többen megpróbáltuk elmagyarázni ezt már neki, de valószínűleg az alap-hozzáállása miatt nem érti.
-
#48417 jó tudni
ahogy a jazzy írja, ezek mind értelmetlen undorító faszságok, 3 sec cc my ass
bár hozzáteszem hogy veigar akkor is 2.5 sec csak, nemtom neked a 3 honnan jön
Active: Veigar twists the edges of space around the 375-radius target area for 3 seconds, stunning enemies who pass through the perimeter for a short duration.
Stun Duration: 1.5 / 1.75 / 2 / 2.25 / 2.5
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.18. 08:54:03 -
#48416 -
#48415 -
#48414 Fiddle fearje is annyi volt, ebbe a játékba véleményem szerint már a 2s cc lenne elfogadható maximum. -
JLH Fans #48413 Nem voltam benne biztos tegnap, ezért nem mertelek kijavitani, de ma toltam pár gamet megint Veigarral, és az ő eseményhorizontja is 3 mp es, szóval nem csak Morganáé az egyetlen :) Régebben amugy ugy tudom Rammus tauntja is annyi volt, csak nerfelték... -
#48412 http://ognbuilds.tumblr.com/ valakit hátha érdekel -
#48411 Fizz.
Luke szerinted úgy lett Jedi Grand Master, hogy elavult youtube videókat nézett arról, hogy egy hatodrangú Jedi mit ajánl a padawanoknak 100 éve? Vagy Yoda meg tudta adni neki a választ a triviális kérdéseire? A válasz: nem. Mert nem is tett fel mindenre kérdést. Hanem, ahogy neki a Dagobah rendszerben edzenie kellett, úgy kell neked is gyakorolnod, most már azt se mondom, hogy emberek ellen, mert az úgy látszik nem működik. Csak hogy mondjak egy példát, aki tényleg nagymester az Froggen. Ő elkezdett játszani és anélkül, hogy ő pro akart volna lenni, pro lett, méghozzá a világ kb 3. legjobb midlanere. Mi meg nem nagymesterek vagyunk, a szar plat-diamond alja szintünkkel, csak megtanultuk, ha nem alapból így álltunk hozzá, hogy gyakorlati tapasztalatból leszünk jobbak, nem elméleti lol óráktól.
Van egy mondás: "Ahhoz, hogy valamiben jó legyél először szarnak kell benne lenned." Hidd el itt nincs olyan aki nem volt ugyanolyan tapasztalatlan/béna, mint te vagy most, és ha bármi olyan kérdésed lesz, amire a játékban és az azáltal szerzett tapasztalataiddal nem kapsz választ, arról én magam írok neked egy esszét, de addig, amíg nem játszol addig nekem ez volt hozzád az utolsó szavam. May the Force be with you! -
#48410 Este 10-kor lesz valami preview show majd. http://eune.lolesports.com/ -
#48409 -
#48408 aztvegyem ami tetszik és próbáljam ki mindet
minden masra ott a masterKayle
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.17. 16:33:37 -
#48407 Hamár ö is kérdezget akkor kérdezgetek énis, igaz van már közel 1k game a hátam mögött, viszont sose voltam mides(talán 100 mecsem lehetett miden öszesen etöl függetlenül mindet ismerem természetesen) és jött spanom de ö eune-n akarja nyomni szal elkezdtem huzni ott egy accot, szerintetek low levelen mivel lehet snowballozni miden? lb-t maineltem s3ban (kb a 100 játékbol 98 :D) de már szétuntam az agyam vele, Lissandrát szurtam ki magamnak viszont nem játszottam még vele, és nemtudom mennyire lehet vele apritani rendesen, szal valami jó snowballos mides szerintetek?(tudom, az ami tetszik, de olyan érdekel ami könnyen snowballos tud lenni, egyszerü játszani vele kezdök ellen, hogy legalább vaami tanácsot adjak a spannak midre igy kisszinten.) flame on természetesen továbbrais jöhet hogy aztvegyem ami tetszik és próbáljam ki mindet
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.09.17. 15:59:05 -
#48406 nem 1szer leírtam már h nyár közepén kezdtem el lolozni és most csak 20s szintű vagyok, szóval az szinte az összeset megnéztem, am meg nem sok idő kb. 1óra mivel egy két amit hőst már kipróbáltál azt nem kell megnézni. Meg így legalább tudom h kiket szeretnék majd kipróbálni (ha free lesz) vagy megvenni ha majd úgy alakul. -
Conqvistador #48405 És az mikor volt?
Gondolom 120 hőst nem kellett rögtön átnézned, mint írtam egy részük kimaradt. Ja és nem abc sorrendben nézem Őket.
De ide kb hiába írogatok nektek minden kérdés túl low ti nagymesterek. -
#48404 Villámkurbli :DDDD
"ezigaz" -
Chris #48403 Atyaég, ez borzalmas.
Nem értettem miért mondja, hogy a w-t "az egyes szinten megtanulhatja", hát visszanéztem az angolt, ahol úgy van, hogy "egyes szinten CSAK ezt tanulhatja meg"... lost in translation... Ezek után ki tudja hány ilyen hiba lehet még a magyar verziókban.
Arról nem is beszélve, hogy a tárgyak esetében fogalmam sincs miről beszél. Ezekre ráhúzható, hogy "tulajdonnevek", amiket nem túl elegáns lefordítani, de fontosabb, hogy félrevezető is, mikor a netes szakirodalom és emiatt a világ 99,9% amúgy is angolul használja. Vagy ha már így tettek, akkor a Blitzcrank miért nem lett mondjuk Villámkurbli, vagy a Fiddlesticks Hegedűvonók, vagy a Trundle Görgő? Számomra kurvára inkonzisztensnek hat az egész emiatt.
-
#48402 én mikor elkezdtem játszani alapból végig néztem az összes hőst h miféle, mivel nem egy hátrány ha tudod mit tud csinálni főleg ha ellened van. am pl. Fiddle asszem pont múlt héten vagy előtte volt free.