53877
-
#48601 Pont jókor kapcsolódtam bele és láttam az utolsó fél órát, hát ez beteg volt -
#48600 úristen mi van a Fnatic vs OMG meccsen. -
#48599 Ha arra gondolsz, a W után automatikusan bement az autoattack így procolva a Trinity Forcet, akkor igen. 4.14-en játszanak. -
#48598 Alistar miért van szinte minden profi meccsen banolva? Csacsiék meccsénél is feltűnt már. azon a verzión játszanak ahol volt az a bug h az item nagy damaget tolt a W-re? -
#48597 jó de ha hetente leírod, nyilván hamarabb fog jönni női champ :!:!:!!444 -
#48596 +1 Igaz, még a stúdióban is FAP-oltak a kommentátorok!
BTW: Már 1 éve, hogy kijött Jinx, azóta nem kaptunk női karaktert, pláne nem csöcsöset! Rito pls!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.26. 20:39:11 -
#48595 megelőzöm huntert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eune, nuff said -
#48594 tini fiúcskák? itt fapol mindenki, a tegnapi bőrruhára fapoltam én is :C -
#48593 Hali, a segítségetek kellene, Eu West-ről szeretném áthozni az accountomat EuNE-ra , 0 IP-be kerül, mégis errort ír és nem engedi áthozni,ez miért lehet?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
#48592 de, locodoco -
#48591 Mér, megint olyan szexi ruci van rajta, mint tegnap volt?
Amúgy meg azért néz ki ilyen jól, mert belga, mint a csoki.
Nem mellesleg kell akire a 18 év alatti "tini" fiúcskák FAP-olni tudnak, más nőnemű úgysem nagyon van ott. -
#48590 Ő is bevallotta, hogy sokat dob rajta a smink, bár nem hiszem, hogy FB képek előtt sokat sminkelne :D -
#48589 Mert fiatal, európai, brunette és ki van sminkelve. -
#48588 sjokz miért néz ki ilyen jól? amúgy a kis kínai fordító csaj is cuki.:D bár nem az esetem -
#48587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát érdemes belenézni a FNC vs SSB-be mert jól játszott a Fnatic, az Alliance vs NSW pedig szintén elég jól kezdődött, Alliance 7-0-ra vezetett killben, goldban is elől voltak, aztán NSW visszajött, de fényévekkel jobban játszottak, mint tegnap. -
#48586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most néztem az eredményt, FNC megverte SSB-t WTF. Jó meccs volt, érdemes újranézni? Jah jó lenne ha összeszednék magukat, és legalább az egyik továbbjutna. ALL tud annál többet is, mint amit tegnap mutatott. (a mai meccsüket nem láttam) -
#48585 Azért annak örülök, hogy itt a második körben a koreaiak sebezhetőnek tűnnek, FNC nagyon jó volt, és Alliance is jól kezdett, remélem a rematchet meg tudják nyerni és két EU team is bejut a quarterbe. -
JLH Fans #48584 Azért ugye ADC esetén hasznosak lesznek majd ezek is tényleg ? -
antiqueA #48583 -
#48582 hallod 1 oraja nem tudok masra koncentralni, csak hogy mibol rakott ossze 10k hpt, meg melyik championra
thx buddy -
#48581 Jól tetted, no offense, de Fordítás azoknak akik hozzám hasonlóan nem értik a magyar lolt:
Hallgattam az okos szóra és a tapasztaltabbak tanácsára, így kicseréltem a critical damage és a lifesteal rúnákat a tankomon, mégpedig armor penetrationre és armorra a meglévő armor és magic resist mellé. De sajnos az elcseszett több, mint 10 ezer IP kemény tanulópénz volt. -
JLH Fans #48580 Hallgattam az okos szóra és a tapasztaltabbak tanácsára, igy kicseréltem a kritikus csapás és az életlopás rúnákat a tankomon, mégpedig páncéltörésre és páncélra a meglevő páncél és magic resist mellé, össze se lehet hasonlitani mennyivel jobb igy az elején. De sajnos az elcseszett több mint 10.000 HP a semmire ( több mint a fele a 3 hónap alatti összesemnek) nagyon keméby tanulópénz volt. -
#48579 megugrottak most tényleg a dck -
#48578 Garrosh?! -
#48577 Nekem ez volt.. de olyan szinten fel is húzott h csak azt az 1 meccset játszottam le. de már gondoltam h reggel h valami nagyon nem oké, 4jére vagy 5jére lépett be csak a kliensbe arról nem is beszélve h meddig frissített előtte... a meccsbe kb. 10-15perc után engedett be majd 5 percenként kidobált. -
#48576 am ilyenkor a hősök ára ilyen rework után felszokott menni? mert am 1350 Sion lenne, de olyan szinten átalakul mintha teljesen új hős jönne benne helyette. -
#48575 Amúgy csak nekem van ilyen pech-em, vagy tényleg valamit elbasztak a patchben? Hármat játszottam ma, abból mindhármon többszörös dc-k, mondjuk tegyük hozzá hogy két meccsen ragequit, amit megint csak nem láttam már hónapok óta, most meg zsinórban 2, de azon kívül panaszkodott mindig egy-egy teammate, hogy lagol, nem tud mozogni és dc-zik. -
#48574 nagyon brutál, de hihetetlen jól is nézz ki. -
#48573 Top szörnyeteg lesz az biztos... legalábbis a rengeteg fail sion mellett akik csak azért hozzák majd mert új és még csillog, villog. :D -
#48572 megöleti magát egy jungle creeppel, kijön penta
edit: w passive fun, remélem ilyen 7-8k hps sionok fognak rohangálni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.25. 21:39:18 -
#48571 az az ulti amikor egy ilyennel előront a jungleből az király lesz -
#48570 http://na.leagueoflegends.com/en/champion-reveal/sion-the-undead-juggernaut -
#48569 +1 Aranyos mosolya van.
Tényleg baromi jól nézni abban a fekete bőrdresszben, de hogy a Reddit, a Twitch chat és a LoL fórum is ezzel van tele... -
#48568 :DDD This game was... even for us... kinda boring.
-
#48567 Engem a mosolya fogott meg. :3 -
#48566 Tessék:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.25. 20:03:48 -
#48565 képet Sjokzról :D -
#48564 http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs/comments/2gquld/season_4_world_championship_2014/ -
#48563 Nem vagy egyedül, szinte mindenhol ezt olvasom:
Sjokz in Black Leather Dress
MIAFASZ
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.25. 20:02:17 -
#48562 Youtuben nincs? Lolchampseriesen nem látom :/
Nvm fent vannak a vodok, csak vak vagyok
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.09.25. 19:51:11