53877
-
#48561 agreed -
#48560 Hmmm, nem vagyok valami nagy Sjokz fan, de ez a mai ruha rajta...nyamm -
#48559 19 órától megy rebroadcast -
#48558 viszont szombaton 8-tól lesznek -
#48557 Reggel 11-től este 4-5-ig szokott menni. (legalábbis csoportmeccsek ekkortájt vannak most) -
#48556 nemrég lett vége a mai adagnak -
#48555 most megy valami? -
#48554 LeBlanc eléggé csöcsös lett:
-
#48553 Borzalmasak. Alliance konkretan semmit nem csinalt a c9 ellen kb. -
#48552 Kiváló EU csapatok vannak \o/ -
#48551 top komment :D -
#48550 NA-nak kell az ip boost -
#48549 zseniális az új patch, pacsi a RIOTnak. nem elég h alig lehet belépni a játékba, még a meccsbe is alig enged be, és ha beengedett is 5percenként kidobál.. -
#48548 új skinek
amiből a dunkmaster darius legendary
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.25. 07:44:11 -
#48547 http://oce.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-417-notes -
#48546 Garen passzív :o -
#48545 moar spam, 4.17 patch notes -
#48544 ok akkor spamelek tovabb
ungarise fnatic interju -
#48543 -
#48542 ahah so true
You guys do realize some people want to play normals to relax. Turning normal into a prisoner's island for offensive people isn't really going to help the whole community long-term, I believe. -
#48541 köszönöm -
#48540 Tribunal helyett őt kéne felfogadnia a Rito-nak (ha már újragondolják a Report rendszert). -
Hellsing47 #48539 tessék
mondjuk van egy kis különbség az eredeti és a fordított szöveg között, leginkább arra gondolok, hogy azok nem kapnak rewardokat, akik még a szezon végén is el vannak tiltva a ranked játéktól
és nem pedig azok akik voltak eltiltva vagy chat banolva -
#48538 "Diadalmas Morgana hőskinézet" Ezt is lelőtték hivatalosan. -
#48537 Bíztam benne, hogy cassio lesz, rework+az a kép amit linkeltél, ritkán morgozom:( -
#48536 megkeresnéd ezt légyszi ingisül is? plíííííííz -
#48535 Friss közlemény by Rito:
Csak azok kapják meg a szezonvégi skin jutalmat, akik jól viselkedtek, megfelelő magatartással játszottak és semmilyen eltiltásban nem részesültek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.23. 20:21:06 -
#48534 -
#48533 milyen laggal kell ahhoz játszani hogy azt csinálja valaki mint ez a gragas? :D -
#48532 -
#48531 pozolj sargacsillaggal
-
#48530 Tanknak végképp nem kritet választottam volna én se. Tanknak nem vesz az ember olyan itemeket h megérje a krit rúna, az a pár %-kal ami meg van a rúnából nem sok mindenre megy az ember. és ha megnézzed Mundo is tank de ugyanúgy a pirosba kell az amor/magicpen, mivel azért nem árt ha valamennyire át is üti az ember az ellenfele "védelmét". -
JLH Fans #48529 Én tanknak akarok amúgy runapaget ( ill már csinaltam) nem adc nek :) szóval ja, elszúrtam valszeg hogy kritikust raktam be, de olyan sokkal az armor pen/dmg se lenne jobb nem ? Márpedig pirosból szerintem muszáj a 3 közül valamelyiket, még ha tank az ember akkor is, a többire túl keveset adna. -
#48528 Nagyon epic, ezek után Sion trash tierből tier 6 lesz, wohoo -
#48527 -
JLH Fans #48526 Én nagyon szeretem az elején a life stealt/életvarázst, szóval az is lehet, hogy esszenciának majd az ADC s runapageim is maradnak azok. Nem vagyok egy nagy ADC, de pl Ashe esetében megfontolnám az AP helyett néhol a kritikus találat + sebzést :)
Tényleg ennyire durva változások szoktak jönni minden szezon végén ? :) -
#48525 a mostani metaban a penetration ut mindent, de en varnek a tul mely teoriakkal az uj szezonig, abban ugyis mindent a fejere fognak allitani -
#48524 nem vagyok egy túl tapasztalt játékos, de én az armorpent létesítem előnyben. elsőnek a 3s szintű rúnákból azokat vettem meg és érezhetően jobbak a AD-s hősök a játék elején.
am lentebb azt tanácsolták nekem h adc-nek damage a pirosba, a többinek armorpen. -
JLH Fans #48523 Apropó, a páncél kontra HP hez képest mit tudtok mondani a +1 dmg vs +1% kritikus találat esély vs +1 armor penetration ügyben ? Mert találtam ugyan erről cikket, és bár jó voltam matekból, azért a kb 30 grafikon meg 40 képlet picit megfogott elsőre, az lejött, hogy a dmg a elején hasznosabb az armor penetration meg a végén, de a kritikus találat ügyben hozzájuk képest pl nem írtak, pedig érdekelne. -
JLH Fans #48522 Nos... osztottam, szoroztam, gyököt vontam, meggyőztetek :) a nagy HP mániából végülis a standard build lett, sárga rúnáknak páncél lett betéve, a kéknek magic resist, egyedül a pirosnál meg esszeciánál hezitáltam sokat végülis ott lehet hülyeséget csináltam, mert armor penetration vagy damage helyett kritikus találat esélyt nyomtam, a végén pedig a HP vagy + mozgási sebesség helyett lifestealt tettem, Rammusnak nem ezek a legjobbak nyilván, de én játszom azért más tankokat is, pl Shyvanat vagy Nasust.