53877
-
#48642 ok, köszi. legalább megkávézhattam a meccs előtt normálisan :D -
#48641 Eleve 8-ra írják ki a kezdést és 8:30-kor kezdődik csak ténylegesen a meccs, szal ja :) -
#48640 most keltem azért kérdezem h megint csúszásba vannak a meccsek? (Alliance meg Fnatic akarnám nézni) -
JLH Fans #48638 Köszönöm hogy rendesen visszaadtad a szavaim lényegét , igazán rendes tőled :) Sajnálom hogy nem érhetek fel a hozzád hasonlókhoz akik llyenkor bosszankodás helyett mit nekik felkiáltással lecarryzik a meccset nemhogy három hanem 4 afk val is oldalukon, mi több, még meg sem haltak mióta rankedeznek, nemhogy meccset vesztettek, igazából csak vmi tévedés lehet, miért nem ők vannak ott mondjuk Froggen helyén vagy nem honositott valamelyik koreai csapat. :)
És nyilván nem szokásom csak úgy otthagyni semmit, de valóban ez mellbevágott egy pillanatra, és pont azért, mert első pár ranked gamemen a válaszolóval ellentétben én bizony még nem vagyok szupersztár, és még normális csapat mellett sem fogom carryzni a meccseket, (főleg mint tank vagy jungler ) viszont nem szeretnék még 3-4 ilyen miatt a bronze 5 ben kezdeni, mert tudom, hogy az első 10 meccs sok 100 meccsre eldöntheti/befolyásolhatja a dolgokat, csak ennek szólt a pillanatnyi elkeseredés, már töröltem volna később, de nem lehet. -
#48637 ilyen az összes ranked game, menekülj
MINDEN meccsen csak te leszel ügyes a csapatodból, a többi béna lesz és/vagy kilép, az enemyben pedig 5 olyan játékos lesz, akik bár NYILVÁN hozzád nem érnek fel, de a társaidnál jobbak mind
ez a meccsek 100%-án így van! -
#48636 Twiterrő' nem linkelünk.
#48634: ilyen ez a popszakma, nekem első ranked meccsemen adc-m megpróbálta megölni a golemeket 5 perc afk után, meghalt és kilépett, lesz majd jobb is :) -
#48635 -
JLH Fans #48634 Kedvet kaptam hogy komolan megtanuljak LOL ozni, lejátszottam életem első ranket meccsét, Shyvana jungle... 2-0 al kezdtem, de addigra a bot 6 perc alatt ment egy 0-8 at, majd rá 2 percre kiléptek, ezen felbuzdulva kilépett a toposunk is, igy nem 1 és 2 hanem HÁROM AFK volt 10 percen belül,,, ha ilyen a ranked game akkor köszönöm szépen nem kérek belőle soha többé :( :( :( -
#48633 euw, nuff said -
#48632 ja és igen, janna adc-nk volt -
#48631 i dont always penta on yasuo, but when i do i'm drunk
-
#48630 -
#48629 itten megy a sírás, hogy bug volt :( -
#48628 rito pls
-
#48627 háde belinkelte a saját facebook oldalját, és LMQ van a neve előt -
#48626 .. failt szagolok
Zyra support joined the room.
Fnatic Diveroon joined the room.
Hergado joined the room.
LMQ Diables joined the room.
Notched joined the room.
Notched: supp pref :)
Fnatic Diveroon: hello lucian
Fnatic Diveroon: nigga
LMQ Diables: hi
LMQ Diables: pref to play ad fb.com/diablesq
LMQ Diables: hm ?
LMQ Diables: who are you ? ; o
-
#48625 Ebben a helyzetben szerintem tökéletesen pickeltek. Shook Lee Sin-je és Wickd Irelia-ja eléggé obvious, hogy mért a lehető legjobb választás. Froggennek jelenleg Ahri, Fizz, Yasuo és TF a 4 legjobb championje. Ezek mind valamelyest különböző stratégiához, teamcomphoz valóak. Ezen kívül persze rengeteg midlaner van akivel még mindig jobb mint a tournamenten a 80%, de ha a 4 közül pickeli valamelyiket, akkor azzal nem nagyon fog hibázni. És itt kellett egy mobile assassin, akivel tudnak teamfightot nyerni és van pick potentialje, ez pedig a charm, tehát Ahri a tökéletes választás. Trist és Kog a két legerősebb hypercarry, Luciant pedig tudjuk, hogy bár legyőzi early-mid game Tristana-t, tristana op és outscaleli. Tabzz három legjobb championja ez, Tristana pickelve volt, Kog pedig tökéletesen beleillett a képbe. És ha hypercarry van a teamben, akkor őt életben kell tartani, másrészt deny-olni a koreaiak által prioritált Zileant. Plusz még ezer meg egy okuk volt, hogy így alakították a pick-ban phase-t és nagyon jól csinálták, csak ők percek alatt találták ezt ki, minden részletre kitérve.
tldr: my left testacle is ready -
#48624 picit cc-hiányosnak éreztem, late game-jüket is halványabbnak láttam egy ori-ryze-trist kombónál, igazából egyik pozíción sem volt jobb _szerintem_ a pickjük az enemynél
ok, baszomjól játszottak, már-már tökéletesen, de a pick szvsz lehetett volna jobb -
#48623 Btw nem teljesen értem, melyik része volt szar a team compnak? -
#48622 akkor ezért bizsereg -
#48621 jóvan rákoncentrált az agyam hunter bal heréjére -
#48620 Nem is azt mondtam, hogy a koreai csapatban lennék, hanem hasonló champ felállásban az én szintemen. -
#48619 no offense de nálad most nagyobb csoda kell koreának -
#48618 Döbbenet milyen jól állnak a koreaiak itemekben, csak miniondarából. Az a Tristana-Ori páros fájni fog. :o -
#48617 Ha a koreai csapat felállásában lennék, kb ilyenkor kezdenének el szidni, hogy miért nem választottam jobb tanky champet. :D -
#48616 kiderül, vagy ők szopnak vagy én -
#48615 Ez még nem jelent semmit, játszottak már így. Iszonyat nagy early-mid game előnyből teamfightokban elkalapálták őket a koreaiak. Soon! -
#48614 már bánom lol -
#48613 Képet mentettem, remélem ezt még megbánod. :D -
#48612 hunter, ha ezzel a szar pickkel nyer az alliance, megnyalom a bal heréd -
#48611 esélytelen.jpg -
#48610 de egyébként elég valószínű, hogy kiesnek, hacsak nem győznek valami csoda folytán újra a samsung bleu ellen -
#48609 tiebreaker vagy a magyar lolosoknak: nyakkendőtőrő -
#48608 de így is szinte a semmi esélyük a továbbjutásra nem? mi dönt két azonos 3:3s csapat között? -
#48607 rekkles :o -
#48606 Alliance legalább nyert. -
#48605 Ja tényleg, hát mondjuk az ilyen meccsek után ha velem történik én is megőrülök.
Azt viszont nem értem, hogy tegnap fél órás csúszás volt csak, de az Alliance interjút úgy ahogy volt skippelték, most meg 70 perces game-nél, már egy órás csúszás, de ők még az analysis-be belevisznek egy hosszú laneswap elemzést, meg egy legalább 5 perces interjút... Legalább próbáljanak lefaragni és hagyjanak ki néhány dolgot. -
#48604 Rekkles sírt, ott próbálta takargatni. (Miután már az OMGvel kezet fogtak) -
#48603 Rekkles? Nem Pekét mutatták aki majdnem sírt? -
#48602 utolsó kb. 20 percet láttam, de hát ez valami hihetetlen volt.. kb. 1 autoattackra volt a Fnaticnak a győzelem és erre vesztenek.. rekkles nem csoda h úgy megrogyott a meccs után.