League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
technikailag egy maxos, max ranges Ashe nyíl az 3.5 sec CC

Ja, és a Morgana supp meg amúgy is OP, szóval ha majd rankedet megyek, nálam tuti ban pls kategória lesz 😊
j0nNyKa
fú ilyen magyar izéből nem értek, de a morgana Q-ja most az egyetlen 3 seces CC a játékban (javítsatok ki ha tévedek)
a többi mind kevesebb

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zeli
Majd kinövöd a rammus supportokat nyugi. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Persze Alistarnak meg Leonanak is megvannak a maga előnyeik supportként, nem vitatom 😊 És igen, Morgana bénitása ( bár ilyen alapon akkor már Veigart is lehet hozni az ő eseményhorizontja aszem még tovább tart) tovább tart, de Rammussal huzni is tudod az ellenfelet amig tart, mert kénytelen ütni 😊 + első tárgyam szinte mindig Tüskevért szokott lenni, az ellenfél ADC jének nagy örömöre, mert nemcsak +25 dmg et ad nekem, hanem az autoattackjával még csodálatosan le is öli magát 😊
Ja, és gyógyitásom ugyan nincs, de azért védekezőalakban elég masszivan birja a gyűrődést, és igaz picit még igy is gyakrabban kell boltot látogatnom, de cserében a Q val elég hamar felérek a lanere 😊
j0nNyKa
hálistennek, hány hónapja hisztizek hogy banolják, végre rá is szoktak
már csak a splitpush trynda banra kéne rászoktatni a népet, és happy lennék

SzirmosSzisza
Mondjuk Morgana soloq-ban mostanában olyan, mint 1-2 éve Kass/Malph 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
nem értek az ilyen ingyen dolgokhoz, többieknél szerintem több esélyed van
az a bajom a rammus supporttal... nem is tudom, mi a bajom vele, talán az, hogy pl. egy thresh sokkal több utilityt visz
leonával egy fokkal könnyebb az arcába mászni az enemy adcnek
egy aliastair is megcsinál hasonlót mint egy rammus, csak van sustainje
nem beszélve arról, hogy egy morgana / zyra /karma halálra fog szivatni lanen
stb.

persze ettől függetlenül a potenciál megvan a rammus supportban, hogy király legyél vele, és a meglepetés ereje is benne van 😊
gondolkoztam is hasonlón, de nálam voli, vagy naut játszana, ha ilyesmit akarnék

j0nNyKa
ez true, csak pl. az enemy morgana root alatt még le is gyárthatod a rudit, meg felépítheted a gyárat

SzirmosSzisza
Mondjuk Rammus taunt alatt ki lehet menni a hűtőbe egy túró rudiért és mire vissza érsz talán már vége.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.15. 11:51:02

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Pedig GP el már mentem 30. szintű, mi több Silver 1-3 as ligákban játszó gamerek ellen is ( tudom nem ranked de ők már toltak rankedet megnéztem) és Darius vagy Fiora ellen is megtartottam a lanet 😊 nem a Q ját maxolom, hanem a W+t és igy elég sokaig tudok a lanen maradni, na meg midgame elején nagyon tetszik, hogy rengeteg ast ot tudok begyujteni a globális ultival, ha sűrűn nézem a térképet 😊
Rammus support tudom nem konvencionális de miért annyira fura ? Ott az E je, ami ugyan nem hivatalosan stun/némitás de gyakorlatilag ugyanaz, sőt még ugye magaddal is húzhatod amig tart, az adc nek meg szabad a vásár 😊 Sőt, pl TF ba ugyanúgy megszakitja a Katarina ultit is 😊

Tudsz esetleg segiteni abban, hogy hogyan szerezzem meg az Anivia skint és a herot ingyen ?
j0nNyKa
egyrész mindig, MINDIG az elképzeléseid > az amit a profiktól látsz, egyszerűen azért mert a profiknál mások a körülmények, és ha valamivel béna vagy, azon nem javít az, hogy mondjuk madlife jó vele
másrészt gankplanket nem erőltetném a helyedben, túl sok minden tudja elpicsázni 😊
de ez csak az én véleményem, biztosan vannak godlike gpk, akár Te is lehetsz a következő
support rammus meg viccnek is fura 😄 leona könnyű, és erős is, érdemes megvenni

SzirmosSzisza
Szerintem amíg nem rankedezel játssz azzal amit szeretsz. Ha meg rankedre szánod rá magad, akkor előtte gyakorolj be 2-3 lanen éppen "meta beli" hősöket.

Őt hogyan ? Tristanát megtaláltam, de ő nem ingyenes, ( meg már mindegy is mert megvettem....) csak ha Eu West serveren játszol. Aniviát viszont olvastam, hogy ingyenesnek kéne legyen, ha Eu Easten sőt a skinek is, de hol ? Mert én nem kaptam semmit 😞
Kb 2 hónapja kezdtem, lassan elérem a 30. szintet, igazából a gondom az, hogy tavaly törprement a tök jó gépem, szóval csak laptopom van, de az meg mindössze 12 éves, szóval a game ilyen csodálatos 10 körüli FPS el fut, igy meg...Persze normalon jókat tudok funolni, de rankedet menni lehetetlennek tűnik. Azért a nagyok meccseit nézegetem addig is, a Poppy féle Vizicsacsi... khm 😊

Egyébként mit gondoltok, tartsak ki az elképzeléseim mellett akkor is, ha profiktól nem látok ilyet, vagy váltsak és próbáljam meg azt jól csinálni amit ők ? Értem ezalatt, hogy pl kutya se játszik Gangplankot, gondolom nem véletlenül, de én meg imádom egész egyszerűen, és sokkal jobban megy vele topon, mint bárki másal. Hasonló a helyzet support téren is, ott meg Rammust "fedeztem fel " úgymond és még más suporttal katasztrofálisan teljesitek (talán Leonával menne de ő még nincs meg) vele szép kis nyerőszériában vagyok, és gy érzem megy is picikét a játék, főleg egy jó ADC társsal 😊 persze tudom normál, de akkor is 😊
Darthmushroom
Kösz. Poppy rework témán röhögtem 😄

am vicces a LoL Hungary csoportba már kis millió Poppys kép van 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sadface

I decide when I'm done.

Nekem se, havernak se.
Panzeradler
Support azt írta, hogy majd szept. közepe fele kapjuk meg.
ronihun
Amúgy ez a Riot Kayle skin csak nekem nem lett elérhető? Vagy ezzel kell még valamit csinálni?

...

Hát ezt beb@szva végig visítottam! x"D
SzirmosSzisza
Őőő, még párszor kikapsz és veled egyenrangúakkal dob majd össze.

Hát ez asszem nem az én játékom. Maradok fun fokozaton gépek ellen az teljesen megfelel, ez a PVP olyan esélytelen...
Mintha kihívnám Tysont boxolni. Pedig ezek a nem rangsorolt PVP-s ellenfelek is tök bénák az LCS csapatokhoz képest de még Ők is túl erősek. Ráadásul többnyire összeszokott csapatok ellen sorsol a gép mert túl jól mozognak 3-4en a randomokhoz képest. Az meg nem poén hogy pl 5kill vs 37kill nél feladjuk a meccset. Ennél még nézni is 100x érdekesebb és szórakoztatóbb 😄
Jani Hun
Énis de csak westen, legalábbis eune- nekem jó, mondjuk játszottam már összesen 2 meccset patch óta, de akkor nemvolt smemi baj, euw re most be se akar jelentkezni
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.09.13. 17:01:14

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

SzirmosSzisza
Hátha valaki olyan figyelmetlen mint én: az ikonokat nem kapjátok meg magától, itt kell beváltani.

jazzy
ANGRY PEPSI FANS 😄DDDDDDD

Utoljára szerkesztette: jazzy, 2014.09.13. 12:07:10
Zickler
Először én is erre gondoltam. De a Starcallnak statikusan 2.5 sec a CD-je.

Battletag: Muhee#2716

Christian88
Csak én laggolok az új patch óta? főleg két lee sin q között.

http://www.twitch.tv/hegii

Jani Hun
valóüszinü h közbe szintet is pakoltál a q-jára ergo abbol is csökkent a cd(ha joltudom, de nem vagyok main soraka)

Zickler
A CD Reduction tényleg nem lépheti túl, a 40%-t. A Starcall-nak azért tudott lemenni 1.5 secre a cd-je, mert azon alapból 2.5 sec a CD.

Battletag: Muhee#2716

"Cooldown csökkentés stack additívan. Például, ha 5% cooldown csökkentés a mastery és 10% cooldown csökkentés a Stinger , akkor 15% cooldown csökkentés. Hűtés mértéke nem lépheti túl a 40% " (A google chrome fordította ezért fura picit a nyelvezet 😄)

Ez mennyire valós? Tegnap Soraka-ra rápakoltam cuccokból 65% CD-t és +5 még jött a mesterségből és a 4mp-es csillagbigyója cd-je 1,5mp-re lement.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2014.09.13. 10:39:12
sadface

I decide when I'm done.

SzirmosSzisza
Hm, amit pumpa linkelt az tényleg csak magyarul van.

j0nNyKa
ja de kéne közéjük egy kis flame, úgy legit csak
edit: waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit i get it
de ez.. ez másik!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.13. 10:07:13

SzirmosSzisza
Előző is kétszer volt, legyen ez is? <#idiota>

j0nNyKa

j0nNyKa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD be van baszva az adc srác akivel néha duozunk, és nami adczik
itt nézhető, mit alkotunk
dia 2-5 ranked btw

sadface

I decide when I'm done.

Jani Hun
fnatic janna <#szeret><#szeret>

SzirmosSzisza
Sikerült aktuális képet találni a csapatról <#idiota>

j0nNyKa
tristana winrate <#idiota>
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.12. 18:35:31

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

(Magyar felirat is van!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Remélem akárki is kapja az utolsó meccsen lockolja Siont <#idiota>

j0nNyKa
alliance

"Most Soraka-ról néztem videót remek supportnak tűnik de szinte alig creepelt a videón (akkor honnan jut lóvéhoz?)..."

Ha a játékban szeretnél jobban elmélyedni és magasabb szinten is akár folytatni, akkor ajánlom ezt az írást. Bár már nem mai, sok dolog alakult azóta a játékban, de mindezek ellenére szerintem kezdők számára az egyik legjobban összeszedett, leghasznosabb írás egyike. <#eljen>

Meta
Utoljára szerkesztette: 4Teebee4, 2014.09.12. 13:40:51
sadface
Na találgassunk. Ki kapja az idei CS skint? <#bee1>

I decide when I'm done.

Darthmushroom
és nem ráér a 18 hős? messze vagy még a 30tól is nem hogy a ranked meccsektől. am attól h van pontod nem muszáj megvenni az összes 500s hőst. helyedbe inkább nézegetném a drágább hősöket és sportolnék és szép apránként megvenném őket.

Nekem 20s szinten van 9 hősöm ebből ugye 4 ingyen volt. (alistar,anivia,evelynn,fiora,garen,karthus,master yi,tristana,tryndamere)
Mellette fel van írva csomó amit szeretnék megvenni de majd idővel rákerül a sor arra is.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Igazából a közelharcos meele karakterek számomra eléggé problémásak. A ranged az aránylag bejön a lövősek is pl Ashe és a mágusok is pl Annie. De a support is érdekel Alistar nem tűnt benne rossznak és aránylag creepelt is.
Most Soraka-ról néztem videót remek supportnak tűnik de szinte alig creepelt a videón (akkor honnan jut lóvéhoz?) ellenben gyönyörűen felhealelte és manázta a csapatot. De mivel szólóban tolom még max 2en egy haverral nem feltétlen tudnám a support előnyöket érvényesíteni másokon akikkel összesorsol a gép így problémás lehet. De mint karakter nagyon szimpatikus és volna is rá pontom.
Nameg azt is olvastam valahol hogy idővel legalább 18 hősnek kell lenni szóval így is úgy is kell még szerezni hősöket...