53877
0MWkPbn.jpg
  • SzirmosSzisza
    Anno super coop botoknál PBE-n, ha akárki nem aktiválható itemet próbáld aktiválni (pl megnyomta az 1-es gombot és az első helyen cipő volt) mindenkinek kifagyott a játék, aztán 1-2 hét után mégis kiadták és nem volt vele különösebb baj. A taunty meg gondolom sima debug szöveg amit ott maradt :)
  • SuLtAN17
    Gyerekek ebből soha nem lesz új szurdok xD Nem szokásom, de éppen belepillantottam Nightblue PBE tesztelésébe, és Syndra kiemelte a blue-t a chat ilyeneket írt narancssárgával, hogy TAUNTY majd az illető Syndra kifagyott, majd Nightblue Volibearként először meghalt és kifagyott, majd minden halála utána kifagyott, az aoe smite-os item nem mindig működött... Szóval én már rettentően várom mert ez a preaseason újra ranked semmi változással engem k*** boreddé tesz, de ebből nemhogy ezen a héten nem lesz semmi de ha így haladnak jövőhéten sem....
  • FrostBite
    Hehe
  • SzirmosSzisza
    Most olvastam, hogy állítólag megkérdezték Morellot róla és azt mondta, nem akarják ezekre a módokra balanceolni a hősöket. Bár erre ott a ban, de pl Azir elég op lenne most (80% CDR :D)
  • j0nNyKa
    na, most hogy újra olvasható az s@20 (komolyan, senki nem szólt hogy az a fekete skin használhatatlan volt?!), szóval pben újra pörög a preseason
    az a kék smite ikon pl epic
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.12. 06:13:07
  • j0nNyKa
    mondjuk én totál veled értek egyet, oké hogy így van benne érték, meg így várják a játékosok, de nekem is van pl., hogy nincs kedvem hirtelen semmihez, amit a játék nyújt, de mondjuk valamelyik tavalyi fun modot tolnám, vagy akár a havas pályán lenne kedvem sima 5v5höz is
  • zeli
    Jah, nagyon hangulatos a téli map, bár szerintem nem lesz bent, most fogják betenni az újat, nem hiszem hogy rögtön le is cserélik (ha egyáltalán meg van csinálva). Bár ne legyen igazam.
  • tigeroo
    ettől van benne "érték" mert csak alkalmanként nyitják meg őket
  • ktomi22
    Nem mindig az a hulye aki(k) velemenyet kevesebben tamogatjak.
  • Különc
    Jelentkezz Riothoz, látszik te jobban értesz hozzá
  • ktomi22
    Szethuz vagy nem huz.. szerintem meg inkabb tobb jatekost vonzana be.. mert lehet ok azt a jatekmodot tolnak. De mast nem fognak. Ha meg a fejlesztok dolgoztak vele. Hulyeseg belimitalni hogy meddig aktiv.
  • SzirmosSzisza
    Így speciális csak, hogy rövid ideig van. Illetve széthúzná nagyon a játékosokat.
  • ktomi22
    En nem ertem minek veszik ki a modokat.. meg a havas palyat ugy ahogy megertem mert legyen az csak karacsonykor.. de customba lehessen.. de a one for all stb.. miert csak ideiglenesek?
  • j0nNyKa
    hja az jóa lenne nagyon, a havas meg a sivatagos pályákon a mai napig tolnám szivesen
  • SzirmosSzisza
    Még Baron se kapott sapit egy ideje :(

De, ha már újra írják az egészet, akkor remélem úgy csinálják meg, hogy könnyen skinezhető lesz.
  • j0nNyKa
    jól emlékszem, hogy 2 éve nem rakják be a havas SR-t, pedig mindenki azért könyörög?
  • SuLtAN17
    Nem kell az összeset lecsekkolni először csak a team builderben fogják élesíteni, de redditen azt írják minimum 2 napra rá miután a rewardokat kiosztották.
  • TBTPumpa
    Ahogy vártam... Az összes játékban van legalább egy Morgana.

A havas summoners rift-re kíváncsi lennék, nagy szuperül néznének ki rajta a karácsonyi témájú skinek.
  • SzirmosSzisza
    Megnyitják a régieket és örüljetek

Ellenben, ha lesz megint havas SR nagyon boldog leszek.
  • TBTPumpa
    ... LOL és tényleg. Igazad van. A giftelésért más járt.
    De akkor legalább 5 ikont lehetett összegyűjteni, most pedig csak 2-t. Rito pls

A Karácsonyi skinekre még kíváncsi leszek, bár azok csak december elején kerülnek fel PBE-re.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.11. 17:17:42
  • SzirmosSzisza
    Könyvet nem arra kaptad, hogy meglett mind a 4 halloween ikon? Az talán még pont megvan nekem is, akkor adtál nekem Deadly Kennent :D
  • TBTPumpa
    Ha gifteltél tavaly Harrowing eventkor, akkor járt a könyvecske. Karácsonykor pedig a Hóember Teemo-s ikon.
    De a könyves ikon tényleg szuper. Ez a goldos ikon meg egy az egyben ugyanolyan, mint a bronzos.

No mindegy, jövőre már úgysem játszunk ezzel...
  • j0nNyKa
    én a könyvet használtam, valamelyik eventen volt a "főnyeremény" tavaly, az szép nagyon
    most nyilván faszméregetni jó a dia ikon, de amúgy tényleg nem túl epic, szerintem cserélem vissza hamarosan
  • böröczk
    Osszes modot lecsekkoltad?
    Kar, pedig mar izzitottam a csapatot timbilderre, mire hazaerek :/
  • SuLtAN17
    Előbb írtam sajnos, se új SR se új itemek se új jungle se ranked, az egész teljesen halott egyelőre...
  • böröczk
    Azzal magyaraztak, hogy az uj metaban (s5) tul eros lenne jelenlegi allapotaban.
    de szerintem meg odebb van a valtoztatasok elesitese.
    en is elszontyolodtam, de meg varjuk ki a veget, uj itemek, talan meg mastery valtoztatasok is lesznek, stb.

Uj SR: bar ma meg nem voltam gepnel, de azt olvastam, Team builder modba betettek mar.
    valaki cafolja vagy erositse ezt meg.
  • Különc
    S1 Bronze van berakva most Kappa
  • SzirmosSzisza
    Valaki használja amúgy ezeket az ikonokat? Eleve az idei hányadék, tavalyi sokkal szebb, emellett ott a mikulás sapis Baron, meg a csapat logók is.
  • SuLtAN17
    Se az új rift, se ranked ez a legrosszabb napok egyike... nekem sem adott keretet de a plat ikon hányadék...
  • j0nNyKa
    diamond V 0 lp @EUNE
    now 'nuff said
    egyébként nekem a keretet is adta egyúttal
  • ronihun
    btw én meg se kaptam még a keretet, de a kiemelkedően csúnya plat ikont igen
  • ronihun
    diamond V 0 lp nuff said
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    grat, im jelly as fuk
  • SzirmosSzisza
    Giccsparádé
  • BEAST #49421
    A diamond tiszta menő. :( Na majd a következő seasonben.
  • j0nNyKa
    yay

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.11. 14:29:02
  • j0nNyKa
    doubleliften azér nagyobbat aszaltam
  • SzirmosSzisza
    Régen nem úgy volt a Lee Q, hogy a 2. része fixen okozza a sebezést? Akkor is ha nem ér célba.
  • ronihun
  • jazzy
    Utolsó klip, az a Gnar, wp bro.

• ronihun
    Egyébként elvileg mégis éjfélkor lesz vége, pedig én úgy emlékeztem delet mondtak.