53877
-
#49454 Anno super coop botoknál PBE-n, ha akárki nem aktiválható itemet próbáld aktiválni (pl megnyomta az 1-es gombot és az első helyen cipő volt) mindenkinek kifagyott a játék, aztán 1-2 hét után mégis kiadták és nem volt vele különösebb baj. A taunty meg gondolom sima debug szöveg amit ott maradt :) -
SuLtAN17 #49453 Gyerekek ebből soha nem lesz új szurdok xD Nem szokásom, de éppen belepillantottam Nightblue PBE tesztelésébe, és Syndra kiemelte a blue-t a chat ilyeneket írt narancssárgával, hogy TAUNTY majd az illető Syndra kifagyott, majd Nightblue Volibearként először meghalt és kifagyott, majd minden halála utána kifagyott, az aoe smite-os item nem mindig működött... Szóval én már rettentően várom mert ez a preaseason újra ranked semmi változással engem k*** boreddé tesz, de ebből nemhogy ezen a héten nem lesz semmi de ha így haladnak jövőhéten sem.... -
#49452 Hehe -
#49451 Most olvastam, hogy állítólag megkérdezték Morellot róla és azt mondta, nem akarják ezekre a módokra balanceolni a hősöket. Bár erre ott a ban, de pl Azir elég op lenne most (80% CDR :D) -
#49450 na, most hogy újra olvasható az s@20 (komolyan, senki nem szólt hogy az a fekete skin használhatatlan volt?!), szóval pben újra pörög a preseason
az a kék smite ikon pl epic
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.12. 06:13:07 -
#49449 mondjuk én totál veled értek egyet, oké hogy így van benne érték, meg így várják a játékosok, de nekem is van pl., hogy nincs kedvem hirtelen semmihez, amit a játék nyújt, de mondjuk valamelyik tavalyi fun modot tolnám, vagy akár a havas pályán lenne kedvem sima 5v5höz is -
#49448 Jah, nagyon hangulatos a téli map, bár szerintem nem lesz bent, most fogják betenni az újat, nem hiszem hogy rögtön le is cserélik (ha egyáltalán meg van csinálva). Bár ne legyen igazam. -
#49447 ettől van benne "érték" mert csak alkalmanként nyitják meg őket -
ktomi22 #49446 Nem mindig az a hulye aki(k) velemenyet kevesebben tamogatjak. -
#49445 Jelentkezz Riothoz, látszik te jobban értesz hozzá -
ktomi22 #49444 Szethuz vagy nem huz.. szerintem meg inkabb tobb jatekost vonzana be.. mert lehet ok azt a jatekmodot tolnak. De mast nem fognak. Ha meg a fejlesztok dolgoztak vele. Hulyeseg belimitalni hogy meddig aktiv. -
#49443 Így speciális csak, hogy rövid ideig van. Illetve széthúzná nagyon a játékosokat. -
ktomi22 #49442 En nem ertem minek veszik ki a modokat.. meg a havas palyat ugy ahogy megertem mert legyen az csak karacsonykor.. de customba lehessen.. de a one for all stb.. miert csak ideiglenesek? -
#49441 hja az jóa lenne nagyon, a havas meg a sivatagos pályákon a mai napig tolnám szivesen -
#49440 Még Baron se kapott sapit egy ideje :(
De, ha már újra írják az egészet, akkor remélem úgy csinálják meg, hogy könnyen skinezhető lesz. -
#49439 jól emlékszem, hogy 2 éve nem rakják be a havas SR-t, pedig mindenki azért könyörög? -
SuLtAN17 #49438 Nem kell az összeset lecsekkolni először csak a team builderben fogják élesíteni, de redditen azt írják minimum 2 napra rá miután a rewardokat kiosztották. -
#49437 Ahogy vártam... Az összes játékban van legalább egy Morgana.
A havas summoners rift-re kíváncsi lennék, nagy szuperül néznének ki rajta a karácsonyi témájú skinek. -
#49436 Megnyitják a régieket és örüljetek
Ellenben, ha lesz megint havas SR nagyon boldog leszek. -
#49435 ... LOL és tényleg. Igazad van. A giftelésért más járt.
De akkor legalább 5 ikont lehetett összegyűjteni, most pedig csak 2-t. Rito pls
A Karácsonyi skinekre még kíváncsi leszek, bár azok csak december elején kerülnek fel PBE-re.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.11. 17:17:42 -
#49434 Könyvet nem arra kaptad, hogy meglett mind a 4 halloween ikon? Az talán még pont megvan nekem is, akkor adtál nekem Deadly Kennent :D -
#49433 Ha gifteltél tavaly Harrowing eventkor, akkor járt a könyvecske. Karácsonykor pedig a Hóember Teemo-s ikon.
De a könyves ikon tényleg szuper. Ez a goldos ikon meg egy az egyben ugyanolyan, mint a bronzos.
No mindegy, jövőre már úgysem játszunk ezzel... -
#49432 én a könyvet használtam, valamelyik eventen volt a "főnyeremény" tavaly, az szép nagyon
most nyilván faszméregetni jó a dia ikon, de amúgy tényleg nem túl epic, szerintem cserélem vissza hamarosan -
#49431 Osszes modot lecsekkoltad?
Kar, pedig mar izzitottam a csapatot timbilderre, mire hazaerek :/ -
SuLtAN17 #49430 Előbb írtam sajnos, se új SR se új itemek se új jungle se ranked, az egész teljesen halott egyelőre... -
#49429 Azzal magyaraztak, hogy az uj metaban (s5) tul eros lenne jelenlegi allapotaban.
de szerintem meg odebb van a valtoztatasok elesitese.
en is elszontyolodtam, de meg varjuk ki a veget, uj itemek, talan meg mastery valtoztatasok is lesznek, stb.
Uj SR: bar ma meg nem voltam gepnel, de azt olvastam, Team builder modba betettek mar.
valaki cafolja vagy erositse ezt meg. -
#49428 S1 Bronze van berakva most Kappa -
#49427 Valaki használja amúgy ezeket az ikonokat? Eleve az idei hányadék, tavalyi sokkal szebb, emellett ott a mikulás sapis Baron, meg a csapat logók is. -
SuLtAN17 #49426 Se az új rift, se ranked ez a legrosszabb napok egyike... nekem sem adott keretet de a plat ikon hányadék... -
#49425 diamond V 0 lp @EUNE
now 'nuff said
egyébként nekem a keretet is adta egyúttal -
#49424 btw én meg se kaptam még a keretet, de a kiemelkedően csúnya plat ikont igen -
#49423 diamond V 0 lp nuff said
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!grat, im jelly as fuk -
#49422 Giccsparádé -
#49421 A diamond tiszta menő. :( Na majd a következő seasonben. -
#49420 yay
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.11. 14:29:02 -
#49419 doubleliften azér nagyobbat aszaltam -
#49418 Régen nem úgy volt a Lee Q, hogy a 2. része fixen okozza a sebezést? Akkor is ha nem ér célba. -
#49417 -
#49416 Utolsó klip, az a Gnar, wp bro.
-
#49415 Egyébként elvileg mégis éjfélkor lesz vége, pedig én úgy emlékeztem delet mondtak.