League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Lel igen, skin helyett champion.

#48290: "vagy ő lesz a boltos " 😄D
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.12. 13:00:32

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

j0nNyKa
zyra pl megközelítőleg sem op a mostani metában (profik szerint legalábbis), én diamondig mentem vele
lehet 2 hét múlva olyat alakítanak a játékon, hogy anyám is zyrát pickel
lehet 4 hét múlva reworkölik ad bruiserré
lehet 2 hónap múlva a champion nevét is elfelejtik a játékosok
lehet season 5-ben minion lesz zyrából, vagy ad hypercarry, vagy ő lesz a boltos

btw season 5, anno én is egy season váltás előtt picivel kezdtem, pont így mint most te - mire a legalapabb dolgokat megtanultam, jött a season váltás, és tanulhattam újra szinte mindent, annyira átalakult a meta - már csak ezért is fölösleges perpill bármiben gondolkozni

tldr tökmind1 mit veszel, egyrészt hosszú távon az számít, hogy isten legyél az adott championnal, másrészt túl gyorsan alakul a játék mindenféle irányokba ahhoz, hogy egyértelműen "mindig erős" championt lehessen javasolni

+ úgyis hetente (az elején még sűrűbben) - havonta - 2 havonta új kedvenc championod lesz, azt meg nem mi fogjuk neked megmondani, hogy az éppen kicsoda

+ tegnap óta tudjuk, hogy poppy a legjobb champion a játékban, őt viheted topra > jungle-be > supportnak > midre (most.. aztán.. lásd a hszem eleje)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.12. 12:45:26

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

BEAST
Ez nem feltétlen jó hozzáállás. Sokszor olvastam már fórumokon és ingame is, hogy sokan írogatják másoknak mit KELL pickelniük, mert az internet azt mondta nekik az egy counter champ. Ennek általában iszonyat nagy bukás és flametenger lesz az eredménye.

Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy champion stílusa passzoljon hozzád és jól érezd magad miközben játszod, mint az hogy papíron erősebb, vagy menőbb legyen másoknál.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Darthmushroom
mind hatékony, mivel arra próbálnak figyelni a készítők, még ha van is egy kettő erősebb. olyat megvenni ami meg nem tetszik meg hülyeség úgy se fogsz vele annyit játszani, főleg nem bele tanulni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
nézem vissza tegnapról a 3. meccset, mekkora meglepődés volt h pickelte Poppyt 😄 közönség meg ujjongat 😄

Hiába tetszik valami ha nem jó. Inkább olyannal játszanék ami még ha nem is tetszik de hatékony. 😄
Pl van már olyan karakter ami hiába tetszik de nem megy vele igazán a játék.
Darthmushroom
de nem értem h kérdezhetsz ilyet 😄 azt vedd meg ami neked tetszik, a honlapon meg a játékon belül is meglehet nézni mit tud, +még ott a youtube h megnézz róla pár meccset.

Zickler
skin = champ

Battletag: Muhee#2716

zeli
Kezdőknek a 450-es skinek, 1-2 kivétellel, jók szerintem. Meg minden free rotában próbálgasd ki azokat, amikkel még nem játszottál, és vedd meg azt amelyik tetszik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zickler
Már kb. 3 hónapja követem a UoL-t, és ez idő alatt minden meccsüket megnéztem. Hylissang valóban thresh kb. only Thresh player. Namival és néha Morganaval is tud alakítani, de a legerősebb formáját egyértelműen Thresh-el hozza.

SzirmosSzisza
Minden 2. LCS support Thresh god, meg kell nézni többi hőssel, hogy tolja, bár állítólag Braum-mal is jó volt (bár az megint op-cska)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
na jó de late game lett, mint nasus, az azért mindenképp buff (passzívja)

uolban egyébként én az adctől tartok picit, vannak brutál pillanatai, de hülyeségeket is bőven csinál (viszont a supportja meg nagyon imba, kérdés hogy más championnal is tud-e így játszani)

Ti hogyan döntenétek ha új (nektek már nyilván nem kezdő) accotok lenne? A még fentmaradó Ashe, Kayle, Nuru, Poppy, Soraka, Warwick hatosból vennétek 3 hőst és melyiket? Vagy egy 1350Hp-s hőst választanátok?
ronihun
AFAIK nem volt buff, a Q-ja gyengébb lett pl, de nem tudom, kb kétszer játszottam cassio-t, és azt is 3 éve
Amúgy az UOL-ra válaszolva, eleinte kétlem, hogy sok esélyük van a top 2-3 team ellen, de a bottom 3-nál sokkal jobb a játékuk szvsz. Ami most kell nekik, hogy gyakoroljanak végre LCS teamek ellen, a top teamek ellen is, és akkor sokat fognak fejlődni. Csacsi szvsz az egyik leginnovatívabb toplaner, ha csak a nyugati scene-t nézzük. Amit nem szabad megváltoztatniuk az viszont ez az agresszió, meg proaktivitás, mert ez teszi őket egyedivé a pickek mellett, meg kiszámíthatatlanná.

Ezzel csak arra céloztam, hogy amióta Froggen berobbant 2011-be a pro scene-be azóta követem, mint kedvencemet. Ráadásul az első komolyabb csapatában az AL-ben , ami később a CLG.EU, majd EG, benne voltak a számomra eddig legszimpatikusabb pro playerek ezért azóta követtem őket, a tavalyi szétválásukig. Szóval nem hiszem, hogy Froggen kilép az Alliance-ből, mivel nagyon jók és fanboy maradok mint anno mert ez a roster is nagyon szimpatikus.

...

j0nNyKa
ja, buffolták, logikus!

SzirmosSzisza
Annyira jól nyomta Cass-szal, már reworkölték is!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
<#eljen>
bár nekem ez az UOL midlaner most olyan fanfaktoros mint anno alex volt, kurvára imádom a játékát, és akarom látni ahogy pl. egy froggen vagy egy peke ellen mit művel

Darthmushroom
de ha megnyerik minek váltana csapatot? 😄

ronihun
" végre van MÉG EGY csapat LCS-ben aki érdekel és szórakoztató"
Alliance favorit, amíg froggen nem vált cspaatot

...

Felejthetetlen meccs volt.
Pláne újoncként végignézni hát kb olyan eltérés, mintha a Területi 2es bajnokság csapatával lennék és az ellenfél a 2011es Barcelona 😄
Most már nem kérdés a világbajnokságot is nézni fogom hihetetlenül látványos.
Darthmushroom
az szép, na majd felkerülnek youtubera a meccsek bepótolom a másik 4 meccset.

Zickler
Jah... volt vele valami. Csacsi megint elővette Poppyt

sadface
halál nélkül hozta a bulit

I decide when I'm done.

BEAST
Nagyon örülök nekik, utoljára talán még az ősGambit (amikor még tudtak/akartak jól játszani) játékát élveztem ennyire. Végre egy újabb friss csapat az EU LCS-ben.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Darthmushroom
am ez a Poppyst történet mi? csak h arról kérdezték az interjúban, gondolom nem egy megszokott pick azért is.. ha jól értettem akkor 3. meccsnél volt vele valami.

SzirmosSzisza
Amúgy Kerp-et sajnálom, jó sok pontot hozott nekem <#nezze>

Bár lesznek még megint meccsek a maradék 2 helyért.

j0nNyKa
mi történt az alliance-szal móni?
de ja, nekik már én is tudok szívből szurkolni

SzirmosSzisza
Remélhetőleg megtanulják kimondani a nevét végre, így, hogy bekerült.

TBTPumpa
Wizard van ott, úgyhogy tuti, hogy búvalbaszott a hangulat! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ronihun
Megérdemelték teljesen, végre van még egy csapat LCS-ben aki érdekel és szórakoztató. <#worship>

...

Darthmushroom
És megcsinálták!!! Csacsit most láttam elsőnek játszani, de itt az utolsó meccsen csapatja egyik ha nem a legjobbja volt. többi meccset meg majd utólag pótolom 😄

j0nNyKa
csacsi maokai skin pls

edit: lófaszt. csacsi poppy.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.11. 23:47:49

SzirmosSzisza
Volt valaki moziban nézni? Fasza lehetett ott a hangulat 😄

TBTPumpa
AZTAKURVAFASZBADEÍGYEGYBE! GGWP

Jöhetnek az UoL skinek! Instabuy! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 23:45:45

Csaccsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiékkkkkkkkkkkkkkkkkk jeeeeee
sadface
ÉDES ISTENEM.

I decide when I'm done.

j0nNyKa
XCASSIO

Zickler
Az a baron 😞

jazzy
Nem éri meg nézni, mindjárt nyernek és baszott jól játszanak
BEAST
Remélem is, mert reggel korán kelek. 😄

j0nNyKa
MIL 20 min ff

sadface
még mindig

I decide when I'm done.

Brutális, hogy csacsiék micsoda produkcióval rukkoltak elő.
Öröm nézni ezt az elképesztő játékot.
Hajrá UOL és Csacsi
BEAST
Igaz, Mundot valahogy mindig megtalálták.

j0nNyKa
de néha mundot

TBTPumpa
Holy Moly mit tol az UOL! A Milleniumosok már kiégtek, látni rajtuk! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 22:54:15

BEAST
Kár, hogy az első két meccsben, kb még véletlenül sem kapott el semmit. 😄

sadface
Az a thresh ebben a gameben eddig godlike

I decide when I'm done.

j0nNyKa
nekem kurvára bejön a karthus meg a j4

ronihun
legalább olyan csúnyák mint amilyen feleslegesek

...