League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#48290: "vagy ő lesz a boltos " 😄D
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.12. 13:00:32
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lehet 2 hét múlva olyat alakítanak a játékon, hogy anyám is zyrát pickel
lehet 4 hét múlva reworkölik ad bruiserré
lehet 2 hónap múlva a champion nevét is elfelejtik a játékosok
lehet season 5-ben minion lesz zyrából, vagy ad hypercarry, vagy ő lesz a boltos
btw season 5, anno én is egy season váltás előtt picivel kezdtem, pont így mint most te - mire a legalapabb dolgokat megtanultam, jött a season váltás, és tanulhattam újra szinte mindent, annyira átalakult a meta - már csak ezért is fölösleges perpill bármiben gondolkozni
tldr tökmind1 mit veszel, egyrészt hosszú távon az számít, hogy isten legyél az adott championnal, másrészt túl gyorsan alakul a játék mindenféle irányokba ahhoz, hogy egyértelműen "mindig erős" championt lehessen javasolni
+ úgyis hetente (az elején még sűrűbben) - havonta - 2 havonta új kedvenc championod lesz, azt meg nem mi fogjuk neked megmondani, hogy az éppen kicsoda
+ tegnap óta tudjuk, hogy poppy a legjobb champion a játékban, őt viheted topra > jungle-be > supportnak > midre (most.. aztán.. lásd a hszem eleje)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.12. 12:45:26
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy champion stílusa passzoljon hozzád és jól érezd magad miközben játszod, mint az hogy papíron erősebb, vagy menőbb legyen másoknál.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pl van már olyan karakter ami hiába tetszik de nem megy vele igazán a játék.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Battletag: Muhee#2716
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
uolban egyébként én az adctől tartok picit, vannak brutál pillanatai, de hülyeségeket is bőven csinál (viszont a supportja meg nagyon imba, kérdés hogy más championnal is tud-e így játszani)
Amúgy az UOL-ra válaszolva, eleinte kétlem, hogy sok esélyük van a top 2-3 team ellen, de a bottom 3-nál sokkal jobb a játékuk szvsz. Ami most kell nekik, hogy gyakoroljanak végre LCS teamek ellen, a top teamek ellen is, és akkor sokat fognak fejlődni. Csacsi szvsz az egyik leginnovatívabb toplaner, ha csak a nyugati scene-t nézzük. Amit nem szabad megváltoztatniuk az viszont ez az agresszió, meg proaktivitás, mert ez teszi őket egyedivé a pickek mellett, meg kiszámíthatatlanná.
Ezzel csak arra céloztam, hogy amióta Froggen berobbant 2011-be a pro scene-be azóta követem, mint kedvencemet. Ráadásul az első komolyabb csapatában az AL-ben , ami később a CLG.EU, majd EG, benne voltak a számomra eddig legszimpatikusabb pro playerek ezért azóta követtem őket, a tavalyi szétválásukig. Szóval nem hiszem, hogy Froggen kilép az Alliance-ből, mivel nagyon jók és fanboy maradok mint anno mert ez a roster is nagyon szimpatikus.
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
bár nekem ez az UOL midlaner most olyan fanfaktoros mint anno alex volt, kurvára imádom a játékát, és akarom látni ahogy pl. egy froggen vagy egy peke ellen mit művel
Alliance favorit, amíg froggen nem vált cspaatot
...
Pláne újoncként végignézni hát kb olyan eltérés, mintha a Területi 2es bajnokság csapatával lennék és az ellenfél a 2011es Barcelona 😄
Most már nem kérdés a világbajnokságot is nézni fogom hihetetlenül látványos.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár lesznek még megint meccsek a maradék 2 helyért.
de ja, nekik már én is tudok szívből szurkolni
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
...
edit: lófaszt. csacsi poppy.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.11. 23:47:49
Jöhetnek az UoL skinek! Instabuy! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 23:45:45
Öröm nézni ezt az elképesztő játékot.
Hajrá UOL és Csacsi
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.11. 22:54:15