53877
-
B52Yami #10827 Tri-force atmas banshe hextech rageblade...nesze neked tankyness :) (drága build)
Más: tegnap 3 személyes premadet csináltam átlag over 500normal win.
Ellenségnek kaptunk lvl28-29 30(160win) 30(250win) 30(120win)
És csodálkoztam, hogy milyen könnyen nyertünk.
HEH???? RIOT???? MATCHMAKING???? -
#10826 Mostani patchben kap egy nerfet:
Yorick
General
Base armor of ghouls reduced to 10 from 20
Omen of Death damage percent reduced to 45/60/75% from 50/75/100%
Omen of Pestilence now scales off of ability power at a 1.0 ratio instead of a .8 bonus attack damage ratio
Omen of Famine
Heals for 40% of the damage dealt, down from 50%
Range reduced to 550 from 650
full patch notes:http://eune.leagueoflegends.com/news/release-notes-v100122 -
#10825 bahh, mikor nyúlnak yoric-hoz? pont most vettem meg és nagyon tetszik..:-( -
#10824 A szponzorációs pénz mellett eltörpül a streamért kapott pénz. Hotshot mondta múltkor, hogy kb 1000 nézőért kap 5 dollárt, hogy mennyire igaz ez, azt mindenki döntse el maga
Ocelote pl sokszor mondja ezt, mikor trollkodik, hogy megél a streamelésből, mi meg kapjuk be, nem lehet tudni pontosan -
Ariakus #10823 Ő egy high elo-s streamer az owned tv-nél? Miért rakta ki az anyja amikor pénzt kapnak a streamerek? Vagy neki nem volt akkora közönsége sohasem?? -
Jammal #10822 Ezt nem engedheted meg magadnak, mert nem igazán melee dps és ha nem rakod a hpt meg a defet szart se ér. -
B52Yami #10821 Buildeled hybridre, hextech rageblade stb. azt csókolom :) -
Jammal #10820 Hát igen, utána buffolták yorickot nincs ami megfogja solo topon aztán most totálisan elbasszák azzal, hogy ad helyett apval scalelődik majd egy skillje egyéb nerfek mellett. -
FreddyHawk #10819 Egy szarul kiadott underpowered champ ( Yorick ) után mindíg egy OP-t adnak ki. Riot csak keresgéli a balance-ot, folyton alá vagy fölé lőnek, erős hős esetében ez 2 hét utáni nerfhez, gyenge esetében két hét utána buffhoz vezetz.... libikóka játék.
-
#10818 Vicc ez a videó, 2-3 szinttel kisebbek ellen mutatja be a skilleket. Amúgy damagetől függetlenül már most OP ez a kari, ultija nagyon durva cc + elbír menekülni...
Kb ugyanazt kell majd gearelni neki mint irelianak és gg -
#10817 Corki szép nerfet kapott... most már nem tud blindolni.
Trynda 20% lesz nagyobb lol. -
Dobronski #10816 köcsög oroszok. -
#10815 + ennek ugye ott a W-je is ... :/ -
B52Yami #10814 Mert egész nap csak játszott? -
B52Yami #10813 Annyira rühellem a "jumper" karikat...nesze nekem még egy. :) karik, mint urgot, amiknek nincs menekülő skilljük mehetnek a levesbe. -
#10812 Doublelift hajléktalan lett, anyja kirakta otthonról :( -
#10811 17/2/x stat 20 percnél, Veigart meg Ezrealt üti. Kamu, szar videó, a hős még lehet jó ettől, de ez a Phreak ez valami nagyon hitvány -
#10810 Nem mondom, hogy nem fordulhat elő az, hogy ha az egyik csapat jobb, akkor elhúznak szintben. De megint mi ez már faszom? 5 szintel kisebbekkel verekszik a videóban. Hagyjuk már ezt... -
#10809 -
B52Yami #10808 Engem csak az zavar, hogy akárhányszor yorick-al játszok, mindig retardált a team-em...csak ezt figyeltem meg :) Amúgy baromi sok a 4v5 :O Annyi ragequiter van... beszarás (split sírás, ami nem is az) -
#10807 eleinte engem is zavart pár dolog, aztán rájöttem, hogy ellenfél is gyenge sokszor, aztán azóta ismét visszaállt kb a régi "rend".
meg engem nem foglalkoztat annyira az egész, hogy zavarjon, ha elbukok egy meccset v bármi, esténként mostanában Freddyvel játszottunk és a keleti játékosok még pár jó percet is szereztek nekem, vicces tud ez lenni néha, ha nem arra gondol az ember hogy nyerjen, ezt ajánlom neked is xumux, hogy próbáld élvezni a játékot, rengeteg meccsem volt, mikor kikaptam, esetleg rossz csapattársaim voltak mégis nagyon jó meccs volt, sőt a legjobb/legélvezetesebb meccseimen vesztek:)
más:jelenleg nyaralok, de ha jazzy már tudsz majd beszélni és összejön a csapat szivesen játszanék 5ös premadet ujra:) -
#10806 Értem -
#10805 Simán lehet premade közös neten, ami elszállt... -
Zeros #10804 miért nem gyalogolsz budapestről debrecenbe? mert van vonat/busz/auto -
#10803 Az szép..akkor te talán megbírod mondani miért nem használják highelon nasust offtankként? Mikor junglezni is lehet vele + solo lanere is jó? -
#10802 Monitor mögül mindig könnyebb pofázni :> Szerintem az esetek 99%ában a flamer húzná a rövidebbet. -
Zeros #10801 atm 1901 -
SuLtAN17 #10800 Azt nem értem, hogy a lengyel emberek "élőben" teljesen normálisak, de ha online játékot kapnak a kezükbe totálisan kifordulnak magukból. Egyébként gondolom itt is sokan WoWoztak/WoWoznak nem meglepő, hogy a skandináv játékosok a legnagyobb flamer-ek (főleg ikeáék...). Egyébként többször felvetette itt már más is azt, hogy a ruszkiknak és a többi ázsiai játékosnak külön szerver kellene, vagy az oroszoknak csak, mint a WoW-ban is, mert eléggé más ott az online kultúra is. -
#10799 -
#10798 Nekem lengyelekkel csak más játékból volt tapasztalatom, ahol annak ellenére, hogy "ellenségek" voltak, folyamatosan, ment a lengyel magyar két jó barát szöveg :)
Amúgy SG doksi alapján 1900as ELO-ja van. -
#10797 Regisztrálásnál kamu dátumot megadnak, és kész ennyi. Bár már most meg kell adni a születési dátumot regisztrálásnál. -
#10796 kto polak? tak -
#10795 Csak kíváncsiságképpen..milyen ELO-n vagy? A leírásodból úgy tűnik hogy bőven 1400-1500 felett vagy.
Az pedig hogy előre beírják hogy fuck polaks, valamiért megtörténik. Mindennek van előzménye (csak emiatt nem kéne általánosítani). Speciel én más netes játékokból ismerem a lengyeleket, és eddig nem sok jót tettek velem, rosszat viszont annál többet. tipikus viselkedésforma -> megkérdezik hogy pl? Ha válaszolnak egy "tak"-kal (ami igent jelent) akkor onnantól kezdve leszarják a többit és elröhögcsélnek ketten..
Nekem ez a tapasztalatom, látom ugyanez veled a franciákkal fordult elő. Ki tudja, mindenki megtalálnak a más más "nemzetek". Nekem nyugati playerekkel egyszer se volt összetűzésem a 800 meccsem alatt.
Legjobb lenne 18+-osra tenni a játékot, csak ugye akkor nem lenne apuci egyetlen kisfia aki veszi az RP-t... -
Zeros #10794 Ha már ennyien leírták a véleményüket a split utáni állapotrol én is beállok a sorba. Szoval hol is kezdjem... :
Régen is és most is csak rankedet játszom, szerintem a normálnak nincs értelme (nem szeretem a mirror meccset, dotába se szerettem, és köszönhetően riot semi OP champjainek ez igen gyakran bekövetkezik) Én személy szerint sokkal jobban érzem magam a split óta, sokkal kevesebb flamerrel találkozok, és a trollkodás is kevesbb lett, viszont a matchmaking nagyon szar, nem egyszer kelett mar 20 percig sorban álnom, és végül olyan meccset játszani ahol 500 rating diff volt fp és last pick között, egyszer azonban a rating különbség 1100 volt :D kaptam is érte +3 at, és mellesleg froggen közölte is hogy ezt a matchmakingnek ropke 1 ora alatt sikerult osszehozni, hat gg...
mindenki flameli a lengyeleket szlavokat satobbi. nem egy olyan lngyel gyerek van akivel split elott nem nagyon kedveltuk gymast finoman fogalmazva, es ha egy csapatba kerultunk valamelyikunk biztos eltrollolta a meccset, most viszont mar ha osszedob minket ts re is felmegyunk.
Akik viszont gusztustalan modon flamelnek es anyáznak,azok pont a nordic régio lakói, tegnapi meccsen anelkul hogy lett volna lengyel a csapatunkba, ezzel kezdte a gyerek champ selectbe: "fucking polaks go die get cancer, hitler was right when he attacked you first" mindezt meccs kozbe is folytatta all chatbe kiterjesztve gyuloletet meg kb 15 nemzetre, es az ilyeneket nem fogom sajnalni hogyha atmennek westre, a kis arja 12 evesek kozott illetve buzi franciak kozott biztos jol megalljak majd a helyuket.
Emelett persze ahogy az északiak közül ugy a szlávok magyarok és lenygelek kozott meglehet talalni a retardalt embereket, akikbol mint barmelyik mas jatekba, foleg ha az f2p igen sok van.
-
#10793 Gyönyörű . Erről beszélek emberek. Ilyenek nem voltak sose ezelőtt. MAXIMUM 3 leaver volt, az is a 2 csapatból összesen.
Amúgy respect a shaconak hogy ölt kettőt, lol. -
#10792 Még mindig jobban jártál, mint ez a Shaco :D
-
#10791 Erőt vettem magamon és toltam egy meccset, de az esetek 99%ához híven a következő fogadott :
A következőkre érdemes figyelni úgy általánosságban
-last hitek
-halálok száma
-a csapatfelállások
-leaver (ez ugye már megszokott split óta, mindenki megmondja hogy elszaporodtak
-le blanc cd boots
-kata cd boots
A többi a mi csapatunkból oké. Ellenfél csapata:
-morde oké, tőle tartottam egyedül
-sona leaver (végig lasthitelt míg bentvolt + szar itemet kezdett el)
-gp infinity edge nélkül, nem is jungleezett de vette a lámpácskát
-cassio crystal scepter nélkül
-frozen mallet kogmaw bloodrazor nélkül + valszeg hextech gunbladet akart
Az előzmények:
Pick
2 squishy ap + 1 squishy hibryd -> instant lock in. Morde pick jó, mondom legalább egy ap offtank van, kéne egy ad carry pickeltem ashet. Chatben a morde elkezdett oltani hogy mekkora fasszopó vagyok hogy fórumra irkálok szidom a lengyeleket + oroszokat (holott közöm nem volt ilyesmihez a lentebbi linkben). Hozzátette azt is hogy noob vagyok mert látott rólam valami videót youtubeon (gondolom a yi pentakillre gondolt amit leszedtem mert akkor szánalom az enemy)
Oké meccs közepefele morde kijelenti hogy ő team leader/1v1ezni fog gpvel stb. Közben katával LENGYELÜL pofázik/többször meghal. A végén felgeareltem magam így a gp/cassio/kogmaw trióról tudtam gondoskodni bőven teamfightban + a kata és leblanc páros hozta a kötelező doublekilleket.
Szóval vannak jó lengyelek, de a legtöbbjük idióta, retardált, nem tud gearelni, lasthitelni. Ne mondd nekem hogy ilyen volt minden meccs split előtt.
Egyébként hiányoznak nekem is a premadek, de egyrészt sose látlak online, másrészt pedig a jazzy/hunter párossal nem jövök ki túl jól, mióta őszintén megmondom a véleményemet, így ők gondolom nem fogadnának szívesen mumble-n.
Ha átmegyek westre kb te fogsz a legjobban hiányozni a magyar sceneből mert egyrészt skilles játékos vagy (hozzáteszem a többiek se rosszak abból a társaságból), másrészt pedig kulturált ember módjára le bírod írni a véleményedet anélkül hogy személyeskednél.
-
#10790 mert a játék a képernyőn keresztül leméri az intelligencia szintjét a playernek
amúgy pár napja kezdtem el én is játszani szóval máris +1 eastnek XD -
Jammal #10789 Ez a win streak loose streak mindig is így ment. Valamiért benne van a játékban ha túl sokat nyersz akkor jön a loose streak, de feétünően retardokat rak melléd olyankor. Az okát nem értem. -
unusual #10788 Nekem is nagyon fog hiányozni.....