League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nagyon tetszik a grafika. A mapok mondjuk nem túl fantáziadúsak, de a rengeteg féle, és egymástól teljesen különbözõ karakter marha jó.

Live Fast, Troll Hard

Idõközben vissza csapodtam honhoz most open beta sokan is vannak egész jól játszanak sok a hõs és nincs a rengeteg dedózás mint itt😞( de ez a gyerekes grafika a legrosszabb.Amúgy egy jó játék😊

Kry
Jaja egyetértek Renn-nel, én is beleestem sajna abba a hiába hogy vásárolgattam összevissza a herokat. Persze azért hozzá teszem hogy szvsz a 450-es és 1350-es herokat ha megveszed és nem jön be, az még nem nagy gond, de mikor napokig gyüjtesz egy 3k-s vagy épp egy 6k-s herora és nem tetszik az kicsit demoralizáló 😛

Twisted Fate az nekem is megvan, elsõ hero volt amit kipróbáltam 😛 Nem rossz, most nerfelték kicsit, mert teleport cd-jét növelték, de én inkább azért nem jáccok vele, mert meguntam hogy mindig az arany lapot figyeljem <#wilting><#buck>

#117-be leírtam a nevem am. na gl hf

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Minden héten más hero-k ingyenesek, érdemesebb kivárni, és kipróbálni õket, mielõtt megveszed szerintem.

Live Fast, Troll Hard

Elég jó, bár most nerfelték a területstunját point-stun+mass slow-ra. Eléggé nehéz vele játszani, mármint nehéz megtanulni, de amúgy erõs nagyon. Inkább assassin, mint support szerintem.
Én supportot szeretek játszani és card masterre gyûjtök pontot , jó hero?

Soraka iszonyat vicces kis carry. Csak vigyázni kell, mert az elején papírból van, aztán nagyon lehet vele pusztítani 😊
Dizson
Sorakat most eléggé megkedveltem. Elég jó healer, nehezen lehet megölni, 2-3 champi kell hozzá, mert különbben simán ki healeli magát. Plusz Clarity meg Heal és simán rendben tudja tartani a csapatot. 😄 Viszont egyedül eléggé gyenge.

Kry: Elvileg felvettelek.

neved?

Kry
Nah látom kicsit aktivabb lett sg forum is végre. 😛

Szal akkor leírom megint hogy én haverokkal szoktam tolni, fõként esténként, van amikor egy komplett csapatra elegen vunk. Ezelõtt dotáztam kb egy évig. EU szerveren jáccok (persze amcsi is fennt van) Gomezz néven, aki akar felvehet.

Grafikát pedig nem értem miért fikázzátok, sztem szép. Very High-on legyen minden, illetve a fast terrian-t kapcsoljátok ki, ja meg persze videókártya sem mind1...

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Keresgéltem hol lehetne megvenni 😄 de úgy látom már csak pontot lehet venni

A matchmaking gyakorlatilag random összerak játékosokat. Kritikán aluli ez a rendszer. A külsõ dolgok is emiatt számíthatnak esetleg, mert gyakran összerak olyanokkal, akiknek már van elosztva 20+ képzettség pontjuk, meg tele vannak tier 3 rúnákkal. Ha a saját szintünkön tudnánk játszani, nem lenne ez baj.
Az okosan megválasztott spellek sokat számítanak, de ez mindeki számára elérhetõ hamar.

Live Fast, Troll Hard

Ha megnézed a WoW grafikája is eléggé idejétmúlt, mégis mennyien játszanak vele 😊 Egyébként iszonyat balanced a játék, csak nagyon sokat számít a tapasztalat, plusz a matchmaking kritikán aluli, nem beszélve arról, ha pre-made csapattal próbálsz játszani. Hogy mire gondolok: elvileg Élõ-pontszám alapján sorsol össze a rendszer, de ez a gyakoraltban úgy néz ki, hogy elképesztõ sok esetben amíg az egyik csapat átlag mindjuk 10-12-es szintû, a másik csapat 20+. Nem egy ilyen alkalom volt. Pre-made esetén még rosszabb. Játszottunk mi úgy, hogy Rennel ketten kb. lvl 7-8 premade, csapattársak 0-3, ellenfél között pedig volt 30-as is.
Amit pedig te külsõ dolog alatt értesz, ez az, ami megkülönbözteti pl. a Dotától. Ez mutatja, hogy mennyi és milyen eredménnyel játszod a meccseid. Ha pedig jobban megnézed, rájösz, hogy igazából a rúnák nem jelentenek nagy költséget, a spelleket 10-es szintre megkapod mindet, mastery pedig szintén szintfüggõ. Nemhiszem, hogy túl sok értelme lenne, ha mondjuk 5464367543634 ugyanolyan játékos játszana egymás ellen. A rúnák konfigurálása ezért fontos, ki mit érez jobbnak.
Nah sokat javult a játék😊Egész jó lett játszanak is elegen, sajnálom ,hogy ilyen gyér a grafikája különben eléggé jó lenne.Ami tetszik benne ,hogy sokkal gyorsabb mint a HoN nincsenek olyan nagyon hosszú kifárasztó meccsek,recommended itemek is jól megvannak csinálva.
Ami nem tetszik ,hogy nagyon rossz a balance és túl sok minden múlik külsõ dolgokon, pl rúnák meg spellek szóval ez az ami kicsit zavar amúgy egész jó.

Anthrax: attól nem fog jobban szõrösödni, ahol kellene már neki, ha fikázod az EU. A két csillagosnak nem szólok be, mert õk donálnak, hogy legyen ilyen fasza (/irónia OFF) sgponthu fórumunk, de ha nem beszélnétek olyasmirõl folyamatosan, amirõl lövésetek nincs, mint ahogy azt az utóbbi 1-2 napban bebizonyítottátok, akkor mindenkinek jobb lenne. Mi nem fikáztuk az US szervert, de ti az EU-t folyamatosan, amikor keveritek a szezont a faszommal. Biztos vagyok benne, hogy 1000x jobbak vagytok mint én, de attól még nem kéne hülyének lenni.
Az us 2 nap alatt 20 órát állt. Különbség?

Live Fast, Troll Hard

Anthrax
Ennyit au Eu serverrõl:
http://forums.lol-europe.com/showthread.php?t=10103

Dizson
Bekerült 1-2 új class?
Midalee meg az a Dolmen tetszik. 😄

Nem mentek a szerverek, valamit állítottak, de már jó.

Live Fast, Troll Hard

Connection Failure: Unable to connect to the PVP.net server. itt van pontosan.

Donatus néven vagyok most már be se tudok lépni azt írja nem lehet csatlakozni a pvp.net hez hát nem tom honnál ilyen sosem fordul elõ nem értem mi a gondja.

Milyen hibát? Milyen néven vagy?

Live Fast, Troll Hard

Érdekes ez a játék egy meccset lejátszottam win lett most meg egyfolytába hibát ír.

Az eu online.

Live Fast, Troll Hard

Folyamatosan. Van több oldal a rúna könyvben, ahova különbözõ rúna variációkat rakhatsz be, ezek között az oldalak között váltogathatsz meccsek elõtt kényelmesen.

Live Fast, Troll Hard

Hogy mûködnek ezek a rúnák folyamatosan ? vagy ki kell választani meccsenként ,hogy melyek mûködjenek ?

Szintlépésenként kapsz egy mastery pontot, meg egy rúna helyet. A pontot eloszthatod a képzettségek között, rúnát meg ip-ért vehetsz a shopban. Van jó sok fajta, 3 szintre elosztva. Lvl 10 alatt tier 1, 20-ig tier 2, utána tier 3. Persze egyre jobb képességekkel. +hp regen, crit rate meg ilyesmi.

Live Fast, Troll Hard

Még egy kérés valaki mesélhetne egy kicsit errõl a rúnákról meg errõl a summoner rendszerrõl.

Csak a kezdést írták ki, de el szoktak vele dolgozgatni egy fél napot.
US-en 13 óra volt.

Live Fast, Troll Hard

mennyi ideig tart ez a szerver maintaince ?

Kár ,hogy ilyen lassan updateol 200 mb de 15 el tölti marha lassú:S

A grafika nem nagyon változott gondolom, a menü igen, a havas map meg pont bekerült a körforgásba. Ráadásul ünnepi díszekkel, attól nem szabadulsz. Elég sokan vannak, igaz eu-n még kicsi vagyok de nem volt rá példa hogy 30 mp-nél többet kelljen várnom.
Engem a matchmaking zavar nagyon, elég gyakori hogy nálam 10 szinttel nagyobbak közé tesz be, és így nem csoda ha szar vagyok.

Live Fast, Troll Hard

Kevesen voltak, undorító volt a menü meg a grafika és a havas pályákat nem bírom elviselni. de azt mondták már sok az ember és nem 1 nap a játékot keresni.

Mi nem tetszett múltkor?

Live Fast, Troll Hard

Pont jókor próbálkozol eu-val, ma van update.. 😊

Live Fast, Troll Hard

Nah letöltöm megint a játékot remélem most jobban fog tetszeni múltkor kb sírva fakadtam volna tõle eu szeróra jövök ha lesz valaki írja le ide a nevét azt játszunk pár meccset.

avengir
"Regular season will begin on January 13th, 2010. "

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
csökönyös öregember leszek <#buck>

Taricra viszont ráférne egy balance, mert Nidalee jobb healer mint õ.

Jó, nem vitatkozom, mert látom, nem a szövegértés az erõsséged.
avengir
"before the opening of Season One "

Season One league 😉 és nem a játék

"...és boldogok a némák, mert nem magyarázzák félre a szavakat!"

Persze biztos a topic címét is véletlenül baszták el, és lett az, hogy "Open Beta Begins".

De akkor másolom a lényeget:

The League of Legends “Pre-Season” will allow time for players to learn the game, build teams and develop advanced strategies and tactics, before the opening of Season One in the first half of 2010. Between now and the start of Season One, players can also look forward to the addition of clans, teams, tournaments, ladders, draft mode, as well as additional content such as new champions and maps.

Fordítsam is, vagy megy?
avengir
Release date(s) October 27, 2009

Pre-season végén volt az utolsó ladder reset.

Húha.

http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends

Elsõ bekezdés vége.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=19904

Második bekezdés.

EU holnap (holnap, hétfõn, 21-én) éri be az US-t. Kérem kapcsolja ki.
avengir
Legalább a hülyeséget ne állíts ilyen biztosan. US már rég nem betas. Eut nem tudom, de sztem már az se beta.

AnarchoiD pont lecsusztam rolad 😄 Mire beloggoltam, te addigra ki; talán holnap.

AnarchoiD
fallen : hivatalosan mar nem beta , aruljak penzert stb, van support es van billing , szal ez mitol is lenne beta ? 😊csak nem a HON -al kevered ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal, úgy látom 😄
AnarchoiD
Euban meg openbeta ? 😊 szegenyek

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Open Beta ez amúgy, mivel sem térképek nincsenek, sem ranked meccs, heti többszöri leállás, stb.
Most van a héten tournament, riot pontokat, pólót, videókártyát lehet nyerni.
avengir
Az a para, hogy ez már rég nem beta 😉

Nekem a zárt béta óta eddig 3x volt acc resetem, de fel se merult bennem az eu server gondolata. Eun is vannak versenyek? Miket lehet nyerni? Valaki aki ott jatszik irjon.

AnarchoiD
Gangplank rulez