53877
-
#10787 +1 (tudod mire értem) -
#10786 Ajj pedig mostanában normális voltál, kár, hogy elmész westre, hiányozni fogsz. -
zorovpeter #10785 Szerintem nem romlott le. Úgy érzem valami szabályozás van, ugyanis egy darabig tökéletes csapatokkal sorsolt össze a gép, megvolt az összhang, 5v5-ös fightokat rendesen le tudtuk harcolni, folyamatosan nyertem.
Aztán a sok győzelem után olyan csapatokkal lettem összesorsolva, hogy fájt nézni (és az ellenfélnél is). Supportolni szeretek Jannával (Sonára még nincs IPm), de én voltam a csapatban az aki ölt (majdnem mindig egyedül). 8-0-2 lett talán a legfurcsább ilyen meccsem, a többieknek szinte semmi kill de még csak assist se.
Azt meg se említem, hogy vannak elmeroggyantak, akik az elején bejelentik, hogy "I go mid" pl. veigarral vagy karthussal. Ok mondja mindenki de aztán elfeedelik mid solo-t. Pár halál után már figyeltem mit csinálnak, feléled, befut az ellen hőse mellé leüttetni magát, feléled...
Az igazán ronda az egészben, hogy le volt gangelve mid mindegyik esetben. Sőt amikor mondjuk, hogy cseréljük le a lane-t (mert nagyon látszik, hogy seggarcú) akkor mondja, hogy menjek/menjünk el, mert ő solozik miden. Aztán később persze 5v5-ben a solojuk triple meg quadra killeket tol :-) És meccs végén beírja, hogy "wooden pc xd".
Szóval szerintem csak le kell húzni egy 10-15 meccset ilyen seggarcokkal (mert a játék ingyenes és seggarcok vannak), aztán újra rendes emberekkel sorsol össze (azokat meg fel kell venni friendsbe, ez legyen a tanulság!) -
#10784 Valószínűleg megérdemlted a bant. Nem szoktak csak úgy bannolni senkit. Lehet az a gond,hogy túl sokat "suck my dick"-ezel és hasonlók. Mert ha jól látom azon vagy felháborodva ,hogy reportolnak valakit azért mert nem tud emberien fogalmazni. Szerintem az a 3 nap kevés volt neked ha még mindig nem értetted meg mi a probléma. -
ronesz #10783 azért nem változott semmi szerinted, mert te is egy prosztó pöcs vagy aki még szar is, szal neked ideális ez a környezet
a többiek, akik normálisak pedig érzékelik, hogy mind emberileg mind játékszínvonal ügyileg erős visszaesés van -
#10782 Championt illik coop-ban tesztelni :) -
#10781 Illetve lehet majd a megmaradó keletiekkel, meg amikor végre tudok pofázni tsen :D De már hamarosan.. 1 hét max. -
#10780 Meccs utan az osszesitoben ha meg nem lepett le akkor tudsz ra ignore-t v friend-et nyomni en ugy vettem eszre. -
FreddyHawk #10779 Voltak faszok WEST-en is, nincs különbség Umu, hidd el. Ugyanolyan ideges voltam az idióta franciákra meg a nagypofájú, magukat a világ közepének gondoló németekre, amennyire most dühítenek a mindenre szaró ruszkik.
Csak akkor zavar a dolog, ha napközben ip-t farmolgatok különböző, számomra ismeretlen hősöket tesztelgetve, de hát ilyenkor velük is kiszúrok, mert ott bénázok vadidegen buildekkel meg minden... Szóval vica versa. A flamereket egy /ignore-al elintézem a többin meg nem húzom fel magam túlzottan, hiszen jön az este, amikor - többek között miattatok, Umu és Jazzy meg még pár embernek akiket innét ismerek - minőségi játékot lehet játszani premade-ben.
-
#10778 Mondhatjuk inkább, hogy saját magamnak szánt költői kérdésemet osztottam meg a topickal. Én amúgy sokat nyerek. De vesztek is. Ennyi. Nem változott semmi. -
#10777 "Vagy túl sok a pro azért nem tudsz nyerni, akkor viszont nem hülyék a keletiek."
Akkor a levegőbe beszéltél, elnézésedet kérem. -
#10776 Mit kezdtem el okostojás? Látsz "válasz xy üzenetére" feliratot az előző hozzászólásomban? Hozzád se szóltam. Az, hogy magadra veszed, a te bajod. -
#10775 Lesz, de nem ennyi.
#10772 munka bizony, a sorry for my bad englisht azért írtam mert gyakran elírok szavakat pl then/than ha gyorsan gépelek.
#10774 Szövegértés 4ever. Nem a hülyékkel van baj hanem
-a kommunikáció hiányával (kevesebb angol beszéd). Az oroszok egymást megértik, de mi nem értjük meg őket. Szerinted ha összekerül egy csapatba skilltől függetlenül 5 orosz, a másik csapatba meg egy svéd magyar lengyel orosz lengyel ötös akkor melyik van előnybe? Ha az orosz és a lengyel nem hajlandó megszólalni angolul akkor bizony az azonos nyelvűek fognak nyerni.
Egyébként igen, a nyugatiak "carryzték a seggem". Az oroszok és lengyelek közt pedig vannak kibaszottul jó játékosok akik solo lanen szarba vernek, de mivel nem tudok velük együttműködni egy csapatjátékban, ezért lófaszt se ér se ő, se én.
Egyik ranked meccsen nidale-el voltam és kaptam egy orosztól egy udyr countert, 10 percnél a 106ból megvolt neki a 90 last hit. Szóval rohadt jól játszott de nem beszélt a csapattársaival állításuk szerint. Ér így valamit? Jah, feleannyit mintha beszélne.
Btw gratulálok, elkezdted a jól bevált személyeskedést amit ti állítólag kerültök folyamatosan. Igen szar játékos vagyok, sose állítottam az ellenkezőjét, csak tudod minden rendszernek megvannak az alapvető követelményei. Emberek közt normális dolog ha visszaköszönsz akárki rádköszön, lolban pedig írod az ss-t ha ss van és mész ha kell. Na jó ez igazán szar példa volt, de remélem így megérted a mondanivalómat.
-
#10774 Egyébként érdekes, most keleten azért vesztenek sokat, mert sok a hülye? De akkor elvileg az ellenfél is hülye, konklúzió, eddig a nyugatiak carryzték a segged, ha még hülyék ellen se tudsz nyerni.
Vagy túl sok a pro azért nem tudsz nyerni, akkor viszont nem hülyék a keletiek. -
#10773 a legszarabb az egészben,hogy nem is tudod ignoreolni őket ingame,mert buzi cirill betűt nem tudod beírni -
#10772 " flamer russians who dont speak english well....
....(sorry for my bad english :>)"
Ez munka. -
#10771 Az a szerencse, hogy nem vagy elfogult egyik oldallal kapcsolatban sem. Nyugaton gondolom nem lesz káromkodás. Cirill betűs katyvasz helyett majd lesz huehuehueha. -
#10770 Ez nem változtat azon a szituáción hogy írják az ciril betűs baromságaikat vagy éppen "fuck you"-znak chatben. -
#10769 Amúgy meg azért nincs transfer, hogy az embereknek adjon idők, hogy megszokják, esetleg új friendseket vesznek fel. Ha lehetne transferelni, ők is tudják, hogy pontosan az lenne, amit sokan leírtak és nem bírná riot szerver. -
#10768 Ha premade-del mész az ellenfélnél is az lesz. Legalábbis ha jól tudom. -
#10767 Ezen gondolkozok, sok értelme így nincs ennek a játéknak.Amúgy is jön a BF 3
Igaz, akkor az ellenfélből lép le valaki és ismét egy értelmetlen meccset toltam. -
Fletley9 #10766 játsz premadel......és nem holmi random felveszlek friendlistbe mert játszottunk egyet egyénekkel....és máris nem lesz para....sőt... -
#10765 Tök érdekes, hogy a keletiek is csak panaszkodnak, a nyugatiak is hasonlókat mondanak. Plusz nekik még ott vannak az usa szerverek...
Ráadásul duplán hazudott riot, amiért persze nem felelősek...
Akinek nem tetszik, az miért szop? Hagyjátok abba, ők csak abból értenek, ha kevesebb pénz jön be. -
#10764 keleti server legnagyobb gondja az orosz játékosok, azt kellene megoldani első sorban utána többit -
#10763 -
#10762 Fel kéne robbantani a kurva keletet! NYOMORÉK MIND! -
#10761 +1 dolog.
Aki szerint csak én vagyok ilyen nyugati beállítottságú az nézze meg az aktuális fórumtémák hány százaléka szól erről. -
#10760 Sajnálom hogy visszajöttem rontani a levegőt, képtelen leszek együttműködni azokkal az emberekkel akik utálnak itt engem.
Szóval kezdeném a sírást (ami nem jellemző rám):
Tudtam, éreztem hogy a kelet európai szerver szar lesz. Azt is tudtam hogy nem lesz sok angolul beszélő ember. De azt nem gondoltam egyszer se, képtelenek kommunikálni, autoattackkal creepelnek, pusholják a laneket mint az ökör, és csodálkoznak ha egy lvl 2 fiddlesticks legankeli őket jungleből. Nem gondoltam volna, hogy még az alap 1-1-2 jungler felálással sincsenek tisztába és nincsenek tisztában a ward fogalmával. Azt se gondoltam, hogy annyira elfajul ez az egész, hogy az official fórumba fogok emiatt bejegyzést írni.
Aki továbbra is kiáll kelet mellett, az olvassa vissza a korábbi hozzászólásaimat, és játsszon egy rankedet/normalt. Utána jöjjön vissza és írja le a véleményét.
Aki egyet ért velem az Olvassa el az itteni irományomat, nyomjon egy thumbs upot, és legalább egy agree-t írjon be. Ha sokan olvassák nagyobb esélye lesz annak hogy foglalkoznak velünk.
További szép napot!
ui.:Ha netalántán valaki személyeskedni kezdene, beoltana, szidna mert visszajöttem, azt nagyon sajnálom hogy ilyen retardált értetlen troll.
-
#10759 köszi, mostanra találtam meg én is, szüóval aki nem tudta volna esetleg:
22v224óránként csak 4 coop-ra ad xp-t ha ezek kifogynak utána nem kaptok xp/ip-t, ez csak coop-l van így és lvl 11 után... -
SuLtAN17 #10758 Engem még csak simán bannoltak 3 napra. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen büntetés, sőt nem hiszem hogy ez létezik mert ez kvázi perma bann. Szerintem írj a supportnak emailt jobbat nem tudok. -
#10757 Ha sokat coop-ozol zsinórban nem kapsz semmit. Menj normálozni vagy várj. -
#10756 te ne tudnál nekem segíteni, hol tudok utána olvasni hogy ez a ban dolog hogy megy? faszom nem találok semmit, és coop-ba semmit nemkapok... -
SuLtAN17 #10755 Egy nyugaton játszót szeretnék megkérdezni, hogy ott mi a helyzet mert keleten a következŐ:
Lassan már egy hete, hogy megtörtént a split, és az első napokban nekem úgy tűnt a saját tapasztalataim alapján, hogy jó megoldás volt. Abból a szempontból igen, hogy sor lagg easten nincs. De mostanára már megtapasztaltam, hogy olyan borzasztóan leromlott a játékosok minősége, és szellemi szintjük, hogy az valami félelmetes. Semmi mást nem tudnak csak a másik vérét szívni, REPORT REPORT REPORT ez megy nulla 24... Bármiért egy suck my dickért egy lol gg lucker noob-ért egyszerűen ezt már nem lehet bírni szerintem. Az hogy cirill betűkkel anyáznak már rég nem fontos. Valaki mondta, hogy nem működik most a tribunal ez igaz? Örülnék neki ha tényleg nem működne, mert rossz rendszer szar, ahogy van :) -
#10754 az ok, de mikor múlik el vagy hogy tudom eltüntetni a büntetést.. -
#10753 Nekem 1500ból van 2. Az is net miatt. -
#10752 valaki segítsen pls...
valami büntetés van rajtam és nem kapok se ip-t se xp-t, és valamit kiírt, hogy lvl1re csökkent afk-ért...
ez mi afasz? összesen 2 leavem van 51 játékból, meddig tart ez? -
#10751 Nevetséges mennyire lenerfelték az ultikat... minimum a negyedére.
Az meg mér milyen, hogy mondja, hogy laneről lanere tud gankelni, közben a videóban kurvára nem azt látjuk. -
#10750 hát igazából ez a TF/Pant nerf lesz nagy változás, ha jól látom, akkor azért nem fogsz tudni pl midről eljutni a pontos helyre ahova kéne, kicsit még sétálni kell, ugy meg már lehet nem lesz olyan sikeres a gank, de egyébként nem olyan durva, mert azért legtöbbször benne lesz a rangebe, pl csomoszor volt olyan nekem, hogy üldöztünk valakit elmenekült, beultiztam elé TF-fel stun és elkaptuk, nem lesz ez feltétlen rossz patch szvsz, Tryndára meg ráfért ez -
#10749 Viszlát global ulti :(
-
B52Yami #10748 Swain= E+deathfire gasp+Q+ignite... done.