League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Meg is veheted, akkor jár hozzá valamennyi pont meg egy csomó karakter.
Amúgy amíg béta, addig biztos meglesz ez az 1 hét, de azt mondták az okosok, hogy ha teljesen kész lesz eltûnik. Nem nagyhalál ez az 1 hét (én pl. részemrõl telibeszarom, mert semmilyen veszteség vagy hátrány nem ér ezzel). Persze senki nem akarja otthagyni a lejátszott pár száz meccset, én a 60 meccsemet minden hezitálás nélkül hagytam ott. No amerifags, no ping.
https://hotshu.wordpress.com/
P.S.: Az ilyen LY-os.
Egyébként az európában élõknek az eu-s lol való, az amcsiknak az amcsi. Nem értem mi ien bonyolult ezen...
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
talalomra egy link
idegesito patcher problema
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
jokis kuzdelem volt 😉 vegen mar 9k cashom volt a cuccok melett 😉
Ötlet? Rakjam újra? Nem akarok megint a patchelésre várni:S
https://hotshu.wordpress.com/
Dotázok már vagy 2-2,5 éve, szal kb 2 játék után már belejöttem 😛 mondjuk hozzá kell tenni, hogy a dotától azért egyszerübb (és nagyszerübb is 😛).
Mellesleg ma hajnal óta offline a szerver, mivel egy új verzió jön ki, amire már régóta várnak sokan, ugyanis jön a rune system, illetve megnyilik a store is. 😛 Meglátjuk milyen lesz, remélhetõleg délutánra, vagy estére már ONLINE lesz 😛
Játékban Gomezz néven vok, aki akar megkereshet, remélem több magyar is rákap majd a gémre, mert nagyon jó.
Meg szvsz meg 1000 mas europai is 😉 (vpn rulezz)
ugy nez ki hogy 3 fajta megolda van/lesz
1: ingyenes a gamma osztan ha sokat jatszol "killokkolhatsz" hero -kat magadnak
2: 30usd leperkalasaert kapsz 20 herot es 200% xp -t meg 10usd -t a jatek store-jeben (5k korul van ez az osszeg)
3: sokatfizecc (30-40usd) es akkor az osszes herot keszen kapod + ugyanaz mint a 2.
mindezekhez jon meg az hogy heti rotalasban mindig lesz 7 hero akivel meg a free-sek is jatszhatnak , a jatek soran kapott IP-bol lokkolhatsz ki herot .. az arak meg nemismertek
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
http://beta.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=17386
site-on. Szept.28.-án, azaz hétfõn 15.000 HoN(azt nem tudom, hogy LoL-t is) betakeyt fognak osztogatni! Csak regelni kell és ha beléptek azonnal a betakey lapot fogja kihozni és láthatjátok a beta kódot! 😊 (azért kíváncsi vagyok erre a HoN-ra.)
upacukafundalukafundakávékamaduka