League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégcsak 6 de, us en kis szinten se volt ennyi lowskill. meg amikor az arc corkival jön és produkál egy 0-13 as statot akkor azzal mivan? volt olyan game 29-1 es stattal fejeztem be amikor meghaltam akkor buktuk el az egészet... enyhén felbasz mikor 4/4 loss mert olyan lowokat oszt mellém....
Zeros, hanyas vagy amúgy? Csak mert alacsony szinten alap, hogy vannak noobok. Nem mindenki dotázott elõtte. Én is jó szar voltam, amikor kezdtem. Kb. 11-12-es voltam, mire találtam olyan karit, amivel elég jól tudok játszani, addig velem is megesett, hogy etettem.
Ez se a szerveren múlik. A matchmaking nagyon rossz. Beteszi a lvl 10 alatti játékosokat is a lvl 20+ ellen. Utána meg a kicsik vagy kilépnek, vagy feedelnek.
Állitólag foglalkoznak a dologgal a fejlesztõk, de nem nagyon látni a hatását. Ha megnézed akármelyik (eu/us) fórumot, a threadek fele ezért sír. Ez az ELO rendszer egy szar.

Live Fast, Troll Hard

Ahogy eddig észrevettem eu server tele van noobokkal... eddig az összes gamebe amit toltam az volt h enemynel 1 ember tudott jatszani 20+ kill többi max 5 de az jo esetben meg nálunk is nekem 20+ kill és szintén max 5 másoknál... az itemekrõl h mit vesznek meg inkább ne is beszéljünk...

na BUÉK
Anarchoid, egy oldallal ezelõtt már linkeltem neked a cikket, amit az us fórumon írtak, hogy open beta van még. Itt a mondat:

The League of Legends “Pre-Season” will allow time for players to learn the game, build teams and develop advanced strategies and tactics, before the opening of Season One in the first half of 2010.

Kb. lefordítva: "A LoL "Pre-Season" (elõszezon) lehetõséget ad a játékosoknak, hogy megismerjék, megtanulják a játék menetét, csapatokat építsenek, fejlettebb stratégiákat, taktikákat dolgozzanak ki, a Season One (elsõ szezon, évad, akármi) megnyitása elõtt, ami 2010 elsõ felében várható." Stb.

Olvass, ne csak kommentelj!

Befejezhetnéd már ezt az eu-us baromságot. Ugyanaz van a két szerveren. Ebbõl a mondatból melyik szó megértése okoz problémát? Segítünk szívesen.
Mindenki a játékról beszél, kivéve téged, neked valamiért fáj, hogy van eu is.

Live Fast, Troll Hard

Anarchoid, te nagyonhülye vagy, de ezt már tisztáztuk.
AnarchoiD
EU -ban openbeta van meg ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

EU-n már nem hosszú a sor, pár másodperc alatt talál meccset. A többi map majd csak akkor lesz valószínûleg, ha vége az Open Beta-nak, ami kb. tavasz.
AnarchoiD
akartam is kerdezni, nagyon iistenititek eu-t mekkora a que time ? csak mert us-en meg sosem kelett varni 30secnel tobbet , de inkabb kevesebbet

@zeros :

Uj map az "majd majd lesz csak" 😊 nincs kobevesett (meg kb se) datum hozza "near future" :

"In the near future, we’re adding a 2-lane map, which will be a bit faster paced, and more geared at 3 and 4-person teams. Later on, we’re looking to expand the genre to a bunch of different map types using the same Champions. We plan on enumerating as we get closer to the release of these maps."

De mivel meg a "coming soon" bejelentesek se teljesultek 100% szal ne vard tul hamar 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

köszi

eu-n mindig ilyen rohadt hosszú a várakozási idõ?
és a másik kérdésem h mikor bejelntkezek a sorba akkor van egy olyan hogy több map de egyenlõre még nem választható funkció, errõl esetleg valakinek info h mikorra tervezik a többi mapot?
Újat kell csinálni.
US meg EU ra ugyanaz a felhasználó jó vagy újat kell csinálni?
Dizson
Na lecserélték a free herokat. 😊

Rage47
játszottunk most Dizsonnal, 4v5ben sikerült nyernünk 😄 jó kis game, és naon addiktiv
Kry
Ja és Európaira gyere, ne amcsira <#ejnye1>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Kry
Amúgy a játék ingyenes, szóval nem muszáj megvenni, ha mégis megakarod akkor steamen megteheted: http://impulsedriven.com illetve itt http://store.steampowered.com/

Tegnap telepítettem újra a játékot és azóta minden meccs elõtt ki kell kapcsolnom a dekorációt a menü részek között. Nem vagyok most ingame nem tudom fejbõl mi a neve, az a sötét sáv a map, a skillek és a hp között a kép alján. Elég zavaró ezzel foglalkozni meccsek elején. Van valami ötlet, hogy lõhetném ki véglegesen? Volt ilyen valakinek?

Live Fast, Troll Hard

Vagy onnan, amit az elõbb írtak, vagy innen:
http://www.lol-europe.com/index.php

Attól függõen hogy us, vagy eu szerverre szeretnél menni.
A collector's pack egyébként steamen megvehetõ, 15 euro.

Live Fast, Troll Hard

Terensz
Szerintem egyszerûen csak töltsd le.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sziasztok

Meg szeretném venni/rendelni a játékot, tudna valaki segíteni hogy honnan volna érdemes? Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon nem kapható így külföldrõl kéne rendelni.
Kry
No problem,

Általában amikor benyomok egy arrenged gémet, akkor aki a játék szerint elérhetõ azt invitálom, s aki jön aki nem alapon inditom 1-2 percen belül, persze csakha nem ír vmit 😊

Egyébként ideje lenne már free herokat lecserélni mert a mostaniak már asszem 8 napja elérhetõk -.-

Gomezz bocs, láttam hívtál játékba, csak közben én tanultam a holnapi vizsgámra, csak bentmaradt a kliens. :/
igen riot pont(megnéztem a nevét😊
AnarchoiD
amerifags ? 😊 hat inkabb azok mint a nemetul beszelo holland/nemet -ek 😉 attol gorcsot kapok

AnarchoiD
riot pont ?

tom h off de én szétröhögtem rajta magam így hajnali 2-kor xD
http://www.youtube.com/watch?v=E6x51iO5zhs

de csak h nelegyen teljesen off:
vki nemtudja h "ököl" pontot hogylehet venni?
mármint sms-el banki utalással v hogy?
(azért "ököl" pont mert nemtom a nevét😛
Unknow
Na volt game. Holnap szerintem megint ilyen tájban lesz megint. Akinek van kedve megint várjuk 😊
Kry
Na megjöttem, mehet a gém. 😄
Amúgy holnap lesz a hõscsere? Merthogy holnaphoz egy hete volt a patch, amivel együtt frissitették az free herokat 😛

Dizson
Pedig van. Na várjál felveszlek. 😉

Dizson teged nem tudtalak felvenni, azt irja ilyen jatekos nem letezik.

hoy ehh

Dizson
Na akkor lesz játék?

Én pl. 15ös accoutot hagytam ott, ami 1 vagy 2 heti játék. Szerintem nem nagy veszteség. Legalább már nem vásárol összevissza hülyén az ember 😊
Ott hagytam az US servert, pedig lvl 8 voltam, EU-n felvettem aki beirta a nevet. -gyokerdim

hoy ehh

Pár dolog:
1.) AZ EU playereket nem ér hátrány azzal, ha hátrébb van egy patchel, mivel így kikerüljük az esetlegesen patch-bõl adódó bugokat (mint Fiddlesticks volt pl legutóbb), letesztelõdnek a változások (mi legalábbis utána is olvasunk mindkét - US és EU is - fórumon a dolgoknak, nemcsak kommentelünk, továbbá mindenki más is az EU szerveren azonos patch alatt játszik, szóval most 2-3 nap, 1 hét különbséget ki nem szarja le?
2.) Kisebb ping. Sokkal kisebb ping.
3.) No amerifags.
4.) Patch verzióban ugyanott van a két szerver, tehát semmi különbség nincs jelenleg.
5.) Van pár nap csúszás a hõsökkel, de ugyanúgy 1 hétig lehet ugyanazt a csomagot ingyen használni, szóval az sem számít kicsit sem, ahogy Renn leírta.
Ha az US naprakeszebb, akkor itt a legtobben miert EU-n vagytok?

hoy ehh

Unknow
Itt is hetente váltakoznak a hõsök.

20:00 körül ha összejön 5 ember ellenünk akkor játszhatnánk egy meccset. Tehát akinek van kedve, az írjon majd rám -e körül.
Ugyanaz a két szerver. Minden beállítás, minden hõs egyforma. Az us pár nappal elõbb áll át, ezért mások a hõsök.

Live Fast, Troll Hard

EU serveren nincs olyan hogy minden heten mas hosok ingyenesek?
Nekem most fent van mindket regios verzio, de nem ugyanazok a hosok elerhetok.

hoy ehh

Dizson
Benne vagyok. Mindanee lefoglalva, mert csak azzal tudok játszani. <#zavart1>

RennHUN - EU

Live Fast, Troll Hard

FallenHUN - EU

Meccs közben vagyok épp, szóval nem veszek fel senkit, majd reggel, de ha valaki ráér, addig felvehet 😛
Kry
Jah, látom felvettetek páran 😄
Vasárnap este 8-9 körül lehetne tolni pár meccset, akár full magyar teammel (teamekkel), attól függõen mennyien leszünk.

én most vok 10-es és nekem Veigar jön be😛
Aki akar felvehet:

AnimeSummoner - EU
Kry
Párszor már leírtam hogy én pár haverommal szoktam tolni, fõképp esténként. Továbbá innen fórumról is felvettek már páran, sõt játszottunk is már együtt.
Nem számoltam össze, de majdcsak megvunk 10en magyarok lassacskán, ha lesz klán rendszer vagy vmi, akkor csinálok majd egyet természetesen csak magyaroknak 😛
Ma este is lesz tutira gém, szal aki akar jönni az adjon hozzá a frend listre:

Gomezz - EU <#eljen>

Dizson
Valaki nem jön játszani? Én még csak lvl 7-es vagyok, de azért nem vagyok annyira béna. <#buck> Jó lenne ha legalább 5-en összegyûlnénk és tolnánk pár meccset.
Nevem: Dizson és EU.

Unknow
Jé, ennek van topicja? Esetleg ha még van 5 fõs csoport aki tolja az írjon rám: Athem

Jó lenne egy 5v5 magyar meccset összehozni 😊
Következõ hõsünk:

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Poppy_The_Iron_Ambassador
Lezajlott a bajnokság döntõje, itt a meccs:

http://www.youtube.com/watch?v=n6htu6MXq5Y
Kry
Amúgy többféle map lesz, jelenleg is van egy 3v3 map a twisted treeline, csak az még béta, de practice game-be lehet rajta tolni. 😛