League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állitólag foglalkoznak a dologgal a fejlesztõk, de nem nagyon látni a hatását. Ha megnézed akármelyik (eu/us) fórumot, a threadek fele ezért sír. Ez az ELO rendszer egy szar.
Live Fast, Troll Hard
na BUÉK
The League of Legends “Pre-Season” will allow time for players to learn the game, build teams and develop advanced strategies and tactics, before the opening of Season One in the first half of 2010.
Kb. lefordítva: "A LoL "Pre-Season" (elõszezon) lehetõséget ad a játékosoknak, hogy megismerjék, megtanulják a játék menetét, csapatokat építsenek, fejlettebb stratégiákat, taktikákat dolgozzanak ki, a Season One (elsõ szezon, évad, akármi) megnyitása elõtt, ami 2010 elsõ felében várható." Stb.
Olvass, ne csak kommentelj!
Mindenki a játékról beszél, kivéve téged, neked valamiért fáj, hogy van eu is.
Live Fast, Troll Hard
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
@zeros :
Uj map az "majd majd lesz csak" 😊 nincs kobevesett (meg kb se) datum hozza "near future" :
"In the near future, we’re adding a 2-lane map, which will be a bit faster paced, and more geared at 3 and 4-person teams. Later on, we’re looking to expand the genre to a bunch of different map types using the same Champions. We plan on enumerating as we get closer to the release of these maps."
De mivel meg a "coming soon" bejelentesek se teljesultek 100% szal ne vard tul hamar 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
eu-n mindig ilyen rohadt hosszú a várakozási idõ?
és a másik kérdésem h mikor bejelntkezek a sorba akkor van egy olyan hogy több map de egyenlõre még nem választható funkció, errõl esetleg valakinek info h mikorra tervezik a többi mapot?
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Live Fast, Troll Hard
http://www.lol-europe.com/index.php
Attól függõen hogy us, vagy eu szerverre szeretnél menni.
A collector's pack egyébként steamen megvehetõ, 15 euro.
Live Fast, Troll Hard
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Meg szeretném venni/rendelni a játékot, tudna valaki segíteni hogy honnan volna érdemes? Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon nem kapható így külföldrõl kéne rendelni.
Általában amikor benyomok egy arrenged gémet, akkor aki a játék szerint elérhetõ azt invitálom, s aki jön aki nem alapon inditom 1-2 percen belül, persze csakha nem ír vmit 😊
Egyébként ideje lenne már free herokat lecserélni mert a mostaniak már asszem 8 napja elérhetõk -.-
http://www.youtube.com/watch?v=E6x51iO5zhs
de csak h nelegyen teljesen off:
vki nemtudja h "ököl" pontot hogylehet venni?
mármint sms-el banki utalással v hogy?
(azért "ököl" pont mert nemtom a nevét😛
Amúgy holnap lesz a hõscsere? Merthogy holnaphoz egy hete volt a patch, amivel együtt frissitették az free herokat 😛
hoy ehh
hoy ehh
1.) AZ EU playereket nem ér hátrány azzal, ha hátrébb van egy patchel, mivel így kikerüljük az esetlegesen patch-bõl adódó bugokat (mint Fiddlesticks volt pl legutóbb), letesztelõdnek a változások (mi legalábbis utána is olvasunk mindkét - US és EU is - fórumon a dolgoknak, nemcsak kommentelünk, továbbá mindenki más is az EU szerveren azonos patch alatt játszik, szóval most 2-3 nap, 1 hét különbséget ki nem szarja le?
2.) Kisebb ping. Sokkal kisebb ping.
3.) No amerifags.
4.) Patch verzióban ugyanott van a két szerver, tehát semmi különbség nincs jelenleg.
5.) Van pár nap csúszás a hõsökkel, de ugyanúgy 1 hétig lehet ugyanazt a csomagot ingyen használni, szóval az sem számít kicsit sem, ahogy Renn leírta.
hoy ehh
20:00 körül ha összejön 5 ember ellenünk akkor játszhatnánk egy meccset. Tehát akinek van kedve, az írjon majd rám -e körül.
Live Fast, Troll Hard
Nekem most fent van mindket regios verzio, de nem ugyanazok a hosok elerhetok.
hoy ehh
Live Fast, Troll Hard
Meccs közben vagyok épp, szóval nem veszek fel senkit, majd reggel, de ha valaki ráér, addig felvehet 😛
Vasárnap este 8-9 körül lehetne tolni pár meccset, akár full magyar teammel (teamekkel), attól függõen mennyien leszünk.
Aki akar felvehet:
AnimeSummoner - EU
Nem számoltam össze, de majdcsak megvunk 10en magyarok lassacskán, ha lesz klán rendszer vagy vmi, akkor csinálok majd egyet természetesen csak magyaroknak 😛
Ma este is lesz tutira gém, szal aki akar jönni az adjon hozzá a frend listre:
Gomezz - EU <#eljen>#eljen>
Nevem: Dizson és EU.
Jó lenne egy 5v5 magyar meccset összehozni 😊
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Poppy_The_Iron_Ambassador
http://www.youtube.com/watch?v=n6htu6MXq5Y