League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avengir
yi buildjérõl inkább ne beszéljünk; 2 zhyonas ring az 2x 25% ab pow vagy csak 1x adja a 25%ot?

https://hotshu.wordpress.com/

AnarchoiD
mind2 oldalon 3fos preamde volt de az a 2-2 pug megkavarta a mukodest

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

81 - 48 és kikapnak az elég lol 😄 btw grat nektek, hogy hoztátok össze a win-t? yi vel nem backdoorozott a lama? 😄
2 22 befigyel😄

Pedig a számok alapján õk nem kicsit voltak jobbak, tõletek azért feedelt mindenki szépen 😛
AnarchoiD
erre mondjak hogy kemeny kuzdelem :

es persze mi nyertunk 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Egyetértek, Udyr elég fasza lett, személyes kedvenc Singed mellett atm.
Itt egy jó guide akit érdekel: http://leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=33607
Blitz, Malphite, Katarina éééééés Udyr! Rawr!
Kárpótlás az e heti halovány felhozatalért.
Anthrax
Udyr utolsó patch óta baromi erõs lett,elõtte nem volt valami nagy szám,de most elég brutális

voala imáid meghallgattattak 😊

Here is the lineup for next week, (week 8):
Code:

Blitzcrank Tank
Corki Mage
Katarina Melee DPS
Malphite Melee DPS
Rammus Tank
Sion Tank
Sivir Ranged DPS
Soraka Support
Veigar Mage
Udyr Melee DPS

source: http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=43809
Kry
Blitz-et és Corkit kéne már freenek rakniuk úgy talán még ki is gyûjtene rájuk az ember 😛😛

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Az új hõs helyett Tristana.

Live Fast, Troll Hard

Zeros én hiszek neked 😊 És én is így látom, igaz csak lvl12ig toltam el US-en, de olyan noobokkal én sem találkoztam ott mint itt, messze nem. Ez van.
Vegyél fel pár embert innen a forumról, esténként szoktunk játszani szerintem baromi jókat, izgalmasak, többnyire nyerünk, persze nem mindig, az ellen sem noob, mi meg általában 3an megvagyunk, persze így is volt h 2db lvl6ost rakott be mellénk az amúgy 15+os mezõnybe. Feedeltek kicsit de így is sikerült nyernünk, asszem csak azért mert a végén már 5v4 lett a mi javunkra és a mi csapatunk is be tudott tápolódni rendesen.
Told így föl magad lvl 10 fölé hamar aztán hátha akkor már javulnak a dolgok solo q esetén.
Anthrax
Ryze-t ugyis kiakartam próbálni az jó lesz, Annie-t meg ajánlom mindenkinek elég durva burst dmge van

A 7. hét hõsei:

Alistar Tank
Annie Mage
Gangplank Melee DPS
Morgana Support
Nasus Melee DPS
Ryze Mage
Taric Support
Teemo Ranged DPS
Tryndmere Melee DPS
New Champion Tank

Live Fast, Troll Hard

Szerintem ez hazugság.
Nem nagyon akartam ezzel foglalkozni, de ez annyira jókor jött, muszáj bemásolnom. Us fórum a forrás.

"ashe and karthus both go bot, weird I figure, so I mid while eve and nunu tops. Ashe and karthus both die before minion spawn, I manage a kill on greedy enemy twitch with exhaust rally cleave, then twitch teleports up top and kills nunu and eve. all the while karthus and ashe die second time after they tele bottom.

now all 4 of em are afk fountain, chatting. I am solomid as mundo. I go where I pleases, and right now its to the forums.. I know my elo's not too high but I'd rather be teamed with more competent players"

Live Fast, Troll Hard

http://hu.wikipedia.org/wiki/Irónia 😊

Live Fast, Troll Hard

Unknow
Szerintem Us és Eu között semmi különbség nincs. Én is játszottam mindkettõn, és mindenkettõn szörnyen bénák alacsony szinten. Magas szinten meg EU ugyanúgy rohadt nehéz. Amennyiben nem hiszel nekem gyere és játsz ellenünk egy meccset. 3-4 lvl 30as és rájössz , hogy itt sincs ez másképpen. Ez az US-es dolog ugyanúgy baromság most mint anno, semmi különbség nincs. Sõt, az amerikaik még butábbak ha taktikázásról van szó.
Ez olyan mint a busz: attól, hogy emlegetjük, nem fog hamarabb érkezni 😄 De amúgy de 😛
Kry
Ma kéne elvileg free herokat lecserélniük nemde bár?

Menj át US szeróra, ott nincsenek noobok. Mi igazából azért nem ott játszunk, mert ott TÉNYLEG SOKKAL magasabb a színvonal. Emlékszem, amikor már egy ideje ott játszottunk (persze csak practice meccsen fejlõdve) elsõ meccsen nem bírtunk ketten tartani egy creep wavet. Sõt. Volt, amikor annyira jók votlak az ellenfelek, hogy a töltõképernyõ után egybõl halottak voltunk. US szerón alacsony szinten is kurvajók, magas szinten meg próbálhatsz ellenük csítelni, de akkoris õk nyernek, annyira magas a színvonal. Azt hallottom, hogy Greenwichtõl legalább 20 fokkal nyugatra mindenki úgy születik, hogy alapból gecirekurvajó.

Renn: én de.
37-10-8 as stattal loss ez már sztem abszolut nocomment kategoria, a csapattársak egyedül rohangáltak backdoorozni a végén, feléledt berohant turrethez aszt meghalt az utolso 10 perc igy telt el.... az ilyen meccsek amik olyan szinten felkurnak agyilag hogy hihetetlen és még hogy nincs tele noobbal...
Unknow
Na, szerintem mára is tervezünk 1-2 játékot, mivel sokan vagyunk ezért practice, egymás ellen. Olyan 2-3 óra táján már fent leszünk. Akinek van kedve jönni egy kicsit gyakorolni nehéz ellenfél ellen az majd írjon rám. (A szokás kedvéért Athem -re XD )
avengir

Szbence néven felvehettek engem is ha valamikor terveztek valami magyar gamet irjatok 😊
Sziasztok!
Kasya néven engem is megtaláltok, szivesen csatlakozok bárki játékához!

Alienware M17x R4 - Nvidia 780m

JhonB néven futok EU-n, vegyen föl akinek kedve támad játszani egyet-kettõt esténként.
Noobok kíméljenek 😉
7,5% rúnákból, plusz 1,5% quintessence, de ezt teheted 3x is, szóval max 12%. Vagy elnéztem.
Itt tudsz rúnákat, meg itemeket próbálgatni a karakterekhez:

http://leaguecraft.com/

Live Fast, Troll Hard

mennyi dodge % ot lehet összepakolni runákbol nemtudja valaki?
A skin már kész, nem a színezéssel van a bajuk. Elég felelõtlen ígéret volt hogy minden Facebook rajongónak ingyen jár a skin, most meg kell oldani hogy 50K ember valahogy megkapja a személyre szóló kódját hozzá.

Live Fast, Troll Hard

ez a "dolgoznak a skinen" azért elég lol mert negyedóra átszinezni egy olyannak aki ezzel foglalkozik...
Forrás? Nem találok róla semmit.

Live Fast, Troll Hard

avengir
Jövõ7en jön az új hero, õ fixen free lesz, (ha nem lesznek kész vele, akkor jön jövö7en trynda freenek helyette). <#hawaii>

Tristana skinen pedig továbbra is dolgoznak.

Unknow
Attól függ. Az ajánlott itemek a karakter statjaihoz vannak igazítva ha minden igaz. A probléma az,hogy pl ha van Soraka az ellenfélben már borult a dolog mert egy executioners az már rögtön must have. Na meg így tovább...
hát nálam nem mutatja hogy mi lesz csak hogy mi volt...
amugy kivettem tryndát eddig bejön eléggé 😄 1 win 1 loss igaz ezzel kicsit sûrûbben halok... de majd csak beleszokok nem akarok többet unlockolni majd csak katarinát ahoz meg még kell egy kicsit játszani 😄

az ajánlott itemeket amugy mi alapján irja a karakterekhez mert sztem kb a karik nagyrészénel szar itemeket ir....
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule
Akkor légyszives írd le nekünk a következõ 2 hét hõseit.

Live Fast, Troll Hard

avengir
US szerveren tudni elõre a hõsöket, trynda sose volt még free; karthos, anivia pedig a bugok miatt lett free.

Inkább adják oda a 2 ingyen skinem, amivel még lognak =)

EU-n mostmár úgy van, mint US-n, végre szinkronban vannak ezzel. Persze jobb lett volna ha nem, mert kimaradt így chogzilla, shaco, akiket meg akartam nézni.
Kry
Trynda nekem is megvan, elég állat hero, DE azt hozzá kell tenni hogy szvsz egyik legnehezebb, ehhez kellett nekem a letöbb játékot tolnom mire ráéreztem, de mostanság már szinte csak 20+ killt tolok vele 😄
Kell hozzá jó kis apm is, fõleg az ulti használatánál. Összességében nagyon jó hero, csak nehéz is ám, gyakorlás kell hozzá 😛

Free herokat egy ideig még számolgattam, jósolgattam, de most már rájöttem hogy nincs értelme, mert összevissza van, eu-n meg még a napot sem lehet tudni, egyszer hétfõ, egyszer szerda, még csak hírként ki sem írják.

Karthus sem volt a free hõsök között, aztán most mégis betették, mert kisírták, hogy csak nem adnék ki 6300-at, ha nem is tetszik a kari... Trynnél is simán bennevan.
Ezt honnan tudod?

Live Fast, Troll Hard

avengir
Usen a következõ 2 héten nem lesz free tryndamare.

Ellene játszottam elég sokszor, vele még nem. Nagyon idegesítõ, amikor 100 hp marad neki és meglép az ultival.😊 Gyakori hõs pedig, tegnap majdnem minden meccsünkön volt egy. Ha nem vagy biztos benne, várj még a hét elejéig, hátha az új adag free hõs között ott lesz. Így nem pazarolsz pontot ha esetleg mégse tetszik.

Live Fast, Troll Hard

avengir
Sztem illene megnézned, hogy a Riot Games szerint mikor jelenet meg a játék.

Nekem us serveren matchmaking sosem para, inkább az zavar, hogy átlag 50 perc egy játék és nem jár érte több ip/xp.

Unknow
lvl12-n alacsony ELO pontokkal nem is tudom mit akartok de mindegy. Szerintem az még az ultrakezdõ kategória és nem csoda ,hogy vannak ilyen emberek ott. Anno én is játszottam US-en és semmi különbség nincs.

Item buildekrõl meg annyit, hogy US-en a leaguecraftos buildeket nyomatják, amiknek a nagyrésze elég kezdetleges, és talán 1-2 van ami valójában használható. Arról nem is beszélve,hogy szinte minden meccsre úgy kell vásárolni,hogy mi van az ellenfélben.

Amúgy még mindig várjuk a magyar playereket egy jó kis practice gamera, továbbra is Athem néven találtok.
Kénytelen vagyok egyet érteni Zeros-sal. US-en elnyomtam lvl 12ig de olyat még _soha_ nem láttam mint itt EUn az elsõ pár meccsem alatt, legyen az practice vagy normal game. Néhány példa:
- lvl 1-en simán berohan random hõssel az ellen tornya alá csak azért hogy megpróbálja megölni az amúgy low HP-s enemyt, persze nem sikerül.
- Elsõ 2-3 percben 2+ halál, TF etette Warwick-et egy picit.
- Random enemy hõst sikerül megölnie 2 havernak, majd kb 5 másodperccel a halála után az egyik meghal: agyon ütötte a super minion meg a többi néhány még élõ sima, mivel az ellenséges hõs halála után még simán ott állt _egyhelyben_ kb 5-10 másodpercig.
- Akiket ellenfélnek kaptam azok sem játszottak olyan ügyesen és változatosan mint amihez US-en hozzászoktam.
- Az item buildekrõl meg ne is beszéljünk, tényleg szörnyû. Nem ártana US fórumot olvasgatni néha-néha.
És még sorolhatnám. Nem vagyok pro, soha nem dotáztam, de ez azért tényleg nonsense. Ilyennel US-en soha, ismétlem _soha_ nem találkoztam, még practice meccsen sem. Igen lvl 1-12 emberkékrõl beszélünk, na de akkor is ez már az ultranoob kategória, szerintem 😊
Tryndamere rõl valaki tud mondani valamit? Még egy játékba se láttam hogy valaki vele tolta volna. Ha felkeltem akkor 1 vagy 2 game után meglesz az 1350 pont és azon gondolkozom h õt unlockolom.