53877
-
#10947 hmm... ugye a HON ingyenes lesz, tudom hogy volt már párszor téma meg hogy van HON topik is, de mégis itt kérdezném meg, hogy aki játszott vele (LOL után/mellett), milyen a LOL-hoz képest? szerintetek sokan átmennek oda? -
#10946 -
#10945 Most lebuktam amúgy is, tehát már gigamegalowelo vagyok, kezdek leérni hozzád :D -
#10944 A te ELOdon lehet, de most hallgassunk meg egy olyat, aki ért is hozzá -
#10943 Grrr trynda jön és megöl, odamész, focusálod, cczed, amikor nyomta az ultit exhaust, ignite, gg. -
#10942 Kap egy CC-t és azt se tudja mennyi az idő ... -
donatus13 #10941 Azért mert aki jól játszik vele , egy egyszerű runaszettel szét csap egy egész csapatot pillanatok alatt és még mindig nézd azt, hogy van lassítás,heal,menekülő skill,halhatatlan ulti,és kurva nagy dmg is egyszerűen az a baj ,hogy mindene van. -
Fletley9 #10940 akkor ott valamit nagyon elbaMbultak az elején....lvl 6-ig ha megfogod (egy ranged karival simán meglehet) akkor nem lesz vele baj lategamben se..nem értem mért ennyire mumus még mindig -
#10939 épp most volt velem egy, olyan pentakillt nyomott nem is egyszer hogy ihaj... menekültek előle, rábaszták az exhaustot is az se mentette meg őket XD áhh imba champ és kész -
#10938 Fórumon írnak mindent. Írják, hogy jobb, csak mostmár kell hozzá skill, írják, hogy gyengébb. -
#10937 Hát high elon senki se memt vele, rework után nem tudom mi történt. -
#10936 ezt én átgondolnám mégegyszer -
#10935 Te meg legyé má házigazda -
#10934 Leguselessebb elemző vagy. -
Tababo #10933 nem is lehetne nagyon elemezni annyira szépen összerakta -
#10932 [134 új üzenet]
-
#10931 Azt a "leguselessebb" szót nem szívesen elemezném -
Fletley9 #10930 Trynda jelenleg az egyik leguselessebb hero a játékban (ez a rework szerűség se változtatott rajta sokat) -
#10929 Na ez állatul néz ki :D -
#10928 -
#10927 Ignite -
Jammal #10926 Nem rossz indulatból mondtam egyébként, de tényleg simán kezelhető. -
donatus13 #10925 Köszönöm a gratulációdat én is ismerem a hősöket , de ez van ulti alatt össze rakott mint a szart ,exhaustokkal is olyan critet ad mint senki más . -
Jammal #10924 Csak gratulálni tudok ha Nocturne fear és Rammus taunt+gombóc combo mellett egyáltalán killje volt teamfightban Tryndamerenek. Lehet nem is Trynda az op?! :o -
donatus13 #10923 Én csak azt nem értem miért nem képes a riot végre nerfelni tryndát jó tudom minden kezdő azzal játszik és csak vele képesek elérni valamit, de egyszerűen nem értem ,hogy lehet egy ilyen hőst csinálni,menekülő skill, heal, halhatatlan ulti, borzalmas sebzés és még spell shieldje is van + még lassítás is egyszerűen hihetetlen ,hogy rankeden feed nélkül 3 exhaustal nem tudtuk megölni és ultija alatt 2 önket elrakott egy 3000 hps rammust kb 280 armorral meg egy nocturnet pillanatok alatt, ezzel az új upgraddel rosszabb mint volt... -
donatus13 #10922 Szerintem sem op a monkey king, sőt egyáltalán nem, elég jól kell játszani ,hogy játék végén oda tudjad tenni magad, szerintem most jól balance olt lett. -
B52Yami #10921 Bár az poénos volt, amikor az enemy malz leultizta a hasonmásomat :D -
B52Yami #10920 Szerintem okádék egy karakter. GP megeszi reggelire. -
#10919 Hiába ha a damage-e lószar :) -
Eftörsokk #10918 megvettem, kipróbáltam, egyáltalán nem érzem op-nak
sőt, early game-re némi dmg buff talán rá is férne szvsz -
#10917 Kicsit sok belőle hogy tud dashelni, van eltűnése, felbasz a levegőbe... -
#10916 Dehogy OP, nagyon jól be lett lőve a normál szintre. -
#10915 Soon. -
unusual #10914 Kérdés akart lenni ;) -
unusual #10913 Kérés. Miként tudok region-t váltani? -
#10912 op -
Eftörsokk #10911 wukongról véleményeket kérek op up? -
#10910 Hehe... most olvasom, hogy a HoN F2P lesz... izá...
- Basic: The standard, free account new players will receive upon sign up.
* Access to the weekly 15 free heroes
* Matchmaking restricted to All Pick
* Can purchase access to additional Heroes through the in-game store
- Verified: Basic accounts that have been upgraded through a show of commitment to their account, by either purchasing Goblin Coins or surpassing a certain threshold of play time
* Access to everything a basic player has, plus the ability to participate in Verified Only Matchmaking, to guarantee separation from Basic players if desired
* Can choose to play all matchmaking modes, however the use of Tokens or Passes are required (some tokens are awarded once a Basic account upgrades to Verified)
- Legacy: anyone with a paid HoN account before the F2P switch has automatically been upgraded to a "Legacy" account
* Access to Verified Only matchmaking
* Can continue to play all game modes without the need for Tokens or Passes
* Will continue to enjoy free access to the general hero pool
"The new basic account is a free account new players receive when they sign up. Once a player has surpassed a certain threshold of play time, or purchase Goblin Coins, their account is upgraded to a Verified account. Players who were already paid users will have Legacy accounts. Legacy accounts receive a lifetime of free access to all HoN heroes and are able to play in Verified Only games, to ensure that experts and beginners are separated. Legacy accounts can no longer be purchased."
No comment... és mindezt azután, hogy teleszemetelték a lol fórumot, hogy 10dollárért megveheted... hehe -
#10909 Cleanse -
#10908 xinnek rakok phantom dancer/frozen mallet/Berserkers Graves/The Bloodthirster/
ez az alap:
választható még mellé:Banshee's Veil/Infinity Edge/Randuin's Omen/ Esetleg Frozen Heart
+2 Skill nálam a:Flash/Ignite