League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen szósz tartár? 😄
Unknow
3 hónap alatt annyi faszságot írkáltunk,hogy mindenhez oda tettem nektek a linket. Tessék használni a kis kezedet, gépeld be,hogy ELO. A Sauce az meg nem source amire te gondolsz. (Hamár faszságoknál tartunk.)
Sauce pls. Komolyan. Írkáltatok az elmúlt 3 hónapban annyi faszságot, hogy link nélkül azt sem hinném el, ha azt írnátok, hogy az ég kék, de néha felhõs.
Unknow
...ott van a topicja fórumon. ^^ Ha nekem nem hiszed keressél rá. Volt egy nagyon szép post errõl, hogy az ELO , hogyan is mûködik ebben a játékban.
Ennek azért olvass utána.

Live Fast, Troll Hard

Unknow
Szinteddel együtt nõ az elo-d is. Akkor rak össze ilyen kis szintûekkel mikor rettentesen rosszul játszol. 5 30as játékost fix nem rak össze úgy egy csapat ellen se,hogy az ellenfélbe nincs 30as. Ott bizony tényleg az van,hogy szar az ELO 😊
nem is tudtam hogy us en 10 perc után lehet surrendelni <#vigyor5>
AnarchoiD
Talan azert szar mert pro vagyok, es nelkule is expert 😉 ezert nemszamit hogy 30-as vok 😉 melelsleg nalunk is volt 2 random ... ja es az ellenfel vegig osztott minket hogy milyen benak vagyunk hogy asztan 5 - 0 ra feladjak 10perc utan ...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ezt fordítva is lehet magyarázni. Az alacsony szintûek kicsit jobbak, mint a többi, nyernek egymás után meccseket, és jó nagy lesz az elo-juk. Egybõl kapják a 20+ játékosokat ellenfélnek, nehogy nyerjenek többet. Fõleg ha mondjuk premade csapat volt, mégnagyobb elo. Aztán szépen elverik õket a "nagyok", és megint kapnak pár kisebb játékost. Ez a rendszer még mindig egy nagy szar.
Állitólag lvl 13 alatti játékosokat nem tesz be a nagyok közé, de még mindig gyakran talákozom kicsikkel.

Live Fast, Troll Hard

jah jah igen igen és akkor az 5 pro lvl 30 ast mér rakja össze fele akkora szintûekkel azt még mindig nem magyaráztad meg, de várj ne is magyarázd meg mert megmondom én, annyira szarok hogy az ELO juk a béka segge alatt van, néha összejön nekik (vagy nektek? te is benne vagy a screenshoton levö 5 proba?) és akkor zuzzák a shotot forumra hogy ök a skillesek valami kis frappáns szöveg kiséretében<#mf2>
Unknow
Bezony, szerintem marha jó lesz most XD Alig várom ,hogy a Master Yi mass cry elleopje a fórumot, hogy "OMG ! I was in god mode, and died! FIX!" 😄
Kry
Exhausttól miért is kéne elbúcsúzni? Pont hogy most lesz jobb, mert például yi-t mostmár ha lassitani nem tudja legalább megvakitja.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Unknow
Az elo-d némi képpen csökken ha olyan hõssel tolod amivel még nem játszottál, de ennyire azért nem. Szal itt tényleg valami rettentõen tré ELO van 😄
avengir
Én a promotot várom vissza, ingerlõ az átlag 40-50 perces game; exhausttol pedig lehet elbúcsúzni véglegesen.

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
Nem a summoner level dönt, csak alacsonyabb szintû playerek jó eséllyel nem tudnak játszani a hõssel amit kivettek.

az csak egy példa számsor volt 😊
ezt a minusz dolgot viszont nemtudom mire irtad
Unknow
Azt hiszem itt logikai bukkanóba ütköztünk. Alapból 30 ability powert lehet kirakni. Ezeknek a rúnák lesznek 10%-al hatékonyabbak 😛 Javíts ki ha tévedek, de ha valamit növelnek az nem minuszba fog menni 😛
cekellow lvl 16
emwolb lvl 17
snoggry lvl 22
naquez lvl 16
bloodfrenzy lvl 28

debaszottnagy prok vagytok hogy 5 lvl 30 as elverte õket, biztos a jó elotok miatt dobott össze velük mééééééégilyen faszagyerekvagyok screenshotot méééééééééééééééééég
mellesleg a runebookodat ha ingyen adnák se kéne olyan szinten szar
1+3+5+7+9=25 25*1,1=27,5
1*1,1+3*1,1+5*1,1+7*1,1+9*1,1=27,5
jah tényleg más <#vigyor2>
AnarchoiD

Duhito amikor a 10. killnel az ellenseg aszondja csalo vagyok noob meg minden es feladjak 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Itt van sok tipp hozzá is, érdemes szétnézni:
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=28809

Nekem az a véleményem, hogy akármelyik hõst érdemes megvenni, ha tetszik, és szeretnél vele játszani.

Live Fast, Troll Hard

és majd ha következõ héten és akkor milyen runa set érdemes hozzá venni?

Ezen a héten semmiképp, mert pont ingyenes.

Live Fast, Troll Hard

szerintetek érdemes megvenni morgana-t ?😄

Unknow
Nem a végleges számot emelik 10%-al, hanem rúnánként. Szóval mindjárt másabb így a dolog nem de?😛
avengir
Vége a bd twitchnek? 😞

Rúnákat és tárgyakat is nerfelnek, pl zárt bétába még simán +3-400 hpval lehetett kezdeni a játékot.

Kry
AP-bõl összvisz 31 jön ki. Ha most ezt meg akarják emelni 10%-ál, akkor 34 ap. Hát az aztán nagy szám, fúú mostmár erre fogok gyüjteni az tuti -.-

Unknow
Ha a rúnákra gondolsz, akkor az lenne a legjobb megoldás ha kivennék a rákba õket. Szerintem egy ökörség, hogy ekkora handicapet lehet összeszedni azzal,hogy többet játszol mint egyesek. LvL 7-8ig a játék még so-so a skillekrõl szól. Utána már nem igazán. Ez van.
Nerf helyett lehetne hardcap v diminishing a statokon, mert ez így kicsit tényleg kib@szás szagú. pl CD redu 40%-on van cappelve ha jól tudom, a dodge-on meg in game van diminishing, azaz hogy egyre kevesebb dodge%-ot kapsz az itemekbõl, de ebben nem vagyok biztos.
Vélemény?
Kry
Én most itt arra céloztam hogy ezek szerint rúnákba is belenyúlhatnak akármikor mint ahogy a herokat is nerfelgetik buffolgatják, egyszer fennt egyszer lennt.

Unknow
? Itt a 29k IP-s rune book lesz nerfelve. Az 50% + crit dmg. Amit mondtam is,hogy ne legyen néhány karakterrel és némi okoskodással one shotolni lvl 1-en. Ez meg szerintem marhára jogos, mert ahhoz semmi tudás nem kell, hogy egy lvl 1-es karakter agyonverj.
Kry
Na utána néztem már a kövi patchben mien változtatásokra számithatunk: LINK de mivel ezt a test realmos résznél lehet olvasni így ezen még változtathatnak szvsz.

darkmenx: téged sem láttunk még jáccani. Am twitchnek sztem attack spd kell, bár ahogy elnézem tovább fogják nerfelni méghozzá most az ultija rangebõl szednek majd le 😛

Ez a rúna nerf viszont kicsit szemétség, mivel 10-20k IP-ket lõ el rá az ember, és eladni, visszafordítani nem lehet, kombinálás meg elég baromság 😛

nomen est omen
darkmenx
te egy geci jo jatekos vagy, kar, hogy meg senki nem latott jatszani.

Én pusztán abból a néhány meccsbõl vontam le konzekvenciát ahol 4-5 db lvl28-30as ellenfél ellen sikerült nyerni avagy akár fordítani megfelelõ csapatjátékkal, még akkor is ha volt köztük 1-2 etetett/skilles + gondolom agyonrúnázott TF/Kass/Eve etc. Igen, lvl12-13 körül és általában nem én voltam az egyetlen 20 alatti.
Okoskodás? Ugyan már...
MARIS MEGYEK

darkmenx
Ingame keresd meg Yashirou -t , õ rohadt sokat nyomja twitchel.

milyen rune setupot javasoltok twitchre?

noobok kiméljenek , köszönöm.

darkmenx
MARIS MEGYEK

Unknow
Ingame keresd meg Yashirou -t , õ rohadt sokat nyomja twitchel.
daemonervosa
,,!, 😊

Trolling is a art.

darkmenx
milyen rune setupot javasoltok twitchre?

noobok kiméljenek , köszönöm.

daemonervosa
köszönöm ,ez megtisztelõ 😊

Trolling is a art.

Unknow
Nem, Te azt mondtad,hogy a rúnák nem számítanak annyit, és ,hogy szerinted ettõl még perfectly balanced a játék. Erre mondtam,hogy baromság. A készítõk is úgy vélték, hogy lehet no skillezni rúnákkal. Ezért is mondtad,hogy ha annyira imba lenne akkor mindenki ezzel tolná. Akinek meg volt az IPje, az ezzel is tolta, jön is a nerf.

Amúgy meg mi van? Mr. Félisten? Átmegyünk offenzívbe, hogyha nincs igazunk? 😛 Csupán csak az okoskodásodra mondtam, hogy legtöbbször baromságokat beszélsz, és ezért vágtam ide be a patch notet is.
Pont Blitz miatt nem tetszik a 12. 😊 Teemo kezelhetõ.

Live Fast, Troll Hard

Kry
11.hét= Shaco invázió (mintha eddig nem lett volna belõlük elég) viszont Gragasra már nagyon kiváncsi vok, szal annak örülök, bár megint sok lesz a játék megkezdõdése elõtti leavelgetés de ez már megszokott 😛
12.hét Ismét free Blitz? 😛 Itt meg teemoból lesz minden játékban 1, inkább 2.

Egyéb: Athem, Jhon követem a vitátokat már napok óta, nem azé de abbahagyhatnátok -.- teljesen világos hogy athemnek játékbeli tapasztalata több, de jhon meg "lexikálisan" tud sok mindent.
Szal elég a vitából pls.

A 12. hetet elõre utálom.

Live Fast, Troll Hard

már ma benntvannak a 10. heti herok én az oldalon megtaláltam a 12ig mindent ide leirom ha valaki nemtalálta volna meg😄:
11.hét:
Alistar Tank
Anivia Mage
Gangplank Melee DPS
Shaco Melee DPS
Sivir Ranged DPS
Taric Support
Twisted Fate Ranged DPS
Veigar Mage
Zilean Support
Gragas Tank
12. Hét:
Ashe Ranged DPS
Blitzcrank Tank
Heimerdinger Support
Karthus Mage
Nasus Melee DPS
Ryze Mage
Singed Tank
Soraka Support
Teemo Ranged DPS
Pantheon Melee DPS

Tudod az a gond hogy te sem olvasol. pontosabban te nem olvasol, mert én igen, mint ahogy írtam utána olvastam a fórumon, az egy másik kérdés hogy nem találtam meg.
A rúnákkal kapcsolatban meg nem a skill volt amit felhoztunk példának, hanem hogy baszhatod a rúnáidat ha szar a csapatod, vagy nem jön össze a csapatjáték az ellenfélnek meg igen. Rúnákkal nem fogsz játékot nyerni, csapatjátékkal igen.

Azért köszönjük szépen hogy leereszkedsz a szintünkre mr. félisten.
Unknow
Tudod, az a gond,hogy nem olvasol és ezt a bugot nem tudod,hogy mennyire imba.

Udyr

* Fixed a bug where Udyr's Bear Stance was providing multiplicative move speed, rather than additive, causing it to give too much movement speed while slowed

Természetesen kapjátok mellé a jól megérdemelt nerfet is ahogy azt illik. Ja és végre Poppyt is javítják.

Ja igen, és lvl 13as szinten én azt nem értem, hogy pl mi volt az a rúnás vita, amihez még hozzá se szagoltál. Továbbá igen, ez a bug amit felül írtam legfõképpen fullra rúnázott Udyroknál volt idegesítõ és rohadt imba. Erre mondtam,hogy alacsony szinten nem tudom mirõl beszélsz. Te azt is megmondtad,hogy a rúnák így nem imbák, úgy nem imbák, és ,hogy ez mennyire skill függõ. Na nesze neked, jön a rúna nerf is , annyira nem volt imba.