53877
-
#11147 -
#11146 Lol
Akkor a 3150es mao ugyanolyan leárazás volt mint most a többi :> -
#11145 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11144 Easten 1350 mert itt a playerek mindig vesztenek, mert mind noobok, westen 3150. Maokai meg azért mert így tiltakoznak a fák kivágásáért. -
#11143 mindkét hsz-eden jót kacagtam -
FreddyHawk #11142 Azt is mondhattad volna, hogy nem, nem csak Te érzed.
-
Jammal #11141 Mellesleg Maokai sosem volt 3150. -
#11140 Néha jó lenne ha látnál is nem csak néznél, ecsém Launcher, és további 3 honlapon van kihírezve -
#11139 Csak én érzem úgy hogy változtak a champion árak vagy másnál is ezt mutatja?
Chogath ,taric 3150ról 1350re
Maokai 3150-ről 6300-ra.. -
#11138 Jungle nasus fasza lesz az amúgy is OP slowal, garen buff wtf..
Nem értem mit kell variálni, most viszonylag normális balance van, nincs az az érzése az embernek egy rumble (vagy akármilyen) picknél pl, hogy nabasszameg most kikapunk...Talán shaconak vissza kéne rakni azt hogy stealthben maradjon mikozben JITB-t rak le -> ismét használható lenne. -
#11137 -
#11136 csalt -
#11135 Lolreplay bug -
Axsys #11134 Fiddle 80 seces cd mellet hogyan ultizott? (0:21) -
#11133 -
#11132 1:20...Loál
Fasza lett -
#11131 -
#11130 nekem nincs nektek is? a végén -
#11129 Azt írja, hogy ne használj Internet Explorert -
NinjaAssassin #11128 itt a megoldas a problemamhoz:I went to the Advanced tab in IE's Internet Options and unchecked everything under the Security heading that had to do with licenses. Worked like a charm, but if that fails just uncheck everything in that section.
kerlek forditsatok le nekem:D -
NinjaAssassin #11127 De az oldalukra se tudok belepni pedig mar 10 szer regisztraltam,nem tudom mi lehet a baj -
#11126 Akkor a probléma nálad van mert nekem onlinet jelez.. -
NinjaAssassin #11125 EU Nordric&East
-
#11124 Nekem online. EU easten vagy? -
NinjaAssassin #11123 eyt irja ki: A szerver jelenleg elfoglalt kerjuk probaljon kesobb belepni nektek is?
-
NinjaAssassin #11122 Titeket be enged a jatekba?
mert engem nem:S -
#11121 fasza, ezt nem tudtam -
#11120 De, és az lassít. -
#11119 De az, és igen ha enemy megy át rajta, akkor belassul. -
#11118 Nem, nem nunu v amumu a leggyorsabb.
W? az nem a twilight shroud? -
#11117 Nem nunu a leggyorsabb? Vagy amumu?
Amúgy piros buff + a W is lassít akalinál..szóval aki tud vele játszani az gankelni is tud...de tény hogy klasszisokkal jobb egy nunu/udyr/olaf/amumu junglebe. -
#11116 Na mindegy, szerintem abban egyetérthetünk hogy vannak nála klasszisokkal jobb jungelesek is és nem pont a random nyomorék normalban ill 1800 alatt fogja megváltani a világot vele jungleben. -
#11115 Megkapja azt is runából. -
#11114 Olaffal kb 3.30-ig el lehet érni a level 4et és kb Udyrral is, azért Olafot hozom fel példaként mert tudtommal ő a leggyorsabb jungler. Na most itt 4 perc körül lvl 4 lett, de utána mint mondtam nem igazán tud gankelni, ezért még meg kell farmolni, tényleg nem lassú, de ha azt nézzük lvl 4 után a jelenlegi top tier junglerek már simán gankelhetnek.
WW meg E-je miatt pirossal akár 4esen is gankelhet, szóval csak azt mondom, ha már van választási lehetőség, márpedig van, akkor nem pickelnék Akalit junglernek, főleg h egyik legerősebb solo hero, és persze mint szintén mondtam, ha betámadják erdőjébe akkor rábaszott, egyébként ahogy látnám hogy az enemy jungler akali,(és nem vagyok szerintem ezzel egyedül így) bemennénk ellopni a pirosukat, a wraitheket, sőt mivel nem kéknél kezd valoszinüleg meg is lenne a Fb. -
Eftörsokk #11113 -
Eftörsokk #11112 lvl4-en nem fog gankelni egyszerűen az tény, de ha ww-nek megy akkor neki is, másrészt meg, szerintem elég gyors is ha nincs counterelve
tény hogy hasznosabb solora rakni, de szerintem azért bőven használható jungelre is
http://www.youtube.com/watch?v=8fW2UJovqwc&feature=related
erre meg azért nem mondhatjátok hogy rossz idő szvsz -
#11111 működni lehet hogy működik de mégis minek menne valaki jungle akalival? ha valamennyire tud vele játszani az illető akkor solo lanet leownolja és kész, szóval semmi értelme. ráadásul lvl 6 előtt a sikeres gankre is elég kevés esély van vele, hát még milyen könnyű counterelni... -
#11110 Hülyeséget írtam, lifestealt nem kap, csak dorans bladebol (ami first item) -
#11109 Kajak nem akarok trollkodni, tényleg lehet...passzívból kap spellvampet meg lifestealt is..láttam már jó jungle akalit -> ellenünk volt sajnos (persze csak ha jól tudom, nem akarom bebukni a hülyeségemet megint) -
#11108 Hagyjuk már