League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live Fast, Troll Hard
Hõscsere pénteken.
Annie Mage
Dr. Mundo Melee DPS
Janna Mage
Kassadin Melee DPS
Kayle Tank
MasterYi Melee DPS
Morgana Support
Tristana Ranged DPS
Twisted Fate Ranged DPS
TBD (New Champion)
Gragas test serveren Pantheon normalon.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Annie Mage
DrMundo Melee DPS
Janna Mage
Kassadin Melee DPS
Kayle Tank
MasterYi Melee DPS
Morgana Support
NuNu Tank
Tristana Ranged DPS
Twisted Fate Ranged DPS
A passive-jából és a tiger stance-bõl adódó attack speed-et is hotfixelték, a legtöbb post erre érkezett, de biztos van a fórumnak egy olyan része ahova lvl13as közönséges halandó nem juthat be csak a lvl30 félistenek.
JhonB nev alatt megtalalsz
Malady-t és sword of the divine-t is kipróbáltam, tiger-be a 3 kis ütés számít 1 attacknak tehát egyik sem bugos afaik, mivel minden (4x3) kis sebzés után látsz egy 100-ast, avagy minden 3 kis sebzés után látsz egy egyre növekvõ számot 5-10-15 stb.
Avengir azért te is elvagy tájolódva egy kissé dotára mondod hogy 1 gombos kari, dotához azért több skill kell mint a lol hoz és mig dotába ha elfeedelnek eg herot akkor azt könnyebben kilehet szedni mint itt lolban kiváncsi lennék melyik a kedvenc karaktered valahogy olyan érzésem van valamelyik 1 gombos vagy végig zongorázoma billentyüzetet.
A fórumba felraktam a TS infókat.
Majd ha gondoljátok gyertek, valaki csak lesz fent.
Jowansonnal majdnem mindennap játszunk esténként 😄 és már vmikor leirta ign-ét, kicsivel lejjebb.
Szerintem igenis vannak op hõsük, de egyik sem megölhetetlen.
Szóval nincs olyan h õ most OP hõssel van ezért azonnal nyertek, ha nem tud játszani ugyanugy feedelhet. Ráadásul a legtöbb OP hõs nem az egész game-ben OP. Ott van pl Fiddlestick, lvl 1-en az életszívása sebez 300-at és ugyanennyit gyógyít. Ez így magában sok embernek semmit nem mond, de Cho'Gath ultija sebez 300-at amikor a karakter 6-os szintü.
Nah akk egy kis hirdetés (akit zavar attól elnézést)
A Hard Academy klán, amely más játékokban is jelen volt régen, most megalakult a lolban is. Szeretettel várunk minden érdeklõdõt, hogy egy rendes társaságot kialakítsunk. (elegünk van már belöle, h 3-4-en arranged team-ben bekapunk még 1-2 embert, akik teljesen tönkreteszik a játékunkat)
Akit érdekel : hardacademy.atw.hu
Nidalee miért lenne noob? Azzal célozni kell, és nyomni kell a skilleket. Teemoval még azt se kell mert elég ha felgeareled és a passive skillei mindent elintéznek 😛
Jowanson téged még mindig várlak egy practice gamera, hogy mutassál már valamit végre 😊 Annyira mondod itt az okosságokat, hogy mostmár kíváncsi vagyok arra mit is tudsz. Adjál már egy summoner nevet 😛
Malady-t nem lvl1-en fogsz neki venni, stunja 1sec, melee range. Ennyi erõvel ott van TF, ranged stun, 1.5 v 1.75sec ha jól tudom, +ulti lassítás ha már maladyról beszélünk, vagy Blitz közelrántás 1000 range-rõl, plusz stun dupla sebzéssel, +move +attack speed másik skillbõl, plusz aoe nuke.
TF lehet ropibb de ranged, blitz meg 1 tank.
De Udyr OP. Semmi ranged skillje nincs, és a bear stance-et is föl kell szintezni hogy az a move speed boost érjen is valamit. Felezték a turtle stance manaszívását így részben használhatsz fasza manaregenes rúnákat vagy cseszhetsz el lóvét egy meki-re/potikra az elején hogy tudd használni a shield-et egyáltalán. A passive-ját is nerfelték, az attack speed boost most már additív és nem multiplikatív, ezt mondjuk még megértem.
Szerintem jó kis kari, és egyáltalán nem OP. Meg kell tanulni játszani ellen, mint majdnem minden nem "trviális" champ ellen.
https://hotshu.wordpress.com/
Háát, most így összevágdosva a vidit, én is összeállithatnák egy iet 50 játékból hogy teemoval csak gombákkat ölök meg embereket, de azért ez nem így mükszik. 😛 Am funny kis videó 😄 Shaco az egyik oan hero amivel még nem voltam, és nagyon utálom, nem mondanám op-nek, de aki ügyesen használja, az nagyon szivathat vele 😛
http://www.youtube.com/watch?v=eIXFJqa78No
Live Fast, Troll Hard
Btw megmosolyogtatott, érdekes lehetett, magamból kiindulva teemoval egy gombát beraktam volna közéjük és jó kis "feed" lett volna 😛
http://www.youtube.com/watch?v=lrTT7m3Z3wU&feature=related
vagy csak véletlen?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én mondjuk itt a LOL-ban nem nagyon látom az elõnyét. A DotA-ban is csak image-es heroknak volt érdemes kirakni a mana-eltüntetést, LOL-ban pedig kérdés, hogy Shaco image-e burnol-e manát, más image-es heroról pedig nem tudok. Egyedül kevés manát viszel le, a manaburnból származó sebzés nem kritel, sheen, triniti és lich bane varázslatot követõ sebzésbónuszát sem kapod meg utána. Továbbá: 3 herora teljesen hatástalan. Szóval én mérsékelten tartom jó tárgynak.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést