53877
-
#11227 hihetetlen ma milyen csapatokat kaptam :D, utolsó game:
Shaco pick, megkérdezem megy e dzsungelezni, azt mondja nem mert nem tud, erre írja a premade társa h nagyon jó shaco higgyük el, mondjuk neki h válasszon mást mert Shaco szart nem ér, végül vesz egy smiteot és mondja h akkor junglezik.
2 percnél meghal, elkezd nyávogni h mi hibánk mert miattunk erdőzik stb, mondjuk menjen akkor lanere ha akkora pro, aztán utána nem nagyon láttuk, néha meghalt, de konkrétan 1 teamfightba se jött, és ezen nagyon jót szórakozott h farmolt végig, szándékosan segítve az enemyt, a Gragas a társa meg olyan ultikat dobott h rossz volt nézni, és a vicc hogy a másik teambe meg egy Heal+Ghost Ashe lett elfeedelve ő általuk... -
#11226 kapsz érte egy buksi simogatást -
#11225 Megvettem a skorpiót... hát enyhén szólva is buffolásra szorul... annyira nincs dmge hogy az már fáj... az ultija FUN, de azon kívül gyengus... -
#11224 Ellenem volt most egy. Lanezésnél volt egy jó mozdulata amikor elkapott az ultijával és nem engedett vissza a toronyhoz, de 5v5-nél már sok hasznát nem vették. Nekem sem tűnik túl jónak, viszont ki tudja mit tudnak majd kihozni belőle a jobb játékosok. -
#11223 Az ultija jó, más nem tűnt jónak. -
#11222 Nézegettem a streameket és a legfinomabb szó a "terrible" volt, amivel illették -
#11221 Hát igy pár game után Skarner még se tünik olyan jonak, sőt eléggé gyenge, ha velem volt feedelt ha ellenem akkor is, gyengének tünik
-
#11220 Itt van!!!!!!!
-
#11219 Igazából nem tudom... Egyszerűen csak megfogant ez a gondolat, és valóságosnak tűnt ez az ok. Akkor jól tippeltem? Kapok valamit érte? Esetleg egy Taric skint? -
#11218 erre hogy jöttél rá?
új taric skin tényleg fasza, főleg az eddigiekhez képest -
#11217 Szerintem azért van queue, mert mindenki most jelentkezik be, akinek már fen van a pöccse. Gondolom a szerver nem tudja egyidejűleg kezelni a sok bejelentkezést. -
#11216 Relogoltam így nekem is.. -
#11215 1 min 20 sec nekem -
#11214 1hr 47 min login queue? Wait, what? -
#11213 Veszem is meg, de WW attól még opshit. Szóval játsszad azt :D -
#11212 Pantheon elég nagy buffot kapott ha megnézitek, szóval szvsz elég op lesz most -
#11211 Hát 1200 fölött még nincs nagy változás, inkább 1400 az ahol már egy kicsi változás van, de mindenhol vannak balfaszok.
Egyébként tényleg van ilyen, hogy irányítod a csapatot rögtön jobb az egész, de néha meg a fenének van kedve ilyen tök alap dolgokat irogatni, olyan egyértelmű lenne, pl hogy nem egy Alistart focusálunk mondjuk hanem az Ashe-t. -
#11210 Online -
Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ne ugyanaz legyen.
Más: tölthető már a patch -
Fletley9 #11208 talán azért mert ugyanaz a voice actor :) -
Szerintem tök ugyanaz a két hang -
unusual #11206 Hm...Tetszik az ultija. ;) -
unusual #11205 Ingame nekem hasonlit a lineage2 Nightmare set-re. ;) -
Soad999 #11204 Jah meg van ^^ -
Soad999 #11203 Hi all!
Vki véletlen nem tudja h meddig tart a karbantartás? :) vagy nem írták ki sehova?
Köszi :)) -
FreddyHawk #11202 Tegnapi solo ranked meccs...
WW-vel jungle-ezek. A 2. percben nekiáll vonyítani az Amumunk, hogy mekkora szar jax a bot lane-en, meg így meg úgy. megállás nélkül nyafog, felidegesíti a másik 3 játékost,6 percnél már kijelenti, hogy surrend at 20 , és ő afk.
Megfogom a csapatot. Azt javaslom mindenkinek, hogy ignore-oljuk az idiótát, és viszem őket. Gankelünk sikerrel, leverjük a tornyokat. Ha valaki szép killt csinál, megdícsérem. Az ellenfél noob és ott is van egy balfasz, jönnek szépen a /all üzenetek az enemytől, hogy team noob ( tipikus felelősséghárító faszság, ki az anyámat érdekel, hogy miért szopnak ? ) 4v5 még így is , de tartjuk magunkat, folyamatosan irányítom a csapatot pingekkel és írom hogy hol pusholunk.
Egyértelmű előnybe kerülünk 25 nél. Megkérem Amumut hogy jöjjön ölni a bárót. Nem tudom mit válaszol, mert ignore-on van, de lejön, megöljük, és a baronra érkező enemy csapatot is, aki el akar minket kapni. Scriptekkel utasítom a csapatot hogy push, középső inhibitor lemegy a baron -os ACE után. Backelünk , összekapjuk magunkat, megnyerünk még egy teamfightot és beverjük a nexust.
Mindenki engem ünnepel, fel akar venni friendnek ( nagy szart idióták ) az egyik játékos el akarja rólam nevezni a lányát Freddynek.
Ha ilyen játékból többet tudnék csinálni, mint amennyit bebukok ( 60% ) akkor lassan ki kell hogy kerüljek ELO hellből... azt beszélik 1200 fölött már normálisabb emberek vannak, de addig megmásíthatatlan tény, hogy minden meccsedbe be fog kerülni egy negatív és / vagy noob seggfej, akinek a balfaszságait valahogy ki kell oltanod - alapvetően carryzned kell, de óvodás szinten. Sem support-al, sem tankkal nem_lehet_feljönni ELO hellből, vagy beszarsz olyan nehéz.
-
#11201 Én is, ha használható, bizony elgondolkozom a full metal skinen. No meg az a Taric skin, nagyon jó...
Á,nem... de... nem... de ííííííííííí puff -
#11200 Skarner jónak tűnik, pantheonra leszek kíváncsi mennyire lesz használható a buff után. -
#11199 Gondolom most megint az összes random gameben lesz minimum 1 ilyen gusztustalanság mint a monkey king... mióta kijött nemsikerült olyat játszanom amiben nincs benne -
#11198 OK. Egy Picit be vagyok csípve. Igazad van:D Akkor is gusztustalan:D -
#11197 Milyen epik Taric skin :o -
#11196 GMan Bob épp most játszik Skarnerrel... -
#11195 ??? Skarner az egy melee fighter karakter. -
#11194 Istenem... rózsaszín kristályskorpió???!!! Ember... Ilyen gusztustalan herot ki tervez?:D Ugye yorick meg monkey king után gondolom akartak valami ranged mage karit de ez... lett volna inkább valami elementál vagy egy alakváltó, nekromancer, warlock vagy tudomén... de rózsaszín skorpió... sírok :D sebaj annie még mindig rulez! -
#11193 nagyon király ez a Skarner, olyan rusnya hogy az hihetetlen, meg nem is tetszett eddig, de most nagyon megtetszett, nem tudom mért általában az uj championok nem érdekelnek egyáltalán, de ez valamiért üt nálam -
#11192 Karbantartás van. -
#11191 Nem, mindenki számára az -
#11190 Csak nekem elérhetetlen a szerver? -
#11189 ...és Galio hangján beszél -
#11188 ritka gányul néz ki ez a champ :S