53877
-
#11267 Ban lesz xD -
#11266 WTF? belogolok erre kiirja hogy a costumer support valamit basztat az accountommal és jöjjek vissza 5 perc múlva :D -
#11265 soon -
#11264 Ha egy skin Unreleased akkor mikor lesz elérhető a boltban ? -
#11263 A skinek egyetlen előnye, hogy normalban nem kevered össze (jó esetben) az ellenséges karakterrel a csapatodban lévőket :P Semmi más... -
#11262 ha van skined azt hiszik értesz a hőshöz, az meg egy kis előny :P
de tény hogy egy skintől még senki nem lett jobb játékos -
#11261 kis előnyt sem jelent. -
#11260 egyes skineknél (mint pl. cottontail teemo) a kinézete megváltozik a skillnek. teemo gombákat rak le, cottontail skinnel tojásokat, máshogy mozog (ugrál közbe) meg ilyen apróságok, de egyik sem jelent nagy előnyt -
#11259 Csak a kinézete, nem lesz erősebb se gyengébb. -
e gergely #11258 Ha más skine van egy hősnek, változik valamelyik képessége vagy csak máshogy néz ki? -
#11257 Nemnem. Ha megveszed újra a hőst, akkor megint rajta lesz a skin. -
#11256 Igen -
#11255 ha olyan hőst kérsz vissza, amin van skined akkor sztem a akin árát is vissza kapod...milyen már hogy a skin megvan de a hős nincs -
#11254 aha, legalábbis én régebben mikor kiléptem -10et kaptam. szerintem nem változott -
FreddyHawk #11253 Dodge-ért jár -ranking?
-
#11252 Köszönöm! Igen pont a legalsót szeretném megvenni, köszi a gyors választ -
#11251 Ezek a Cailyn skinek, a legalsón kívül mindet látnod kell és lehetőséged van megvenni, nézd meg mégegyszer.
Attachment 96251 - Sheriff Caitlyn - 520 RP
Attachment 96250 - Resistance Caitlyn - 975 RP
Attachment 180317 - Safari Caitlyn - 975 RP
Attachment 243080 - Arctic Warfare Caitlyn - Unreleased
-
#11250 Mindig meglehet venni mindegyik skint, de csak néhány akciós. Ha nincs storeban, akkor valószínűleg még nem adták ki. -
#11249 Valaki eltudná mondani hogy mikor milyen skin van ? Caitlyn egyik skinjét akarnám megvenni de nincs a shopban. Mitöl függ hogy mikor milyent lehet venni ? -
#11248 Nemtom ismeritek-e -
#11247 EPIC FAIL :D -
#11246 LOL bazz ez durva volt. :D Már az ellenfél Nexusát ütöttük, amikor csapatból valaki poénból indított surrendert, úgy voltam vele, hogy mindenki NO-t nyom, ezért YES-re klikkeltem, erre még kettő igent nyomott + aki indította és buktunk egy sima wint. :D -
#11245 nekem is ugyanezt írta :D szal azért van vmi sablon duma :D -
#11244 Jó arc volt, mert csak 3 itemet adhatnék vissza, de "mostazegyszer" a skin árát megadta. Írtam, hogy szeretném néhány item árát visszakérni, 6 napra rá elkérte egy srác az infókat, acc név, summoner név stb, meg hogy mit akarok visszaváltani, fél óra múlva megvolt minden. -
#11243 Nem gépesített, most írta nekem a választ, hogy 3 cuccot írjak le neki és visszaadja az árát és elnézést kér a késői válaszért csak nagyon sok dolga volt. -
#11242 hogy értve volt jófej?
azért mert visszaadta a skin árát is?
azt megkérdezem, mert érdekel, hogy itt akkor most végül is te itt elmondod a riotosnak mi kéne ő meg válaszol, vagy ez gépiesített vagy hogy megy? -
#11241 Lee Sint (néhányotok meg arra gyűjt :D), Nidaleet, meg Katarinát a skinjével, ez így 4, de riotos jó arc volt. -
#11240 -1 additional runepage
-uj taric skin
-Olaf
kb ezekre költeném, de mondjuk nem is tom mért írtam le, irigy vagyok...
egyébként mit adtál vissza? :) -
#11239 Van 1000 RP-m + 14 000 IP-m, ki mire költené a helyemben? :D -
gtronic #11238 bolond : D -
#11237 -
#11236 Valamivel el kell ütni az időt, ha nincs czdano hogy szolgáltasson flamelni valót -
#11235 igen manapság ezek,
nem egyébként csak azért irtam le, merthogy Nasus buff után jó lett nagyon, bár nekem eddig is tetszett, szóval a kutya érdeme, nem az enyém -
#11234 most az ilyen e-peen növelő történetek a menők? :D -
#11233 szerintem jó lett nagyon.
más: most játszottam Nasus-szal, ma vettem meg, és nagyon király, én nyertem topon, de bot meg mid elég rosszul végzett a laning phasenél, aztán kb ilyen 0-12 volt a csapat kill arány, én egyszer haltam addig, és szétfarmoltam az agyam, aztán meg Q-m leverte egy enemy fél hp-ját meg ultim miatt nem is nagyon tudtak megölni és így elkezdtünk teamfightokat nyerni, aztán ahol ott voltam minden fightot megnyertünk, chase is nagyon jól ment Nasus W-je miatt, aztán én nem sok killt kaptam, mivel tankoltam, de a csapattársaim elég sok killt szereztek ezalatt, és végül nyertünk, de eleinte már feladtam lelkiekben, de azért farmoltam tovább és aztán végül be is írták h gg nasus mikor 24 assisttal meg 225 cs-sel három ütésből levertem a Nexust
"mindenki engem ünnepel, az egyik játékos el akarja rólam nevezni a lányát" -
Rane19 #11232 3 v 3-ra keresnék partnereket ! Akit érdekel vegyen fel Ranejin a nevem! -
#11231 Ez a Pantheon a buff után is kuka :D szart nem ér kb. -
#11230 és hány olyan meccsed volt, ahol nyertél? nem ma, hanem úgy összességben? -
#11229 Instalock Olaf,Xin Zhao, Skarner, Wukong team. Én is pickeltem, dodge...
Ma már 6x -
#11228 Mai nap eddig 2 db 20 perces surrenderen vagyok túl kb 4/20-as team statokkal