53877
-
#11187 -
#11186 Most nézem Ireliával rankedben 2 won 7 lost matchem van, 60 / 33 / 48 kda ratioval, ami átlag 6.7, 3.7, 5.3 :D lal -
#11185 Igen -
zorovpeter #11184 Mi ez a dodge? Leave? -
#11183 #11180 -
#11182 Új szabályt alkottam magamnak, ha van 2 bármilyen karakter, akik együtt játszanak és mondják hogy ők mennek botra, dodge.
Egy Brand, Twitch páros volt (ez már maga megért volna egy dodgeot) de mikor a 8 perc alatt összehozott 1/6/0 0/4/0 statjukkal mondták nekem, hogy béna szar vagyok hogy nem megyek gankelni, kajak meguntam ezt a szart.
Ezreal, Soraka ellen btw -
#11181 hát igazából a high elok azt mondják hogy lowelon nem számít a team comp egyáltalán, lehet igazuk is van... -
#11180 Ja hogy te néha jó vagy? Szólj majd mikor -
#11179 Na ebben a gameban kifejezetten szar voltam és nyertünk.. no comment.. ezentúl szar leszek, akkor nyerünk. -
#11178 Firstpick Rumble, Second pick Orianna, kérnek junglert, 3. ként pickelem Xint junglezni, beírják okay, ad carry + support, erre pickelnek Irelia + Katarinát, miért a nyomorék legkisebb ratingű a lastpick? -
#11177 Megvárom mit mond erre czdano és azt fogom helyeselni -
#11176 Ja és én Irelia.. Aki bemegy megöli az enemy ashet meg Oriannát.. -
#11175 Mi van a teamemben? Egy Master Yi aki nem vett def itemet, egy Kassadin aki nem vett def itemet, egy Trynda aki nem vett def itemet (nála elnézhető) és akit az enemy rammus 100%ban tauntol, meghal azonnal, meg egy gragas ( kitalálod? aki nem vett def itemet ). -
#11174 Az sok dologtól függ. Pl, te mivel vagy, mik vannak a teamedben, és ,hogy van -e értelme venni executioner's callingot. Van egy pár módja... ^^ -
#11173 Utolsó 10 meccs, 7 normalból 6 win, 3 rankedből 3 lost, vagy ennyire carryznek engem normalban, vagy tényleg ekkora peches vagyok, vagy elmehet a retkes kurva anyjába ez az egész szar. -
#11172 Na, jöhetnek az okosok, meg a high elok, ezt a szaros warwicket hogy lehet counterelni? 5231423142141-al fut, 4312432423 healel magán, 4234324 attack speedet ad magának meg a csapatnak, unkillable tankos szar, mert damage itemje nincs, de belémbasz 300akat, 1.8as-2-es AS-el. Laneről üldözhetetlen, mert manája nem fogy, élete nem fogy, gankelni nem lehet 1 félidióta warwicket, főleg nem lvl 6 után.. -
#11171 -
#11170 Skint igen, championt lehet IP-ért is. A storeban lehet venni őket, ilyen narancssárga ikon a jele. -
NinjaAssassin #11169 Skinneket és Championokat csak eredeti pénzért lehet megvenni öket?? Vagy ha nem akkor hol lehet venni? -
#11168 Gyere gyere gyere... menj el menj el menj el :D:D -
#11167 "ha valaki tényleg mókába burkolva elmondja hogy pl. nem kéne bebukni WW-vel egy solo lane-t twitch ellen. Nem mintha történt volna ilyen, csak egy példát mondtam.... "
Dehogynem történt, én voltam -
FreddyHawk #11166 Jazzy csapata egy nagy oltogató brigád. Van aki szereti az ilyet - én például nagyon csípem, folyamatosan szivatjuk egymást - van aki ezt a stílust nem szereti. Kinek a pap, kinek a paplan ; sokkal jobb ha ki vannak mondva dolgok, mintha elhallgatjuk és udvariasan tűrjük, hogy a másik folyamatosan ugyanazokat a hibákat kövesse el, és elkúrja a mi játékainkat is. Ha jól tudom - persze nem voltam ott - végeredményben te leoltottad Huntert valami játékban elkövetett hibájáért és kb ezen indult el az egész.
Vihar a biliben, gyerekes ostoba faszság mind Jazz-ék mind pedig a Te részedről. Ezer és egy alkalommal kell még majd mondani a másiknak hogy te öreg ezt nem így nem úgy, mert igy vagy úgy jobb lenne... bölcs ember örül a kritikának, az ostoba meg be-emózik rajta. A stílus nem mindegy, az biztos, de ha eleve olyan csapatban vagy ahol vicces módon folyamatosan megy a szívózás nem lesz vérig sértődés ha valaki tényleg mókába burkolva elmondja hogy pl. nem kéne bebukni WW-vel egy solo lane-t twitch ellen. Nem mintha történt volna ilyen, csak egy példát mondtam.... :DDDDD
Szóval kialakult a feszültség, ki vagytok egymásra hegyezve, és ha a világ legjobb ötletét írnád be ide, akkor is beléd kötnének, ami tök idióta dolog, bár az is, hogy te meg nyomod nekik a magas labdát ;) Szerintem az egésznek 0 értelme van, csak felesleges feszkó a topicban - bár helyenként szórakoztató ;)
-
gtronic #11165 mekkora jo -
#11164 -
#11163 Igen...
...nem -
donatus13 #11162 utána meg mind ketten felnyomnak egy elektromos sokkolót a dota 2 seggébe, ez is lehet. -
#11161 Akár meg is történhet -
#11160 lol :D
-
#11159 -
#11158 Nem forgatunk ki csak menj már innen. Azt sem értem a múltkori megsértődésed után ki hívott vissza, hogy leírd a sírásod.
Te veszekedtél Hunterrel, mi választottunk, ennyi, majd a német csapatban jól érezheted magad ahova egy dán hívott egy magyart. -
gtronic #11157 nekem nincs bajom veled : D -
#11156 Már akkor szertefoszlott számomra az egész mikor kaptam a savat hogy megváltozott a stílusom :> Végig ugyanolyan voltam, csak egyszer kétszer leírtam a véleményem ami itt nem tetszett senkinek és közutálat tárgya lettem ^^ talán jogosan. (lehet néha agresszívan fogalmaztam, de sose gondoltam véresen komolyan, hogy szarba sértsek másokat)
Jók voltak azok a premadek, mert mindenki a maximumot akarta kihozni magából (ami ritka itthon), csak ugye "megváltozott a stílusom" és felhagytunk/felhagytam az egésszel, meg egy dán gyerek hívott német csapatba, így nem nagyon érdekelt mi történik, csak mehessek már másik szeróra.
Én szívesen játszanék most is, nekem nincs bajom senkivel se személyesen (talán jazzy reakciói zavarnak, de már az se különösebben mert van elég bajom itthon, nem baszom fel magam ilyeneken :DDD), de egyrészt mumble-n kapnám a savat orrba szájba (amit megértenék), másrészt pedig #1 nem kívánatos személy vagyok a társaságban (talán te nem utálsz még)
Tény hogy volt egy időszak mikor túlzásba vittem az egészet, okoskodtam, de sose az volt a célom hogy kiégessek másokat..
ui.: Olvasd vissza az utóbbi hozzászolásaimra a reakciókat, már tök mindegy mit írok/állítok/kérdezek, még az is oszt akihez egy büdös szót nem szóltam sose Ez van, ezt érdemlem :>
Ha Te akarsz játszhatunk még, de a 2-es premade nem poén egyáltalán..
Ha ennyi port kavarok ebben a rohadt topikban, akkor sajnálom hogy egyáltalán kérdezni merek
Peace.
(Most gondolom jön a szavaim kiforgatása a topiklakók részéről, hogy mekkora egy fasz vagyok én, mert írni mertem ide. Nem baj, nem kell sokáig kibírnotok mert suliidőben nem vagyok itthon + márciusban fizikai felvételi nemzetvédelmire szóval a LoL-t még jobban le fogom szarni) -
gtronic #11155 csak nem értem kinek akar itt megfelelni néhány dolgával .. -
#11154 Akkor én már csak annyit tennék hozzá hogy fészpalm. -
#11153 -
#11152 -
#11151 Ideje volt ... -
#11150 szerintem ő már inkább HoNozik most hogy ingyenes lett, meg nem játszana ilyen játékossal mint én -
FreddyHawk #11149 Ejj ejj, azt hiszem hogy az álmom amiben 5v5-özünk egy XumuX, Hunter, Jazz Különc Freddy felállásban örökké szertefoszlott... :(
-