League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daemonervosa
Tudja valaki mi alapján számolja az ELOt a game? Itt konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy bukott/nyert meccsért mennyit nõ csökken , vagy egyáltalán miért kapsz /buksz ELOt.

Trolling is a art.

Sziaztok több mint fél éve játszom elég jól !!! Keresek magyarokat.. Nagyon szivesen játszanék teambe is !! Sztem elég jó vagyok ahoz h megálljam a helyem ha van érdeklödö akkor vegyen fel msn en vagy LOL on friend list-be !! msn: [email protected] vagy LOL ba Milkacsoki 😊 GL HF
unknown akor tudsz adni ts-t ? mert már magyarokal akarok játszani a külföldiek kiakasztanak 😄

Az a baj, hogy ha a Summoner's Riftre szervezitek, akkor kb. a championok fele kiesik, akikkel nem lehet szólózni. Twisted Treeline nem lenne jobb?- csak kérdezem -
zsakosfrodo2
Én csak azért nem megyek át EU-ra már, mert elég sok munkám van az accomban, jó sok hõst sikerült már unlockolni, és most mindent elölrõl kezdeni nincs kedvem, és nincs is rá idõm (fõleg hogy most csak hétvégén tudok játszani ).

ooo há nehogy aszidd meglátam hogy 20 25 en vagytok ott máris elkezdtem letölteni fél ora és lent is van ... 😄 😄

Unknow
Õõõ nem hiszem ,hogy van értelme úgy feljönnöd,hogy US-en tolod 😊
és ha igen akkor le tudnál irni rolla adatokat ? 😊

jah hogy nektek ts etek si van már a játékhoz 😊 az ien public? tahát aki játszik a gamé val oda felmehet ? amugy ?

Unknow
Mi kapásból 20-25-en vagyunk TS-en magyarok EU-n 😛 Ezenkívül volt már, hogy magyarok ellen lettünk összetéve. Szóval kb úgy 40-50 magyarral már fix találkoztunk.
akor ha már elkezdtem US en folytatom ... a nevem itt bobbiehun (US-en) ha valaki magyar :p fe lakar venni vegyen mert én még nem jötem rá hogy tok felveni másokat 😄

daemonervosa
jah , 190 meccs alatt 3szor talalkoztam magyarral. 😊

Trolling is a art.

zsakosfrodo2
Én US-en játszom, de csak azért mert amikor regeltem az accot, akkor nem tudtam hogy van EU is... Ez meg tavaly még a béta alatt volt. Én az EU-t javaslom neked, ott biztos több a magyar.

ohh akkor US es van ... :8 és aki it van forumon az EU-njátszik mind ? :p szedjem le azt ? 😊

Kry
Ez attól függ hogy honnan szedted le:

leagueoflegends.com = US

lol-europe.com = EU

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

öö bocsi de a panelon hol is tom megnézni hogy EU-s vagy US-es ?

Anthrax
ez is igaz, de hogy 3v3 lesz akkor tudunk jönni 2 teammel is

Unknow
Mert nincs annyi magyar játékos, hogy normális 5v5 bajnokságot tudjunk csinálni. Szerintem olyan 4 csapatra nem sok értelme lenne 😛
Anthrax
Miért nem 5v5 ?😛

Unknow
Majd adok hozzá linket, miután ki lettek dolgozva a szabályok és stb 😊
és ez hol lesz kihirdetve?
Unknow
Esetleg ha valakit érdekel:

Vasárnap kiírásra kerül az elsõ magyar házi bajnokság. 3v3 lesz az eredeti mapon. Csupán csak azért szólok elõre, hogy ha esetleg valaki kedvet kap az US-esek közül, akkor még idõben tudjon egyet EU-ra is regisztrálni.
nah ezt örömmel hallom 😊 mindjárt lent is va na játék és tolom os köszönöm az NFO-t

zsakosfrodo2
Igen, a játék ingyenesen játszható, sõt még hõsöket is tudsz vásárolni anélkül, hogy egy petákot is fizetnél értük. Viszont vannak benne pénzes lehetõségek is, pl Hõsökre új skin. Általában elmondható, hogy nincs benne olyan pénzért vásárolható item/dolog, ami elõnyhöz juttatna valakit.

Hi all egy kis infot kérnék ha nem gond ez a game teljesen ingyenes ? Mert az oldalrol letöltötem valami féle verziot remélem a teljes az ...

Terensz
Nekem is foglalt volt a Guenhwyvar, maradt a GuenhwyvarHUN.

Én meg pont azt figyeltem meg, hogy tudni szokták, hogy a HUN = magyar. Amerikai szerveren nem biztos. De mit vársz azoktól, akik mikrosütõben szárítják a macskájukat 😄

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Eddigi tapasztalataim alapján kb. 5%, aki tudja, hogy a HUN aztjelenti, hogy magyar. Viszont ha foglalt a Fallen, akkor mindig FallenHUN-t használok. Lehetnék xFallenx, vagy xXxF4LL3nxXx, de nekem ez így megszokott. Meg általában így más játékokból ismernek. Rennek is foglalt volt a Renn, maradt a RennHUN
Terensz
Amúgy én ennyi gyakorlati hasznát látom: magyarok felismernek + senki nem írja: "from?"

Terensz
Mert büszke szittyák vagyunk :-)

van aki a neve elé rakja!<#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szerintem Geri, ez sosem fog kiderülni.
daemonervosa
A magyarok miért rakják mindig a nevük végére a HUN tag et?Soha nem értettem

Trolling is a art.

Remélem EU-n is jön hamarosan. 😊

Live Fast, Troll Hard

Unknow
Haha marha jó XD Nagyon állat! Az eddigi legjobb skin a játékban 😊

Live Fast, Troll Hard

Anthrax
Kéne egy kis help, Alisterrel milyen runákat érdemes venni ? Kezdeti hp miatt hp runa vagy armor vagy spell res

pontos a számolásod, a kérdés most csak az hogy ennek a 0.4sec-es "nerf"-nek örüljünk? Mert msot úgy néz ki a dolog hogy ha ~35% alatt van a cd reduja akkor sokkal beljebb van(kisebb a skill cd-je), magyarul nem kell neki cd redura gyúrnia semmilyen szinten hogy jobban jöjjön ki mint peccs elõtt. úgyhogy ez imho inkább buff mint nerf, cd redu helyett költhet nyugodtan másra (ap, manareg stb.)
btw ha cd-re nyomja a rewind-et, 6seces cd-vel számolva az 1perc alatt megvan 10-szer cd redu nélkül lvl5 rewind-al, így az 1perc alatt 10x10=100sec-el tudja csökkenteni az ultija cd-jét. Plusz az 1 perc ami közben eltelt (az még 60 sec) és maradt 20sec cd az ultiján. Ha ehhez hozzászámolunk egy minimális 10-20%-os cd redut kb az jön ki hogy percenként up az ultija ami azért nem szar (tisztában vagyok vele hogy ehhez kell némi mana).
a skill nem hat önmagára nem nagyon játszok zileannal de amit irtak az alapján a skill hat a skill saját cd jére is tehát a 22 secbõl lesz 12 ,és ha igy van akkor ne ezzel van a baj hanem azzal hogy a 22 40% os cd reduval lemegy 13,2 re amibõl ha elveszel 10 et akkor 3,2, most a 6 nak a 40% 2,4 tehát végül 3,2 helyett kapunk 3,6 ot

Live Fast, Troll Hard

Kry
lol ezek az új skinek érdekesek, a twitché ami jó, a corkié inkább vicces, a jaxé még elmegy de a többi az 0. 😛

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

így igaz
but will no longer affect itself >>> a skill önmagára nem fog hatni, ezért a csökkentett cd, eddig a saját cd-jét is csökkentette. aki esetleg félreértelmezte.
Ó, aszittem ez egy buff, nem pedig selfbuff. Akkor tökmindegy, mert a szintenkénti különbség 10 másodperctõl több, tehát nemhogy nerfelték volna, hanem még toltak is rajta. Fuck yeah Riot!
én ezt a változtatást úgy értelmezem hogy most már cd redu sem kell ahhoz hogy olyan táp legyen mint amennyire táp eddig cd reduval volt.
Nem maradtál le, mi értelmeztük félre.

Live Fast, Troll Hard

Rewind: Zilean can prepare himself for future confrontations, reducing the cooldowns of all his abilities.
Csak saját magára hat a skill nem használhatja másra. vagy lemaradtam valamirõl?
A "but no longer affect itself" azt jelenti, hogy nem hat magára. De pl. a 2 másodpercenként spammelhetõ hook blitznek, a 25-30 másodpercenként ellõhetõ karthus ulti, pray'n'spray, és sorolhatnám.
Magára nem tudja majd nyomni, nem?

Live Fast, Troll Hard

Zilean

* Rewind Cooldown reduced to 18/15/12/9/6 from 30/28/26/24/22, but will no longer affect itself

ezek betegek. kis cd reduval 4-6 secenkent tolja a dupla timebomb-okat... hiheto.
Anivia nagyon gyenge. A tvics zászlók csak a háttérben vannak.

Live Fast, Troll Hard