53877
0MWkPbn.jpg
  • Eftörsokk
    volt róla szó hogy konkrétan mikortól lehet váltani és hányszor? ha igen akkor légyszi mutasd meg...
  • SzirmosSzisza
    Ez nem a Trynd skin ?
  • Grr1234
    de volt.
  • Eftörsokk
    marha jó, ez mekkora patkányság, semmi normális infó nem volt róla hogy mikortól van rá lehetőség meg hányszor lehet meg ilyenek....
  • donatus13
    csak 1 szer lehet ingyen átmenni
  • Eftörsokk
    account transferről, egyik ismerősöm átment westre ingyen, és nem tud visszajönni, csak rp-ért, most nem azért, de nem arról volt szó hogy egy darabig ingyen lehet átmenni és akár vissza is jönni?
  • szucsy89

instant buy
  • pluhi
    1-2 core itemen túl már úgyis dinamikusan választasz a meccs alakulásától függően. Amúgy nem lenne szar egy profilban megadott per kari választék, de megoldani kényelmesen nem olyan egyszerű.
  • crackyS
    ott marad örökké
  • lordbalu
    Szasztok! véletlenül nem tudjátok meg lehet e változtatni a kezdő tárgyakat amik felül vannak ha vásárolok. vagy mindig fejbe kell tartanom mi a jó nekem?
  • gtronic
    olaffal junglézok egy ideje,elég jó, de dragont nem bírom megölni egyedül, lv 7-8 ig,ez a baj
  • Különc
    Gangplank nagyon jó jungleben, Teemo nem, és nem lehet mindennel "erdőzni" JÓL
  • zorovpeter
    Ti hogyan látjátok, szerintem mindennel lehet erdőzni. Most (nemrég) toltam egy-egy erdőzős gangplanket és teemot. Persze vesztettünk, de nem maradtam el se szintben se pénzben a dual lanesektől. (és így ugye esélyünk volt két solo lanen)
  • jazzy
    Én felmentem kipróbálni HoN-t hun csatin már 15en sírtak, hogy mióta ingyenes, azóta fos.

- MERT HONBAN MEG VAN OLDVA A LEAVE NYOMORÉK LOL! Felmentem, 4 gameből 3ból leaveltek. meg van ám oldva bizony.
  • gtronic
    MINDENHOL ismétlem MINDENHOL , LESZNEK ,noobok, idióták, feederek, kisgyerekek akik nem bírnak a vérükkel, ezalol ez a játék sincs felmentve mivel ingyenes, nincs olyan játék közeg ahol normális keretek között hibátlanul, zökkenőmentesen menne a játékmenet, kivételek a fizetősek, hon is mekkora szar lesz csak figyeljétek meg.
  • d3vilz
    szerintem itt westen nincs sok noob.
  • Grr1234
    Mivan...? A lengyeleknél jobb fej emberek nincsenek. De tényleg.
  • Unknow
    Igen, pontosan erről van szó XDDD
  • Fpocok
    Elk*rtam.

Szóval

• Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube-nocookie.com/v/LNBjMRvOB5M?version=3&hl=hu_HU&hd=1
  • Különc
    Magad nevében
  • Unknow
    Miért? Miben beszéljek rólad? E/1-ben nem megy. Ha valakiről beszél az ember az általában E/3. Javíts ki ha tévedek.

Engem amúgy nem zavar.
  • Különc
    Ebben van valami
  • ronihun
    szerintem ha át is akarsz menni várj még vele, mert mindenki mostanában fog transferelni, szóval a nubok is átmehetnek ugyanugy, vissza meg már nem jöhetsz ingyen, meg egyébként nem hiszem hogy akkor változás lenne, de te dolgod mondjuk, a lényeg ha átmész majd mesélj milyen.
  • szucsy89
    :D hát lehet igazad van... tény hogy nekem is elegem van már a sok k.csög lengyelből, egyből azzal indítanak hogy "ugly hungarians i hate u" epdig hozzájuk sem szólunk :D
  • Különc
    Jó lenne ha nem E/3-ban beszélnél rólam, és ha átakarok menni? Téged mit zavar?
  • Különc
    Szerintem botrányos ami Easten van, megvárom mit mondanak a többiek előbb, de a tököm tele van Easttel tényleg. AZ igazság odaát van
  • Unknow
    Egyel több lesz ha átmegy Na de most komolyan , nem értem ,hogy mit vár a transfertől. Azt hiszi, hogy attól, hogy átmegy már skillesebb lesz, több gamet nyer és stb? Akkor is lesz majd kire fogni,hogy miattuk nem megy. "Szemét Spanyolok, Franciák!!!" Végülis mindegy, csak ne az ő hibája legyen majd :P
  • szucsy89
    miért? sztem westen is ugyanannyi nub van :D
  • Különc
    Asszem igénybe is fogom venni
  • ronihun
    Van account transfer a shopba ingyenes, annak mondom aki esetleg nem látta még és érdekli.
  • Gubberx
    Én 2.-án írtam nekik hogy elakarok adni champot, kommentben azért le is írtam melyik 3-at, és tegnap kaptam egy levelet hogy bla bla bla bocsi hogy így elhúzódott a dolog stb, de megkaptam az IP-t is.
  • ronihun
    elvileg az már gyorsan megy, én éppen arra várok hogy válaszoljanak egyáltalán
  • NagyiBMX
    Ha eladok egy champot akkor mennyi idő amig megjön az IP?
  • Gubberx
    Mindenki magából indul ki :P
  • Grr1234
    ...csak néha hazudsz. :D
  • Gubberx
    Sose :D nem leavelek és még egy noob sem hagyja el a szám 1 meccs alatt sem :D
  • Különc
    Ettől még lehet ban valamikor
  • Gubberx
    Ahh csak visszavették a champokat és kaptam ip-t :D
  • Gubberx
    Ha igen az a te hibád és utálni foglak :D