53877
-
#12067 Szerintem még ne vedd meg. 6300as champ elején felesleges, próbálgasd ingyeneseket. Olcsóbbak között ott van Ashe, egyik legjobb AD carry. -
#12066 -nálam -
#12065 Köszi mindenkinek, úgy döntöttem gyűjtök ezerel Caitlynre. Visszaolvastam, kérdezősködtem, ezek alapján. Tegnap már Katarinával középen levertem egy 15ös nidaleet egymás után kétszer egyedül 10es szinten, nekem ez már nagy szó nálam:D3.napja játszom. -
#12064 extra sebzés = extra cd. my bad, most keltem. -
#12063 Cassiopeia
Javaslom a Twin Fang ability tanulmányozását. -
#12062 q-e-w-e-e=die.
ha jókor kombózod a mérget, és az E-t, ami extra sebzést ad mérgezés alatt, fél pillanat alatt szétkapsz bárkit. -
#12061 -
#12060 cassiopeia-ról mi a véleményetek? nagyon megtetszett és kezdek egyre jobb lenni vele úgy érzem, nem tudom rankeden (még most lettem 30) mennyire állja meg a helyét, eléggé sérülékeny és nem a mindenkit felrobbantok eset de a masszív skillpsam miatt eléggé szép sebzést le lehet vele osztani...
-
#12059 :D -
#12058 lol :D
-
#12057 Premade. Kisebb az esély ilyenekre. -
#12056 Most vagyok azon a ponton, hogy elmegy a kedvem a játéktól... 5 játékot toltam ebből 3ban 1 embert elvesztetünk dc vagy afk miatt... 2ben meg olyan csapatársaim voltak hogy mire én 5/0/1 ben megütöttem a 10 et látom, hogy ilyen 0/6/0 statjaik vannak.... és ledarálnak minket... tegnap este ugyan ez.., ti, hogyan kerülitek el ezt mert kezdek idegbeteg lenni... 10 játékból 1 ha jó... -
#12055 Mér, odaállsz és autoattack-kal csinálod a bonusz sebzést.
Nekem is nagy kedvencem Luxanna, de sajnos kb. menthetetlen az egész kari ebben a formában. Olyan skilljei vannak, amiket nem lehet balanszolni, mert bizonyos körülmények között rögtön überoppá válnának. Pl. pajzs AP ratio. Ha emeljük, teamfightban OP lesz, mert 5 ember megkap(hat)ja, akár kétszer is. Legtöbbször 2-3 ember kapja meg, egyszer. Úgy meg fika.
Passziv szart nem ér midgame után (öngyilkosság közel menni), amúgy is teljesen ellentétes a többi skill alapötletével, a nagy hatótávval. Gyak. utcahosszról felteszed az Illuminationt, de utána menjél a pofájába pukkantani. Lehetne Leona féle, vagyis bárki be tudja robbantani, de annak megint op szaga lenne.
Alapjaiban kéne változtatni, mondjuk egy új passziv kezdésnek. Ötletek? -
#12054 #12015ben és #12042-ben is elírtad -
#12053 twisted fatenek nemrég nerfelték ultiját, nehéz is vele játszani, én trydát ajánlom -
#12052 Nekem is Lux az egyik kedvenc, de a többi AP carry jobb AP carry, ez van. El lövöd vele a 3 skilled és 10 másodpercig ki vagy esve a harcból... -
#12051 szégyelld magad, Luxxal bárkit ronggyá verek ha bekombózom előtte az ultimat :D Nem nevezném semmilyennek, csak szignifikánsan több AP kell neki mint az átlag castereknek, és persze kell egy kis előtudás a skillshotok miatt. -
#12050 Észrevettem én is amikor beírtam, de sajnos nincs szerkesztés gomb :S -
#12049 rámegyek facere és mit találok a LoL üzenet falán lévő commentek között XD
-
#12048 Előtte írd be Googlebe, hogy league of legends név, és kiírja a helyest ha elírtad, én is így szoktam -
#12047 Ryze,Ashe,Sivir tokeletes kezdokarik szvsz es nem utolso sorban olcsok is...kata nem rossz hos de nem konnyu vele jol jatszani ha a masik csapatban van aki hasznalja az eszet akkor meg ki is iktatjak 2 sec alatt a teamfightbol -
#12046 Mert te sosem írtad még félre... -
#12045 én is ezt ajánlanám ;[ -
#12044 ...és írd le a nevüket helyesen -
#12043 Várjál még és próbálgasd a többit :) -
#12042 Twisted face vagy Tryndamare vegyem meg inkább? -
#12041 Katarina 1
Katarina 2
Olcsó championokat vegyél 6.3k-sat ne, próbáld ki free weeken és ha tetszik utána. Attól mert drágább nem jobb, tudom, csábítóbb, mert drágább, nekem is az volt, de nem éri meg.
Amúgy Miss Fortune jó ad carry, Caitlyn szintén, én jobban szeretem Miss Fortunet, embere válogatja.
Vladimirnél vannak jobb casterek, nem éri meg most.
LeBlanc 20 percig erős, utána lősz kettőt és meghalsz vagy elfutsz.
Vayne jó, de inkább Caitlyn vagy Miss Fortune vagy Ashe vagy Corki.
Orianna nehéz karakter, főleg ha full potenciállal akarod megtanulni használni, kezdőknek nem ajánlott.
Lux se ajánlott kezdőknek, minden skillje skillshot.
Irelia nagyon erős, jól kell buildelni meg tudni kell farmolni vele. Kezdőknek szintén nem ajánlott, amíg nincs Jungler a csapatodban és te Solo lanen lehetsz ne pickeld. -
#12040 LeBlanc elején rohadt nagyokat tud odacsapni, de könnyen meghal. Oriannat szerintem még hagyd, ha kezdő vagy. Lux meg olyan semilyen most, supportnak nem jó (bár most többi support nerf miatt jobb lett), AP carryből van nála jobb, de ettől függetlenül jó karakter, én 10-28 távot vele tettem meg :) -
#12039 *csapatokkal=karakterekkel -
#12038 2 tapasztaltabb játékos van a csapatomban, de a többiek ugyanúgy kezdők, vagy kísérletezgetnek különböző csapatokkal.
Eddig ugye coop vs AI-t játszottunk, abból kb 10 beginnert 5 intert, hát ott már oké, hogy ment, meg megvolt a pozitív stat, pedig lövésem se volt a játékról. De azért játékosok ellen nyilván más, és a taktikának is máshogy kéne lennie, még nem tudunk teljesen összedolgozni, játszottunk kb 4 pvp-t : D
Ezért lettem volna kíváncsi egy-két tippre Katarinával kapcsolatban, mert egy jó darabig biztos őt fogom vinni, illetve az ingyenesek közül próbálgatni, na meg Annie néha.
A következőkről valaki valamit? : Miss Fortune, Caitlyn, Vladimir, LeBlanc, Vayne, Orianna, Lux, Irelia.
Vagy kedvenc, sokat játszott, jól bevált, nem prőknek is könnyebben tanulható, játszható karakter. -
zorovpeter #12037 Szerintem ez nagyjából bármelyik hősre igaz, de farm-gang-gang-gang-farm-gang-gang-gang. Farmoláskor figyelj, hogy last hitelj. Sikeres gangeléshez nem árt ha van egy jó csapatod is... -
#12036 Hát persze, jiji azért még mindig az egyik legjobb player a LoL-ban, ha nem a legjobb, arra gondoltam volna mondjuk, hogy átmegy CLG-be Voyboy és néha esetleg beugrik, kéne neki valami jobb csapat, mert sajnos a Rock Solid nem nagyon jut el ilyen nagyobb eseményekre -
#12035 Ahh, pont most mondta, hogy Jijinek fix helye van. -
#12034 Elvileg Voyboy őt helyettesíti, azért mondtam, hogy szar lehet :D -
#12033 Hát annyira nem hiszem, mivel minden meccsüket megnyerik. A vicc az, hogy Reginald a nagy arcával azt mondta, hogy ha Voyboy-al mennek MLG-re akkor veszteni fognak, mert hogy ő szar. Ahhoz képest TSM döntőbe se jutott most, és Voyboy sokat hozzátett a győzelemhez a CLG-nek. Ez a Rivington meg nagyon idegesitő a folyamatos okoskodásával, nem hagyja abba egy pillanatra se, tudom hogy ez a dolga, de hát na irritáló. -
#12032 Most gyűlt össze az első nagyobb adag ip-m, Katarinára gyűjtöttem Annie kezdő karakter megvételezése után, hogy legyen mivel gyakorolnom, meg haladni. Kérdés, hogy milyen cuccokra, illetve milyen sorrendben adjak? Fontos lenne ugyebár a gyors fejlődés, mert ahogy néztem eddig, nagyban függ a cuccoktól (is). A ződ tőrrel kezdtem ( bocsánat, hogy nem tudom a nevét, de még csak két napja kezdtem : D), aztán rabadon, majd fordított sorrendben, de pl pvp-ben rohadtul nem gyűlt össze a lé mindkettőre.
Úgyhogy ha kérhetem, ezekre adjatok légyszi tippeket, hogyan fejlesszem. -
#12031 Jijinek milyen rossz lehet nézni CLG meccseit :D -
#12030 -
#12029 ja király volt -
#12028 This could be a Caitlyn ulti ... reklám