League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó vétel volt, az a baj mindig attól félek hogy szar Championt veszek,
és kb 90x végiggondoltam msot is mti fogok venni.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Vagy mikortol lesznek elerhetõek?
köszi
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Kennenek mire érdemes rágyúrnia? AD/AS vagy AP build, esetleg hibridet?
ha a masodikat irja, akkor mesz facebookra, ott felul a keresobe beirod: League of Legends, tobb talalatot is ki fog dobni, neked az kell, amelyiket a legtobben szeretik, olyan >>>18ezer<<< korul lesz.
ez legyen inkabb olyan 144ezer, az a jo.
ja es ha nincs tristanad, de ezeket a lepeseket megcsinalod, akkor odaadja a championt is, nem csak a skint.
ha mar van tristanad, akkor csak a skint.
na en regeltem egy US accot is, ugyanaz az accnev, ugyanaz az email.
regeltem egy facebookot is, ugyanaz az email.
EU kliensen belepsz az accodra, bemesz a storeba.
megnyitod ezt a 2 oldalt:
EU: http://eu.leagueoflegends.com/facebook
US: http://leagueoflegends.com/facebook
na meg van nyitva most akkor mind a 2, ha eddig mindent jol csinaltal.
az EUn nincs facebookos link, VISZONT az USen van.
az USen ranyomsz a facebook linkre, csatlakozol a csoporthoz meg ilyenek.
befrissited mind a 2 oldalt, most ketto dolog lehetseges:
elso, kiirja, h oke oke addoltuk a skint az accountodra
VAGY
masodik, kiirja, h nem vagy tagja a league of legends csoportnak
szoval, ha az elsot irja, akkor bezarod klienst, megnyitod ujra, es van skined.
ha a masodikat irja, akkor mesz facebookra, ott felul a keresobe beirod: League of Legends, tobb talalatot is ki fog dobni, neked az kell, amelyiket a legtobben szeretik, olyan 18ezer korul lesz.
ranyomsz arra, es a neve mellett lesz egy kis LIKE ikon, arra raboksz.
elvileg minden oke, befrissited az EU es az US tristanas oldalt, es elvileg ki fogja irni, hogy oke oke minden rendben addoltuk a skint az accountodhoz, bezarod a klienst, belepsz ujra, es van.
HF
ha jól értem ott azt írja hogy akkor jelenik meg a link, ha már vásároltál pénzért a shop-ban
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bocs a kérdésért elõre is, de ez ingyenes játék?
köszi
A patch meg talán kedden jön, kedd/csütörtök szokott általában a patch nap lenni. Most azért vannak kicsit elcsuszva, mert EU szerverrel kapcsolatos dolgok lekötötték öket, de mostmár végeztek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt tudom hogy 1új hero, meg vmi dmg-nerf.
Annak nagyon örülnék ha MasterYi-t porba nerfelnék, inbalanced nem kicsit,
mentem vele 3v3azni 21-0os statot hoztam vele nem 1x és ilyen 15perces menetek, mindezt 0 gyakorlással kb. Nagyon nem illik bele a játékba sztem.
Jah és mikro jön ki az új patch?😄
ha veszel oracle elixir-t az is látja
Hát én DotA-val kezdtem, azzal már elég jól ment, kiismertem minden herot, ott is volt mindenben valami jó. Haverral elkezdtünk LoL-ozni durván 1 hete, szinte ugyan az a 2 játék ugye, és igy nem is a 0-ról kezdtünk, csak 1-2 kisseb dolgot kellett megszokni, de az is gyorsan ment 😄
Most 70winem van 13ason és még nincs leave 😄
Pantheon már akkor szimpatikus volt amikor elõször megláttam, és elég erõs is a játék minden szakaszában szóval szerintem jó vásár volt 😄
DotA-ban voltak sunnyohós karakterek, nem is kevés, szeretek velük játszani, 1350 meg enm túl sok Ip-pont úgyhogy sztem bepróbálom.
Amugy itt is lelehet ütni az ellenfél wardját ha veszel te is?
Tehát van lent neki, ugye alapból nem látod mert "stealtes" egységnek mutatja, ha vezsel te is wardot ugye meglátod, és letudod ütni.
Legalábbis dotában így volt. Itt nem lehet valahogy kilõni a wardot?
ಥ_ಥ
Ezek a hõsök vannak most:
Amumu Tank
Annie Mage
Gangplank Melee DPS
Kassadin Melee DPS
Morgana Support
Singed Tank
Sivir Ranged DPS
Soraka Support
Tristana Ranged DPS
Akali Melee DPS
A jövõ hetiekrõl még nincs információ. (tudtommal.)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1. lvl8-10 körül mindenki egyedül rohangál vagy még mindig lane-el, semmi csapatmunka
2. lvl 10 fölött második turretig solozás majd gank-be belehalás többször is
3. felgyûlt creep wave-re nem figyelés (általában nekem kell pingelnem hogy menjen már valaki oda)
és hasonló alap hibák