53877
0MWkPbn.jpg
  • RedDevilsza
    +Janna, Miss Fortune
  • ronihun
    király, pont Garenezni meg Karthusozni volt kedvem mostanában
  • tommyknockers
    Hét hősei: Garen, Allistar, Ashe, Leona, Lee Sin, Kassadin, Sion, Karthus. Lehet valakit kihagytam.
  • Fabio Capello
    Katarina és Cassiopeia is azok.
  • Fec papa
    Olvasd el a történetüket.
  • Fec papa
    Hát nemtudom, Renektont nem nagyon látom tournamenten, ellenem is jött kétszer solo topon, egyszer AP alival megettem, meg Jarvannal is. :p Persze ez nem azt jelenti hogy a csampiön a szar, lehet hogy bénák voltak playerek, de temafightba jól csapatták az tény, de lane phaseben nem volt sok esélyük. Amúgy nekem is a bruiserek jönnek be, jó az amikor bemész az 5 közé és van csapat mögötted, elég durva szokott lenni :) És nem fognak ignorálni mert tudsz damaget tolni elég szépen.
  • Grr1234
    Testvérek? Nem is hasonlítanak egymásra.
  • ronihun
    én vissza is adtam, de sztem akkor sincs igazad, tanky dpsként kell építeni, ennyi, én pl nem is értem mért látok mindenhol olyan Xineket akiknek egy def itemük nincs és tényleg squishyk én mikor játszottam xint alap volt a tankyság és azzal együtt is nagyon erős volt, bár rosszabb mint a jelenlegi top tier bruiserek, és itt a válasz, ugyanis rengeteg bruiser van mostmár a gameben emiatt nem fogják xint választani, mert van nála egy raklapnyi jobb,hasznosabb tanky dps.
    Egyébként meg a prok azt mondják hogy a mostani meta a bruisereken alapszik (irelia,renek,garen...stb.) és mostanában én is ezekkel játszom, de nem tudom miért, csak tetszenek. Renek pl nagyon erős, ma játszottam vele egy olyat amiben 7-0-val jöttem ki laneről, mondjuk utána elég csúnyán kikaptunk már nem is tudom miért. Most akikkel legtöbbet játszok Nasus,Renek és Lee Sin, mindnek nagyon jó dmg-e van úgy is hogy alig veszek nekik valami offensive itemet, és lategame ölhetetlenek, és itt meg főleg Nasusra meg Renektonra gondolok, nem véletlenül testvérek. Imádom mikor úgy megyek be a teamfightok közepébe, hogy tudom hogy nem fogok meghalni, és azt csinálok amit akarok.
  • pries
    Irelia.
  • Fec papa
    Nincs azért van a ranged AD carry. ;)
  • Grr1234
    Van olyan champion, ami ilyen sok DMG-t visz be, de nem squishy?
  • ronihun
    ma játszottam bátyámmal pár gamet, hát borzaszót ami alacsonyabb leveleken van, most pls volt egy 3v3 amiben mivel enemy kapta a first bloodot azt mondta trynd hogy ő nem játszik, mert nyert a másik team, és hogy afk-zik amig nem surrenderelünk....
  • Győri Devi
    mert papírból van és nincs semmi menekülő képessége
    bánom is hogy megvettem
  • Grr1234
    Xin Zhao-t miért nem használják versenyeken?
  • zorovpeter
    Szerintem már írtam ide, hogy működik. De ha akkoriban ránéztél a profilomra láttad volna, hogy tényleg megy (még a loseok is úgy jöttek össze, hogy baromi sok kill és assistom volt). Most ha ránézel asszem már csak gragasos és nidalees lose-okat fogsz látni. eh...

De ez olyan mint dotában az erdőzés, mindenki beastmasterrel akart creepeket húzni, közben bármelyik aoe-s hőssel (és pár tango-val felszerelve) lazán lehetett többszörös creep húzást csinálni.
  • ronihun
    I'm gonna ult this guy here because he is an asshole.
  • jazzy
    Theres a guy that shooting rainbows at me :D:D:D: OH BOY
  • ronihun
  • SzirmosSzisza
    :DD

• jazzy
    Teemoval felejtsd el az erdőt, ezt olvasni is rossz volt :D
  • ronihun
    teemo jungle
  • zorovpeter
    Szerintem yi-nél pont nem gáz, annyira nem kapják szét a creepek és ezért a heal-re meg, hogy melyik után melyik campet verje be nem is kell annyira figyelni.
    Más az eset mondjuk egy kis teemonál. (én vele a golemeket verem be először, aztán farkas és mire van smite újra akkor a négy kicsit és közbe folyamatosan heal potion).

Okoskodás befejezve. Jee.
  • Jammal
    Főleg mivel Yivel megdöglene mint egy darab*** elég mastery pont és rúnák nélkül. Akkor már Warwick.
  • böröczk
    Ezt biztosan ki fogom próbálni, köszi, de rohadt fontos, hogy a last hiteket megtanuljam, kattel már egész jól megy, penge meg shunpo last hitnek, középen, néha odacsapni a pengét az ellenfélnek, ha közel jut a tornyomhoz, ráugrok, ha visszatámad, a torony elkezdi darálni, egyelőre ez a kezdőtaktika, cipővel meg 3 hílpotival megyek ki, és a gunig ott is tudok maradni vele.
  • Különc
    Jó dolog a jungle, kötelező is de normalon kis szinten sokszor az ellenfélnél nincs (vagy sincs) és a felső solo lane 2 ember ellen gáz. Többin is feedelnek a csapatodból, de a fentin akkor 100%
  • SzirmosSzisza
    Szerintem kezdőnek junglet ajánlani, picit para :D
  • zorovpeter
    Van egy baszott (elnézést) jó ötletem:

Ha most kezdted és nincs kedved lanezni akkor menj erdőzni.
    Jó, mert: nem kell figyelni lasthitre, hogy minden a tied legyen.
    nem baszogatnak az ellenfélből miközben farmolsz (kivéve, ha bejönnek hozzád, de akkor úgyis mondják a miss-t)
    meglepetésszerűen ki-ki ugorhatsz gangelni (ha nincs wardjuk)
    lesz két solo lanetek
    És mindehez van a kezdős hősök között egy erre kiválóan alkalmas is. Master yi. 450-be kerül(t) (mikor még megvettem). Elején kéket behúzod és csak spammeled az ugrabugrát. ha lvl 6-ig nem mész gangelni az se olyan nagy gond, de amint megvan az ulti nincs az az isten aki előled elfutna (de van olyan aki elflashel...) az ellenfél ellen amúgy eléggé egy gombos hős (attack), mint mondjuk kat is (blink-ulti).
  • gtronic
    gondoltam e kérdéssel fordulsz felém, armor pennel kezdtem énis ,de őszintén mivel mit üssek át, def meg itemekből kialakul : )

lényeg, dmg itemekkel kell kezdeni,és attack speedet beéri, megfelelőlen dinamikusak lesznek : ) aztán jöhetnek a passiv defes, hp-s itemek, persze ez az ellenség csapat összeállításától is függ hogy építed épp,és mivel kezded mivel folytatod : )

• SzirmosSzisza
    Meh, töröltem az egyiket és mindkettő törlődött, bocsi :*
  • Maak
    semmi armor pen, defes runak?
  • gtronic
    attack speed, and physical dmg :)
  • Fabio Capello
    pro doublepost is pro.
  • Maak
    runakat miket tettel neki?
  • gtronic

Szeretem Talont (L)
  • SzirmosSzisza
    lol :D

if you were watching IEM (and most of you geeks were) you were probably thinking; "why the fuck is Hotshot so good?", and "wtf? reginald is playing nidalee ? shit just GOT REAAAL!". But BEFORE that, you were probably thinking "why the fuck is Chaox building wriggle's on EVERY single AD carry?". And friends, I am here to introduce you to this solo queue philosophy known as
    WRIGGLE'S 4 GOLDEN RULES
    Rule 1 - Your jungler sucks
    welcome to solo queue! Looks like some asshole wants to jungle, and he's being terrible! No worries! Ever see enemy jungler and mid go top for a gank, and you're thinking to yourself "man we should pick up dragon right about now" No worries! with the power of wriggle's, you can do it yourself! Just remind retard jungler to help you out with the aid of 10-12 pings on dragon nest
    Rule 2 - Your support sucks balls
    Awesome! 5th pick didn't want to support already, and now that healing got nerfed, he's basically this chicken with his head cut off running around and taking damage. Don't worry best friends of reddit! Wriggle's will heal FOR you! On top of that, your asshole support player thought that he needed to build tier 2 boots before getting a single ward, which leads us into ......
    Rule 3 - Your team sucks and nobody wards!
    Fear not! Wriggle's gives you the power of nonstop ward coverage for your lane! Late game, you realize that baron vision is important, but your team is too busy farming the wolf camp, and deciding which pretty shoes look best in their inventory. It's all good! Just use the mighty wriggle's to ward baron yourself! No surprise baron's on MY watch!
    Rule 4 - YOU suck!!
    ya! that's right! you are probably bad! But with the mighty wriggle's lantern, not only does last hitting become elementary, you can usually get lane advantage because you warded, you have armor, you have lifesteal, and your creep wave isn't the one being raped by turrets. Wriggle's makes your life easier, and since it's a pretty cost efficient item, you will soon realize the magic powers of this OP item.
    TL;DR everyone in your game is bad, but it's all good cas Wriggle's is OP as fuck especially on AD carries
  • böröczk
    Hm.. Morganahoz mit szólnék? Rá pl megint van ip-m, és itt leirtak alapján szimpatikus. Bocsánat a sok félreírásért, telefonról nehézkes.
  • RedDevilsza
    Erről beszélek :) Én akár addig is elmennék, hogy Ashe csak kompetitív játékokban használható.
  • Fabio Capello
    ashe a legpapírabb kb, branddel szarrá kalapáltam most egy meccsen, kb a harmadik halála után onehiteltem stun-pilar-ulti kombóval.
  • RedDevilsza
    Hát szerintem ashe 1500 ELO alatt nem ér semmit. Ashe mellé kell egy jó team hogy érjen valamit, egyébként a hősök 90%-a megalázza bármikor. Én kb sosem láttam Ashet akitől félnem kell volna, hiába volt 2x annyi iteme, ha nincs team aki bevédi/nem pozicionálja magát tökéletesen a fightokba akkor 2 lövés után hal. Legalábbis én ezt tapasztaltam, ha ellenbe van, ha velem.
  • lordbalu
    Azért próbáld ki nidalee-t nekem ö a fő karakterem s nem is olyan gyenge fölég most hogy ingyenes.