League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehet mert akkor sokan kihasználnák és már kisebb winnel is lehet jó runebookot kirakni szerintem hülyeség eladni ha megvetted igy jártál

Szerintem nem lehet
amugy nem tudjátok ha véletlenül rosz herot vettenm nem lehet viszacserélni ? :p

sztem az AP teemo a legviccesebb thornmail-el meg nashors-al.
cho-val egy ilyen csapat ellen talán a tabi-nak lett volna értelme, merc-nek nem nagyon, én is 3as cipõt vettem volna.
Az itemek meg jók szvsz, MFing Cho ftw
ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk
holnap:

Janna Mage
Karthus Mage
Katarina Melee DPS
Nunu Tank
Rammus Tank
Ryze Mage
Tristana Ranged DPS
Warwick Melee DPS
Zilean Support
Garen Melee DPS

azon a bizonyos meccsen én voltam az a bizonyos katarina,5kész item után 20as-stackkel már oly mind1 volt mit veszek...
Unknow
Nincs olyan, hogy sok a tank item, egyedül a cipõd, nem elég tank 😛

Shaco elsõ skillje bugos, mert mikor elnyomod van amikor csak leveszi a CD-t és nem csinál semmit. Esetleg az is megtörténhet,hogy ha elnyomod és rossz helyre kattintasz egybõl leesik a stealth. Továbbá van amikor nem visz be ütést , csak simán megáll az ellenség mellett. Egyelõre nem tudja a Riot javítani.
ToCsEk
én soha nem toltam shacoval, de mi a pontos bug vele?
sok a tank item? 😊 hát én hardcore tank vagyok, ha 100hp-val el merek futni akkor megy a rinya hogy hol vagyok wááá miért nem tankolsz etc etc 😄 így rá vagyok kényszerülve 😄 nagyon durva mikor berambozok 5közé 4k hpval és elfutok 10el xD közben meg teljes ace enemy hullás van 😄

legjobb dolog a játékban a random falon átmenés, az nagyon imba tud lenne 😄

Unknow
Jah tényleg, el is felejtettem ,hogy a Black Cleaver tényleg feles Katerinánál. Amúgy Shacot kár elõvenni, mióta a decieve bugos, inkább free frag szerencsétlen, mint sem gyilkos. Kirakhat neki az ember bármit 😛 Ettõl függetlenül hybrid Shaco sose fog mûködni ofc 😛
Zomil
másik csapatból:
jax: mégis mit akart? se ad, se ap itemje nincs 😄
sivir: vele jó ha 2szer játszottam az elsö 3item talán jónak tünik, de mit akart az utolso 3-al? 😄 bár a boots a switness is sztem tök felesleges mivel a buffja ad neki movement speed-et is
blitzcrank: ö is tank itemen kivül semmi mást nem vett, pedig azért vmi más nem ártott volna
janna: boots of switness? minek? 😄 a gold valamiröl(nem ugrik be a neve), meg a tank itemröl nem is beszélve 😄
teemo: ö elkezdett vmi ap teemo szerüséget összerakni szvsz ez is el lett kicsit baszva 😄

töletek:
cho-nál sztem kicsit eltuloztad a tank itemeket szvzz nem kell ennyi
ryze-nel se láttam még ilyen buildet
janna-nál egész türhetö itemek vannak
katarina sztem tök feleslegesen vett black cleavert meg 2 infinity edge-t
shaco-t nem ismerem igy ahhoz nem szolok hozzá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Unknow
Rendben:
Tanknak hármas cipõ -> Tanknak mindig Ninja Taby vagy Mercury, attól függõen milyen az ellenfél setupja.
Ryze Lich Bane -> Mióta reworkölték már nem érdemes neki venni (elég régóta), vagy csak utolsó itemek között.
Katarina 2 Infinity -> uniquet stackelni még mindig butaság. Sose fogja megérni, és ráadásul az infinitynél mindig jobb lesz a bloodthirster katarinának.

Ellenség:
Jax -> Nincs Guinsoo? Thornmail? WTF?! XD Talán a legnagyobb ökörség neki, mert ugye dodge = nincs visszasebzés amúgy se.

A többit meg nem is kommentálom az ellenségben, mert nem értem minek low hps championoknak Thornmail.
ToCsEk
mert mi a nem jók? 😄 mondjátok, legalább tanul mindenki..

Unknow
Itt azért vannak tényleg nagyon meredek item buildek XD
Zomil
amugy meg rossz ránézni az ellenfél item buildjeire 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
mert dupla BT-vel többre megy? 😄

ToCsEk
hát ha tellik rá, miért ne? 😄
amúgy én "csovát" voltam

daemonervosa
dupla inf edge ? 😊

Trolling is a art.

ToCsEk
nah egy kis easy full hun win.. vicces volt, fõleg 2x egymás utáni penta kill ...

Zomil
ráadásul aplha strike is vicces lesz hibrid attack speed/ap komboval 😄

Am ez a Yi buff érdekes lesz kb harc közepén meditate és simán elleszel vagy hogy gondolták ezt h 300 armor/magic resistet kapsz?XD

Sztem ez csak test szerveren van mivel ott csinálták a spotlight videót én is láttam de eddig összes új hero ami még nem volt kinn és spotlightja volt annak mind ien volt h vmi más heronak az ikonjai sztem lesz saját csak test szeron ikon mind1 csak lényeg h megy-e

Akalival az a észrevételem hogy minden skill ikonja egy másik régebbi heronak a skillje, nem tudnak már mit kitalálni vagy miért van ez így?

zsakosfrodo2
Azt el is felejtettem, a legepicebb skin ami most a játékban lesz. ^^

no meg a gentleman cho'gath skin <#taps>
zsakosfrodo2
Patch 1.0.0.85
Akali, az új hõs megjött/jön US-re, és jön a jó kis Master Yi buff is. 😊

picket
"Twitch-et vették meg a legtöbbet" - Mert azt látták, hogy "omg milyen tápos, folyton megöl", de hányan játszanak vele, és hányan tudnak vele játszani? (Aki viszont tud, az nagyon aprít.)

&#3237;_&#3237;

daemonervosa
Teljesen szituációfüggõ, ha szopo van és balfasz a csapat ugysem érsz semmit. Elég ha 1 nyomorék van és vesztettél.

Trolling is a art.

én azt birom amikor katarinaval lazán viszem midet de a két oldal lazán feedeli az enemyt és amikor gankek lennének egyszerûen nemugrok be a gank közepébe katával mert tudom nincs esélyem de ilyenkor lenooboznak, ilyenkor szerintetek mitcsináljak??

És mikor mer ma már kb játszhatatlan a szerver...

daemonervosa
Itt volt már az ideje..Remélem minden mûködni fog. 😛

Trolling is a art.

Cobra.
Ennél rosszabb már nem lehet 😊
Egyébként elvileg jobb lesz, mert az amerikai csapat veszi át.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ToCsEk
ez most jó avagy szívás?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Anthrax
Riot átveszi az EU servereket pápá GOA

Unknow
Twitchek nagyrésze cleanseval mozog, szóval nyomhatsz rá amit akarsz 😊 A nerfek óta ez egy elég alap summoner spell neki. Egyébként meg az ulti team fightokban most is aprít ha olyan. Twitch nem a sebzése miatt, és az ultija miatt gyenge. Egyszerûen nem lehet életben tartani egy normális fightban.
daemonervosa
"Na most ilyen hõssel nem sokan szeretnek játszani"
-Twitch-et vették meg a legtöbbet.

Mióta kb harmadával leszedték az Spray & Pray ranget és atkspd boostját, igy nemsok értelme van messzirõl használni.
1.8atkspd alatt ha valaki fut melletted, nem fogod eltaláni az ultival mert, mire odaér a lövés már kiért a rangebõl, így mindig csak mögé fogsz lõni.

Twitch enemybe alap ward/oracle a lanen, és mindig call ,hogyha eltûnik.
Egyebkent meg mindig kell 1 exhaust rá teamfightba és kész.

Trolling is a art.

zsakosfrodo2
lol, csapatjázék, állandó kommunikáció elengedhetetlen.

Unknow
A twitch igazából ritkán ér manapság valamit. Mivel a legtöbb fightban egyébként tele van wardozva a map ígyis - úgyis szegénynek esélye sincs. Igazából eljutott oda,hogy túl van nerfelve az új hõsökhöz/remakeltekhez képest.

Amúgy meg szerintem alap,hogy ha van stealthes az ellenbe akkor 5bõl 5 ember oracleval mászkál. (Meg ugye wardokat is fel kell szedni.)
picket
Neked lehet, hogy van rá energiád, hogy ezt fél percenként beírd. Nekem nincs <#idiota>

&#3237;_&#3237;

zsakosfrodo2
miss mid/bot/top twitch

picket
Exhausttal oda sem érsz már meghaltál, mert belassít és kétszer olyan messze lõ, mint amennyire az exhaustot tudod nyomni (és persze ha van esze, akkor max távról támad). Tudom, hogy Yi, meg Gankplank, meg még ki tudja melyik hõs ki tud jönni a lassításból, és akkor..., de ezt csak egyszer játssza meg egy jó Twitchel, többet a közelébe se megy, a csapattársait felzabálja, aztán utána már blinddal, exhausttal, istennyilával együtt is veri az egyedül kóricálókat. Gáz egy hõs. Az oracle elixir meg túl drága az elején. Ward kell oda, ahol Twitch garázdálkodik, de akkor meg elmegy máshova, és hogyan jelented a többieknek, hogy egy stealth-es karakter eltûnt? 😊

&#3237;_&#3237;

picket
Twitch csak akkor jó, ha x percenként (nem tudom mennyi az ultijánk a cooldownja) megöl egy ellent, amúgy meg bújik, menekül, és mást nem csinál. Ha nem ezt teszi, akkor halott. Na most ilyen hõssel nem sokan szeretnek játszani, illetve csak keveseknek van meg a türelme ahhoz, hogy egy amúgy ultival/lesbõl támadva legyõzhetetlen karakterrel önmérsékletet gyakorolva mindig kivárják a 100%-os helyzetet. Márpedig ha kétszer-háromszor nem 100%-os az elején (10. szint alatt kb), akkor Twitchnek vége. Nem etetik eléggé, a tank leverhetetlen lesz számára, és onnantól halott. Persze ez nagyban függ a csapattársaitól is.

&#3237;_&#3237;

Cobra.
Utóbbi idõben saját oldalra csak olyan twitch-et kaptam, aki többet halt mint ölt, még úgy is, hogy nem volt pro csapat az ellenfél. Persze én is úgy álltam neki a meccsnek, hogy jajdejó, van Twitch, könnyû lesz nyerni (fõleg amikor volt még egy Teemo is), erre a 2 assa volt a legbénább a csapatban. <#falbav>
Meg az is jó, amikor van a csapatban egy Zilean és úgy hullik minden csatában, hogy nem is õ a fõ célpont. Jó lenne látni kezdés elõtt kinek milyen statjai vannak, legalább saját csapaton belül.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Anthrax
Tutorial mapot berakhatnák 1v1 mapnak, persze picit kiegészíthetnék natural mosterekkel,de simán jó pálya lenne

darkmenx
blind, exhaust. es mindajrt nem kell ward, minden teamfightba szamolsz az 5v5-el es semmi gond nincs. btw. en orulnek, ha mi vegre kapnank egy twitch-et, mert az utobbi idobe 1 5v5 premade-be se volt twitch ellenfel, biztos az ELO miatt.

nekem általába szoktak venni ha írom , elöször twitchre fókuszáljatok igy nemlesz esélye felfeedelõdni és nemfog érni semmit se

twitch... mekkora egypatkány hõs...
tudom tudom, wardok meg potion, csak az a baj hogy az esetek 80%-ában mikor patkány az ellenfelem, a csapatom nem vesz se wardot se potit, hiába mondom nekik, patkány meg ha kicsit is jó player simán ownzol...
mind ez lvl30 on :S
olyan mintha az emberek le se szarnák hogy twitch az ellenfél, had csinálja csak a triple killeket....
már azon gondolkodom hogy megnyitom, mert úgy néz ki, könnyû vele nyerni... bár persze ha én lennék vele az ellen tuti wardozna😛
nálatok is ilyen jó szokott lenni patkány ellen menni?

Unknow
Katarina ultija magic sebzés. Ergo nem hat rá armor pen , csak magic pen. Viszont minden magices módosítót megkap.
katarinának ha van egy brutalizerje annak az unique passivja hat a ultijára?? vagy a Black Cleaver stackelõdik ulti közben ?? és melyik a jobb AP vagy AD katarina?😄

darkmenx
erdözés ftw.