53877
0MWkPbn.jpg
  • jazzy
    Az, hogy a blizzard a blizzcon streamért pénzt kér, az egy dolog, de a két cég között van egy kis különbség. A másik meg, hogy még a blizzconon is ingyenes az arena stream.
  • ronihun
    tegnap én own3den néztem, valaki streamelte a premium streamet és sokkal jobb minőségű volt még úgy is
  • jazzy
    Bekaphatják a nézhetetlen streamjüket, azért nem ekkora eSport ez a LOL ahol versenyek, döntők közepén lehalnak a játékok, bugos, vacak a szervezés, hogy pénzt kérjenek egy minimálisan is nézhető streamért.
  • ronihun
    Megtaláltam EG vs CLG jön.
  • ronihun
    valaki tudná linkelni a streamet ahol a mai MLG-t lehetne nézni?
  • Gubberx
    éjjel 2-kor is ezt csinálta reggel 8-kor is meg most is :D szal nem hinném hogy non-stop több ezren vannak épp rajta :D
  • ronihun
    szerintem inkább csak lefagyott a rendszer a sok embertől, vagy csak nagyon lassú
  • Arnoux
    sajna nekem is :( lehet elfogytak már a free runák
  • Gubberx
    dettó....
  • ronihun
    miután kitöltöttem és elküldöm minek kéne történnie, mert a processing your requestnél áll és nem történik semmi
  • ronihun
    Én speciel jobban szeretem Miss Fortunet mint Caitlynt, nagyon jó early game dmg-e van, főleg ha a Q-t megtanulod használni, aztán a W is nagyon jó spell +atk speed, +dmg és regen reduction, a 3. spellje nem sokra jó de néha az is hasznos, ultija meg jó mind farmra mind pentakillre :P

régebben mikor többet játszottam vele nagyon szerettem mert kb minden meccsen 15+ killem volt vele :)
  • RedDevilsza
    kis szintre/kis ELOra igen
  • FuRiONight
    Tryndamare-t érdemes megvenni?
  • SzirmosSzisza
    "As many of you have noticed, draft pick for normal matches was available for a short period of time this evening on our European platforms. Due to some unforeseen issues the feature had to be disabled until additional testing can be completed. We know how much players are looking forward to this feature and we?re working hard to perfect it for deployment across all platforms as soon as possible!" :%
  • SzirmosSzisza
  • Különc
    Invalid
  • Gordis2k
    Trish az egyik legjobb kari:)
  • SzirmosSzisza
    Teljesen korrekt, csak játszani kell vele tudni, nem véletlen volt kint versenyeken is :)
  • FuRiONight
    Srácok, ez a Tristana mekkora sz@r már. Nem véletlenül adják ingyen :D
  • SzirmosSzisza
    Az se rossz, bár szerintem nehezebb, mert nincs olyan jó skillje mint Caitlyn Q-ja, mondjuk annyiból mindenképp jobb, hogy nem olyan drága. De ha AD carry kell, akkor ott van Ashe :)
  • FuRiONight
    Miss Fortune is van ilyen jó? Arról mi a véleményetek?
  • szucsy89
    hát jah, csak rá kell klikkelni az ellenre, hátradőlni, popcorn/cigi/kávé tetszés szerint és nézni ahogy ownol

autoattack ftw
  • NagyiBMX
    Caitlyn csak a Caitlyn best,legjobb mindent visz!! Vayne se rossz de Caitlyn az még úgyis jó hogy aligtud vele játszani az ember
  • Exyy
    Sziasztok szerintetek Caitlyn, Vayne vagy Miss Fortune éri meg inkább megvenni?melyik a jobb ad carry?
  • tommyknockers
    Miért nincs stream MLG LoL-nál? Egyéb érdekességek a spect. módról
  • Fpocok
    Végignézegettem oldalt. Ha volt már, akkor elnézést:
    Limited Edition, promo r rúnákat lehet itt szerezni, ingyen. Elég sokan vannak rajta, nekem az előbb bejött... próbálgassátok.

Nem az én érdemem, hanem damcontroll é
  • tommyknockers
    Ez az MLG botrányos.
  • pluhi
    És még fagyos is a tekintete...
  • ronihun
  • RedDevilsza
    Felnevettem :D
  • ronihun
    az a helyzet hogy voyboy tényleg a legjobb játékos jelenleg és pont ő helyettesíti jijit,
  • tommyknockers
    Na, megcsinálták. [URL=http://www.justin.tv/vlanitak#/w/1680494272]Jobb minőség. A hang kicsit "ugrál"[/URL]
  • tommyknockers
    Úgy tűnik, hogy a meccseket játsszák tovább, az eredményekről live blogban tájékoztatják a nagy érdeműt, csak stream nincs. Tehát, míg egy idegbeteget látunk, ahogy egy tankkal játszik, közbe megy a meccs.
  • ronihun
    Szóval akkor most addig mennek ezek míg meg nem oldják és utána lesz meccs? mer nem vágom még igyse mivan
  • tommyknockers
    Technikai problémák. CLG nyerte a 2. meccset, 1v1 van.
  • ronihun
    de mi a szar az, hogy indult volna a CLG vs CRS és erre most kb 20 perce reklámok meg ilyen szar bejátszások mennek?
  • tommyknockers
    Rohadt MLG, a streamje nézhetetlen minőségű. Ahhoz, hogy lehessen valamit látni, persze prémium kell...
  • Jammal
    Split óta nem volt leaver a csapatomban és angolul beszélnek easten. Érdekes...
  • Karvalics
    http://freeriotpoints.net?id=2j80vn1

Mekkora fake már, ezt írta rám valaki:D
  • Gubberx
    Szerencsére mióta westen vagyok majdnem mindig győztesen jövök ki :D Ja és beszélnek angolul... :D