League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cho-val egy ilyen csapat ellen talán a tabi-nak lett volna értelme, merc-nek nem nagyon, én is 3as cipõt vettem volna.
Az itemek meg jók szvsz, MFing Cho ftw
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Janna Mage
Karthus Mage
Katarina Melee DPS
Nunu Tank
Rammus Tank
Ryze Mage
Tristana Ranged DPS
Warwick Melee DPS
Zilean Support
Garen Melee DPS
Shaco elsõ skillje bugos, mert mikor elnyomod van amikor csak leveszi a CD-t és nem csinál semmit. Esetleg az is megtörténhet,hogy ha elnyomod és rossz helyre kattintasz egybõl leesik a stealth. Továbbá van amikor nem visz be ütést , csak simán megáll az ellenség mellett. Egyelõre nem tudja a Riot javítani.
sok a tank item? 😊 hát én hardcore tank vagyok, ha 100hp-val el merek futni akkor megy a rinya hogy hol vagyok wááá miért nem tankolsz etc etc 😄 így rá vagyok kényszerülve 😄 nagyon durva mikor berambozok 5közé 4k hpval és elfutok 10el xD közben meg teljes ace enemy hullás van 😄
legjobb dolog a játékban a random falon átmenés, az nagyon imba tud lenne 😄
jax: mégis mit akart? se ad, se ap itemje nincs 😄
sivir: vele jó ha 2szer játszottam az elsö 3item talán jónak tünik, de mit akart az utolso 3-al? 😄 bár a boots a switness is sztem tök felesleges mivel a buffja ad neki movement speed-et is
blitzcrank: ö is tank itemen kivül semmi mást nem vett, pedig azért vmi más nem ártott volna
janna: boots of switness? minek? 😄 a gold valamiröl(nem ugrik be a neve), meg a tank itemröl nem is beszélve 😄
teemo: ö elkezdett vmi ap teemo szerüséget összerakni szvsz ez is el lett kicsit baszva 😄
töletek:
cho-nál sztem kicsit eltuloztad a tank itemeket szvzz nem kell ennyi
ryze-nel se láttam még ilyen buildet
janna-nál egész türhetö itemek vannak
katarina sztem tök feleslegesen vett black cleavert meg 2 infinity edge-t
shaco-t nem ismerem igy ahhoz nem szolok hozzá
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tanknak hármas cipõ -> Tanknak mindig Ninja Taby vagy Mercury, attól függõen milyen az ellenfél setupja.
Ryze Lich Bane -> Mióta reworkölték már nem érdemes neki venni (elég régóta), vagy csak utolsó itemek között.
Katarina 2 Infinity -> uniquet stackelni még mindig butaság. Sose fogja megérni, és ráadásul az infinitynél mindig jobb lesz a bloodthirster katarinának.
Ellenség:
Jax -> Nincs Guinsoo? Thornmail? WTF?! XD Talán a legnagyobb ökörség neki, mert ugye dodge = nincs visszasebzés amúgy se.
A többit meg nem is kommentálom az ellenségben, mert nem értem minek low hps championoknak Thornmail.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amúgy én "csovát" voltam

Akali, az új hõs megjött/jön US-re, és jön a jó kis Master Yi buff is. 😊
ಥ_ಥ
Trolling is a art.
Egyébként elvileg jobb lesz, mert az amerikai csapat veszi át.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-Twitch-et vették meg a legtöbbet.
Mióta kb harmadával leszedték az Spray & Pray ranget és atkspd boostját, igy nemsok értelme van messzirõl használni.
1.8atkspd alatt ha valaki fut melletted, nem fogod eltaláni az ultival mert, mire odaér a lövés már kiért a rangebõl, így mindig csak mögé fogsz lõni.
Twitch enemybe alap ward/oracle a lanen, és mindig call ,hogyha eltûnik.
Egyebkent meg mindig kell 1 exhaust rá teamfightba és kész.
Trolling is a art.
Amúgy meg szerintem alap,hogy ha van stealthes az ellenbe akkor 5bõl 5 ember oracleval mászkál. (Meg ugye wardokat is fel kell szedni.)
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Meg az is jó, amikor van a csapatban egy Zilean és úgy hullik minden csatában, hogy nem is õ a fõ célpont. Jó lenne látni kezdés elõtt kinek milyen statjai vannak, legalább saját csapaton belül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
tudom tudom, wardok meg potion, csak az a baj hogy az esetek 80%-ában mikor patkány az ellenfelem, a csapatom nem vesz se wardot se potit, hiába mondom nekik, patkány meg ha kicsit is jó player simán ownzol...
mind ez lvl30 on :S
olyan mintha az emberek le se szarnák hogy twitch az ellenfél, had csinálja csak a triple killeket....
már azon gondolkodom hogy megnyitom, mert úgy néz ki, könnyû vele nyerni... bár persze ha én lennék vele az ellen tuti wardozna😛
nálatok is ilyen jó szokott lenni patkány ellen menni?