League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Nagyjából 24k IP.

szucsy89
egy teljes rúnázás mennyi ipbe fáj úgy kb?
Arnoux
Még mindig nincs új rotáció pedig játszanék már az OP Xin Zhao-val, de arra meg nincs IP, hogy championt vegyek mert kell a rúnákra.

Arnoux
Láttam tegnap egy HotshotGG-s streamet vladimirrel. Ranked duo-t játszott, de feedelt, mint az állat. Lehet nagyon nem vágta a hõst, de nem tûnt túl erõsnek amúgy sem. 1/11 stattal zárt, pedig jó csapata volt.
Aki nem vágná HotshotGG-t, US top6 ranked 5v5 premade

games4ever
Én is. 😄 Fõleg hogy Xin is ott van.:S Na majd kipróbálom, ha ingyenes lesz. 😊 Láttam mondjuk tegnap 1-2-t, eddig nem tûnt meggyõzõnek, persze lehet hogy nem tudtak vele játszani, kíváncsi leszek azért majd hogy mit lehet vele alakítani, de így hogy 6300-ba kerül, nem hiszem hogy megvenném, mert amúgy se az én játékstílusomnak felel meg. 😄 Remélem hamar ingyen is lesz.

Gubberx
a fene 😄 reménykedtem hogy a 3000-es kategóriába kerül

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

games4ever
6300

Gubberx
Mennyibe kerül az uj vámpír hõs(IP)?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

zsakosfrodo2
Csak Troll kötekedik, meg az a múltkori gyerek akinek a nevét sem akarom visszakereseni. 😄

Már megy US szerver (vééégre), és játszottam egyet (Pantheonnal, de ez most nem fontos), volt két Vlad termsézetesen, az ellenfélé egy kaki volt (miután jól legyilkoltuk egymás után 4x 😄), a mienk meg hozta azt amit a videoban láthattunk. 😄 Sajnos 5v4 volt (mi voltunk 4-en), de nyertünk.

Zomil
Béta csak US szerveren ment igy oda regeltem, utána meg nem kezdtem ujra eu-n 😊

amugy anivia= cryOPphoenix ahogy hivják a forumokon 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jól van látom mindenkinek jól megy az egymásba kötés😊
Mire nem jó a fórum ugye?

ToCsEk
anivia nem? D jégmadár? 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Fpocok
Anuvia az melyik? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkmenx
fantasztikus hir. minek neked amugy ennyi champion ha egyikel se tudsz jatszani ? 😞

zippofcy
Nem tudtam hogy az US hamarabb indult (vagy ha nem hát miért játszana ott bárki magyar?)
EU szerver természetesen.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Zomil
azt kihagytad, h EU v US szerveren 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zippofcy
Keresek olyan magyar játékosokat lvl 10-20 között akik:

1. Tudják hogy nem a frag hanem a gyõzelem a lényeg.
2. Tudják melyik kari mire jó, CC-DD-tank felosztás, meg hogy pl. Sivir jó farmolni a miniont meg a towereket ezzel megosztani az ellenség sorait ezért 5 vs 5ben hasznos lehet, 3 vs 3ban mér nem annyira, stb.
3. Ügyelnek az XPzés / csapdaállítás (ellenség leölése) egyensúlyára.
4. Nincs ellenükre Teamspeak / Ventrillo stb használata.

Egyelõre fõleg 3 vs 3-ra, aztán ha lesz elég ember akkor 5 vs 5-re is.

Karijaim: Olaf és Akali, következõ vagy nuker (Anuvia) vagy vmi overpowered új lesz (pl Vlad 😊 )
Xin Zhaom (vagy hogyhijják) nincs azzal lehetsz te 😊

Tizenkét évesek akik az egész mapon keresztülüldözik az ellenséget, illetve olyanok akik nem értik meg hogy attól még hogy vki a haverjuk nem lesz jó játékos, meg azok akik mindig kifogásokat keresnek NE jelentkezzenek.

Akit érdekel vegyen fel ingame, név: Rócsild, szint 16os vagy írjon privit vagy akármi 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Fpocok
Remek.

Nem rég megvettem Nidalee-t, két nap múlva a második héten jött ingyen kariként. Ma megvettem Morde-t, erre most olvasom, hogy a harmadik héten õ is ingyenes lesz (XIN is az lesz 😄 ). Szóval aki ki akar próbálni valami karit, de még nem volt ingyenes, az szóljon, megveszem és nemsokára õ is jön ingyenesen kipróbálhatóként. <#vigyor4>

Zomil
Az bannol akinek a legnagyobb a ranking-ja az adott csapatban.
Amugy én utolsonak szeretek választani igy amit választok nem tudnak ellene pickelni v én tudok olyat pickelni ami jó ellenszer a másik csapat ellen.

Csak sajnos disabler-el nem szeretek játszani, pedig általában abbol van hiány, mert kipickelik a tankokat+cc nélküli carry-ket aztán meg sirnak, h nincs cc a csapatban...ezért sajnos sajnos kénytelen vagyok hanyagolni a mainjeimet(kat, kayle, nid). Mostanában inkább morgana-ra álltam rá, elég jó kis disabler és nem elhanyagolható dmg-et csinál.

Anthrax
soloban akinek magasabb a ratingje az az elsõ és igy megy tovább , ha soloba 2en jelentetek akkor a leader lesz az elsõ

Kry
Hát a banolásba nagyon utálom h például a favoritommal (shaco) egyáltalán nem tudok játszani, mert tuti hogy mindig banolva van.

Am azt h ki a csapatkapitány azt full randomba választja ki? Mert eddig kb 1szer voltam... És nem mind1 hogy hanyadiknak választhatsz.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Zomil
soraka-t kihagytad 😊

Fpocok
Valszeg nem csak a véletlen mûve...

Anthrax
Banolás is jó dolog lenne, ha nem fixen mindig ugyanaz a 3 kerülne banba 😄 Shaco heimer xin fix ban ,mellé néha shen vagy taric betéved

Zomil
mivel én szinte csak rankedet játszok igy nem zavar, maximum mindig ki lesz banolva 😄

lol ez a xin nerf szart sem ér
támadó sebesség -3%
skill dmg -5%
slow idõtartam -0.3s
Attól még ugyan úgy belassít aztán folyamatosan feldobál a levegõbe lehetetlen elmenekülni.

May the force serve you well!

Zomil
jah csak nem mid/high elo-ban 😊

Fpocok
Gondolom amikor kijön a patch. Végre nerfelik Xin-t is.

szucsy89
mikortól vehetõ az új hõs?
kennenel nemtudom mi a baj én simán hoztam vele midet 10bõl 8x szerintem egyáltalán nem gyenge csak tudni kell kezelni😄

qrva 1szerû a történet...BAN<#rolleyes>

Faszom már minden játékban van xin és middig elbassza a játékot.

May the force serve you well!

Zomil
persze olyanokkal meg nem foglalkoznának, h eve remake vagy kennen buff...hátha valamilyen szinten játszhatóak lennének ezek a hösök...

Zomil
megint egy fos patch, gondolom kijön az uj op hös...
kat-ot nem értem minek kellett nerfelni föleg a passzivját, aminek amugy is csak akkor van értelme a megöl valakit/assistol most már csak fele annyi gold jár, ennyi erövel kaphatna valami uj passzivot is...bouncing blade cd-jét is felesleges volt megnövelni....
Kayle-t sikerült megint tovább nefelni, miota kijött a "remake" azota csak nerfelik, inkább kár volt változtatni rajta, hagyták volna ugy...

zsakosfrodo2
És gondolom mindenkit érdekel a release notes, szóval tessék:
Release notes 1.0.0.97

zsakosfrodo2
én úgy akartam belinkelni, hogy:
The rivers will run red.

De így se rossz. 😄
És ahogy sejteni lehetett, sztem is kicsit erõs, de közel sem annyira mint Xin, ami nagyon idegesítõ lesz benne az a földbebújokhogynedögöljekmeg-spell.

2. Xin lesz Vladimir de jóó...

Fpocok

Fpocok
Akkor jó, van remény 😄

Unknow
Udyr se volt OP mikor bejött ... meg még sorolhatnám.
Zomil
szvsz pl. malzahar egy nagy fos volt és még mindig az 😄

Fpocok
Hát alap, hogy minden új kari OP, hogy sokan megvegyék.

Unknow
Még ki se jött, de neked már OP? Fantasztikus vagy XD

Garen:
Flat HP, és HP regen. Esetleg armor pen.
Fpocok
Remek, végre nerfelik Xin-t, erre lesz másik op karakter... Én még csak nem régóta tolom, de mindig ilyen, hogy kéthetente jön új op karakter?

szucsy89
zsíír😊

Garennek milyen rúnákat vegyek? vmi tipp?
zsakosfrodo2
Count Vlad, Marquis Vlad, Hot Rod Corki, Groovy Zilean skinek a köv patchben.

Várhatóan (mint ahogy szokták), holnap jön a US patch.

Anthrax
igen,de Mo-n nem lesz idén wcg ha jól tudom

avengir

https://hotshu.wordpress.com/

igazából ilyen akkor jött ki nekem amikor én egybõl átváltottam mozzilara és nem engedtem hogy behozza egybõl és akkor szokott ilyesmiket kiadni hogy nagyon kis méretûvé rakja és ez csak season 1 óta van ilyen nekem:s

Fpocok
1. Rakd újra
2. Töltsd le újra, és rakd úja.
3. Esetleg cseréld le a VGA driveredet.
4. ... nem tudom, ilyet még nem láttam.