League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nem vágná HotshotGG-t, US top6 ranked 5v5 premade
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Már megy US szerver (vééégre), és játszottam egyet (Pantheonnal, de ez most nem fontos), volt két Vlad termsézetesen, az ellenfélé egy kaki volt (miután jól legyilkoltuk egymás után 4x 😄), a mienk meg hozta azt amit a videoban láthattunk. 😄 Sajnos 5v4 volt (mi voltunk 4-en), de nyertünk.
amugy anivia= cryOPphoenix ahogy hivják a forumokon 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mire nem jó a fórum ugye?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
EU szerver természetesen.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Tudják hogy nem a frag hanem a gyõzelem a lényeg.
2. Tudják melyik kari mire jó, CC-DD-tank felosztás, meg hogy pl. Sivir jó farmolni a miniont meg a towereket ezzel megosztani az ellenség sorait ezért 5 vs 5ben hasznos lehet, 3 vs 3ban mér nem annyira, stb.
3. Ügyelnek az XPzés / csapdaállítás (ellenség leölése) egyensúlyára.
4. Nincs ellenükre Teamspeak / Ventrillo stb használata.
Egyelõre fõleg 3 vs 3-ra, aztán ha lesz elég ember akkor 5 vs 5-re is.
Karijaim: Olaf és Akali, következõ vagy nuker (Anuvia) vagy vmi overpowered új lesz (pl Vlad 😊 )
Xin Zhaom (vagy hogyhijják) nincs azzal lehetsz te 😊
Tizenkét évesek akik az egész mapon keresztülüldözik az ellenséget, illetve olyanok akik nem értik meg hogy attól még hogy vki a haverjuk nem lesz jó játékos, meg azok akik mindig kifogásokat keresnek NE jelentkezzenek.
Akit érdekel vegyen fel ingame, név: Rócsild, szint 16os vagy írjon privit vagy akármi 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Nem rég megvettem Nidalee-t, két nap múlva a második héten jött ingyen kariként. Ma megvettem Morde-t, erre most olvasom, hogy a harmadik héten õ is ingyenes lesz (XIN is az lesz 😄 ). Szóval aki ki akar próbálni valami karit, de még nem volt ingyenes, az szóljon, megveszem és nemsokára õ is jön ingyenesen kipróbálhatóként. <#vigyor4>#vigyor4>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amugy én utolsonak szeretek választani igy amit választok nem tudnak ellene pickelni v én tudok olyat pickelni ami jó ellenszer a másik csapat ellen.
Csak sajnos disabler-el nem szeretek játszani, pedig általában abbol van hiány, mert kipickelik a tankokat+cc nélküli carry-ket aztán meg sirnak, h nincs cc a csapatban...ezért sajnos sajnos kénytelen vagyok hanyagolni a mainjeimet(kat, kayle, nid). Mostanában inkább morgana-ra álltam rá, elég jó kis disabler és nem elhanyagolható dmg-et csinál.
Am azt h ki a csapatkapitány azt full randomba választja ki? Mert eddig kb 1szer voltam... És nem mind1 hogy hanyadiknak választhatsz.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
támadó sebesség -3%
skill dmg -5%
slow idõtartam -0.3s
Attól még ugyan úgy belassít aztán folyamatosan feldobál a levegõbe lehetetlen elmenekülni.
May the force serve you well!
May the force serve you well!
kat-ot nem értem minek kellett nerfelni föleg a passzivját, aminek amugy is csak akkor van értelme a megöl valakit/assistol most már csak fele annyi gold jár, ennyi erövel kaphatna valami uj passzivot is...bouncing blade cd-jét is felesleges volt megnövelni....
Kayle-t sikerült megint tovább nefelni, miota kijött a "remake" azota csak nerfelik, inkább kár volt változtatni rajta, hagyták volna ugy...
Release notes 1.0.0.97
The rivers will run red.
De így se rossz. 😄
És ahogy sejteni lehetett, sztem is kicsit erõs, de közel sem annyira mint Xin, ami nagyon idegesítõ lesz benne az a földbebújokhogynedögöljekmeg-spell.
Garen:
Flat HP, és HP regen. Esetleg armor pen.
Várhatóan (mint ahogy szokták), holnap jön a US patch.
https://hotshu.wordpress.com/